ma znam da jeste prebacuje mi 52Kb/s preko BT, place mi se...
Printable View
ma znam da jeste prebacuje mi 52Kb/s preko BT, place mi se...
Jel ima neki messenger da bi se mogao koristiti na ovim fonovima???
bok,
daj mi reci dali si ti trebao naknadno upisivati imenik u mobitel
ili mobitel može normalno učitati kontakte sa sim kartice ?
te dali pri novo unosa broja trebao upisavati i predbroj za državu ?
tnx
meni normalno ucita kontakte sa obje kartice... i ne treba dovoljno je 061(nasa mreza)
Semir_86 ovaj kinez kao i vecina drugih ne podrzava javu tako da od instaliranja na njega nema nista.,
A sto se tice kontakata trebas upisati broj i predbroj znaci +38591 npr. jer u slucaju da imas upisan broj u imeniku bez toga i ta te osoba zove vidjeti ces
samo broj na ekranu.,:hrv:
A jel netko uspio prebaciti kontakte i poruke sa moba na racunalo?
Skinuo sam jos prije Anycool program za to ali mi nije uspjelo proraditi:comp:
Da neki podrzavaju javu i moze se instalirati dosta toga,ali ti nisu bas cesti kod nas zasada.,
Inace pokusao sam i nekoliko pc suite programa za kineze i pokusao povezati sa mobitelom ali u slucaju Anycool T-818 ne postoji odgovarajuci driver jos uvijek.,
Ipak uspio sam instalirati neki dugi i windowsi su prepoznali mob,ali nikako da ga poveze sa programom..-
Problem moze biti i u SP3 jer je nekima kojima je radilo nakon nadogradnje prestalo raditi.,
to je problem što kinezi su kod toga vrlo slabi..
a zapravo nije neki problem...
Semir ma radi meni normalno kad ga prikljucim preko usb kabela,imam opciju za masstorage,cam port i web cam.,Mislio sam na to da si mogu kontakte i poruke prebacivati sa moba na komp i obrnuto.,
Problem je u driverima i SP3 izgleda.,
Ako netko zeli probati posaljem mu link za program i drivere.,:comp:
Original naravno,probaj si pronaci negdje za kupiti:comp:
evo da se i ja uključim u ovu temu
kao prvo za sve one koji pljuju po kineskim mobitelima neka otvore svoje npr. Nokie,Sony ericssone i pogledaju zemlju porijekla
da i ja sam se začudio kad sam otvorio svoj w580i kupljen kod t-mobilea.pisalo je na bateriji i samom mobitelu MADE IN CHINA!!!
neznam zašto se uopče i tome čudim.
i sad može li mi tko reči gdje se mogu kupiti kopije n95,n96 s TV prijemnikom?
p.s. čitao sam negdje da se te kopije nokia proizvode u istoj tvornici kao original nokie u Kini
molim te nemoj ti pričati budalaštine.....
svi znamo da se dobar dio nokia i SE proizvodi u kini
ali se proizvodi po dogovorenom certifikatu. tako da kada
piše da je kamera 5 mpx. onda je zaista 5mpx kamera.
a ne kineske prevare. i svaka kineska kopija npr.. n95 , n96 itd...
nema iste teh. karakterisitke kao originala.
te sam razgovarao preko msn-a sa kinezom i veli da nijedna
kopija n95 nema bolju kameru od 2mpx.... upitne kvalite.
da ne nabrajam OS itd....
Sto se tice kineskih mobitela kamere su im uglavnom lose i tu pokusavaju prevariti kupce dajuci lazne specifikacije,.
Ali ako vam kamera na mobu nije presudna kineski dual sim mobiteli su za one
manje zahtjevne sasvim ok izbor.,
Ja sam sa svojim T-818 sasvim zadovoljan,Minus mu je sto ne podrzava javu i sto mu kamera nije nesto,a sve ostalo je sasvim ok.,
Ne bih rekao da su svi sa lažnim specifikacijama. Kada piše da je kamera 3,2 MP onda takova i je unutra. Samo taj sklop kamera nije onaj isti sklop koji se nalazi u recimo 6500 slide ili komunikatoru već je to možda pojačana verzija 1,3MP kamera sa siemensa s65 (fiktivno govoreći) ali 3,2 Mp je, samo možda interpolirano na veću rezoluciju
http://www.china-mobile-phone.com/
ima na ovoj stranici svakakvih, ja sam zvao fedex dostava je 59$ za jedan mobitel, carinjenje vam je 200 kn i mora se platiti pdv tako da mobitel koji kosta 103$ na kraju izade 1230 kn, teske budalastina mobitel u toj prici ispadne najeftinije a kojekakve budalastine 2x skuplje smjesno
s time da je to mobitel s 3 sim kartice, tv om i svakojakim budalastinama, ma smjesno kad bi netko isao u kinu isplati se pa usput kupis par komada, imate live chat na njihovoj stranici s prodajom pa sve mozete dogovoriti naravo imate i garanciju, ali opet u svakom slucaju opet se isplati prije naruciti nego kupiti kod nas gdej ih prodaju i po 2000 kn sto je nebuloza
neki to rade. neki ne...
ali recimo zanimljivo je da neki kinezi govore istinu. pa napišu da ostali
govore kako je npr... kamera 5mpx, a da je zaista max output 1600x1200.
ali najviše kineskih mobitela je sa VGA il ili 1.3mpx kamerom.
ja sam razgovarao sa jednim kineskim prodavačaom preko msn-a
i on mi veli da oni imaju samo jedan mob.. jedan Iphone clone koji ima 3mpx
kameru, te imaju jedan sa 2mpx kamerom... sve ostalo je vga ili 1.3mpx...
te sam ja još naišao na zaista 2mpx kameru i na jedan sa 3.2mpx....
da nažalost je tako..... još ako nema CE... onda te i za to hebu....
a ako imaš sreće, onda ti paket dođe na kućnu adresu. mislim
ako ga ne uzmu na carini... jer ne uzimaju baš svaki paket. iz osobnog iskustva govorim. :bigjump: :cool:
kada hrvatska uđe u eu. onda sve kupljeno iz eu.. za to nećemo trebati ništa plaćati, a do tada je sve lutrija :hunter:
http://cgi.ebay.de/CECT-T200+,DUAL-S...ayphotohosting
molim pomoc ?! recenziju neku malu ! jel ga ima netko uopce meni je strasno zapao za oko ! primamljiv uzasno !
Po meni tipican kineski telefon,malo ovako luksuznijeg izgleda i sa kao 5 mpx kamerom sto naravno nije istina_bilo bi dobro da ima i stvarna 2 mpx.,
Dobra je stvar sto mu je memorija prosiriva do 16GB ili vise ako je istina sto pisu,a i cijena od 100+ eurica nije strasna.,
Evo pogledaj si video ako vec nisi=)
http://www.youtube.com/watch?v=Zz3NGwhc7PM
ok pogledat cu ali mislim da ce jedan past za slobodu
http://www.2simbg.com/telefoni.php
ima u Somboru diler nekih cca 60 km od Osijeka ! odem danas ili sutra da vidim ! 1€=92 din pa si preracunajte koliko mobitel kosta plus ide 12 mjeseci garancija!
http://www.2simbg.com/T718.php = 1098 kn
http://www.2simbg.com/T828.php = 890 kn (jedan procesor)
dakle bio sam jucer u lokalnom bircuzu u mom mjestu i tip ladno ima kineza kupio ga prije par dana u Vukovaru kao ima neki privatni nabavljac ! prvi put eto da sam drzao kineza u ruci jer bas me zanimalo kakva je kvaliteta plastike i ostalo ! ima nekog k300 ili 3000 sad stvarno nisam zapamtio ! mobitel je boli glava samo sto je malo veci posto u njega idu 3 kartice ! stvaio je t-mobile tomato i tele 2 ! ali ne mogu sve 3 odjednom da rade znaci jedna je uvijek glavna sto se stavi u prvi slot a ostale su pratece ! ima u opcijama da se podesi kombinacija ! mobitel u ruci lezi odlicno plastika je za pravo cudo stavrno kvalitetna ja sam se iznenadio ! touch screen radi odlicno tv super slika zvucnici stereo otkidaju ! baterija po njegovom drzi po 5-6 dana ali ako se bas prcka po tvu i playerima kaze max mu izdrzi 3 dana ! ima 2 kamere naravno slika nije nesto posebno posto je glavna kamera mozda eventualno 1 ! znaci sve u svemu mob je je boli glava i najvjerovatnije cu danas popodne otici po svoj primjerak ! mobitel je dosta tanak a baterija je ogromna jer ide preko citavog mobitela samo gdje kamera nazad malo zauzima tu se zavrsava baterija :) ! i za svoj perfomanse extra je lagan !:headbang::headbang:
usput dok sam pisao nasao sam koji je mob evo linka
http://www.china-mobile-phone.com/2008-12/k3000tv.htm
narode uzeo mob danas anycool t718 ! sve sto imam za sada reci 5!
ako nekog zanima neki info u vezi ovog kineza pitajte ! posto sam ga detaljno proucio :headbang::headbang:
http://www.china-mobile-phone.com/2008-12/q5-plus.htm
E da ima negdje takav za kupiti, razmislio bi...
Pogledaj na e-bay... 99% ga ima tamo...
Molio bih te da ne stavljaš tolike slike, već ju uploadaj na neki sajt i ovdje stavi link ili tumbnail. Hvala.
nista posebno ! kamera i nije neka iako je 2 mega !
baterija ne drzi posebno ! max nad maximum 3 dana ! zato je uvijek i druga napunjena pa sam eto miran s njih dvije 6-7 dana zavisi koliko se prcka po mobitelu ! ne znam stvarno sta da napisem pitajte slobodano sta vas zanima pa ce mene vjerovatno povuci ta tema s drugim nedostatcima :) ali sve u svemu za te pare mob se totalno isplati naravno !!
Sto mislite o iphone clonu? Vrijedi soma kuna? Koliko v
... ima li ko anycool T828 da mi kaže kakav je mobitel tj. da napiše neko svoje mišljenje o njemu, prednosti i nedostatke...
Ja imam T818 koji se samo po izgledu malo razlikuje od T828_ako se ne varam,ali mislim da T828 nema nista extra u odnosu na T818_
Sto se tice nedostataka_ne podrzavaju javu,kamera im je samo 0.3_to mi pada na pamet-.
A prednosti..veliki ekran osjetljiv na dodir koji radi savrseno,dvije kartice aktivne u isto vrijeme,analogni tv prijamnik_mogucnost blokiranja dolaznih poruka i poziva_daljinsko upravljanje mobitelom slanjem sms poruka na isti itd...
Evo ti link na jedan odlican review od T818 pa si procitaj_za ovaj tvoj nisam pronasao,pogledaj si neki video o njemu,a mozda se javi i netko tko ga ima<-.
http://mobilearsenal.com/review/cect...ion.html:comp:
Pa sve je gotovo isto kao i kod T818,samo se po izgledu razlikuju_A i najvise ima onih koji imaju T808 i T818_neznam sto bi se extra moglo napisati o T828:comp:
Jedan od zanimljivijih mobitelcica od Kineza=)
The Latest Ciphone TV Mobile Phone is F003 Iphone Style Touch Screen Phone, it support Dual SIM Card, Shake Songs, 3.2 Inch QVGA Touch Screen, Wifi, Java 2.0, MSN, Moving QQ function and so on, and it also support TV and FM Radio function, you can enjoy your favourite TV & FM program at anywhere.Then it supports GSM 850/900/1800/1900 MHz bands, can be used worldwide!
Main Features:
* ARM09 corel, 208MHz Speed
* WiFi inside, can free access internet in high-speed within WiFi coverage area
* EDGE/GPRS 2.75 quick access interent
* 1.3 million pixel high-definition camera, digital interpolation to 400 million pixels
* 3.2 large LCD screen, flat touch screen
* New Google Android operation interface
* Built-in Opera and UCWEB web brower, easy acts, access internet
* E-mail function built-in, support the local e-mail send and receive
* Built-in many kinds of applicarions, support Java 2.0, can install various applications
* Support ICA and Google Talk
* Support many kinds of google mobile products, such as Google earth, googl search and Gmail etc
* Support image direction of adaptive adjustment while browsing
* Built-in free games
* Support GSM850/900/1800/1900MHz
* Support Analog TV
Specification :
* Phone Model: F003
* Network: GSM 850/900/1800/1900MHz
* Language: English,Arabic,Espanol,Portugues,Italian,Deutsch,B ahasa Melayu,Bahasa Indonesia
* Display Size: 3.2 inch , 240 x 320 Pixels
* Type: 260K QVGA Touch screen
* Ringtones Type: Polyphonic (64 channels)
* Music: Support mp3,mmf,midi format ring, outside speaker
* Video: 3GP/ MP4, support to play in full screen, forward and pause
* Camera: 1.3 Mega pixels camera, (1280 x 960 Pixels)
* TV : Support Analog TV function
* FM : Support FM Radio
* Input : Handwritten input
* Internal Memory: Packed with 256MB TF card, support extend card to 8GB
* Data transfer: USB cable / Bluetooth
* Connectivity: GPRS / WAP
* Phonebook: Can store 300 phonebooks
* Messaging: SMS, MMS
* Stand-by time: 180-240 hours
* Talk time: 150-300 minutes
* Style : bar
* Color : black
Additional Features :
* With wifi outside function
* Dual card dual standby
* Support Java 2.0 applications
* Shake Songs function
* Support MSN, QQ,ICQ and Google Talk
* MP3 / MP4 fluent player
* Alarm clock
* Calculator
* Sound recorder
* Calendar
* Stopwatch
* World time
* Support GPRS
* Caller picture
* Caller ring tone
* Memo
* WAP
* MMS
i video:http://www.youtube.com/watch?v=oMuv1X35s2o
I sto mislite,jel vrijedi oko 150 zelenih$?
[QUOTE=Chief_Wolfinjo;870855]a čuj nije loše, samo će biti problem carina ?
dali ima CE dokument ?[/QUOT
Vjerovatno bi bila procedura kao i za i68+_a to je relativno novi model na trzistu pa se jos nije pojavio kod nas.,
Kad se pojavi mislim da cu ga nabaviti,naravno ako mu cijena ne bude previsoka_:
Ljudi zna li netko kako i gdje mogu kupit ovu zadnju kopiju Iphona (F003) sa WIFI???
Semir imas pod Business Affairs tu opciju_Remote Control:
Znaci mozes poslati sms sa drugog mobitela "Ugasi se" i mob ce se ugasiti_ako je ta opcija ukljucena i naravno ako tako glasi naredba=)
Ali kod mene se sve opcije Business Affairs izgube kad stavim T-Mobile u sim A
Dok ih na vipu imam_neznam jel do mreze ili sto drugo__
Darko04 taj model mozes kupiti zasada samo preko neta,nisam vidio da netko kod nas prodaje jos_Upisi u Google naziv moba i biraj stranicu sa koje ces ga kupiti_samo carina+dostava i jos ako traze deklaraciju_pitanje moze li se legalno uopce uvesti=):hrv:
zanima me da li se isplati mijenjati sonyericsson k800i za zoho 859.
Samo ako ti stvarno treba dual sim mobitel,to mu je jedina prednost nad K800i.,
Vidim da traze otprilike isto za oba na oglasnicima pa ako ti je stvarno dosadio tvoj i treba ti mobitel sa dvije kartice....:tomato:
ljudi, gdje da nabavim podatke za ispuniti zahtjev za uvesti mobitel u ovu našu zemlju?? podatke poput razreda emisije i max izračena snaga?? btw radi se o uvozu i68, pa ako netko zna točan naziv modela, proizvođača i tipsku oznaku neka i to napiše.......
hvala,pozz
Pozdrav ekipi....
Ima li tko mozda A9530 - kopija Storma...svaki savjet i utisak je dobrodosao...
Hvala
bog,
dali mi može tko reći gdje postoji kakav popis kineskih mobitela
koji se mogu uvesti u HR ? te koji je meni dokument bitan kod kupnje ?
koliko sam shvatio , potreban mi je CE deklaracija ili tako nešto ?
to moram tražiti prodavača jel ?
te dali bi prošlo da napiše da je mp3 player ili tak nekaj ?
hvala
trebas imat ce certifikat i trebas imat od RTT-potvrdu o suglasnosti da mozes uvesti taj mob....koja dodje 200kn.....samo sto je u tome caka...
za rijetko koju kopiju ti daju tu suglasnost...te se mob vraca nazad u kinu......
samo su ljudi uspjeli uvesti ovaj cecet t168+
za taj imas suglasnost koju mozes kopirati i isprintati sa RTT stranice...
i ne,nece ti proci jer otvaraju kutiju i ti moras doci sa racunom i teta ode na ebay i pogleda cijenu i koji je artikel tako da muljaze nema...
a ono gift-kao poklon vec odavno ne prolazi...eto
Ljudi dali neko zna zašto mi i68 neprepoznaje kada ga pokušavam spojiti preko usb-a na pc? Imam ga tek jedan dan i cijeli dan pokušavam al neide.Zanimaju me i postavke za MMS i Internet ali mi gospoda iz t-coma kažu da mi nemogu pomoći s postavkama jer to nije pravi iPhone pa ako neko nešto zna i voljan je podijeliti bio bi mu jako zahvalan.
ja imam taj i68 model od 3g nema ti postavki za njega ja sam si za vip sam napisao za simpu nemam ako ones za vip ti ja mogu poslat...imam i pitanje jel ima kakav program za tipkovnicuko za iphona za i68 3g ili od nekog moba sam da je veca tipkovnica na ovom treba 5 dana da napisem poruku i jel ima ko eu softver jer navigacija i sve mi je na kineskom a telefon bi bio super sam da je na eng ovak nis ne kizim
citam tu sad ove sve postove vidim zanima se ekipa za te china phone ako ikoga zanima kako to izgleda nek se javi imam i68 3g 2gige i ide do 8gigi kartice ima sve ko iphon identican je iphonu 3g 16gb cak i na poledjini pise 16gb ima navigaciju i svasta jos u sebi ako kog zanima sendam mu slike pa se i dog nesto za njega
ovaj drugi... te zanima?
ako to itkozna fleshat bio bi ufff zahvalan heheeh
Moze li mi neko rec dal se moze n95 8gb kineski nadogradit,dodat mu modem za wlan i tak. hvala
ne može....
ja koristim cect t689 vec pola godine i nisam JOS imo nikakvih problema sa njime :-)
ej ljudi ja imam nekakav kineski ili čiji već i odlično šljaka i veza i tv, samo nema 3.0 već 0.3 mp kameru, jedino mi treba softver za memorijsku karticu, ako netko nešto zna Semobi t1??
Imam anycool t828.Neradi mi internet i ako mi ko hoče dat uputstva kako da napravim (da nešto tamo izmjenim) ja sam na mrežama tele2 i t-mobile bio bih jako zahvalan :japan:
Ako je isto kao na T-818 onda evo za t-mobile=)
Otvoris Services-)Data Account-)GPRS-) i odaberes prvu postavku,ima ih cijelo cudo kineskih,odes na Edit i za ime uneses recimo T-mobile,a APN www.htgprs.hr,ostalo ostavis prazno.,
Onda opet pod Services izaberes WAP-Settings-Network Setup i pod prvi upises ime-TM HR WAP-pocetna stranica-http:/wap.t-mobile.hr--Gateway--010.012.000.003--Port--8080--a za Data Account odaberes onaj koji si prije napravio, T-mobile.
Eto tako bi ti trebalo raditi,naravno uz uvjet da ti je simpa kartica prva,odnosno pod sim A.,:comp:
Molim Vas da mi netko kaze kako se podesava i9+++ da mu radi wap i ostale stvari
Nisi napisao za koju mrezu trebas postavke=)
Ako je za t-mobile napisao sam u postu iznad.,
A za vip i tele mozes naci na njihovim stranicama tehnicke postavke=):comp:
imam pitanje dali je carinicima isto dali paket dolazi recimo iz kine ili iz naprimjer velike britanije, mislim razmišljao sam o tome da možda probam nabavit i9+++ sa britanskog ebay-a od prodavača koji se nalazi u britaniji
Gdje da skinem neki dobar internet browser za i9+++
Imas ugradjen wap preglednik,a probaj si instalirati Operu Mini recimo_
Koristi malo Google i sve ces naci=)http://www.opera.com/:google:
ček ajdmo ovak, ak ja naručim sa ebay-a telefon i9+++ i zapne na granici oni mi pošalju obavjest da im donesem onu vražju deklaraciju a pošto je nema oni šalju telefon odakle je i došao, dali ja u tom slučaj moram bilo što platiti za to slanje nazad
Doktore mislim da je odgovor ne,ali nisam siguran tko placa slanje robe natrag u tom slucaju=)
Moj ti je savjet da ga kupis ovdje i ustedis si truda i zivaca_ili ako imas nekoga da ti ga kupi u inozemstvu jeftinije i donese osobno:comp:
ma kupio bi ja kod nas kada bi cijene bile realne a ne nabijene na 800 900 kuna a na ebay-u se prodaju za 50 - 55 $ (jučer sam bidao na nekoliko aukcija za max 50 ali su prodan za 2 - 3 dolara više)
To ti je tako,kupi jeftino,a prodaj papreno skupo.,
A probaj onda izracunati koliko bi te dosao sa svim davanjima da ga kupis vani i jel moze proci carinu uopce=):hm:
čisto sumljam da su ti telefoni koji se nalaze u hrvatskoj legalno nabavljeni (tako da to sa carinom i davanjima nedrži vodu) telefoni su vjerojatno prešvercani
Normalno da su prosvercani,kupljeni jeftino,a ovdje ih prodaju nekoliko puta skuplje=)
A ja ti kazem da izracunas koliko bi tebe izaslo da ga uvezes legalno;
Dok bi sve platio,ako bi ti proslo koliko bi ustedio za razliku da ga kupis ovdje_:
Eto imas jednoga za 650 kunica=):comp:
koliko sam shvatio ne može se niti jedan dual sim sa e-baya ufurat u RH ako se ne plati carina i ti neki papiri, bar ne legalno?? da li je moguće da mob prođe carinu ako je njegova vrijednost 250kn a carina se odnosi na stvari skuplje od 300kn ili idalje trebam taj neki certifikat?
Mislim da ti ipak treba taj certifikat,jer ako otvore paket i pogledaju mobitel,a
nema dozvole za uvoz u zemlju nije bitno koliko kosta.,
Nekima ne otvaraju uopce,nekima prodje kao gift,nekima vrate i ostanu bez
mobitela i novaca.,
Po meni je to jedna lutrija pa tko ima zelju pokusati...:hrv:
Da, dobro si shvatio, zbog odredbi o telekomunikacijskoj terminalnoj opremi, sve zaustavljaju na carini. Dakle, carina+PDV+ishođenje certifikata od hakom-a. Carina se odnosi na svaku stvar od 1KN naviše, sva roba koja putuje poštanskim putevima podliježe carini, neovisno o njenoj vrijednosti. Priče o 300KN nisu točne. Kad uzmeš u obzir iznose koje ćeš naknadno izdvojiti za neki od uređaja sa ebaya, te vrijeme i živce, vjeruj mi, poželjet ćeš da si kupio iz oglasnika.
Evo ja imam T2000.. Kupio sam ga prije mjesec dana, za sada sam potpuno zadovoljan s njim!
evo linka
http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=3222
Kako analogna tv odlazi sigurno u povijest ovi kinezi sa analognim reciverom nisu vise pametna kupovina.,
Ali vidim da ih ima vec cijelo cudo sa dvb-t tv.,
Iako kod nas po oglasima samo ovih analognih cijelo cudo jos uvijek=)
Jucer mi je stigao i9+++, nije bilo nikakvih problema st ose tice carine, dosao je direktno na kucnu adresu. S obzirom na cijenu, ja sam prezadovoljan ovim mobitelom!!! :)
Eto vidis,neko ima srece pa sve prodje bez problema=)
Javio mi se problem sa mojim Anycoolom,ne mogu ga vise spojiti preko usb,
a evo i slusalice nece vise da se konektiraju.,Iako sam prilicno siguran da je oboje ispravno.,
Cini mi se da je problem u prikljucku na mobitelu.,
Moze li se to popraviti ili da trazim neku bluetooth slusalicu?
Imam anycool t818, sto se tice moba ocjena je 8/10 super je, ali instalirao sam internet na njega i tu pocinje problem, naime bilo koji web da otvorim otvara savrseno osim internet pretrazivaca kao sto su google i yahoo...neznam u cemu je problem, cak mi ni sluzba za korisnike nemoze pomoc. Imam jos jedan problem bilo koje racunalo na koje ga prikljucim usb-om ocitava mobitel kao USB Device not recognised! Dali je moguce da je zbog kabela koji nije original za anycool? Jos nesto...postoji li kakav software da se i dalje gleda TV preko ovog moba?
Molim odgovor :D
pošto je kineski možda ima zabranu za te sajtove :) kada ga spajaš na komp možda trebaš izabrati da ti se prikaže kao usb disk ako ima tu opciju. što se TV-a tiče to neće više ići jer on ima prijemnik analogne tv
Imam Nokiu n97 kinesku sa 2 sim.
Displey je puknut da li neko zna koji displey ide u nju?
Jer je ovaj manji nego u org n97?
Na maticnoj pise BA NO.1
I ima neki imei :352835010651522
Hvala unaprijed.
Pozdrav