...ok "wb"...no more offtopics ;) ...
Printable View
...ok "wb"...no more offtopics ;) ...
Posto je 28. a u vipa je ponuda nikakva i nemaju nista u ducanima izgleda da ipak se necemo okoristiti. Steta. Jedva cekam da vidim kada se vratim doma sto ce sve biti u ponudi. Drago mi je ako se tko okoristio na ovoj akciji.
ja sam na pocetku akcije bio uvjeren kako ce mi dzep hlaca ili jakne bit uljepsan za jedan p900. sada me vise nije briga i cim novi op dodje u funkciju selim.
Vise ne cekam ljeto i gustanje uz more, nego novog operatera :)
a ponudit će samo jeftinije cijene razgovora
ali ovakvu ponudu kao vip sigurno neće;)
jedino ako vip ponovi ovako nesto pa se uspijem docepat glavne nagrade...
moš mislit ak im je trebalo 4 godine da daju ovak nešto
da će ti uskoro isto ponovit,imaš zato još 2 dana vremena;)
ali nema glavne nagrade... :) pa mislim da ce ponovit bas zbog dolaska novog opa, sto se vise blizi to im je gusce..
ma kaj si lud imaju oni dosta i para i pretplatnika da bi se toga bojali
ali gotovo sam siguran da se neće ovak nešto ponovit.....
mislim pazi 91% popusta!!!!!!!!!!!!!!
možda u nekom blažem obliku ali samo tako......
bit će svega kada im zagusti ;D
da al kuzis sta ja imam od 91% popusta... da kupim bezveze neki usrani mob kojeg cu ionako unistit ili prodat, a morat cu bit 2 godine vipovac... ma daj ova prica se ponavlja i ponavlja bzvz
Ma neka budu jednako skupi i treci prebacujem se na njih jer sam ovima vec dosta dao. A vip ovu akciju i radi samo da si osigura sto vise korisnika prijne nego sto dode novi operater. Ovaj rusi cijeli vipov i htov monopol sto automatski uzrokuje ove akcije i nize cijene. Ma nije njima gusto ali ne vjerujem da im je drago sto ce izgubiti mnogo korisnika??? I primjetio sam da su skroz promijenili ponasanje s ovim sto su mi moljakali prijatelja da ostane kod njih i slicno....
ma bez brige, bit će još telefona za 1 kunu i slično, to budite sigurni.......
A sta ce mi mob za 1 kn?? I toga ce uvijek biti bar na t-mobile :)
je samo kaj takvi koje oni nude meni= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
apsolutno niš ne vrijede....
mozes ga jedino prodat ali taj za 1kn sigurno ne vrjedi puno, pa ces bit jeftino prodani vipovac
ma gledaj u ovoj akciji uopće i nije bilo bitno jel ću
ostati radi moba u vip-u još 2 godine,nego je i jako bitno
da 90% mojih frendova koristi vip i onda kad sve zbrojiš uopće
mi se i ne prelazi na drugog operatera ma kakve got on uvjete
ponudi.....
Se samo meni čini ili se cijeli ovaj thread ponavlja over & over & over & over again?
imaš pravo, mislim da je uskro vrijeme za zatvaranje teme ;D
@damgol, da dođe novi operater i ponudi telefoniranje unutar svoje mreže za 10 lipa po minuti i slanje sms-ova za daljnjih 10 lipa (ukoliko su sms-ovi unutar mreže), te za 150 kuna pretplate uraćunati 90 minuta razgovora, što bi napravio da nisi vezan ugovorom?
A ti ljepo nadi nove prijatelje :)
pa nema valjda tak blesave prijatelje koji se ne bi također prebacili na takvu mrežu za tu lovu...
točno tako... frend studira u austriji, praktički su se svi koji žive u domu prebacili na Telering, a ne radi se o 10 lipa, nego o 1 eurocentu, cca 8 lipa, fiksne linije ne koriste i odlično im je...
naučite se zbrajat i oduzimat pa onda pomnožite
kaj vam se više isplati od svega ovog;) i zapamtite
90% frendova je na vip-u
jači su ti frendovi koji ne bi zbog tebe na drugu mrežu prešli... ;D
kaj oba dva?= Citat =:
Izvorno postao damgol
LOOOOOOOOL!!!! ;D ;D :lol:
maloprije sam bio u vipu u gajevoj vidjet sta ima, sa cashom u dzepu. najbolje sto sam vidio je siemens s65 tak da sam sam definitivno odustao. gotovo. bye bye akcija. bye bye vip.
ne sveukupno ih ima 5, jedan je na cronetu, a 7 na vipu
vidi se da u mioc ideš...
rasistu!!!
ha ha ha i ha= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
A sta ti imas protiv mioca????
Ja? Ništa efikasno... ;D
Niš, ova ponuda je official završena pa je vrijeme da se i tema zatvori, a i malo se preveć ravukla na off...
:closed: