pa neznam zakaj su im tak okice ispale....
neki bi rekli 3 kuje na okupu hehe
poslat ću ti sad pm
Printable View
pa neznam zakaj su im tak okice ispale....
neki bi rekli 3 kuje na okupu hehe
poslat ću ti sad pm
koliko sam ja upoznat taj cucak nije član ovog foruma pa brišem njegove slike iz teme 'slike forumaša' - ostavljam naravno one na kojima si ti.
evo vam ideje - za slike ljubimaca i sl. si možete otvoriti posebnu temu.
ah dobro. mogao bi ju ti onak zaljepit tak da stalno bude tu.
ali i to vjerovatno nije dobra ideja. nema veze!
imas zanimljivu prjateljicu ;)
baš sam si mislila da će se baš tebi sviđat:cool:
ajde napravite onda tu temu s kucnim ljubimcima pa stavi koma onu slatkicu!:D :D
ja bi takvog cuckaaaaaaaaaa.....
coma hoces se mjenjat?:D :D
heh, kako si samo znala;):)= Citat =:
Poslao: andrea
baš sam si mislila da će se baš tebi sviđat:cool:
creative- evo učinih nešto u vezi tvoje želje
vjeko-neznam, nekak ste mi jedno za drugo :D
..."andrea",jel ispunjavaš još kakve želje :D ...
a šta bi ti ...?
ja tog cucka nebi dao doslovno za nista na svijetu! NISTA!!!= Citat =:
Poslao: creative
ajde napravite onda tu temu s kucnim ljubimcima pa stavi koma onu slatkicu!:D :D
ja bi takvog cuckaaaaaaaaaa.....
coma hoces se mjenjat?:D :D
Coma cucak ti je zakon! Ja imam pudlicu i kornjaču, al neznam kak da stavim slike ovdje?:rolleyes:
hehe ja imam malog pincha!!!
od 2kg!:D :D :D
mislim da kad bi usporedivali moj bi
izgledao kao glava od cominog cucka!:D :D
coma kako se zove tvoj?
zeko
kaj tomo zvisio si, vidim doma se vraca u pol 3! hehehehe
Samson Martomberg Born to win---> puno ime, znaci Samson se bas zove, ovo ostalo je uzgajivacnica, zovemo ga Samy
bigboss to su stare slike....tek ih sad stavljaš
dajte slike od sinoć!!!!
pa slike od sinoc su stavlhjene
da skužila sam poslije. a tko je ovo?
http://web.vip.hr/bigboss.vip/sastan...a/Slika079.jpg
ovaj u plavoj košulji
mjehuriću a gdje to radiš?
to ti je moj kompa chelavi, bio se tu i na forumu pojavio na par dana i zbrisao... bio je i na proslom mitingu, bubbles ga je upoznala.
private firma na savici, prakticki na selu radim ;) kompijutori, mreže i ine bedastoce...a ja sam (zasad) u ekonomskim poslovima
pa super, bitno da se radi!
gog- aha, dobro....snimila sam njegovu ruku prije nego njega....:)
hehe andrea.....pa ruka se bome i bolje vidi..sam se pitam kak ju je izvjezbao, ak je desna sumnjivo mi je to ;)
chelavi ruku? nemojte me nasmijavati... :)
inace se decko penje po stijenama pa...
jel slucajno koji put pao na glavu malo jace?
ma salim se...ccc..a ruka j dobra kak god da ju je sagradil, pitaj ga koliko ima cm (mislim ruka)
:lol: :lol: :lol:= Citat =:
Poslao: Bubbles
hehe andrea.....pa ruka se bome i bolje vidi..sam se pitam kak ju je izvjezbao, ak je desna sumnjivo mi je to ;)
svima je desna jača, bez obzira imaju cure ili ne:lol:
a kakav je ovak? dobar?= Citat =:
ma salim se...ccc..a ruka j dobra kak god da ju je sagradil, pitaj ga koliko ima cm (mislim ruka)
...ovo je interno između nas cura...
da dobar, ma andrea secer je...onak bejbi fejs, slatkica
hmmmm....morat ću na slijedeći meeting.......i ti mjehurić....tad će bit najbolje kad bumo nas dvije išle...
offtopic- odi pogledaj pearcing...baš me zanima tvoje apinjn
dogovoreno a. idem vidjet piercing...sam moram nac di je
ova zadnja slika je zakon....daj još takvih...:)....e andrea,imaš konkurenciju u prednjim spojlerima......:)
lol, ma nema tu konkurencije decki, sori,...al mi se jednostavno nadopunjujemo ne natjecemo se, a lol i ne dijeli se nagrada lol...
hehe lol hvala tomo..imam fotke kvadricepsa lol...
..."bubbles",nekak si mi ljepša na drugoj slici... :) ...
to se kaze, ljepse si ispala na drugoj slici
mjehurić....i ja ti moram reći da si super ispala na drugoj slici, totalna suprotnost od one prve....
vidim da nitko ne pogađa koja sam ja od ove 3 na slici....ali onaj tko se sjeća onog mog desktopa možda i pogodi.....:D
heh heh heh...
ja se sad dobro osjecam
:cool:
P.S.
ma jel to neka ljubomorica? :rolleyes:= Citat =:
Poslao: coma_zgb
jel slucajno koji put pao na glavu malo jace?
znači ti si onaj sa slike? dobro..ja te zovem ruka...:cool:
:p prva slika je od sada, a ona prva od prije godinu dve... a bas ste neki...smrtz ja sam sebi bas lepa ;) al ak nis dobra sam u dusi i imat cu love kad narastem (sama bum si zaradila) pa bu se nasel neki kaj me bude htio hehe
salim se....., al ova druga je jedina kaj imam dok sam bila ful blond i ful kratke kose pa mi je zato draga, al sam na njoj ispala totalno cudno, opce si ne licim na sebe...
imam i fotke sa crvenom kosom bum stavila jednu, i nikog ne zanimaju moji kvadrici smrtz
malo sam si nekaj pomijesala...bit ce od prevec kofeina pa sam morala editirat.... no point iz d sejm..andrea je mis foruma... istina trebali bi vidjet mobyfunicu, crative i malu, al zasad vodi :beer:
nema smajlica koji mi treba...morat cu do smajli lenda, al zamisli da je martini a ne piva...
daj nemoj brijat tak, nisam ja nikakva miss.....sve smo mi missice...
iako priznajem voljela bi vidjet ostatak ženske ekipe....
dobro si ispala na obadvije slike, ali na ovoj drugoj više dolaziš do izražaja...tj. kak bi naš tomo rekao spojleri ti dolaze do izražaja, a znaš i sama kak dečki vole dodatnu opremu....hehe
http://www.smily.at/smily/smily900.gif
eh, da i živjeli http://www.smily.at/smily/smily1256.gif
(evo nabavila nam svirače, zamisli si da su ova dva smajlića nas dvije...jer nemrem naći kak dve žene loču...:D i ovo je naravno martini...)
ma salim se ja..al vjerujem da i ti imas iskustva s gledanjem u oci hehe, lol.. al ja svoje ne skrivam, kaj je lijepo nek se i vidi, naravno ni za dirat,
ma ta druga je fakat cudna opce si ne licim....bum sad jednu jos stavila staru al molim lijepo nema previse smijanja, bila sam nadobudna i zaludjena bb-om
ja mislim btw da si ili broj jedan ili broj dva..rekla bi broj dva tj ona u sredini am i right?
@andrea: jep, ja sam taj. Ali nemoj me zvat ruka, imam dovoljno cudnih nadimaka :)
lolcina :)
grrrrrrrrrrrrrrrrrr LOL.... reci mi da to nije lol na moje bicepsice
ma ne, to ide celavog, bicepsi su cisto fajn, jos malo i ja cu imati takve :) imam i ja par teretana fotki, ali mi je to totalni neugodnjak stavljati na forum :)
onda dobro..hehe nemoj da ti bude neugodno..daj stavi da vidimo rezultate..ono naravno cisto me zanima sa strucnog stajalista...
vis ja vise nemam takve, ostalo jos malo tlicepsa....i to je to...
a fakat sam se trudila...ajd stavi ti svoje pa cu ja dodat jos mojih .. da ti ne bude neugodno (ja sam max 40 kg na benchu, ti siher ne mozes toliko ;) )
btw celavi, gotovo je kad te sad vidim samo pomislim jedno:
talk to the hand lol
bad me bad me..... ne valja...mea culpa..evo ispravljam
"Talk to The Hand"
jel bolje ;)
Trebala si napisati "talk to The Hand" :rolleyes:
@gog: postaj onu hulk sliku buahahaha! :D :D :D
evo ja velim bezveze mejbi 1.??:-/= Citat =:
mjehurić....i ja ti moram reći da si super ispala na drugoj slici, totalna suprotnost od one prve....
vidim da nitko ne pogađa koja sam ja od ove 3 na slici....ali onaj tko se sjeća onog mog desktopa možda i pogodi.....:D
nemojte da ja svoje slike iz teretane pocnem stavljati! ili sa treninga jos bolje! celavy ono je zajebancija, nije bio vrijedjanje, da nebi pomislio
...bolje nemoj.....:)........:lol:
pa naravno da necu, brinem se ja za vase zdravlje, vama bi nabio koplekse, a cure bi poludile i nebi me mogle izbiti iz glave!
ne seri coma :D .... sad me bas zanima!:D ;)= Citat =:
pa naravno da necu, brinem se ja za vase zdravlje, vama bi nabio koplekse, a cure bi poludile i nebi me mogle izbiti iz glave!
= Citat =:
Poslao: Ch3lawy
Trebala si napisati "talk to The Hand" :rolleyes:
@gog: postaj onu hulk sliku buahahaha! :D :D :D
... no naj se ljutit salila sam se.....evo necu vise..... :angel:
i idem ispravit ono.. :)
Gle ne vjerujem stvarno je ispravila :)
BAD BUBBLES!!1 :)
no frx coma razbu nisam ni shvatio kao uvrijedu, pa kako bi me ti mogao uvrijediti? :rolleyes:
creative & bubbles- nebum vam još rekla koja sam, ali nemrem vjerovat da niste pogodile...ili možda jeste....pričekat ću još malo....da vidim šta wb kaže, pa gog, pa tomo, pa nered, pa coma, pa svi ostali....
bubbles-ako imaš nešto lijepo to treba pokazat.....i ja se toga držim...
čelavi- kaj čim ti je gog javio da smo te komentirale odmah si došao na forum....? ili je to šesto čulo...:D
..andrea je br.1 definitivno.....
ja isto kazem 1
gog ajd stavi bicepse da te mogu proglasit totalnim seljom i čobanom! Al obavezno prije obuci neki triko... ono s potkošuljom ti je već isfurano... ;D
btw bubbles sori al ja ne volim baš vidjet nabildanu curu... ma ja sam ti konzerva...:) više volim ono - tanka, meka... (npr. cura s fitnesa a ne iz teretane). Al na sastanku si mi bila baš super, jedva čekam ljeto i ljetne sastanke... ;)
wb- izjasni se još ti....
gog pa dobro izgledaš u onoj potkošuljici....mogao bi nabaciti koju slikicu malo razgolićen...ajde....možda i wb svoju bačvicu pokaže...:D :p
hmm...= Citat =:
ne seri coma :D .... sad me bas zanima!:D ;)
Jao ma nije samo zbog toga :rolleyes:= Citat =:
čelavi- kaj čim ti je gog javio da smo te komentirale odmah si došao na forum....? ili je to šesto čulo...:D [/B]
S tim da se piše, ako već pišeš sa naškim znakovima, Ćelavi a ne Čelavi. KTNX ;)
ok ćelavi....znala sam da si dobio dojavu...pa nije te dugo bilo na forumu
jel to mozda znaci da stavljas?:D= Citat =:
hmm...
ali gle, stvarno...neces me moci izbiti iz glave! to je za tvoje dobro
chelavi, pa naravski da cu ispravit ..ne bi ja stela da se tak simpa decec ljuti na mene malu sirotu...
well andrea..ja bi rekla da si broj dva.....haljinica i badic od broj jedan vuku na tebe...al nekak su mi maglenke premale...
wb..pa vecina ljudi ne voli vidjet nabildane cure il decke... stvar ukusa.... ja volim vidjeti lijepo izdefinirano zensko tijelo sa vidljivim misicima al ne napuhanim...
jel gog stavio golisavu eeeeeee to idem odma provjerit
well gog, a di su one obecane teretana slike..daj nemoj bit skrt.... nek malo i nama curama sline cure hehe
Ma di ću se na tebe ljutit :) evo, čak ni nemam pojma što si ispravila/ćeš ispraviti :rolleyes:= Citat =:
chelavi, pa naravski da cu ispravit ..ne bi ja stela da se tak simpa decec ljuti na mene malu sirotu...
eee aj da to provjerimo!:D= Citat =:
ali gle, stvarno...neces me moci izbiti iz glave! to je za tvoje dobro
gog ajde i ti...vidis da zenske navaljuju...
nebudite pizde...hihihihi:D :D :D :D
Da, da, ajde momci bhehe
A onda možda par slika vas dvojice u strasnom zagrljaju?
Sve za djevojke... :rolleyes:
:lol:
Ovaaaj...dato mi je na znanje da se na ovom forumu stvarno ne tolerira postanje na krivi topik, što sam u svojem prevelikom neiskustvu napravio.
Komentirao sam gogovu sliju u potkušulji tamo gdje je postana, i iako sam imao dobru inspiraciju ne da mi se rekreirati taj post jer to više nije to.
Uglavnom, zanima me od kuda ova čudna praksa? Zašto se ne bi komentiralo kod slika?
...kaj koristiš DSL....
ja sam broj jedan....pa kak niste skužili....tako divna glatka tamnoputa koža....mislim stvarno.... :cool:= Citat =:
[B]well andrea..ja bi rekla da si broj dva.....haljinica i badic od broj jedan vuku na tebe...al nekak su mi maglenke premale...
/B]
well to bi bio second guess....meni sve djelujete tamnoputo hehe....morti sam daltonist
ja sam bila najtamnija, ova u sredini poslije mene, a ova treća je onak svjetlije puti...
iii nagradu(???) dobivam jaaa jer sam prva pogodila...
ovi drugi se ne uvazavaju! heh:D :D :D
nemoze niko gledati mojih 63kg misica :D= Citat =:
eee aj da to provjerimo!:D
gog ajde i ti...vidis da zenske navaljuju...
nebudite pizde...hihihihi:D :D :D :D
kaj se nagrade tiče imam samo ovo :kiss: pa evo...bye...= Citat =:
iii nagradu(???) dobivam jaaa jer sam prva pogodila...
ovi drugi se ne uvazavaju! heh:D :D :D
nemrem naci ove teretana, no evo jedna s mora, zanemarite totalno losu frizuru, imam problema s kosom na moru, zgledam ko lolek, ili bolek, teko god da vam je drazi :)
eh da, drage forumasice, moja djevojka vam je porucila da je se cuvate jer je opasna... :)
heh kad vec djelis!:cool:= Citat =:
kaj se nagrade tiče imam samo ovo :kiss: pa evo...bye...
coma...pa kaj nisi ponosan na svoje tijelo...ako imas kaj za pokazati (:D :D :D :D ) ako ne daj mi jos fotki od cucka!!!:five: :wave: :D
u ljourlsftkosčlkgi majko moja koje tijelo....pa čovječe...od čega si ti? :) super izgledaš i slika je zakon....reci curi da zna ona zbog čega je opasna....sad i mi znamo....
ajde sad ostali forumaši....pa da vidimo tko je najbolji....hehe pikiram na jednog.....
o hooooo gog!
niceeee....:D
hvala vam na ovom lijepom ego tripu :)
= Citat =:
Poslao: gog
hvala vam na ovom lijepom ego tripu :)
i drugi put!:thumbup: :thumbup:
WOOOOOOOOW GoG ja sam ostala bez texta..... ono fakat wow...
nisi mi tak djelovao na meetingu, ali ocito ti nisam pruzila dovoljno paznje, mislim buljenjem
zbilja lijepo, ruke ramena, i sve to fino izrezano...iako mi se cini da si prirodno tip koji nije sklon buckanju,
al one zile na rukama su super sexy.........mmmmmm
btw kaj se mene tice ja ti vec imam prsten na ruci i ne vatam nit slobodne nit zauzete, nazalost ne mozem rec da ne volim mladje.. , a kaj se tice opasnog....lol.... lako prepolovim curu od 50 kg ( a i od malo vise)...hehe ne bojim se potuci dapace...to mislim ak ce trebat andreju branit od tvoje curke a sve mislim da ce bit opasno
šalu nastranu dovedi lijepo i curu na meeting pa nek vidi da smo mi pristojne curke .... i da se nema uopce zakaj brinut
si luda pa kak ce onda šarat :)
hahaha ...damn imas praf.... al gog svejedno ..zbilja sam iznenadjena... nisam ocekivala tak nekaj.... ono ne znam ... obicno se decki hvale i kad nemaju cime... istina znas trebali bi vidjet i donji dio (noge andrea mislim na noge ;) ) jer znas da obicno decki pumpaju gore a zaborave dole... daklem lijepo ti nama pokazi sve..ono kao strucnom ziriju
...imamo i mi fotoshop....:)
;D= Citat =:
Poslao: tomo
:lol: :lol: : :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D ::D :D :D :D :D= Citat =:
Poslao: tomo
sad ovo opet pročitaj, ali zanemari noge!:D= Citat =:
istina znas trebali bi vidjet i donji dio (noge andrea mislim na noge ;) ) jer znas da obicno decki pumpaju gore a zaborave dole... daklem lijepo ti nama pokazi sve..ono kao strucnom ziriju
gog pa ti me fakat iznenađuješ, ove žile na rukama su mi nekaj predivno....ali reci curi da ne brine, kako je mjehur(:D ) rekao, nas dvije smo dobre puce, ne zanimaju nas zauzeti....
ej mjehuriću pa ti si se bavila bildanjem ili? ti bokca, mene strah...:-/ :D
well...damn bilo je kasno...LOL hehe ....ali vise ni ja ne znam sto sam htjela slozit...
ne treba pisat pospan...
well daklem valjda sam mislila fotografiju kvadricepsa, i okolnih misica (prema doleeeeeeee...) ok sutim shvatili ste...
a cuj andrea ko bi vise znao kaj sam mislila ;)
draga moja znam da na kaj si ti mislila....već znam kak izgleda...čim sam vidjela gornji dio... ;)
hmph......i to kaj kazes ;) imas ti praf
ja imam predivno izražene žile negdje drugdje... lol ;D
Ovdje zasluzujes lol :-)
a da? pa daj da vidimo....= Citat =:
Poslao: whiteboy
ja imam predivno izražene žile negdje drugdje... lol ;D