ma niš me on ne raspali nego mi je čudna ta škola u kojoj na satu zemljopisa uče o grčkim bogovima... ;D
Printable View
ma niš me on ne raspali nego mi je čudna ta škola u kojoj na satu zemljopisa uče o grčkim bogovima... ;D
Ma to je bilo kad smo grčku učili i samo spomenuli,daj uključi malo taj mali mozak :lol:
ti se prvo nauči pravilno izražavat, a to da znas vrijeđat i ponižavat,to znamo svi ...= Citat =:
Izvorno postao zeus
Takve sam duše,pogledaj ovaj post gore,mislim da sam ga tek sad rasp*zdio ;D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
@sodom o čem pričaš????????
o tome kako u prvom postu navodiš da ste iz zemljopisa učili o grčkim bogovima,a već u drugom si to preformulirao ...da ste samo spominjali,a vrijeđanjem načeš puno postić....taman kad si se vratio pomislio sam da si se urazumio,nadam se da je ipak tako a na tebi je da to pokažeš i nama ostalima.pozdrav!
Pa učili smo nešt tko je bio Bog čega
Ako stvarno hoćeš nije bed ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
@zeus: katastrofa... ali whatever... :retard:
inače mi smo o grčkim bogovima učili na latinskom, grčkom i povijesti, ali nikako ne na zemljopisu...
Bokte jel nerazumiješ da smo samo spomenuli?
meni je zeus cool
i meni isto ;D
meni je taj lik strašno kul... :retard:
Nije rekao za mene "osobu" nego za nick
ja nemam nadimak nego mi je to stavrno prezime ali svaka sličnost sa "kanaderom" :retard: (Ivom) je slučajna :king:
a evo meni (bivšem ??????) novi nadimak
ja sam svoj dobila nakon sto sam se kao mirna curica nakon nekih praznika pojavila sa irokezom i killerima u malom zabitnom ali lijepom gradicu, sam mi je frend reka panka kad cu rezervirat misto u ludnici i od tad je ostalo panka a kasnije se pridodalo pokemon
sta chem kad sam nemastovita..znas ono slatka_mala,koka,blalalala ma uzs:)))
odvalila sam ime:)svoje ime...ono domisljato za po******:))))
Čuj, sasvim dovoljno da se neki forumaši raspamete na tvoj avatar i činjenicu da si suprotnog spola. http://i6.photobucket.com/albums/y223/frishki/loony.gif
fish-KI, ti to sebe projiciraš u "neke forumaše"? ;D
heheheh a da malo preciziras:)):p= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
moja prva slova imena i prezimena sipe :cyborg:
oces reci da je moj nick bezveze :zbunj: sunceko ti tvoje novo :nono: ccc
ne ne ne:)))) ispricavam se:))) nisam to mislila:)) :kiss:= Citat =:
Izvorno postao mala
Ni-ka-ko! http://i6.photobucket.com/albums/y22...ki/opatica.gif= Citat =:
Izvorno postao gog