Uploadaš slike OVDJE i onda zalijepiš thumbnailove na forum ;) Ma skužit ćeš sve,samo otvori link :)
Printable View
Uploadaš slike OVDJE i onda zalijepiš thumbnailove na forum ;) Ma skužit ćeš sve,samo otvori link :)
Čekamo detalje kao ozebli sunce.... :))
@sonyck, moramo se složiti jer je to činjenica, ako se SE malo ne probudi, popapat će ga i LG.. :))
EDIT: http://www.digitech.hr --> 4,355.40 Kn (W960)
* Podravska 33 (Kobiljak) (karta)-Sesvetski Kraljevec
o digitech@digitech.hr
o Tel: 01/2020-026
Fax: 01/2020-027
Gsm: 091/572-52-52
definitivno se moraju trgnuti.W960 dosta kasni, a i definitivno nije konkurencija Nokijama.cak je i KU 990 bolji proizvod.
evo i jos jedan interesantan i detaljan review:
http://news.softpedia.com/news/Sony-...ew-74714.shtml
w960i dodje 5.799.oo kn ja sam dobio ogroman popust zato sta mi je tamo frend a i neki sef firme
a ovo za slike ja nis ne kuzim hheeh jucer sam sve sliko i htio metnuti ali nece nes
Uploadas slike na imageshack. Mislim da ces morat jednu po jednu. Kad uploadas sliku ispod slike ces imat linkove. Za svaki link ti pise za sta ga mozes koristit. I samo pogleaj koji je od tih linkova za forume i kopiraj taj link u post gdje pises review.
u konikomu je cijena 4399kn
Cijena dosta oscilira u pojedinim dućanima, od 4.300 - 5.800 kn kako je to moguću pitanje je..
@Buzz, imageshack->kreirati profil->upload image->ispod imas dosta linkova a tebi treba THUMBNAILS ZA FORUME->copy cijeli link i ovdje ga paste-aš, to je cijela muka.. :))
tamo gdje je 5800 prodavci su uzeli samo par komada da zarade na brzinu,dok gdje je jeftinije tamo bu ih bilo stalno.u prvim dučanima kad prodaju prvu turu nebuju više naručivali.
http://www.diskont24.com --> 3,697.40 Kn
Ovo je trenutno najmanja cijena uređaja u dućanu, puno manje nego u oglasniku....
to je prava cijena? pa za soma manja nag inače
samo mi je cudno da je jeftiniji od p1 a ovaj ima 8gb memorije... mozda ce sada i p1 pasti cijena....
Ovo je cijena za gotovinu dok je na kredit negdje oko 3950 kn..
Moram priznati da je ovo dosta čudna cijena s obzirom da imaju još jednu ponudu ovog telefona, specs su iste a za 5100 kn....provjerite na siteu, ova firma mi je u kvartu pa ću sutra provjeriti..
ovo mi stvarno izgleda preoptimisticno.cijena je niza od K850.
imao sam ga u ruci i jedini zbog čega ne mislim mijenjat w950 za njega je skoro pa isti uiq,ako se ne varam ovdje je 3.1? a promjene su neznatne uglavnom,dizajnom ne mogu reći da nisam zadovoljan,ali očekivao sam nažalost više
Kupio sam ga prošle subote (5.1.) u Konikomu za 4400Kn. Cijena je tamo inače !porasla! na 4900Kn a ja sam ga dobio jeftinije jer su likovi na odjelu za mobitele zaboravili promjeniti cijenu u izlogu pa je bio oglašsen za 4400...
Mobitelom sam super zadovoljan osim jedne stvari. Unatoč tome što su upute normalno prevedene full na hrvatski, sam mobitel nema ugradjene hrvatske menije. Štoviše, izbor jezika menija (bar na mom uređaju) svodi se samo na UK english i pazi sad, SRPSKI... -.-
pa odakle Konikom nabavlja mobitele kad nemaju HR meni,nije mi jasno!?:dunno:
ne griješiš,nema još uvijek
A znaci nece ni bit hrvatski menu onda?
a sta nema nes sta bi dodalo hr menu
na w950 ne,wild?
Sve si rekao, daljnji komentari su suvišni.. :beer:
EDIT: još jedan review.. -> http://www.uiqblog.com/2008/01/10/aas-reviews-the-w960/
Sony Ericsson W960i
240x320px 256K boja LCD, 3.15 MP kamera, 8 GB mem, WLAN, bluetooth, FM...
Jamstvo 24 mjeseci
Cijena: 3.949,00 kn
Raspoloživo
www.svijet-medija.hr --> spustili su cijenu i to dosta
Ima tko iskustva s ovim mobom, kakav je? I zašto je ovdje http://diskont24.com/product.php?pro...cat=197&page=3 ovako jeftin? U čemu je catch?
Kako to mislis, "ima li tko iskustva"? Nisi vidio ovu temu? :jehon:
imam jedan problem,mob već imam godinu dana,i puklo me neki dan da se spojim prek wlan-a...skinul sam si operu, i javlja mi problem,da nemre nać server,a wlan veza je uspješno uspostavljena,zna neko u čem je problem?
Da li ti normalno radi u defaultnom browseru?
Onda je problem u routeru...
Da li je router postavljen na always online i da li ti je sifra upisana u router. To je najcesca greska zasto ljudima ne radi.
Da li je taj router tvoj ili "prijateljev" i o kojem se routeru radi?
Evo krepali mi na tipkovnici gumbići za # i 0, pa me zanima, dal se može narućiti nova tipkovnica, di i kolko bi došla...
Pozz svima ,
Imam mobitel sony ericsson w960i , Nabavila sam ga prije nekoliko dana .
Imam s njim problema sa WiFi konekcijom tj. ne nalazi mi sve WiFi konekcije tj. pretežno nadje sve zakljućane. Imamo free konekciju bez sifri na kompu se super bez problema prikljuci, na mobitelu Nokia se prikljuci i nadje tu konekciju bez problema ali na w960i uopšte ne nadje tu public konekciju - da li je problem sa podešavanjima i ako može pomoć ili je potrebno instalirati neku aplikaciju. Molila bih da mi odgovorite
Isto tako ako iko zna stranice za w960i za teme,aplikacije ( ili aplikacije protect sms i pictures da ne moze mi niko gledati sms poruke i slike ) Bila bih zahvalna puno..Moze da odgovori na forumu ili na sabinaharacic_92@hotmail.com
W960 ti je UIQ3 model, tako da trazis za UIQ3 modele aplikacije i teme. Inace najbolje ti je potraziti na forumima kao sto su imserba, IPmart... Tamo ces naci i aplikacije i teme koje zelis...
Za zakljucavanje poruka (i ostalih aplikacija) pogledaj si Advance Device Locks (UIQ3).
Sto se WiFi-a tice... Nemam dovoljno informacija za konkretni odgovor (udaljenost routera, model, postavke, da li je router tvoj ili susjedov). Moze biti da je tvoj problem u tome sto nazalost su svi UIQ3 modeli dosta slabo hvatali signal. Ima jedan hack kojim se signal moze pojacati, ali nebi ti preporucio da se odmah bacas u te vode. Koliko se ja sjecam dosta je ljudi (ukljucujuci i mene) imalo problema sa WEP enkripcijom, tako da moze i u tome biti problem.
jel zna neko od vas di mogu promijenit display mobitela. naime zgnječio u 5-tom mjesecu prošle god, pa sam bio prisljen kupit iphone 4, a fali mi SE hh zaželio sam ga se, pa me zanima jel ima neki servis u zg-u di mogu promijenit display :)
http://www.agramservis.hr/ koliko ja znam.