napokon jedan obećavajući odgovor
= Citat =:
Izvorno postao pobudali
otključao sam sim lock, nisam probao stavljati neku drugu karticu osim moje ali mislim da bi trebao raditi sa bilo kojom karticom, neznam da li ovi na ovoj stranici otključavaju i mda 3 ali evo ti stranica i provjeri
www.imei-check.co.uk
ja sam platio 28€, tamo imas uputstva i koja je procedura.
kako si informiran,koliko je to uopće i da li je štetno za uređaj jer imam mogućnost da mi ga prijatelj donese iz njemaćke kao qteka 9090(slobodnog) samo tek u osmom mjesecu a do tada mi se ne da ćekati ako je ova solucija nije štetna i jesi li plaća karticom ili....
JAVA aplikacije i MDA mobiteli
Pitao je pocitos koje su prednosti mobitela koji mogu zavrtiti JAVA aplikacije budući MDA Compact ima Midlet manager.
Iskreno, moram ti priznati da ne znam nekoga tko je isprobao Midlet Manager i zavrtio neku java aplikaciju. Znaš, kad čovjek dobije mobitel koji je i PocketPC za koji postoje aplikacije i igrice od kojih se Simbian i ostalim mobitel korisnicima glava može zavrtiti, onda nema baš neke potrebe za Java aplikacijama :)
Šalu na(-)stranu, isprobao sam JAVA aplikacije. Demo ZET Autobusi (autobusne linije u Zagrebu) i MM-Free (plan grada Zagreba). Obje rade besprijekorno i iskorištavaju veliki ekran full do maksimuma kako u menijima tako i u prikazivanju slika. Aplikacije su baš fora. Recimo aplikacija s planom Zagreba prikazuje odabrani dio Zagreba u nekoliko razina detaljnosti pa se tako može zumirati do razine ulice. Može se i pretraživati po nazivu ulice, tražiti najbližu Poštu, Banku, znamenitost ili slično. Fora.
Probao sam pokrenuti Sony Ericsson S700 igrice, ali nisam uspio.
Čudi me da MDA III nema Midlet Manager aplikaciju predinstaliranu. Mislim da je Java Runtime, Midlet manager i slični programi u ExtROMu. Onda se može prebaciti na MDA III.
Ali kako sam i rekao, nema neke koristi. Aplikacije pisane za PocketPC su bolje jer iskorištavaju potencijale ciljane platforme do maksimuma. A i igrice su za PocketPC neusporedivo bolje. Zanimljivo je da PocketPC može zavrtiti JAVA aplikacije pisane za Windows Mobile (ako se instalira JAVA Runtime). u Javi je pisan meni ponajbolji grafičko, simboličko, numerički kalkulator za PocketPC koji sam vidio. Simboličko deriviranje, rad s matricama, integriranje i jednostavno crtanje. Zove se Formulae. Zakon! Jedino što je malo sporiji. Još da je pisan u Cu! Uf!
Promjena roza T-mobile postavki za telefon i unos teksta
= Citat =:
Izvorno postao Eddy
Bok,
možda je već spomenuto, ali nisam uhvatio. U svakom slučaju, zanima me jel moguće promijeniti SVE roze boje povezane sa defaultnim postavkama kad se kupi mob u T-mobile-u? Naime, razmišljam o kupovini, ali ako mi cijelo vrijeme bude to rozičasto, poludit ću.
I jel moguće postaviti ovaj 3D look button-a kao u prethodnim sličicama.
Hvala
Naravno.
Četiri su načina da to napraviš:
1. Izabereš drugu Today temu - ostaje ti ipak roza unos i Telefon,
2. Napraviš update ROMa s WWE OSom (kojeg ja imam) - no onda moraš ručno ubacivati postavke za T-mobile HR, MMS, WAP i Internet...
3. Napraviš hard reset, a nakon align screen pritisneš tipku za soft reset. Sad ćeš moći birati ručno koje CABove želiš instalirati, a koje ne želiš. Ne želiš instalirati IntelliDialer_T-mobile_WWE_RC10.CAB i Phone T-mobile customizaciju i još T-mobile UI customizaciju za today screen, nove ikonice u start izborniku, today T-mobile plugin...
4. Najelegantniji način - instaliraš iz WWE ExtROMa (imaš u MDA tips and tricks pojašnjenje o čemu se radi), recimo mog, dva CABa - za unos i za telefon - i to je to! Promijeniš još Today temu i isključiš prikazivanje T-mobile plugina na glavnom zaslonu i imaš novi mobač!
Kao na slikama gore!
Pozdrav!