Ok, 'Killa, ako nećeš P800, nema problema ;)
Printable View
Ok, 'Killa, ako nećeš P800, nema problema ;)
:wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:
kakav p800 sad?
nabi si slovenca u guzicu.
'Killa pa dobiš P800 od Vanje ak poččččneš priznavati meko Ć kao znak hrvatske abecede.;D
ok. dogovorit čemo se.
Misliš "dogovorit Ćemo se."
dobro. dogovorit čemo se. ćemo. ko da sam u istri.....
Ma ja (i veĆina nas, osim valjda oriđiđi Istrijana) jednako izgovaram č i ć, ali kad je npr. napisano če umjesto će ili češ umjesto ćeš, jednostavno ružno izgleda.
Ej Zappane, ajd briši sav ovaj off-topic (iako je baš smiješan) i napravi nam chat...vidiš da nemremo čekati do ljeta... jesi provijerio kako stojite s bandwidthom..?
treba se nekak vratit na temu...
najbolji mobitel je samsung v200
Vjerojatno ne izgovaraš (hint: kuća i kuča - probaj to izgovorit)= Citat =:
Poslao: whiteboy
Ma ja (i veĆina nas, osim valjda oriđiđi Istrijana) jednako izgovaram č i ć, ali kad je npr. napisano če umjesto će ili češ umjesto ćeš, jednostavno ružno izgleda.
Osim toga, treba razlikovati oriđiđi Istrijane od oriđiđi Pazinjana i Buzećana koji jedini u Istri nepravilno izgovaraju č i ć (ako govorimo generalno).
Ajde da iskoristim dok Svemogući nije zatvorio thread ;)
Netko je negdje "davno" napisao : Najbolji mobitel je novi mobitel. Slažem se potpuno,ali samo ako je dobra verzija softa.
Gle,Allmighty još nije zatvorio temu :D
To je netko kopirao Henrya Forda (oca automobila) koji je jednom prilikom kad su ga pitali koji je auto najbolji mudro odgovorio: NOVI!
ja napisao.= Citat =:
Poslao: sms freak
Netko je negdje "davno" napisao : Najbolji mobitel je novi mobitel. Slažem se potpuno,ali samo ako je dobra verzija softa.
Gle,Allmighty još nije zatvorio temu :D
Nema najbolji mobač, to se mi sirotinja mučimo koji da kupimo zato što ne možemo imati više komada.
Ja imam N 7650 i osim gabarita i mase fenomenalan je, za ljeto ću si najvjerojatnije kupiti jedan Xelibrić, a još bih volio imati SL45i, Alcatel OT 715, onda bih bio do kraja sretan, i još kad izađu SX1 i Sony-Ericsson Z1010 bi' kupio i njih.
Obavezno bih još htio imati poslije premijere filma- Matrix:Reloaded onaj njihov novi Samsung Matrix phone.
E onda bih bio opet malo sretan, ali samo malo jer će tada biti još nekih novih gadgeta koje bih s nestrpljenjem čekao.
Ljudsko srce nikad zadovoljno nije i uvijek su komšijine jabuke slađe( ili žena bolja) itd.
tako je, bio bi sretan a alkičem ili siemensom sve dok ne izađe novi model, još bolji...
Ivica je u pravu
sve 5 ico...al zaboga: što će ti samsung iz matrixa?!?
Uvijek sam bježao od onih "prozirnih" tipki kao na nekim panasonicima, a sada i na ovom samsungu matrix. Uvijek se sjetim onih kućnih telefona po 20 kuna :)
ni ja nevolim prozirne tipke
Ma ne znam šta me to fura kad vidim taj Samsung Matrix phone, ali sviđa mi se. Dakako da mi treba još informacija o njemu, specifikacija o softvare-u, gabaritima, foricama, ali izgled mi je OK.
Gdje god to spomenem ljudi me iskidaju, ono kao-majmune jedan kak' ti se to može sviđati!?
Evo, prestat' ću to javno govoriti, samo ću si misliti.
Uvijek se vratim zapravo na ideju da bi' trebao imati jedno 5-6 komada.
zašto govoriš o matrix phoneu na ovoj temi?!?!
PA ON SIGURNO NIJE NAJBOLJI
Tako je!
Sve što je "limited edition" je super! ;) ;) ;)
super je, i super je skupo