puno hmm u zadnjem postu..bit ce od pive .... ili klope
zaboravih:
petica za izbor mjesta
Printable View
puno hmm u zadnjem postu..bit ce od pive .... ili klope
zaboravih:
petica za izbor mjesta
eh, al šteta da ste rano doma išli... mi smo poslije još zaružili na parkingu :D a onda smo gog i ja do saloona otišli nakon par godina izbivanja...
Super je bilo na sastanku, bilo je pive, kobasa, žive muzike, grlenog pjevanja, plesa i dima cigara :)
Bubbles tebi svaka čast na dolazku! I na tome da se daš nagovorit na pivu i kobasu (uh, ovo dobro zvuči... lol ;D) - jebeš čovjeka koji se neda nagovorit! :)
coma svaka čast na fotiću - daj stavi u onu temu od prošlog sastanka samo par slikica (smanjenih, naravno), onih najzanimljivijih, da se vidi kako se živi ;) a onda ćemo se nać pa ćeš mi dat cd a ja neredu da on stavi ostatak slikica i onaj filmić na forum...
moze, budem ih malo smanjio pa cu ih staviti!
ti mi mejlaj onaj bolesni film na zeko_coma@yahoo.com
p.s. piva ima je stvarno jako dobra
......bilo je super,svaka čast svima koji su došli,a i WB-u na poklonima...........:beer:
dobre su slikice, samo šteta što se ne može osjetit mood kako je dobro bilo,... a tek muzikaši... :)
muzikaši su bili zakon, baš su bili slatki..... a i piva je dobra...
al sto ja mogu kad vozim... :)
ROOOOOOOOOOZZAAAAAAAAAMUNDAAAAAAAAAAAA
NAJLJEPŠAAAAAAAAA ŽENAAAAAAAAAA SIIIIIIIIII TIIIIIIIIIIIIIIIII.....................
itd
ajde pocnite planove za sljedeći meeting da ne bude malo ljudi.
...vidim da je bilo veselo...zavidim vam...
kaj nisi doso, nemas sta zavidjet
da, sljedeći miting treba biti potpun!= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
ajde pocnite planove za sljedeći meeting da ne bude malo ljudi.
nije mi jasno kaj je s ostalim forumašima, vidim da gledaju ovu temu (who's on-line), npr. Mobyfanica i drugi, a ništa se ne javljaju. Da bar napišu nešto kao 'neću doći, glupi ste mi, ne želim vas upoznati, neda mi se...' ma bilo šta, samo da znamo kaj je s njima, a ne ovak da skrivečki gledaju, a ne dolaze na mitinge...
daj kaj ti nije jasno da nas ne zele vidjeti, kad su vidjeli slike odustali su
...da,samo ja sam 150km udaljen od Zagreba...to mi je mali problem...došao bi ja da sam bliže...
Lol malo razumijevanja molim..... vi se ipak svi znate otprije i na neki nacin ste formirana ekipa, nije bas lako odlucit se samo ispast iz neba i pojavit se medju nepoznatim ljudima sa neta..... ali mislim da coma ima pravo, slike su krive ;)
Nisam otvarala ovu temu jer je predugačka:D al sad imam Operu pa evo otvorih.:D Vidim da vam je dobro bilo na meetingu, ja i da sam htjela nisam mogla doć jer sam trenutno bolesna. Vikendom sam vani s društvom tak da i to otpada, al naći će se jedan dan valjda, nadam se.
ma nemojte niti dolaziti, propustate zajebanciju, ali ko vas grebe! :)
@coma........koda ih tjeramo da idu kopat kanale,a ne zahebavat se....:)
......kaj je, je,mjesta su opićena,vjerujemo da će sljedeći sastanak biti još bolji........ah......kud to vodi,za deset meetinga još bumo stvarno tetovirani doma dolazili.......
....nego nešto se GOG ne javlja...:)
bio je na forumu jucer ujutro, onda mi je poslo sms da stavim slike od subote! valjda kada ih je vidio ga je sram se vise pojavljivati!
a lijepu je facicu složio na onoj prvoj... ;D
a kakvu nego lijepu... :) bio sam jucer na kratko na forumu, ali cekao sam druge komentare, jer sam ja ionako bio tamo pa sto da velim na slike... :)
...pa ti si već tam imal komentar na sliku :lol:.......
...slabo se vidi Duo Pegla....:)
i kaj onda dečki? bilo je dobro?
kak je moglo biti dobro kada tebe nije bilo!?
he he, pa zato i pitam:)
...pa da,nije bilo dobro nego odlično....:)
..."andrea",a šta bi da ti nisi došla...
yo eminem....bio bi dernek po stolu mjehurić i ja....hehe:D
... :) ...
...sad su se počeli sastajat iza naših leđa ko kojekakva alki sekta...:)
ma elita tomo, samo elita!
....alki elita:)
dečki dečki, nedate mi da spavam...
pa kaj ste to slavili? bio je tomo, wb, gog i tko još? ludi ste sto posto...:lol:
ma kaj bi slavili, dosao ja kod marka, bio tamo i tomo i mi se lijepo napricali, pjevali bozicne pjesme i kak to sve vec ide, kad uleti wb, pogled ubojicu, ruke mu se tresu i veli: "dddeeeeccki (malo je mucao) nisam nista popio vec 3 sata, ruke mi se tresu, jedva sam se dovezao do ovdje..."
mi smo se samo pogledali, ustali se i odlucili jos jednom priskocit u pomoc prijatelju i polagano ga odnijeli u birtiju da se smiri s jednom pivicom i tako je krenulo, poceo se derati i ljutiti na nas da kaj mi necemo piti, da koji k.... i onda nas je ucijenio i rekao da ce nasim curama pokazati slike s jednog privatnoh partija kod mog jednog kompe, neki ga mozda znate tove se h. hefner, no to sad nije bitno.... bitno je da smo mi, slabi kakvi jesmo, odlucili ipak popiti koju, a ostatak...
ostatak nek vam isprica neko drugi ako se sjeca...
p.s. pozdrav svim tetama u bundama, policajcima i mom timskom kolegi zahvaljujuci cijem vozackom umijecu i mojim navigacijskim sposobnostima smo osigurali prvo mjesto u redu za burek.... :)
p.p.s. molim da se ovo gore cita bez razumijevanja...
skoro sam zaboravio, za sve nevjerne tome (ne mislim na tebe Tomo :) ) evo kako to izgleda kada je wb u akciji... ovo mu je poza koju je nazvao, kratko i jasno, picolovac.... tko bi mu odolio :)
http://web.vip.hr/mobil4.vip/wb.jpg
....hebote ono je bil burek spasa,glava boli.........gog kak sam ja došel doma ne sećam se........:)
@andrea...priznaj koji smo timski igrači,viš da te se uvijek sjetimo:)
eh, tomo, al nisi ti vidio naš susret s policajcima koji su se zaustavili jer ih je nered zajebavao kako suvozač leži ko krmak... ;D
A onda je bio sav u panici, ono, Nered: 'daj dečki ak ovaj pita ovo, ti reci da smo mi ono, a onda ti spremi ključeve od auta...' ;D ;D ;D
....e,jel gog opče otišel u wiennu..?!...:)
....nemrem prestat gledat sliku....:lol:
**** vas ko mi je poslo onu uvredljivu poruku nakon sto sam vam reko da necu doci???????????????
ma zakon ste dečki...i stvarno sam se iznenadila što ste se mene sjetili...
jesi pušio šta coma? ;)
ne, ali posto ste vas cetiri bili sami vani, nebi se kladio da ti jesi!
@coma :lol:
....hebiga razbili se ljudi i zamjenili za mobove,ma sve te poruke i pozivi su iz ljubavi :)
ajd pročitaj ovu rečenicu još jednom, ali s razumijevanjem. (hint: zadnja riječ, ak si me mislio sprcati trebalo je pisati 'nisi') ;)= Citat =:
Poslao: coma_zgb
ne, ali posto ste vas cetiri bili sami vani, nebi se kladio da ti jesi!
skvadro pozdrav iz beca... javim vam se kad cu imati malo vise vremena, imam obaveza sada :)
DA,DA,DA,DA,DAiDA!!!!!!!!!:funny:
to je da za sastanak? zašto pobogu prdiš?:D
...vidiš da je iz Mlinova... :p
šta poznaš mlinare? znači prde ha? ej MMM ništa od sastanka...:D
KAD ĆE SLJEDEĆI?!?!?!?!?!?!?!??!?!???!??!?!
= Citat =:
KAD ĆE SLJEDEĆI?!?!?!?!?!?!?!??!?!???!??!?!
@eminem ... pogle malo subject
...ma znam ja koja je tema...
Sorry, preslabo poznam smajlije - pise 'funny' !!! :cry: A Mlinovi i nisu tak los kvart, naravno u Zagrebu! I tu bas nema puno mlinara, kao i tresnji na tresnjevci. Valjda je nekad bilo!! Ha, Ha= Citat =:
Poslao: andrea
to je da za sastanak? zašto pobogu prdiš?:D
P.S. Da je ZA sastanak (bez pu-pu)
onda kad ce sljedeci, ajde neka bude u toku sljedeceg tjedna, jer skola pocinje 12.
coma, ti na slijedeći sastanak forumaša smiješ samo doći sa sestrom... veli mi frend da ti je sestra totalno zgodna, pa nam ju moraš dofurat da mi to provjerimo uživo (koliko god ja vjerovao frendu :) ).
ne moraš se bojat, vidio si da smo WB, gog i ja dobri dečki, tomo ima curu koju jaaaaako voli ;) , a nereda ćeš već nekako riješit da ti se ne petlja oko sestre ;D
znas ti da je ona tvoja (necemo je imenovati) imala rodjendan bas na dan proslog sastanka, kada smo bili u pivnici!?
daj reci koji frend, neki bivsi miocanin?
a gle, neću ti reć koji frend, nije to nit bitno... moram mu zaštitit identitet.
nemoj mi sad s teme skretati... dogovor je da kad dolaziš na slijedeći sastanak, dolaziš sa sestrom pa kad se ti napiješ pošaljemo te doma (još ti i prijevoz sredimo da ne moraš pješke; mjehuriću, bilježim se sa štovanjem :japan: ) a sestru ćeš ostavit s nama jer ona kao starija ne mora doma do ponoći ;D
ti fakat mislis da bi ja nju vama ostavio? puko si totalno! a i tako i tako mene nebi mogli poslati doma jer se ja nebi napio, jer nikada ne pijem alkoholna pica!
otom..potom..:D= Citat =:
Poslao: coma_zgb
nikada ne pijem alkoholna pica!
kaj meni ovdje niko ne vjeruje?!?!!?? smrc
bumo vidli coma....bit će prilike....
nego, glupo mi je cugat s vama kad će na kraju ostati wb,tomo i gog a svi drugi će otići doma....ako pijemo, pijemo svi i ostajemo svi do kraja....a kraj je...cca kad sunčeko izađe možete domeka....
ok, kaj se mene tice moze
znam:)
moze
ja predlazem da sljedeci sastanak organizira coma, ipak je on organizirao novu godinu!! :)
jel se slazete ??
ti to ozbiljno? ulaz 100kn
:lol:
kaj se ti smiješ sezam...i ti da si se nacrtao....:D
davajte prijedloge za mjesto za sljedeci put
...za mjesto i vrijeme...možda se i ja uspijem dovuć :D (al sumnjam da oću)...
ja ću samo reći da ne volim mjesta gdje ima milijun ljudi....
eminem ima da dovučeš dupence, isto kao i sezamović:D
Tesko, jako tesko. :D
znam ja zakaj bigb hoce da coma organizira.... ;)
A što nebi vi iz Zg napravili turneju po Jadranu, pa obišli nas u Rijeci, Splitu... :)
...pa onda svratili malo u Slavoniju...do Vinkovaca,Nove Gradiške,Požege,Osijeka...
zasto???:confused:= Citat =:
Poslao: Bubbles
znam ja zakaj bigb hoce da coma organizira.... ;)
hrpaaaaaaaaa zgodnih, lakih (kilama naravno ;) ) maloljetnica plus dvoje (ak dobro pamtim) punoljetne ak netko bas pozeli nesto starije :angel: :D
ne samo kilama :)= Citat =:
lakih (kilama naravno ;) )
pa onda malo do playera u Kanadu, pa malo u burkina faso,mauritaniju, čad, gabon, rusiju, egipat, indiju, sisak, Japan, Kinu, donju stubicu, Švedsku, Dansku,Brazil, Široki Brijeg............................= Citat =:
Poslao: Eminem
...pa onda svratili malo u Slavoniju...do Vinkovaca,Nove Gradiške,Požege,Osijeka...
tam smo vec bili, daj nesto originalno...
kak si pogodila :)= Citat =:
hrpaaaaaaaaa zgodnih, lakih (kilama naravno ;) ) maloljetnica plus dvoje (ak dobro pamtim) punoljetne ak netko bas pozeli nesto starije :angel: :D
coma pocni traziti prostor
evo kupio sam pet gajbi neke nove cuge za meeting.
http://web.vip.hr/kakav.nered.vip/mobildrink1_small.jpg
al cemo se oblijat :cool:
...samo je pitanje kolko ima konzerva u jednoj gajbi :confused:
:drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
nered, sta je to ? neki juice ;D
imas 5 gajbi u jednoj konzervi
jel daje krila ;)
da samo krila. i batke i zabatke i rep od svinje, a nekima možda i pamet prosvjetli :)
ja sam ziher da mi niti to nebi pomoglo
....nisi ti kriv....
znam, ******
= Citat =:
da samo krila. i batke i zabatke i rep od svinje, a nekima možda i pamet prosvjetli :)
:lol:
..."nered",jel ima tog u slobodnoj prodaji (da znam kupit još)...= Citat =:
evo kupio sam pet gajbi neke nove cuge za meeting.
http://web.vip.hr/kakav.nered.vip/mobildrink1_small.jpg
al cemo se oblijat :cool:
imas ducan kod doma sportova koji to prodaje
coma kad je sljedeci sastanak???
neznam, budemo se dogovorili, ocemo sutra? ali cijelu noc
ovako, sastanak je u subotu u 8 navečer, može opet u onoj istoj pivnici kod kvatrića (budweiser). Evo, obaviješteni ste. Ko mi ne dođe čestitat novu godinu i božić bit će bannan. :D
Ozbiljno ljudi, ajde ovako je najbolje kad se odmah postavi vrijeme i mjesto, sad svi sve znate, pa se vidimo.
Može? Može!
ma jesi looood, pa subota je zadnji dan praznika, dosta forumasa su srednjoskolci , prebacimo to na nedjelju
valjda može
nema prebacivanja coma, meni su praznici već završili i boli me za vas školarce ;) ovako to mora biti fiksno, jer bi stalno neko imao nekaj za reči tipa 'joj meni ne paše tada, meni tada..' e pa hebiga, ima vam svima pasat. Uostalom, kakve veze ima kaj ti je zadnji dan praznika??? Pa još bolje, bar ga sad možeš iskoristit na dobar način.