blazzer i ja imamo isti problem:
- zvučnik na sx1
ja sam svoj rješio kupnjom SE K800i a on??????????
Printable View
blazzer i ja imamo isti problem:
- zvučnik na sx1
ja sam svoj rješio kupnjom SE K800i a on??????????
Dražen.. nemam pojma ništa o njemu osim da smo rođeni u istoj zemlji.. :D:chef:
mene ste preskočili lol ;D
aj aj...
::wrangler:: on je faca ;D
sorry Compov uletio si dok sam kucao
znaći: osoba iznad je BRZA......................
šalim se imaš genijalan avatar i dobre postove.............
Compov: odličan, zafrkant...nekad se posvađa sam sa sobom (ali obično zaraćene strane dogovore sporazum). ;D
Šala mala. Dečko ulaže mnogo u forum...ako tako nastavi iscrpit će se :thumbup:
vjerojatno svako jutro nakon skoka iz kreveta pjeva; U Zenicu kada pođem ja, prati me pet-šest drotova......" ;D= Citat =:
Izvorno postao drazen
Šalim se, dakle, dok sam još imao Siemensa, sječam se da je tamo full aktivan, često sam se nadovezivao na njegove postove, ne sudjeluje baš u ostalim forumima, bar ga ne primječujem. Čini mi se da je dosta diskretan, koliko se po postovima vidi, svi su izrazito konkretni.
Najbolji :)= Citat =:
Izvorno postao ipavli19
327 postova,a tek prvi put primecujem ovaj nick :-/= Citat =:
Izvorno postao rospaya
Ajde ovako, da dma opišem par osoba iznad:
Pinocio: djeluje mi nekako neozbiljno, djetinjasto (zbog avatara), inače neznam ništa o njemu... Vjerojatno malo visi na forumu jer tek sad prvi put čuje za rospaya-u...
rospaya: dobar forumaš, nije mu teško pomoći kada ga nešto pitate...
Zerobravo: Super član. Koliko znam studira FER, pa kad završi biti će: Fasovani Elektrotehnički Računalac. Očito ganja cure sa filozofkog... ;) Uvijek je voljan pomoći, i puno se trudi i doprinosi kvaliteti foruma, pogotovo tamo u Series60 dijelu foruma...
Observer: Ko što mu i nick kaže, promatra... Koliko sam ja na forumu, mogu reć da čovjek stvarno sve promatra, i onda se ubaci (u pozitivnom smislu)...
Drazen: nisam ga prije uočio...
Compov: što reći o njemu... Netko je napisao: Samoprozvani nasljednik člana mačak_os, i to stoji... Sjetimo se anketa lijevo-desno... Očito mu je dosadno u životu pa se zafkava sa takvim temama... Dobro se snalazi u Photoshopu što dokazuju i njegove teme za SE...
XLR8R: Dečko (čovjek) koji je očito pri odabiru nicka gledao Ratovi Zvijezda ili nešto slično... ;) Malo ima čudan nick, i stvarno me zanima što bi trebao značiti... Valjda voli SF serije i filmove... Ako vam može pomoći, pomoći će vam...
o ico86 stvarno malo znam al vidi se da je ok,tako da neznam sto rec,vidim da je iskren :)
...onaj gore - znam ga a ne znam ga...
Sentiš romantičar... i pomogao mi oko handycama da ju isporistim u webcam svrhe... :) I jadan je dobio brži ADSL dan kad i ja... Zapravo, imamo mnogo toga in common... ;D Cool dude...= Citat =:
Izvorno postao Eminem
imam dojam da je u zadnje vrijeme mrzovoljan= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
frish-ki covjek se naposto na ovom forumu,stekao sam dojam da je jako ozbiljan i spreman pomoci.
1 thing: mene ovdje očigledno nitko ne kuži... osim eventualno Mileta i fly...
Go on...
frish-ky, dobar čovjek, voljan pomoći, i zajebant..
Ajd da nabacim review o vas par posljednjih:
::wrangler:: - kolko sam primjetio, svojim slikama drži ženski dio populacije aktivnim na forumu :klap: , imamo korjene iz iste zemlje i nadam se da zna prepoznati pravi ćevap, ima sestru :licklips: i neke veze u dojčlandu..
drazen - neznam ga previše, viđao sam ga po siemens forumu, uglavnom čim nisi na mojoj blacklisti znači da vrijediš ;)
observer - još uvijek je zelen i pristaje mu trenutni sig :) , ako se ne varam radi na platformi gdje je 50°C u hladu, zajebant kad i gdje treba..
zerobravo - pametan, hvata se u koštac sa (gotovo) svim problemima ovdje, stvarno zna pomoći, s googleom na ti :thumbup:
rospaya - hmmm, nekako sam stekao dojam da je malo buntovan :/ valjda zato jer je dosta prisutan na M#F#O forumu..
Pinocio - zbog nekih starih problema neki su ga "otpisali", meni je pomogao par puta dok je bio aktivniji na forumu i osobno nemam ništa protiv njega.. :thumbup:
Ico86 - ako ćemo o nickovima... Imam osjećaj da se skriva od neke pomahnitale obožavateljice, čak štoviše, zatražio je i promjenu nicka.. Imamo isto godina pa ga u potpunosti razumijem :D Kad vidim taj smile avarat prvo što mi padne na pamet je ona stara pjesma "Let the sun shine..." Al dečko je ozbiljan, u zadnje vrijeme ga ne primjećujem ali ima on svojih aduta :thumbup:
(PS: ne volim Ratove Zvijezda :p)
Rvs_gamer - domaći čovjek, rastura raven shield :D ... tipični gejmer :D
Eminem - po meni jedan od najboljih moderatora ovdje, isto susretljiv i rado pomogne što je pohvalno. Da nema njegovih postova u chataonici mogao bi konkurirati za ubercool ličnost foruma sa frishkim ;D
frish-KI - neznam da li on samo želi biti cool ili ne, ali mi se njegov pristup prema forumu sviđa. On je ovdje peacemaker :cool:
eh ti si ko bakica sve moraš istračat ;D ;D ;D
sta reci...legenda,ima kewl blog :),i imam ga na msnu= Citat =:
Izvorno postao Compov
...maloljetni član koji još uvijek ne može sam kupiti cigarete... :D
...i da ne zaboravim - isti je iz Pule i sad tek postajem ljubomoran... ;)
šta da kažem... ima puno postova i vjerujem da su mu svi kvalitetni. ulaže puno truda i to se cijeni! Znači, sve najbolje!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao dmi
= Citat =:
Izvorno postao GoGs
gogs...
Super clan, uvjek je voljan pomoc, kolko god da sam ga davio, uvjek je pomagao!
Ima puno kvalitetnih postova, i dosta je toga napravio kvalitetnog, i mogo bi jos opisivat, ali mislim da je i ovo dosta!
Preziva Se Kao Goran:)p
ovo je rather boring... :mega:
baš me zanima hoće li se naći netko i napisati neku lošu kritiku :p
nan je sponzorusha...hoce se preodvratno bogato udati:)))))))):p= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
a jana se krpari uz sponzoruše :p
= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
:lol: a stash mi plavushe sa malim sisama i nemamo previse izbora:)))
jana... krpari se uz sponzoruše, voli sex u troje, ima male sise i plavuša je :mega: hebenooo.. viš... stvari se otkrivaju same od sebe ;) :p
:lol: BOQTE NI SAMA TO NISAM ZNALA O SEBI:)
čoeče koja analiza;D
deep man :notooth: sigmundfrojdovska....
Fly nan? She diggz me :D Dobra dobra.. :eat:
...a šta reći - prezgodni >the man< forumaš koji može bit i lice s naslovnice :D ... uglavnom ok tip koji ponekad ima veoma dobre izjave... :thumbup:...= Citat =:
Izvorno postao ::wrangler::
Navodno zna više o "vjevericama" od discovery channela, ne gleda tv, prati nogomet iz nama muškarcima nepojmljivog razloga - nogometaša :rolleyes: i jedva čeka da ode na more= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
:ban:
(mene slobodno presločite, nisam mogao odoljeti :D)
još nema nikakvih odvratnosti i perverzija??!! :jehon:
eminem ---> romantična dušica. malo mi se čini da je ljubomoran na wranglera zato što wrangler plijeni pažnju djevojaka svojim izgledom a ustvari ne kuži da i on jednako toliko privlači pažnju ali svojim emocijama ispunjenim postovima :angel: fura neku ozbiljnu spiku. stavio me na msn listu a do sada nije izmjenio niti jedno slovo samnom :-/ strejnđ...
wrangler ---> studira pravo, živi u rijeci, voli zabrazditi do u sitni sat ;D čini mi se zanimljiv iako sam ga zamjetila tek nedavno (di si bio do sada mačak ;)).. pccc.. BIK po horoskopu... ma čo'eče ;) :mega: misli da ga diggam??!! pccc svašta... :p
X ---> voli dobar lounge, d&b, house, progressive. zavolio je i gotan nedavno ;) ljuti se kad mu se upada u riječ :p živi na moru a okupo se svega dva put ovo ljeto :-/ strejnđ... voli nogomet. ne voli sisate cure. vrlo je kreativan i voli svašta uhvatiti svojim kamericom na mobitelu :notooth: :p
@Eminem> Pa on je za zajebanciju... za što drugo bi on bio? ;D
a šta si se ti odmah javio ?! :p :kiss: vidim vratio se doktor kojeg ja jako volim...
Fly_nan
Ima kuul nick, voli tam neke ekstravagantne slikice ;) obozava SF crtanu seriju Futurama, vrlo vjerojatno je da joj pashu i druge SF serije i fimovi ;D
Vjeciti student (ko i ja ;D), obozava more, presume zbog kitolova ;D voli potegnuti dimek tam neke chudne biljke i ima tam neki nabrijani aftek ;)
I jos na kraju nie mi sliku poslala tsss > ocito zaborvljiva jaako :D
sused iz zagorja, voli si popit a onda drugi dan kuka kak ga boli glava:mega:
dadilja-slatka djevojka,koja se pali na symbian ,super curka iz susjedstva,ali brijem da ima neku divlju stranu :bat:
smogovac? Latentna tetka.. laje laje laje laje..:zzz: :cyborg:
mene pak uvjek preskočite:bat:
jeep-:lol:= Citat =:
??? šta bi ovo trebalo značit? ne kužim...= Citat =:
Izvorno postao jana
e vidiš.. ovo je već bolje.. dva frajera se hvataju u koštac ... još da im je neki ring sa blatom ufff a oboje čelavi.. a oboje zgodni... a ovaj jedan ima tijelo apolona (mora kad trenira martial art ;) ) ... a site for sore eyes ;D :eat:
ipavli19.. pccc 15god.. heba te pa između nas je generacijski jaz ;D
-> GOGS: Koliko sam skužio, voli se zafrkavati, a ponekad zna biti ozbiljan... Ako se nevaram, hoće upisati TVZ-Računarstvo ili informatiku... Valjda mu se neda učit (neda se ni meni)... ;) Da mu se da učit, upiso bi FER...
-> Fly_nan: Studira na TVZ-u... Valjda hvata komade tamo, jer je ženske populacije jako malo... Navodno pozna jednog asistenta...Nešto mi to sumnjivo... ;) Voli se zaftkavati i "kuriti" ostale...
Ico86 - ne znam jesam već išta napisao o njemu, al evo, ispočetka mi se činio skroz odbojan, čitao sam njegove postove, pratio njegov rad tu na forumu, i nikako mi nije ležao, mislio sam da samo pumpa postove, pravi se pametan i sl. No kad sam shvatio da ja u biti nemam pojma uopće šta on piše, te poćeo pratit symbian Nokiu, skužio sam da je čovjek pravi majstor u tome, a ja tudum, koji nemam pojma. Skidam kapu majstore ;) Još znam da studira, ne znam koji faks, živi pored Zagreba, negdje blizu zrakomlatnog sletališta.
GoGs - dečko ima zgodnu fendicu ;D, rastura motorolin soft, od iznimne važnosti i pomoći u tom forumu, al stvarno je svakom pomogao.
smogovac - ne znam ništ o njemu, zamišljam ga kao nekog iz Borbaš Security tima, ono, da mu malo fercera desna šaka u nekim trenutcima, ne znam zašto, al stekao sam takav dojam.
::wrangler:: - izvan svake kategorije, pravi mačo men, svako jutro ovim divnim ženama na forumu pridaje mokre snove ;D, seku neću ni spominjat ;D
fly_nan - navodno promjenila friz, kad sam ju ja vidio, imala je crnu kosu, ko crne naočale, visine oko 160-170, nježne ručice, poprsje da te Bog sačuva (;D), pravi bombonček ;D
jana - fotomodel u svakom pogledu i iz bilo kojeg profila ;D koristi 3 vremenski taft, onaj iz reklame Hladnog piva, kiša, snjeg, led, tuča, uragan, poplava, vatra, potres, vulkan, lava, ona je uvijek spremna za Bimbijev objektiv ;D
::wrangler:: - svira Ibaneza, nema se šta više reć
zerobravo-tigar cikatić u free time...
-super tip kojeg sam po avataru skužio,istina ne znam pouno o njemu,ali kad posta nešta,ili je kvalitetno ili super zahebancija,fora lik....:japan:
nice to meet you ;)= Citat =:
Izvorno postao smogovac
-> Smogovac: Purger, kaj ne!?! Ako prati fudbal, onda navija za sveto ime Dinamo... Oko nekih stvari smo se dosta prepirali... Imam feeling da čovjek čvrsto stoji nogama na tlu, i zna što radi... Nekako mi se čini da je malo agresivnije naravi...
@Zero: studiram na TVZ-u, a bliže sam Mercatoneu nego " zrakomlatnog sletališta"...
eto vidiš, opet sam se sjebao, a negje sam pročitao da imaš neke veze sa Lučkom? al sam opet bio malo pod čokom? sorry, al dogadja mi se u zadnje vrijeme ;D= Citat =:
Izvorno postao Ico86
eto, sad znam još jedan info više :ban:
ico-pa normalo,plava krv skroz...:mega:
je raspravljali smo se,ali Bože moj,zato i je forum!
Uvijek među prvima kad treba pomoči+obožava svoju curu :)
@zero: Mercatone je u stupniku, to ti je odma do Lučkog, a ja sam ti na samom izlazu iz Lučkog (prema Zagrebu)... Nisi ništa fulo... Da aviončeka imam 5 minuta vožnje autom...
@smog: pa naravno da obožavam svoju curu... :) možda sam zato i malo povučeniji kod nekih stvari...
Neznam jesam li šta napiso o blazzer-u... Ako ne, onda ću sad: moj zemljak, fura se na rock, a ubiti je dobra duša... Voli se zezati... Toliko znam o njemu...
znao sam da nisam bio pijan i da su letili nekia vioni ;D= Citat =:
Izvorno postao Ico86
= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Zerobravo,Titov pionir :turn:
LOL= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Pinocio: dobra duša, zajedno smo prelazil another world :D
da mi se da uopće učit, prošao bi na prijamnom, no nisam.... fuck!= Citat =:
Izvorno postao Ico86
@GoGs> Iznimno kvalitetna osoba i čovjek od riječi da stavom... :japan:
i opet mene preskočiše... :nono::nono::nono::rifle::rifle:#%&$#&/#&#%#$&%#$&%#$&% :turn:
šta da kažem o prekograničnom kolegi..... nije da ga baš ne poznam, znam da je ovisnik o symbianu, .sis exenzije si bode u vene, dok je donekle sudjelovao u tematskim forumima, imali smo dosta neslugasica, koje su se uglavnom razrješile, puno je stariji član od mene, no neke stvari mi ipak nisu legle kod njega, vjerojatno ni neće, no otom potom, to ovdje nije ni bitno, konkretno zato i služe rasprave na forumu. u svoje vrijeme bio fan Andreje ;) vrhunski poznavatelj Nokije. No iz meni nepoznatih razloga, vrlo brzo je napustio aktivno biti član, sad dodje tu i tamo. Pretpostavka, vratio se DotSiS. Što se tiče fizičkog izgleda, vidio sam jednu sliku slikanu u nekom automobilu. i to bi bilo otprilke to.= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Jbt,ovaj ima moj dosije :nono: Zero,samo da ti kazem,da bih ja rado ucestvovao u tematskim raspravama,ali kod nas cena impulsa otisla za 100% ka gore,a ja sam nazalost jos uvek na jebenom dial-up rezimu,tako da me samo zbog toga nema.Ovo za Andreu cu ti oprostiti,ali ovo za sliku nikako :eat: Zar moje slike da se secas :mega:= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
E zaista,ova igra nas je nekako zblizila... toliko da je ja jos nisam presao :ban:= Citat =:
Izvorno postao ipavli19
ipavli19,cool lik,koga necete verovati u svom nekom scenariju dozivljavam kao najmladjeg clana foruma,a ni sam ne znam zasto!!!?
lol... previše sam neozbiljan:turn:...= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
P.S. ni ja ju nisam prešel... al sam si napravil onaj trik i uspel sam preći zadnju scenu... dosta teška...:bat:
pavli.. Lagano isphrustriran, neshvaćen.. cvijeće ovog svijeta, nježna dušica.. Kao Casper, the friendly ghost.. Uvijek tu, s nama, siva eminencija.. :mega:
ma frajer vozi jeepa...treba li ista vishe rec...osim da ima veliku manu loshe izabrati boju kravate....:mega: :P:)
-> Jana: živi u Slavonskom brodu (bar tako piše ispod avatara). Novi član na forumu, nisam ju baš nešto zamjetio... Prava "slavonka", voli se šaliti, pa i na svoj račun... Očito joj se sviđa wrangler...
:lol:đizus......... idem se ubit :D:vamp:= Citat =:
tesko za opisat -,-= Citat =:
Izvorno postao ipavli19
;D ne studiram na TVZ-u... samo se družim s asistentom ;) :)= Citat =:
Izvorno postao Ico86
hočemo detalje....:satan:
i like this guy:)))
zašt?:mega:= Citat =:
Izvorno postao Rvs_Gamer
jana-slatko malo biće ,crne kose,voli se kupati i zahebavati....
voli ići u kino,čitati ,igrati badminton i odbojku,najdraži glumci-willis,smith,de niro itd.
voli popiti koji koktel,pristojna,prava dama,zamalo bila na milijunašu...:japan:
uff smogy.. smogy... :) voli žene. pravi lovac. a opet... mislim da bi više volio da je lovina ;) :kiss:
Koka. Druži se s asistentima :)
najsexy kolena četa:))))
Novi korisnik pa neznam bas opisati, voli ghost hunters :D
Pa da, najlakše je budalu zahebavat...= Citat =:
Izvorno postao jana
Morat ćemo se mi naći 1 na 1 da ti ja ta "kolena" malo objasnim :evil:
:p ne pjeni:p
o kolenima znam sve:)
pije samo vodu...hehe:ban:= Citat =:
Izvorno postao jana
-> crvrlj50 : dečko iz Trogira... voli se zafravati sa sybom... Fura se na jedrilice, jahte i ostala morska plovila...
Uz dopuštenje tete Lune, dignuo bi ovu temu...
Tema koja vuče korjene od samih početaka foruma, koja mi se čini vrlo zanimljiva...
Čudim se zašto nije aktivna...
Znam, djetinjast sam, ali jednostavno - takav sam...
Evo, zanima me kakav će biti odaziv ovdje.
Mario92, over and out.
^^ Cest posjetitelj foruma. Prakticira fix ideje,brusi po četari,naucio je nesto ovdje (vidi se) i zna bit dosadan... :) NHF
Moderator,uvjek tu da pomogne i kolko sam skuzio zajebant :p
Također čest gost na forumu, kuži se u kompove, njegovi savjeti su mi pomogli dosta puta.
@Smuchac: ma ne srdim se, kakav sam na forumu, takav sam i ovak, u stvarnosti (dobro, ne BAŠ tak, ali u gat d pojint.) ;D
ima zakon avatar koji mi zgadi ručak...xD
Ne znam... ima 13 godina, Tailsov prijatelj, pretpostavljam da se malo bavi moddanjem SE- a. :)
Pametan čo'ek koji malo previše vjeruje u ljude i čovječanstvo :)
:bigjump: Nikako da završi faks a godine idu i idu..................:jackie:
^^ Zajebo se je... ;D
Čovjek koji potvđuje ono kaj je FEAR rekao...
Glazbenik, svira klavijature, šiša me u tome maximalno...
Pomaže u teškim i banalnim situacijama, te dobro pogađa profile osoba (npr. ja) ;D
Svugdje je aktivan na forumu...
^^ dignuo je ovu temu. aktivan je u chataonici
S-mod koji na okupljanjima pije uglavnom sokice. ;D
Strpljiv mod :)
hmm, ne poznam ga, dajte mi nekog lakšeg:D
Ma duša od čo'eka :) (sad će se umislit) I tko to kaže da nisam završio faks :p
baš nekako na mjestu :)
i moj frend :D
^
Živi na sunčanoj strani ulice... :)