jedva cekam svoj rockas,i bas tada na moj rodendan idemo s razredom u gardaland.....uuuff ...bice mrak
Printable View
jedva cekam svoj rockas,i bas tada na moj rodendan idemo s razredom u gardaland.....uuuff ...bice mrak
ja sam bio samo na Lago di Garda, bilo nam je usput do Milana i Genove, krasno jezero labudovi ti iz ruke hamlaju, al na žalost nisam bnio u Gardalandu....
bila sam ja 3 puta tamo,jednom sa starcima,jednom s bratom i drustvom i jos jednom s tetom,i sad cu sa skolom,i bila sam u lago di garda...lijepo je... kad ces biti u prilici ,odi u gardaland,stvarno je tamo super,odlicno...
sad bi htjela otic u disneyland..al to ce pricekat :D
bum išo, al kad se oženim i djeca mi porastu...;)
disneyland imaš u Parizeru
parizeru..hehe
znam da ga tamo ima...al prvo idem egipat vidjet...uf..i to s mamom :D hhehe...lijepo u 1. mj ja i ona u egipat ,a tata i brat na skijanje ;D
i to jedva cekam...
kolko ti mama ima godina?
tomo negdje oko 45 - taman za tebe! ;)
JA KAŽEM 45-46 ISTO
dakle andrea me jučer razočarala. :) prvo ide doma spavat onda kad drugi tek idu u zabavu, drugo sprašila me na brzaka s telefona, kao niš ne čuje od mjuze glasne (iz papaye) i slične isprike... cccc... slabo, jako slabo...
u papayi su bili miocani
pa da, zato smo i bili tamo ;) whiteboya smo malo prošvercali, eh, btw našli smo ti sestru napokon... ;D
jucer napokon dobio auto za van, isli se bezveze vozikat pa na cugu pa u soma .
odsad ak vidite neki crni golf da vrluda po cesti, a vozac nes kopa po radiju to sam ja :)
sinoc prvo na parkingu kod aqariusa, frendica slavila rodendan, pa malo unutra i na kraju u papayu , a na povratku u bonitu na sendvich.
a ****** nije bila gore :D= Citat =:
Poslao: gog
pa da, zato smo i bili tamo ;) whiteboya smo malo prošvercali, eh, btw našli smo ti sestru napokon... ;D
bas sam htio zvrcnuti, jer sam bio u blizini nakon treninga
ubili se jučer!! Užassssss! bili kod mene. strava. sva sreća da su dečki sretno doma stigli...
ja bio na nekom tulumu od nekih ruskih bogatuna. mjeso pivu vino i vodku, mamuran ujutno, ali sam se otrijeznio u 11 na trening
ja se nisam ubio kod tebe, mene je još pralo od petka ;D
ajde ne kenjaj wb...pa dosta smo pričali. ti se meni uvijek javiš kad ne treba. da si barem unaprijed rekao da ćete biti tamo, došla bi ja s frendicama. kad si zvao išla sam do frendice na narodnu, i nemreš vjerovat ostala do 5 ujutro. žao mi je što sam propustila zalijevanje s colom...hehe= Citat =:
Poslao: whiteboy
dakle andrea me jučer razočarala. :) prvo ide doma spavat onda kad drugi tek idu u zabavu, drugo sprašila me na brzaka s telefona, kao niš ne čuje od mjuze glasne (iz papaye) i slične isprike... cccc... slabo, jako slabo...
btw u subotu sam bila u gapu, bilo je totalno bezveze, u pola dva smo otišli u taboo...na narodnu i bilo je baš ok....
a šta ćeš, kad nisi došla, ja strusio kolu i pobro se doma... ;)= Citat =:
Poslao: andrea
ajde ne kenjaj wb...pa dosta smo pričali. ti se meni uvijek javiš kad ne treba. da si barem unaprijed rekao da ćete biti tamo, došla bi ja s frendicama. kad si zvao išla sam do frendice na narodnu, i nemreš vjerovat ostala do 5 ujutro. žao mi je što sam propustila zalijevanje s colom...hehe
btw u subotu sam bila u gapu, bilo je totalno bezveze, u pola dva smo otišli u taboo...na narodnu i bilo je baš ok....
e šteta kaj si otišo, fakat je mrak bilo... ja bi još danas napuho... ;)= Citat =:
ja se nisam ubio kod tebe, mene je još pralo od petka ;D
a kad smo kod toga neko mi je od pijanih gostiju koji su bili motorizirani (vjerojatno) retrovizor kvrcnuo na vanjsku stranu (sva sreća bez štete)...
nisam! ;D
pa valjda ćemo više jednom zaružit!= Citat =:
a šta ćeš, kad nisi došla, ja strusio kolu i pobro se doma... ;)
za malu. zapravo prvotno je znacenje bila pusa smogovca maloj, la cini mi se
zbog ovog danas (lol @ andrea, znas ti zasto)
da od te veze nece biti nista pa moze:moja pusa maloj
tema: di izlazite 2 - suzdržite se off-a, dosta mi je brisanja...
zbilaj idemo u soma u subotu?
(hehe.)
da mogli bi...
danas ćemo curke i ja do Aquariusa...pa malo na ttrtrtrttrtrtr....:D
(hrvoje ;))
di cete veceras?
danas iso u After u shopping centru precko, pa vozikat se malo...sutra modza som jura , jel tak smogovac?
:)
ha valjda,javi se...
a kaj je s tim somom jura, di je to, kaj je to, kaj tam ima,...
evo bio u mambu poslje treninga. oso doma oko 1 frendicama se zurilo
to ti je na jarunu iza aquariusa, mislim da je to pivnica i kad sam zadnji put bio tamo bila je ziva glazba.= Citat =:
a kaj je s tim somom jura, di je to, kaj je to, kaj tam ima,...
da uvjek je subtom ziva glazba.super je , ljudi nisu ustogleni ko u papayi, onak vidi se da su od krvi imesa, pjevaju plesu ,zaj.. se.
jadanas ipak u aqv, modza poslej u soma
bio u gapu, zatvorili su hip-hop underground dio a ja bio sa teskom rap ekipom koja je ludila na pjesme tipa shut up
ja sam jucer zavrsio u lake citiju, nisam tamo bio sto godina, ne izgleda lose, ali ekipa je bezveze..
nocas sam bio u zaboku u tropic baru, disco je stvarno super, bile swu neke dvije gogo plesacice.
ma da, bi osi tam?ja sam priej jedno 2 mjeseca tam bio...i bilo ej cist ok, dobra zika, ljudi...
jesi cuo kak pricaju domoroci?strgo sam se od smjeha
možda zagorski? a jel se trgaš od smjeha kad dalmoše čuješ?
ma sta mama mi ima 37 godina..kamooo ej
od zagorskog jezika se potrgam hahahaa..jednom mi dojde jedan tio i nekej mi prica..ja ga nikej ne razumijem i samo mu se cerekam u facu, a lik nista ne kuzi..
naravno da se smijem kad cujem dalmose.nekazem ja nis lose protiv zagoraca, oni su pravi Hrvati , neg mi ej smjesno kak pricaju.
eto samo da Vas obavijestim za jedno dva tjedna se otvara novi club na jarunu i zvat će se PIRAHNA CLUB lokacija terasa od lida!!!
to će biti pravo mjesto za izlazak:lol: :lol: :lol:
meni su vise sexy dalmosi,tj naglasak neg zagorci :)
ma tovari...Zagorci su nasi , tu su , blizi... Splicani nas samo mrze jer smo centar veci bolji i sl.
složit cu se ja ovim momkom,a opce je poznati da trebe padaju na taj pederski naglasak južnih ljudi,a jadni...
ej smogi bez vrijeđanja da nebi bilo po piksi... argumentirana rasprava da, ali vrijeđanje se ne tolerira.
btw. jeste znali da kad je bila tekma su torcidaši zvali navijače u ZG pod motom 'ubi ubi purgere'. Halo!! jel to normalno? A svi smo Hrvati!
za njih je to normalno isto kao i kad vide auto zg rege da ga demoliraju,a u zagrebu niko ne dira st rege dobro osim kad se tekma igra!!
di bi dosli kad bi demolirali svaki ST auto u Zagrebu, ne stignes.
normalno da smo znali,po piksi?teško...nećem vrojeđati,pobjeglo mi je
:lol:= Citat =:
Poslao: Hrvoje xyz
di bi dosli kad bi demolirali svaki ST auto u Zagrebu, ne stignes.
ohohoh, malo smo bahati, ha? znaš ti dobro šta to znači i sčilaj se malo...= Citat =:
Poslao: smogovac
,po piksi?teško...
ljudi dosta of topika. Tema se zove 'di izlazite 2'.
danas idem s curama u kino gledati Gotiku.
sutra valjda nekam van
ne znam ko je tu bahat bijeli dječače..
ja idem sa burazom oko ponoći alija gledati
ma ko je vidio izlazit petkom navečer kad imaš forum i kad si se vratio sa kartanja s ekipom i naravno neizbježnog roštilja uh još me trbuh boli!!!:D
ja sam bio s dragom, najdražom na cugi i taman krenuo doma kada me frend nazvao da ima neki auto ludi pa da se idemo đirati, bravo hgt 170-180 konja, otišli u Mango Mambo jer nas vjerojatno ne bi pustili u papayu s obzirom da je bio sportivo, popili par cugi i evo došao doma...
btw, auto je stvarno divlji, đirao sam ga malo i zaključio da to nije za mene, ubio bih se prije ili kasnije ;D
u mango mambo!?!?!?!?!?!?!?!
koliko ti ono imaš godina gog?
tam nebi ušao na cugu navečer da sam neznam kak žedan,
tko zna možda si tamo bio kao kod doma;D
gle, znam ja da tamo klinci izlaze ;D ali kad smo već bili u blizini, a papaya je bila out of the question... btw, sad ću 22, za cca tjedan dana...
A što se tiće mjesta za izlaske otvorit ću sad jedan malo drukčiji thread...
ma netrebaš pa dječji vrtići već imaju svoje mjesto:notooth:
gog, auto ima ti 150 ks..ima strašan zvuk,jelda...
evo tu budete uskoro izlazili PIRANHA BAR
http://web.vip.hr/damirgolac.vip/piranha.jpg
kaj si ti tolko zapeo az njih jel dobivas proviziu?
jucer se voziko sa frendicama , na kraju otiso u aqvarius, opet mi se skoro frendice potukle s nekom s vrbana...
ta jooj.
ne samo vas želim obavijestiti o novom klubu!
moram ih i reklamirat jer ću tamo možda i radit
e gog jučer sam navečer imao utakmicu na šalati i stojim ja pored mango mamba kad ono klinci počnu vikat pa kad će gog doći?;D
zavrsio u bestu, ne pitajte kako. poludio sam na onoj partijani, fala k... da sam se pokupio doma brzo
ja sam se sa frendovima dogovorio da cemo zapiciti u tropic bar, nasli smo se na trgu i dvojici frendova se neda ici tak daleko, i sada kuda cemo, sta cemo i na kraju otisli u cine star pogledati nekakav film
@smogovac, može biti, ne znam točno, to je valjda tip zabrijao zbog spulje i ne znam čega da ima više konja ;D auto se dobro čuje, ali i čupa cestu, jednom riječju, strava... ;D
@damgol, tako obično biva gdje god da se ja pojavim ;D ;D
da kad si faca i vršnjaci te vole;D ;D ;D
nevjerovatno i danas u nedjelju sam isonekam...prvo sam se voziko bezveze po gradu pa poslje do lake citya...onda doso do naplatnih kucica na jarunu dam liku karticu onu i 100 kn okrnem glavu prema frendu lik se zdere " DAJ MI PET KUNA!!"
sta samse prepo...kao nema sitnog je ispalo.onda iso na rotor, fulo traku...jebe me jos malo to sranje.morat cu uzet instrukcije i cjel idan se vozit po rotou u krug ( po mogucnosti po onoj najljevijoj traki :) )
pozdravi ju od mene= Citat =:
ja sam bio s dragom, najdražom na cugi
btw bila u petak u kinu i na narodnoj, pa u subotu kod frendice prespavala, a u nedjelju doma pospremanje i navečer cugica....
užas pa ne samo da gledaš obn nego još i ideš slušat narodnjake:Puke:
dobro gle nemoj potezat tu temu, libo te kaj ja slušam.
evo ga opet onaj prepoznatljiv takozvani
"andrea obrambeni stil";D
peace sister:five:
nisi bio tu kad je bilo prepucavanja kaj se narodnjaka tiče, i došli smo do zaključka da nećemo potezat tu temu na taj način. eto sad znaš.
nisam priznajem.........
a i bolje da nisam jel bi imao kaj za reći na tu temu:notooth:
e to si dobro rekao.
jucer papaya(ulaz u papayu :) ), pa Totem (samobor), tam ej bilo super, sam kaj me na izlazu haltala policija , "jesi ti tsa pio" , ma nisam, kakiiii. poslje peti element, pa malo voznje po gradju , pa doma, auto mi bio na rezervi , natocio za 20 kn da mi ne pisti onaj vrag
u petak sam slavio rođenda, iako mi je tek sutra ;) uništili smo se prvo kod mene doma, nestalo 30 pivi, jedan balić i pola tequile...
produžili do papaye, nastavio s pivama i zdrobio 2 long island-a... negdje oko 4 došli do jedinice, ali nas nisu pustili unutra (pitam se zakaj ;D) odlučili otić do gjure a kad tamo nigdje nikoga, zaključano i ugašena svijetla, pa smo zaključili da je vrijeme da odemo doma... već je bilo lagano svitalo kada sam došao, a cura je jučer umirala od smjega i pokazivala mi poruku koju sam joj napisao u 5, nije ju baš shvatila... ;D
opa zamjenili smo mm sa papayom:klap: :thumbup:
vidim kritika je bila dobrodošla:notooth:
inače fyi gjuro 2 ti ne radi već 2 tjedna,bum ti ja sredil ulaz u piranha bar kad se otvori,jedino ak se ne bojiš pirahna koje će plivat u aquariju iznad šanka;D
gle damgol, postavio si se kao da si veći jerfra od mene, ali to ti nema smisla kada svi na ovom forumu znaju da to nije istina, LOL ;D
što se pirahne tiće bilo bi lijepo, ali ako će postojati vip prostor onda ne prihvaćam ništa manje od toga ;D BTW, kako doći do onog usranog vip-a u baobabu?
ja bio jucer na Bleiburgu, prehladio se,koma vrijeme..a danas takav moram na trening
samo ti sanjaj pa ljudi će vidjet da su pogriješili:p ;D= Citat =:
gle damgol, postavio si se kao da si veći jerfra od mene, ali to ti nema smisla kada svi na ovom forumu znaju da to nije istina, LOL ;D
što se pirahne tiće bilo bi lijepo, ali ako će postojati vip prostor onda ne prihvaćam ništa manje od toga ;D BTW, kako doći do onog usranog vip-a u baobabu?
treba im vremena neka ja sam strpljiv:notooth:
a čuj što se piranhe tiče naravno da ima vip,a imat će čak i poseban ulaz
za vip-ovce(ne dmi ovo se ne odnosi na tebe:notooth: ) i znaš kak se
kaže za prave ljude uvijek ima mjesta:lol:
...je vip loža će bit' u akvariju... http://www.planet-smilies.de/ugly/ulgy_13.gif
@damgol, ja samo čekam poziv... :)
@dmi jesam rekao da se ne odnosi na tebe:nono: ;)
@gog dogovoreno ovaj mjesec je otvorenje!
u petak bila vani do kojih 9 ujutro...u subotu bila vani do 5 u nedjelju bila na cugi i zaspala već u pola 8.....
ovaj vikend nije baš bilo puno alkohola ;) čudno, ha?:D
da zato te i nije bilo jučer na forumu
imala si znači cijeli dan za oporavak a?
ja sam uvijek tu negdje.....čitala sam vaše postove, ali mi se nekak nije dalo pisat. u ponedjeljak sam bila jako ljuta o ranog jutra, neznam zašto
...hočeš reći da ponedeljkom ima sretnih ljudi??? :D
čujem da su ovi u ht-u uvijek dobre volje, bio ponedjeljak ili....:p :)
...osobito kad je plaća... :D
a to je jednom mjesecno,tako da se ne dicis previse
he, he, he...
Naravno očekujem je i ja! Idemo jednom zajedno u cruising po šankovima, pa da vidimo 'tko je tko u kafiću!' ;)= Citat =:
Poslao: damgol
@gog dogovoreno ovaj mjesec je otvorenje!
BTW damgol, koliko ti imaš godina?
previse za tebe :D ;D
dobar,dobar...
= Citat =:
Naravno očekujem je i ja! Idemo jednom zajedno u cruising po šankovima, pa da vidimo 'tko je tko u kafiću!' ;)
BTW damgol, koliko ti imaš godina?
pa dragi moj wb i ja sam čekao đir u alfici pa štani......
nema ulaza za tebe :D :D :D
gog je dobio moje simpatije;D
imam 28 godina i ak stvarno misliš ići na cruisin' around
naravno da može javite mi samo ime i prezime na pm ti i gog
za slučaj da bude lista,a ak ne onda bute dobili pozivnice!
moje sumnje su potvrđene!!!:p :D= Citat =:
Poslao: damgol
pa dragi moj wb
gog je dobio moje simpatije;D
imam 28 godina
javite mi samo ime i prezime na pm ti i gog
za slučaj da bude lista
...kaj - krivo ti je ako se mi dečki držimo zajedno... ;D
ma kakvi, samo se vi DRŽITE:D