Ma vec sam ja to dekodirao :)
Mob je kupljen nekidan, nov, iz ducana. Tamo ga odmah ovaj dekodirao, tako da... sve je moguce.
Evo sredio sam sve, sada trebam naci neku dobru flash temu/menu :)
Printable View
Ma vec sam ja to dekodirao :)
Mob je kupljen nekidan, nov, iz ducana. Tamo ga odmah ovaj dekodirao, tako da... sve je moguce.
Evo sredio sam sve, sada trebam naci neku dobru flash temu/menu :)
pa onda napravi EDIT i napisi da si rijesio da ljudi ne postaju bezveze...
a flash menije imas na topse.ru http://topse.ru/files/cat18.html
Eto jesam, thx na stranici
;W660 R8BB001
;Copying / moving files in any folder
;v. 1
;© demion
;(p) Adow
45AEC334: 2C0D8845 180D8845
45AE94D0: D00D8845 180D8845
45AEA600: D00D8845 180D8845
45AEFF64: C8108845 180D8845
45AEB4D0: 380E8845 180D8845
45AEFB94: 380E8845 180D8845
45AEF878: 2C108845 180D8845
45AE7600: 0C118845 180D8845
45AF1334: 44118845 180D8845
44FDDD8C: 4A05 6A13
44FDDD98: 33EA 70EA
44FF1C34: 4A05 6A13
44FF1C38: 33EA 70EA
44FF1CE4: 5105 6A13
44FF1CE8: 02EA 70EA
44FDDE38: 5105 6A13
44FDDE3C: 02EA 70EA
ovo sada kopiram u notepad i spremim kao vkp?
Da, kao i svaki drugi patch.
ima li kakvog napretka a svijetlom i walkmenom?
ima li neki patch ili neki camdriver da kada snimam video ne zumira onako sporo trazio sam na topse.ru ali mi ruski nije jaca strana pa ako neko nes zna...
moze li se ikako ukljucit zoom pri fotografiranju
moze mala pomoc?Nisam jos flasao svoj k610 u w660.Skinuo sam neke modded k800 lighteffecte ali kad ih stavim uopće mi ne svijetli tipkovnica.Moze pomoc..pliz...
?!?
A zasto si uopce u K610/W660 stavljao lighteffects za K800? Otkud ti ideja da bi to treblao raditi?
Najbolje ti vrati originalne...
Da vratio sam originale...A kako onda allenu rade...makar mu pise u potpisu...
Nemam pojma. Treba pricekat da se on javi i razjasni.
Ok.Valjda ce nam razjasniti to...
mozes dati link od toga...
hvala.Skinem to ubacim jedan po jedan i trebalo bi raditi?
vidim da ima vise tih efekata?da to sve stavim na mob?
ajd nek neko uploada originalne od v630/k610 ovi mi papaju bateriju munjevitom brzinom.
kod mene rade k800 lighteffects..uzeo sam originalne k800 lighteffecte i stavio u tpa/preset/system/lighteffects/systemeffects i radi
jel mos uploadat?
Imam one od nolifea, ubiju mi bateriju
zahvaljujem
Jel ima kaki patch il nesto da ono ime pjesme gore ide cijelo vrijeme...Ne samo da bude negdje oko 5 sec.
možeš to napraviti elfom
SleepMode.elf
http://img103.imageshack.us/img103/9...3527mw1.th.pnghttp://img160.imageshack.us/img160/9...3807lb1.th.png
Pozdrav svima,imam problem sa v630i kad ga upalim samo se pojavi bijeli ekran i to je to,dali netko zna kako riješiti taj problem
Standardna provjera: spoji ga sa XS++ ili sa SETool2Lite i probaj ga ocitati.
spojio sam ga i učitao,ja bih molio za pomoč ako netko zna šta napraviti
@masva
mozes mi uploadat to?I one lijepe elfove sto koristis za bluetooth,bateriju...
Znaci javio ti je podatke o mobitelu?
Probaj napraviti update SEUS-om, mozda pomogne.
Ako ne, probaj rucno flashati prvo samo MAIN, pa ako ni to ne pomogne onda full flash (MAIN, FS, custpack).
Inace, postoji posebna tema za elfpack, pa nemojmo o tome u ovoj temi.
I koristi gumb EDIT umjesto da otvaras nove postove.
probao sam ga flashati ali ništa opet bijeli ekran,oprosti a jel mi možeš objasniti ovo sa seusom,sad sam vidio da je to update koji sam probao prije par dana i ništa nepomaže
Hm, nemam pojma onda sto mu je. :dunno:
jesi siguran da si ubacio custpack?
mi mozete reci kako da maknem logo operatora, mislim koji patch, i da li mogu nes drugo napisati umjesto tog loga
@marko67,
Pogledaj temu o elfpacku.
e ljudi ak vam nije problem da mi netko objasni kak da flasham mob.
imam v630i i streso mi se software. htio bi ga zamjenit al ne znam kako.
Ima vec gomilu tema sa objasnjenjima i tutorialima.
Nema smisla opet sve ponavljati, radije potrazi i citaj.
jesam ali ništa ,čak se nemože ni ugasiti kad se upali ,jedino kad izvadim bateriju,evo probao sam i sa setool i samo stane i javi mi ovu poruku
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:35194101061345 CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED
LDR:061201 1314 HANCXC1329129_DB2020_FLASHLOADER_R2A005
Flash ID check:2019
Flash props sent ok
CSloader version:
070410 1557 HANCXC1250562_DB2020_CSLOADER_R3A009
loader startup: executed
loader filesystem startup: executed
loader GDFS startup: executed
Flashing upgrade archive:C:\Users\KoiMiki\Downloads\New Folder\w660_R8BB001_S_E_FIRMWARE_pack_by_Organic\w 660\firmware i cust pack\W660_R8BB001_FS_S_E_EUROPE_RED52\W660_R8BB001 _FS_S_E_EUROPE_RED52.fbn
CURRENT FLASH FILE CID:52
File archive consist of 6275 blocks.
SFA block not accepted. (32/6273),error:01FF
Elapsed:29 secs.
probao sam ali ništa
koji firmware to imaš,probaj skinuti drugi(i izvadi iz rara)
http://rapidshare.com/files/72870377...B001_RED52.rar
evo probao i ništa,prije par dana sam napravio backup gdfs-a i sad ga vratio na mob i sad se neče upaliti samo zasvjetli crvena lampica i nakon dužeg vremena se upali displaj koji je i dalje bijele boje
to ti je wsod (white screen of death)
ev ovo sam ja nasao na google
well, you have the WSOD (white screen of death), It is a random case of firmware corruption. Flashing the firmware through a pay service like totalmultiserver, wotanserver, davinci . . should fix the problem. On the other hand if ur fone is under warranty, DO NOT flash the firmware, instead show it to a SE service centre.
e da bar je pod garancijom,ali gle probao sam staviti ovaj novi firmware ,a meni stalno pokaže ovo i dali sam uopče promijenio firmware
Code:Baseband ID: 9900
19:15:10| Protocol Version: 3.1
19:15:10| Phone name detected!
19:15:10|
19:15:10| Profiling SEMC phone...
19:15:10| Platform: DB2020
19:15:10| OTP CID: 49
19:15:10| EROM CID: 52
19:15:10| EROM Color: Red
19:15:10| IMEI: 35194101xxxxxx
19:15:10| Phone ID: V630
19:15:10| Region: VFE_LIVE_3
19:15:10| CDA: CDA102514/15 R3A
19:15:10| Firmware Version: R1ED001
19:15:10| EROM: R3A016
19:15:10| Ready for operation!
Hm, ne znam koja je najnovija verzija firmwarea za W660, ali u telefonu ti je firmware koji tu pise.
Ako si pokusao staviti neki drugi, ocigledno nisi uspio.
probao sam staviti ovj gore što mi je masva dao link dali je to taj ili ne neznam baš ,ali postupak flashanja je bio u tjeku i završio ok,a kad ga opet očita pokaže neš deseto,dali je moguče staviti sa nekog drugog mobitela gdfs
ako to znači fs main i custom onda jesam,mislim da ču odustat i da bude taj telefon završio u smeču
nemoj odmah bacati mob,treba probati riješiti problem
poslije flešanja sad zadnjeg,kad pališ mob dali blinka crvena lampica od infrac.veze?
ako da onda je možda Erom syeban
pogledaj ovo
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=19840&st=0
ma strpljiv sam ja ,samo več tri dana tražim riješenje a neče da proradi,sad ga neče xs ni očitat,uspio sam ga očitat ali neznam koji erom da koristim jel na toj stranici nema za v630 jedino za w660,dali je to isto ili nije,sad sam probao stavit novi erom i ponovo sve flashao i opet mi pokaže starije verzije firmwera,dali on ima kakvu zaštitu da se nemože stavit nove verzije jer meni sve radi kako treba a pokazuje sve staro
E Ljudi Jel Zna Neko Kaj Mi Se Desilo Kod Flashanja Kad Je Sve Ispalo U Negativu
Procitaj malo prosle postove. :jehon:
Trebas staviti display driver iz originalnog firmwarea (K610/V630).
a di to nac? ja sam njega nekolko puta flasho... prvi put je bilo normalno
Ajde pregledaj i pretrazi ostale teme, o ovome se vec diskutiralo.
Cak stovise, siguran sam da i negdje u ovoj temi ima taj driver.
Ako ne, postoji posebna tema za zahtjeve, kao i tema sa uputama kako doci do toga.
Samo treba potraziti...
Evo imas ovdje original dispdriver za K 610i - http://www.esnips.com/web/seamonkeydead-K610i
imam mob k610i pa me zanima ako ga fleširam na neki drugi firmware jel to znači i da će bit unlockan na sve mreže
pozz svima
@novi_clan,
Vidim da si novi ovdje (ocigledno), ali u temi u kojoj si originalno ovo napisao ti lijepo par postova iznad pise da je to tema za ZAHTJEVE a ne za pitanja i odgovore. Nisi to vidio? :jehon:
A i pitanje koje si postavio je odgovoreno vec nebrojeno puta: flashanje/debrandiranje nema nikakve veze sa dekodiranjem.
Preporucam ti da se za pocetak dobro upoznas s pravilima ovog foruma, te naucis koristiti search.
ljudi molim vas pomoc flashao sam k610 i sad mi zamrzava mobitel kad ocu glazbu pokrenuti ne preko walkmana nego inače
koliko ja znam trebas stavit patch i smanjiti osvjetljenje na 50% ili 60%...
i onda ti sve radi bez greške
A inače za sve vas sa K610i->W660 uskoro bi vam ruski genijalci mogli pokloniti
patch za problem vezan uz walkman(izgleda da je neko jako blizu rješenja), pa više nebi morali smanjivat - ništa i čim bu gotovo postam vam patch
jedva cekam :)
Pozz ja sam nov ovdje i jucer sam svoj K610i uspjesno pretvorio u W660i uz pomoc vas i vasih postova ;). Znam da cete rec da ima vec masu tema i sta ja znam ali nisam mogao nac. Zanima me kako promjeniti skin na walkmanu i kako staviti SFW teme da rade. Hvala najljepsa :respect:
Evo da pitam... Moj "pametni" prijatelj je stavio main od w610 na k610!!! I više ne može vratit ni na k610 ni na w660! Može li se to kako spasit, budući da nije napravio backup GDFS-a?
vidim da je izašao novi firmware za w660
W660_R8BB001_FS_EUROPE_1_RED53 (prije je bio RED52 jel tak?)
zna li itko išta o toj verzijiCode:http://www.topsony.com/forum/local_links.php?catid=2380
jel išta popravlja u vezi walkmana i 60% ograničenje svjetlosti
zna se..isti bog samo sto je CID53 ... ne popravlja nista,ceka se patch
moze me neko uputiti na sljedece: htio bih maknuti logo operatera i jednom sam vidio ekran koji je prikazivao temperaturu, vjerojatno od moba i vjerojatno nije ni 100% tocna ali svejedno bih volio to imati, unaprijed zahvaljujem
1. Nađi a internetu no operator logo layout (za w660- naravno)
2. To je elf, potraži na forumu- imaš o elfovima cijeli topic.:)
Layout imaš tu http://www.esnips.com/doc/87059e8a-e...perator-LAYOUT
ovako..slozio sam svoj v630 u w660..stavio patch za unlock..i sad..bi jos htio stavit patch za osvijetljenje..pa..kak se to moze napravit..molim pooomooocc....
pa kako si stavio patch za unlock tako stavi i taj...
i nakon sto stavis,smanji osvjetljenje na 50 ili 60 %....
mislis na onaj patch reduction illumination 20 % ?
ako je taj napravi tako kako sam napisao....
a kad stavim taj drugi patch ovaj prvi se ne ponistava...tj mob mi vise nije otkljucan...i s kojim programom ti to radis??
Ne, ti možeš stavljati koliko hoćeš patcheva (samo nemoj stavljati ako ti piše mismatch). Neće ti se niti jedan poništiti.
Ne znam koji mojsa program koristi, ali ja koristim jdflasher.
A i imaš samo dva programa za patchanje (setool lite v1.11 i jdflasher).
Pozdrav svima!
Jucer je moj V630i postao W660...
Posao sam po sebi nije tezak, ukoliko te nesto ne zahebava. :angry:
Valjda sam samo 2 sata proveo pokusavajuci spojiti mob na XS++ (tj. na komp opcenito)... OK, nvm, glavno da sam to uspio i sretno flashao mob u W660... :kitty:
Pored ovog gore, stavio sam one drivere za display, cameru i illumination (mislim)...
E sad...
Problem je sljedeci...
Skidao sam ovaj SEtool (1.11) sa par hosting stranica i svaki put mi izbaci ovu poruku (po zavrsetku skidanja file-a)...:
"C:\Documents and Settings\Sixthy\Desktop\setoollite.rar.part could not be saved, because the source file could not be read.
Try again later, or contact the server administrator."
Vec sam ga jedno 5-6 puta skidao i svaki put isti klinac...
Trazio sam ovdje, googlao, sve pokusavao, ali bez uspjeha...
Any clues?
To se i Goranu i meni događalo prije dan- dva.
Uglavnom, tvoj antivirus kaže da je u setoolu virus (qamaker se prepoznaje kao virus- a nije virus), pa- samo isključi antivirus i skini.
Ali ja ti preporučam da koristiš jdflasher, brži je i može sve patcheve patchat (i one ogromne).
@georgy:
Mda...
To sam i mislio...
A kolko je razlicitiji jdflasher od SEtool-a...?
Pitam zbog toga sto je vecina tutoriala pisana s upotrebom SEtool-a, pa da ne bi bilo komplikacija...
Setool je malo lakši, zato ima više tutoriala, malo zvuči paradoksalno :p (ali jdflasher, kad jednom probaš, postaje lak).
A jdlfasher, ako što sam već napisao, je puno brži (zamjetno brži), može patchati i najveće patcheve (tipa one za media player) dok se kod setoola tu pojavljuju problemi i jako je spor.
I to je uglavnom to.:)
Ovdje je link za tutorial sa jdflasherom (link za far manager ne radi- pa ga skini od tud)
Whoa...
Skinuo jdflash i samo sam sirom otvorio oci i zinuo... :crazy:
Evo, nekako sam uspio otvoriti .rar od SEtool-a, probat cu kasnije sredit ovo sa walkmen-om...
EDIT:
Nemogu unlock mob...
Stavio patch, al nista...
btw, sta je sa onim gumbom za javljanje, kad stisnes pa ti mob zabloka... Jel se da to rijesiti kak?
Jesi siguran da ti je uspjesno stavio patch, da ti nije javio neku gresku u logu?
Vidis, nisam siguran...
Znam da sam jucer pokusavao isto one elf.vpk file-ove staviti i veli mi nesto kao, reading block bla,bla erorr, free memory 000000...
Sad ne znam tocno, na poslu sam pa nemam log-ove...
Al moguce je da me nesto takvog hebe...
btw, jel se da kak rijesiti onaj problem sa zelenom tipkom za javljanje...
Naviknes se s vremenom, al tu i tamo se desi da ju stisnem i hebat ga, vadi bat, cekaj da se mob boot-a i izgubi zivce za to vrijeme... :angry:
Ta zelena tipka mu je za walkman....zar ne?
A on nije uspio staviti patch za walkman...jel tako?
Da govorim o njemu....jel imas msn pa da me addas da ti pomognem ga stavit?
Evo postopi je sixthy pitao dali postoji patch za w660 odlucio sam ga postati....
http://rapidshare.com/files/13306951..._v1.1.vkp.html
sto se tice ovog:
Napravite datoteku GFX.ini....u njoj napisite ovako:Code:;W660 SW-R8BB001
;?????? ??????? ????????
;? ????? ini (/tpa/user/other/ini), ?? ????????, ?????? ???? GFX.ini
;? GFX.ini ????????? ???? ? ????? ? ?????????? ????????
;????????: [GFX_Folder]: /tpa/user/other/IMG
;????? ???? ?? ???????? ??????? Enter
;? ??? ????? ????? ?????? XXXX.PNG(XXXX.GIF, XXXX.JPG),
;??? XXXX - ????? (hex) ?????????? ????????
;????????????? ???????
;Ver 1.1
;????????? ??? ? ???????, ???? ???? GFX.ini ?? ??? ??????
;????????? ??? ? ??????? ?????? ???????? ??????
ili bilo koji drugi path...npr usb/other/gfx...Code:[GFX_Folder]: /tpa/user/other/IMG
i nakon sto napisete to stisnite enter...tako da je drugi red prazan..
I stavite GFX.ini u tpa/user/other/ini....
I to je to...a ikone stavljate u path koji ste odredili u GFX.ini....:respect:
I da...ikona mora imati hex vrijednost slike koju mijenjate...i morate imati heap shift patch na svom mobu....:D :D
Prilikom patchanja, SEtool mi ovo izbaci...:
http://i36.tinypic.com/28kjxn6.jpg
U trenutku kad stisnem C i ustekam kabel, cuje se 3 put brzo (cak ne stigne do kraja odsvirati) onaj zvuk kao kad istekas neki USB...
Zatim se mob sam upali, kao da sam ga "normalno" isao spojiti za prijenos podataka.
Uninstalirao sam flash driver i ponovno ga stavio, ali isto...
Sa XS++ se mogu spojiti...
EDIT:
Sad sam otisao na SEtool na "identify", mobitel se iz prve spojio...
Odem opet na "write script" i ista stvar mi se desava... :angry:
Si probao drugi usb kabel?
@MojsA...:
Jesam...
Ista stvar...
Pocne install skriptu jedino ako odznacim "quick access", ali onda zavrsi na ovome...:
http://i37.tinypic.com/j8cw3n.jpg
EDIT:
Kao prvo, jedan VELIKI :respect: Mojsi...
Lik me vec trpi 2 sata na msn... :D
Uglavnom...
Mob ispocetka flash-an (i to preko jdflash-era... again, thx Mojsa), boje su ok, kamera i walkman rade...
Hrvatski jezik je tu...
Kad se odmorim (LoL), krecem u daljnje "avanture"... :comp:
EDIT:
My appologies, mob je flashan prek XS-a, ali u jd-u je napravljen veci dio "tog" posla... :)
EDIT2:
Evo problemchek za rijesiti...
Nakon sto sam flashao FS [S_E_EUROPEAN], imao sam u ponudi hrvatski...
Nakon stavljanja patcha (ne znam kojeg), ode hrvatski...
Napravljen ponovo flash FS-a, hrvatski je tu, nakon ubacivanja sim_unlock.vkp, hrvatskog nema... :)
Bilo je na izbor vise od 5 jezika, sad imam samo...:
-According to SIM
-English
-Shqip (!?) -> wtf
...A ako odem na izbor "writing language", tamo je sve kak treba biti, dakle ima i hrvatski ponudjen...
Any clues?
EDIT:
PONOVO (LoL) sam flashao mobitel jel sam nasao uzrok ovome, pa reko idem otpocetka... :)
Prilikom flashanja, XS++ je na mobitel stavio custom_pack koji je sadrzavao file customize.xml sa sadrzajem koji ne odgovara firmware-u i main-u...
Konkretno, prvi put kad sam flashao mob, stavio sam CENT_EUROPE FS, main i custom, a sada su mi main i FS bili S_E_EUROPE, a custom ovaj stari... :lmao:
Heh, kak je krenulo, mislim da mi ovo nije zadnji put da flasham (isti) mobitel... ;D
Kak/di namjestiti izvjesce o poslanoj poruci na soft-u od W660...?
Trazio sam na mobu al nisam nasao...
Poruke>podešenja>sms poruke>potvrda isporuke>uključeno....
Imam V630i i htio bih vas pitati nešto. Koliko ja znam, ovaj telefon je Vodafon verzija K618i telefona. E sad, unutra je Vodafone software, a ja hoću da ga debrendiram, tj da ubacim originalni K618i software. Flashovati znam, radio sam to i ranije, ali ne znam da li ce se telefon zaključati kad ubacim novi fw, posto je telefon dekodiran?
Hvala.