Prijenos broja iz druge mreže: -50% popusta na Extra total+ tarifu.
Možeš kombinacije:
xL>L>član
Ili
L>M>član
Printable View
Prijenos broja iz druge mreže: -50% popusta na Extra total+ tarifu.
Možeš kombinacije:
xL>L>član
Ili
L>M>član
Za koliko bi najjeftinije mogao izvuc iphone 5 ili samsung i9305 s3, recimo do Bozica. Imam extra total s+,nemam ugovornu obvezu i imam ukljucenu flat opciju. Imam 22 god tak da imam i onih 50%popusta. Ako vam sto znaci imam i seku koja je do 4.mjeseca pod ugovorom u extra total L tarifi i ima 27 god. Hvala
idi na njuškalo i kupi. za flat+tarifu od 122,5 kn/mj više i ne možeš očekivati.
inače, prije mjesec dana prodao S3 za 3.800 kn, a sada vidim da ih ima mnogo po 3.200-3.300 kn. cijena mu pada drasticno. iP5 će držati cijenu. eto, ja sam u kolovozu, svega mjesec dana prije predstavljanja petice, prodao četiri 4s, svaki za 4.000 kn. kad počinju glasnija šuškanja o sgs4, cijena "trojke" pada ispod 2.800 kn.
tržište mobitela mi dosta liči na ono automobila.
iphone = golf
galaxy s = hyunday i30 ili kia cee'd.
i jedni i drugi su dobri. samo što neki drže cijenu, i kao novi i kao rabljeni.
Dobra usporedba s autima :D, znam iz prve ruke. Mislio sam da mi je i najbolje kupit preko njuskala jer mi je tarifa odgovarajuca. Cekam da izadje asus padphone2 pa cu onda odlucit. Ip4 jos funkcionira kako spada. Hvala. Pozz
ovo me zanima
18. Pretplatnici koji koriste te EXTRA total+ S/M/L/XL/XXL Tarifne modele imati će mogućnost ulaska u grupne
tarife Tarifa za Obitelj, Flex Obitelj, Flex Team, Mobile Start/Plus i Ured za van 5000, EXTRA obitelj, te EXTRA
obitelj+ kao članovi istih,nakon 6 plaćenih Računa. Ukoliko su uz potpis OTPO-a Pretplatnici kupili iPhone
uređaj, imati će mogućnost ulaska u grupne tarife nakon plaćenih 12 Računa. Ukoliko Pretplatnici prilikom
ulaska u jednu od navedenih tarifa postaju nositelj, u tom slučaju ne vrijedi ograničenje navedeno u ovoj točki.
recimo, uzmem neki mob (s3, 4s) na total xxl i mogu ga 2. mjesec vec prebaciti ko nositelja obitelji+ M ?
i iskoristim popust od 12 mj. za 50% radi prijenosa broja
ili se varam ?
hvala
Pa citaj temu od pocetka,ne moze tako.Mozes ti za 2 mjesec postat nositelj ali samo na obitelji xxl,sukladno mig.pravilima.
Sent from my HTC One X using Tapatalk
Gledam Note II, puna cijena je 4.898,00 kn, a uz ugovor na 24 mj u extra total s+ je ČAK 200KN jeftiniji. Užas.
Ako ne uzmeš NoteII uz trajni nalog, jeftiniji je za jedinstveni iznos od: 0 kn
INFORMACIJA:
Galaxy S3 za 798 kn za nositelja Obitelji+ XXL
ZA KOGA:
Svi oni koji su prije 6 i više mjeseci kupili:
S2, Sensation, Nexus, Lumiu, Xperiu S, One X...
ili
su prije 12 i više mjeseci kupili: iPhone
...na tarifi Total XXL te su ga postavili za nositelja Obitelj+ XXL i osigurali si promociju 50% popusta 24 mj ... sada mogu postojećeg nositelja postaviti na total+ tarifu, a broj bez ugovora za nositelja te kupiti S3 za 798 kn. total+ mogu vratiti nazad u obitelj+ kao člana
Xperia P nestala iz ponude... šteta, ona je još kako tako bila korektno ponuđena u tarifi M+
Za spajanje u max3 može se uzeti 500kn popusta za Galaxy SIII ili xperia GO na tarifama Extra total + M,L,XL i XXL te na obiteljskim.
pojeftinili i: S2, Nexus, Lumia900.
vratili je
-----------------------
nadopisao 23.11.2012.
iz ponude nestao bijeli Note II.
za sivo-plavi Note II ukinuli razliku od "CIJENE U T-CENTRIMA" i "CIJENE NA WEBU".
odnosno, poskupjeli ga na webu za 200 kn u total+ XXL.
vratili bijeli Note II.
i za bijeli Note II ukinuli razliku od "CIJENE U T-CENTRIMA" i "CIJENE NA WEBU".
odnosno, poskupjeli ga na webu za 200 kn u total+ XXL.
vratili i iPhone4 8gb
Vidim došao Xperia J u ponudu i opet tarifa total S+ katastrofa cijena! Mislim, najbolje nek taj S+ odmah maknu i najmanju stave M+. Bez obzira na spuštanje na nižu tarifu nakon nekoliko mjeseci itd. Samo mazanje očiju ljudima. Pretjerano i krajnje bezobrazno!
Ja gledam kao clan obitelji, 24mjeseca, 1348kn preko weba! Hehehehe, presmjesno!
zna li netko kada ce opet doc iphone 5 koliko vidim na webu pise uskoro u ponudi??
pretpostavljam da će ove godine biti s iPhone5 kao što lani bilo s Galaxy S+ i S2.
tko je rezervirao u studenome 2011., dobio je za Božić 2011.
tko je rezervirao u prosincu 2011., dobio je sredinom veljače 2012.
tko je rezervirao u 2012., dobio je u ožujku 2012., ali po znatno višoj cijeni.
slično je bilo i od 24.9.2010. do proljeća 2011.
tada se nedostižan predmet želja zvao crni iPhone4
rezerviro sam ga cim su pocele rezervacije...zna li netko da li te rezervacije idu pomalo ili za sad ih stvarno nema...
Stvarno ih nema. Čak i nedjeljom zovu korisnike koji su ih rezervirali i ispricavaju se zbog toga
novost od 27.11.2012.:
do sada je uz nedostupne uređaje pisalo:
Uskoro ponovno u ponudi!
od sada piše i:
Prijavite se na listu interesa za obavijest o dostupnosti uređaja.
Prijavite se
nadopisao 29.11.2012.
iz ponude ponovno nestao bijeli Note II.
vratili bijeli Note II.
Galaxy mini 2 do isteka zaliha u webshopu 798kn
ovdje je web shop:
https://www.hrvatskitelekom.hr/mobil...4-32-1-1-0-0-0
ali, tu nema samsung galaxy mini 2.
???
Jel imas S4 Krait 1.5GHz ili S3 1.7GHz verziju?
Pojeftinili uređaji 500 kn sa 1.12.2012. na total+s tarifi uz produljenje ugovora, prijenos broja sa druge mreže i simpa prijelaz
T-Mobile Move 2
598,00 kn
98,00 kn
LG Optimus L3
898,00 kn
298,00 kn
Samsung Galaxy mini 2
1.198,00 kn
698,00 kn
Nokia Lumia 610 Black
1.698,00 kn
1.198,00 kn
Nokia Lumia 610 White
1.698,00 kn
1.198,00 kn
Galaxy camera white
prijenos broja iz druge mreže uz ugovor na 24 mjeseca (12 mj. 50%)
Total+ S
3.898,00
Total+ M
2.898,00
Total+ L
2.298,00
Total+ XL
1.798,00
Total+ XXL
1.498,00
S3, svi su S3 u hrvatskoj i europi većinom.
Po meni to natjeravanje između S3 i S4 je neosnovano, mobitel je dovoljno brz i jak s obje varijante, te običan- normalni korisnik uopće ne može primjetiti razliku između S3 i S4, tako da ne znam zašto se ljudi zamaraju tim. Mobitel je strašno brz, ali i dalje ima neke boljke HTC-a, nasprem Samsunga :) još nisu pouzdani ko samsung
kupljen je u T-mobile
Tjesi se, vidjet cemo te za godinu dana sto ces misliti o S3 chpsetu kada prestanu updateovi. Razlika se ne vidi u svakodnevnom radu, ali itekako pri "vecim" zadacima, te se S3 vise grije u igricama. Cinjenica je da S4 Krait moze stati uz bok cetverojezgrenim cpu-ima. Ovaj S3 je skoro isti kao u Eva 3D i overclockan na 1,7GHz da moze biti fluidan, ali se zato puno vise zagrijava.
Inace, moze se naci u HR i S4, mislim da je prva isporuka Vipu bila takva, i isto tako cinjenica je da zemlje zapadne EU dobijaju S4 verziju. S3 ide na azijsko i istocnoeuropsko trziste.
Trenutno razlika između dvojezgrenog i četrijezgrenog cpu se uopće ne može vidjeti, mobitel je toliko brzo obavlja radnje da se ne vidi nikakva razlika. A što se tiče igrica, meni je smješno kad netko kaže da mu je mob važan zbog igrica, ili je djete još ili nema šta raditi u životu :) Nikad nebi mob sudio po specifikacijama koje su bitne za igrice, mob je prvenstveno namijenjen za razgovor,poruke i u novo doba za internet. Ako netko želi igrice ima komp, ili odlične fotografije ima fotoaparat :) ne možemo od mobitela očekivati da budu savršeni za sve :P
Jel ti kužiš da je zapravo problem u tome što u istom uređaju sa ISTU cijenu dobiješ hardverski slabije komponente (u ovom slučaju procesor).
Da, ali šta mi možemo tu, po meni je krivac HTC. Ja samo kažem da je stvarno i sa S3 odličan, jako brz i da mi ne smeta što nije S4 ni malo... jedino mi smeta što ima boljke koje nemaju iphone, samsung, poput toga da sustav ponekad bez razložno padne, meni se to dogodilo 2 puta u mj. dana
Htio sam ti reći da postoji osjetna razlika između S3 i S4 chipseta, nisam htio davati rezultate benchmarka pa sam spomenuo igre. Ne možeš to jednostavno negirati i govoriti da se ne osjeti razlika, dok jedan proc debelo overclockan, a drugi pri normalnom taktu obavljaju redovne funkcije jednakom brzinom. I meni je Evo 3D vrtio Sense 4.0 rom munjevitom brzinom, dakle mogao si i njega ili Sensation uzeti, pošto imaju S3 chipset (downclockan na 1,2GHz) i može im se staviti isto sučelje. Ili čak Explorera ili Desire C kada su ti samo bitni pozivi, poruke i malo interneta.
Da se nadovežem na igre, nebitno je jesam li dijete ili nisam, činjenica je da novi smartphonei vrte sve bolje i bolje igre pa ne vidim razloga, zašto se ja ili netko od djece u kući ne bi zabavljao s nekom igricom. I naravno da će biti važno hoće li se mobitel tijekom toga pregrijavati ili ne.
Naravno da je za to isključivi krivac HTC (navodno nisu mogli nabavljati S4 u potrebnim količinama), mogli su mu zato barem malo sniziti cijenu.
Sorry na OFFTOPIC, neću više pisati na temu One S.
nestao i sony xperia go black
jel ima neko VPN plus ponudu mobitela, nije bas nesto lako doc do nje -.-
simpa ponuda je ocajna,od 9 mobitela 3 su dostupna za kupnju http://shop.simpa.hr/Telefoni_ct1166...p24pg0od0.html galaxy mini 2 poskupio sa 798 na 1098kn
zato ga pojeftinili na pretplati s 748 na 448 kn (tarifa: član Obitelji+, novi ugovor), a za postojeće je 548 kn.
vratili staru cijenu (298kn, total+ XXL) za Note2, ali iz ponude ispario bijeli model kao i Xperije (Tipo i Go) te Lumije (610 i 800).
zapravo za prepaid korisnike raspoloživo je 8 od 11 ponuđenih uređaja (t-mobile bonovi+simpa ponuda), a ne 3/9
primjetno je kako su znatno pojeftinili galaxy cameru sa 1600 na 8 kn (data tarifa XL).
Dodano 9.1.
Skladište s mobitelima bi se trebalo napuniti do kraja ovog tjedna, a medjuvremenu od danas u ponudi ponovno osvanuli stari modeli: Xperia x8, Galaxy 3, s5350 (Samsung), ...
Iz ponude nestao sivi s3
nadopunjeno:
u ponudi osvanuo sivi s3
Iz ponude nestala Xperia x8
Nestao i Galaxy S3 i Galaxy Note 2 i još hrpa mobitela iz ponude
Nešto sam načuo da bi ovaj mjesec trebao doći i9305..ima li netko možda konkretniju informaciju po tom pitanju? :)
A i taj status "uskoro ponovno u ponudi" za bijelu lumiu 710 već mjesecima stoji... i na kraju su je vidim maknuli iz ponude! Neznaju ni oni hoće li im što dolaziti ili ne.
tako je bilo i lani s Galaxy S plus i S2, a preklani s iPhone4
počinjem sumljati da to nije slučajno i da je to politika HT-a. kao ono: "doći će nam masa kupaca koji žele produžiti ugovore, tražit će Galaxy S advance, S2, S3, Note2..., a uvalit ćemo im zalihe koje nismo uspjeli prodati u godinu dana: Nokia N9, Galaxy Nexus, Mini2, T-Mobile Arizona, Dell Streak...
Lumia 820- 4098KN cijena samog uredjaja...znaci 920 ce biti minimalno 4999, mada vjerujem i vise...
Ako si na pretplati onda to gledaš ovako:
6x 300 kn + 120 kn r.f.
Ako nisi na pretplati:
3400 kn putem oglasnika
Tko je toliko rasipan da plati 4000 kn takav mobitel?
Vidio sam ja ljude koji su u vipu iPhone 64GB platili 10000kn, dakle ona puna lopovska cijena. A isti takav u T-mobile je kostao oko 6000kn, dakle samo uredjaj. Sto je tek takvoj osobi u glavi? (odgovor: nista)
Da se osvrnem na tu cijenu Lumie 820. Cijena je bezobrazno velika, jos debelo kasne s uvodjenjem WP8 Nokia u ponudu, i onda uvedu samo u crnoj boji. Koliko ce tek kostati Lumia 920 kada stigne u nas? Sreca brzo ulazimo u EU pa ce nasi lopovi od trgovaca morati skidati ogromne marze.
Predvidjam pad cijene na oglasniku kroz iducih mjesec dana debelo ispod 3000kn, jer HTC 8X koji je dosta bolji od ovoga ide za tu cijenu. A da ne spominjem 8S model koji je losiji, ali i osjetno jeftiniji, na njuskalu vec od 1400kn.
A to su ti te klasične cijene novih mobitela u t-mobile, ništa novo. Evo HTC 8X već su mu nabolje snizili cijenu na pretplati kakva i treba da bude a u početku isto bila pretjerana.
Bio je i statusu "uskoro u ponudi", od danas ga vise uopće nema = galaxy s3
povukli su ga jer ce uskoro 4g model
A i fora mi je kad mobitela ima u t-centrima ili ih možeš naručiti preko telefona ali ih trenutno nema za naručiti preko Webshopa jer su onda 200 kn jeftiniji
Poslije Dell-a, najprecjenjeniji mobitel u ponudi po meni (ili tu negdje sa Lumia 820)
Hiljadu mu bubnjeva...sad su makli i xperiu T iz ponude! Još sam se nekako nadao da je snize pa jeftino užicam. Ponuda im je stvarno banana a pola toga "uskoro dolazi".
Gledam njemački t-mobile, imaju 104 mobitela u ponudi...xperia S i bijela i crna jako povoljno uz drugi veliki izbor.
Luksembourg = 0,52 mil stanovnika, $58000 BDP, 672 mobitela u ponudi, sve neograničeno unutar Luksemburga (doduše, fair usage smatraju
10GB Internet prometa) za €50 mjesečno uz 24 mjeseca ugovor, odnosno €75 uz 12 mjeseci
http://www.luxgsm.lu/
lani je bila top tema nedostatak galaxy s2 i pogotovo s+ (20.000 pregleda na ovom forumu!!!), preklani nedostatak iPhonea4.
ove godine ista situacija, samo drugi uređaji, ali malo se ljudi žali na nedostatak u ponudi. bit će da im je kriza u novčaniku
off topic
država veličine grada zagreba i zagrebačke županije u kojoj stalno moraš paziti da ne ubodeš roaming susjednih zemalja ako izađeš iz glavnog grada, a onda račun poraste s 50 na 500€. lako njima imati 672 mobitela u ponudi kad su im susjedi bogati njemci, francuzi, belgijanci i nizozemci, a nama siromašni bošnjaci, crnogorci, srbi i jednako siromašni slovenci i mađari.
nevalja
Trebali bi zaposlit lika koji je Linksu radio web...u svakom trenutku se vidi što ima u kojoj poslovnici, i npr
možeš u Zadru kupiti nešto što ima samo u poslovnici Virovitica, naručiš i stigne za dan-dva
baš sam nedavno testirao, kupio sam zadnju SD karticu u trgovini, i kad sam platio i izašao van, već
im je na webu pisalo da je više nema u toj poslovnici
iz ponude nestao Note2.
ionako ga nije bilo ni na skladištu ni u T-Centrima više od mjesec dana.
valjda ponude Note2 LTE kao što je to jučer učinio VIPnet
Ponuda im i dalje jadna osim ovih par nekih. Pola ih uskoro i dalje dolazi kao. Sony su nestali bolji a nesumnjivo će Xperia Z doći al me već strah cijene startne pa će biti komentara ovdje...
5.2.2013.
14.2.2013.
S3 LTE nema na zalihama.
cijena povećana za 490 kn (total+XXL: 8 > 498 kn)
14.2.2013.
448 kn u total+ XXL
1448 kn u total+ XL
2348 kn u total+ L = iPhone5 32gb 2548kn
14.2.2013.
98 kn u total+ XXL = iPhone4s 32gb 8kn ! = iPhone4s 64gb 8kn !!!
498 kn u total+ XL = iPhone4s 32gb 598kn !
1398 kn u total+ L = iPhone4s 32gb 1398kn !!!
nejde mi u glavu zašto HT nema nikakav izbor mobitela za prepaid.
21.2.2013.
S3 LTE ima na zalihama.
cijena povećana za 300 kn (total+XXL: 498 > 798 kn)
21.2.2013.
448 kn u total+ XXL
1698 kn u total+ XL
2398 kn u total+ L
21.2.2013.
98 kn u total+ XXL # 8 kn iPhone4s 32 gb = iPhone4s 64 gb
898 kn u total+ XL = iPhone4s 64 gb # 598 kn iPhone4s 32 gb
1598 kn u total+ L # 1398 kn iPhone4s 32 gb
Ovdje možete usporediti cijene mobitela po tarifama http://cijenemobitela.net
Znači T-mobile totalno odustaje od korisnika na bonove,ponuda im je katastrofalna.
pa je,ali simpa ima zanimljivu ponudu za korisnike koji vec imaju mobitel. a nije im ni bonbon los.
dakle, ne odustaju,ali nece finansirati korisnicima uredjaje
Inače uvijek prigovaram na t-mobile ponudu ali nova xperia Z me cijenom iznenadila! Na tarifi L+ (pogotovo ako se na nju dobije 50%) uređaj 1298 kn preko webshop.
Ili neka greška ili se sve brzo rasproda:-)
Počele predbilježbe za HTC One..
https://www.hrvatskitelekom.hr/uskoro-u-ponudi/htc-one
Cijena ko i Xperia Z
Mozda kojih 100kn po tarifi vise il manje..
Možda ipak dodje 15.03. u ponudu, a ne početkom travnja (kako su naveli na službenom predstavljanju Onea u Hrvatskoj)?
smartphone - extra total+ - plan za posao-zabavu ili obitelj
smartphone - stari XXL - novi poslovni-privatni XXL
iPhone5 32 gb - 1248 kn - 3698-3898 kn
iPhone5 16 gb - 448 kn - 1398-1598 kn
iP4s 16/64 gb - 98/8 kn - 998-1198/3998-4198 kn
GalaxyS3 LTE - 798 kn - 1798-1998 kn
Sams.Galaxy S3 - 8 kn - 1998-2198 kn
Extra Total+XXL = 305 kn/mj (s 50% popusta 12 mj, promocija istekla 20.3.2013.)
Plan za posao/zabavu-obitelj XXL = 350-450 kn/mj (-75 kn/mj svih 24 mj, promocija do 30.6.2013 )
I još ovo:
Ove se cijene nisu promjenile 21.3.2013.:
iPhone5 32 gb - 998 kn
iPhone5 16 gb - 448 kn
iP4s 16/64 gb - 98/8 kn
GalaxyS3 LTE - 198 kn
Sams.Galaxy S3 - 198 kn
Bas me zanima ako itko zna u kojoj su tarifi te cijene zadrzane...
Galaxy S3 u slobodnoj prodaji 3599kn
U Plan tarifama:
S - 3998
M - 3698
L - 3398
XL - 2998
XXL - 2398
To je uz ugovor na 24 mjeseca, na 12 neću staviti da nekoga ne strefi srce :D
Znači skuplji je u tarifama nego u slobodnoj prodaji?
Pa jesu li oni normalni?!
ne mogu naci na novim stranicama cijena samo g uređaja bez tarife?
Da, užasne su stranice.
T-mobile ništa ne znam sam. Vip predstavi nove/stare tarife, evo njih za par dana s istim. Vip nove stranice, evo njih sa skoro identičnim stranicama koje prikazuju jednake informacije, a na obe se moraš ubit da bi saznao cijenu uređaja. Tj, ako ju saznaš uopće. Užas.
I sve više se usluge temelje da ni ne ideš u centar, nego sve preko neta dogovoriš.