mile kitic - mart2004 - 06 - milioni kamioni...
hebo te "punk"
Printable View
mile kitic - mart2004 - 06 - milioni kamioni...
hebo te "punk"
Ma daj, hebali tebe ti hebeni narodnjaci, to nije uopće glazba, to je čisto sranje koje se može podnijeti jedino sa 10% krvi u alkoholu!! Nemaju apsolutno nikakvih glazbenih kvaliteta, što je jako lako zaključit ako sviraš bilo koji instrument, a lyrics su kao da ih je pisao retardirani orangutan nafiksan heroinom.
ROCK & PUNK RULEZ!!
@flejmka5 -- :thumbup:
nemam nikaj protiv punka i rocka ali pogledaj kolko on ima god pa se misli...sigurno neki kaj nabavio nirvanu i odmah je panker= Citat =:
Izvorno postao Bassman
Pa tip ima 14 godina! To je prava dob da se počne to slušat, a Green Day je pravi bend za to... Pa ja sam s 14 naveliko slušao takve slične bandove, zašto misliš da je to "prerano"?
I FYI, Nirvana nije punk, nego neki blesavi oblik nu-metala koji pokušava bit grunge, i ona je danas popularna samo među zadrtim fanovima tog žanra, tako da sumnjam da jedan 14 godišnjak sluša takvu glazbu...
ma da ali svi si obično zabriju da su ak slušaju green day teški pankeri isto ko "reperi" koji slušaju komercijalu...a narodnjaci?TO nije faza tinejđera oni koji ih slušaju kao mladi slušaju ih do smrti...a ne "punk" koji kad prođe pubertet i ode= Citat =:
Izvorno postao Bassman
I beg to differ!! Baš su cajke neka "faza" koja se sluša zbog trenda, pa pred 4-5 godina ih nitko nije slušao jer nije bilo popularno, tad su bili popularni neki "brijački" bendovi, kao Limp bizkit i linkin park, koji su sebi zabrijali da sviraju "hard rock"!! Pa takva glazba se, za razliku od danas, puštala po svim kafićima!
I onaj ko punku, rocku, etc. ostane vjeran dvije godine, taj će najvjerojatnije ostati fan i do smrti!
...ma kaj da t pričam kad češ se za koju god smijat kaj si slušao..svima ce nam bit` tako...= Citat =:
Izvorno postao Bassman
Ah, vidjet ćemo, iako iskreno sumnjam, a i ako budem slušao nešto drugo, to neće biti daleko od sadašnjeg žanra... Ako poćnem slušat house ću sam tražiti da me eutaniziraju... ;)
kaj fali housu??daj Bassman smiri hormone.
necemo opet te rasprave cajke-necajke
ja slusam svekaj mi je et d moment dobro--to je recimo trenutno i Indira Radic ali i U2 i neznam Sido i Usher ... treba bit open-minded , ljudi!
[pederizam iskljucujem iz ove misli]
slazem se stobom, za posljednji album kitica. ali nemoj da cujem kako kitic ima sranje glazbu bez duse i textova, bar je imao.= Citat =:
Izvorno postao Bassman
vrjeme ga je unistilo sto se tice kvalitete, ali isto tako ga je vrjeme i podiglo na polju popularnosti posto danas djeca vole da slusaju malo brzi ritam text im ionako nije vazan. kitica je unistila karijera njegova svaki dan ima gaze tzv 'nabrzinu' po njemackoj zapravo tulumi bez prave muzike
Čuj, ja jesam open minded, i ne smeta mi kad netko sluša, štajaznam, pop, dance i nešto drugo, ajd čak mogu razumjet i povodljivu djecu koja slušaju cajke, ali me vrijeđa kad netko tehno ili house naziva glazbom!! Pa to je samo kompjuterski generirana buka! Dal su za "proizvodnju" te "glazbe" korišteni instrumenti? Nisu! Mogu ja tako snimit zvuk svog coolera, pa onda dodat malo škripanje disketne jednice i u pozadini zvuk harddiska i napravit mega hit! Jel to glazba? Nije!= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
Ali sumnjam da ti to možeš razumjet, da bi to razumio trebaš i sam bit glazbenik...
nije glazba, ali ce svejedno postat hit medju narodom
i to bas zato. i jos dodaj dobru video montazu sa 2,3 plesacice iza i to je to ;)
a.... puno ljudi na silu slusa neku glazbu. npr covjek vidi da je ta i ta stvar sad na top 10 listi singlova i on ce ju slusat zato
slažem se s tobom, al samo ako si mislio na tech-house - a house može zvučat čisto dobro ako je beat dovoljno ritmičan i ima "human toucha" odnosno melodičnog glasa= Citat =:
Izvorno postao Bassman
Psychedeliasmith - Dubby Joint (Fatboy Mix)
E ne možeš, ako misliš da je to tako jednostavno zašto ne napraviš nešto i okreneš lovu na brzinu?= Citat =:
Izvorno postao Bassman
Zato jer, da to i mogu, nebi to učinio jer cijenim pravu glazbu, i nebih prešao preko svojih principa, pa makar to značilo zaradit brdo love za kratko vrijeme! To bi bilo što zovu "prodati dušu sotoni"!
Znam da to nije tako jednostavno, pokušao sam malo slikovito prikazat, al svejedno, jedan house hit može napravit svatko, par semplova razmjestit u pravom redoslijedu i td., ali da bi postalo popularno, to mora npraviti neki od "faca" DJ-ova...
Ja cijenim svaku glazbu, nije važno koliko je nešto komplicirano za napraviti, nego koliko ljudi usrečiš sa svojim proizvodom...
...koliko ljudi usrečiš sa svojim proizvodom...
ma tako je! :)
cak i neredovo zavijanje?= Citat =:
Izvorno postao gog
Čuj, ako ti jednu ploču s puno gumbića koja je priključena na karticu koja je priključena na računalo smatraš glazbenim instrumentom, ma samo slušaj tu glazbu i uživaj u njoj! Meni to nije glazba i EOD.= Citat =:
Izvorno postao gog
Imaš pravo na svoje mišljenje, no ne znam kako si zaključio da ja slušam takvu glazbu? ;D
BTW, je si li upoznat s pojmom computer art? Pogledaj malo kakvu umjetnost ljudi rade s računalima... tablet, miš i tipkovnica, nema kistova, olovaka, pastela i sl...
trenutno eminem-->encore
btw jel ima neko cijeli album?
ja!The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
imas original? svaka cast...
ja sam ga skinuo sneta.
jok,nemam orginal...ali imam "Eminem show" i "Marshal" orginal= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
e jeste upoznati sa cinjenicom da ce ova anketa zavrsit 1910 godine :D
MetallicA je zakon
E sad ja imam jedan album koji se tak zove, od Ian Pooley-a, al ne znam dal je to iz tog filma koji navodiš, jer ga nisam gledao... uglavnom radi se o uglavnom instrumental, lounge, laganini mjuzi.. možda je to to, ne znam, trebao bi poslušati...= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
evo,pošaljem ti ja Reason i ti probaj napravit stvar! složiti ćeš 5 semplova i zvučat će ti ok,stavit ćeš 6 sempl i tako će ti se sve izmjenit da ćeš taj sempl uštimavat jako dugo! a prosječna stvar ima najmanje 15-20 semplova!;)= Citat =:
Izvorno postao Bassman
malo previše generaliziraš!
milioni...kamioni...avioni...šampioni...sve sam ja to prošao
:mega: :beer: dobra je dobra
to vjerovatno nije to. trebami baš soundtrack.= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Ja sam ti prek WinMX-a našao dosta toga za Mediterraneo - uglavnom talijanski i španj naslovi... probaj pa javi.
Može li netko napisati točnu stranicu gdjese može skinuti pjesma od Jure Stublića - E moj druže beogradski.
AJDEEEE
tako je isto i na kazaa, sve sam već prošao. (znaš imam i ja net doma) ali to ni jedan nije soundtrack.
Pa dobro samo sam htio pomoći, kaj se bahatiš odmah, znam ja da imaš net, ali možda bi mogao štogod naučiti o P2P programima ;) naime nisam ja bez razloga tebi spomenuo WinMX (znajući da koristiš kazaa) jer kazaa i WinMX koriste druge mreže za pretraživanje (FastTrack naspram OpenNAP-a), stoga je velika vjerojatnost da su naslovi koje si našao preko kazaa-e različiti od onih koje izbacuje WinMX. :D= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
No kako god tebi paše... :)
Ajd još ću ti malo pomoći pa ti evo imena ljudi koji su sastavili soundtrack... Giancarlo Bigazzi i Marco Falagiani.
probaj si to upisat u kazicu... ;D
http://www.soundtrackcollector.com/i...eo_GDM2045.jpg
Hvala whiteboy, nema na čemu Nerede... ;D :p
nerede jel govorio o ovom filmu?
http://www.soundtrackcollector.com/i...cury848928.jpg
eto wb mw pretekao ali evo barem popisa pjesama;D
Track listing
1. L'arrivo
2. Il tempo passa
3. I fratelli Munaron e la pastorella
4. Aziz il turco
5. Stelle sull'egeo
6. Ritorno di un vecchio tenente
7. Ballo in piazza
8. La realtà che torna dal cielo
9. L'asino e la luna
10. Progetti per il futuro
11. Il mare degli archi
12. Cornamuse
13. Tema di Vassilissa
14. Il paese dietro i lenzuoli
15. Scene di vita in un'isola dell'Egeo
16. Mediterraneo
17. Il mare dall'alto
18. Lontani
19. Noventa scompare nel blu
20. Il ladro
21. Il pope
22. L'incontro
23. Lo sbarco
vidi prasca, s moje slike je link skinuo... ;D= Citat =:
Izvorno postao damgol
ali ova koju si ti stavio je je cover CD-a koji je izdan 2004 godine, ali radi se o istoj stvari, ono što sam ja stavio je oriđiđi iz 1991, kad je film i nastao...
BTW, cover s filma ovak zgleda ;)
http://ia.imdb.com/media/imdb/01/I/23/40/21m.jpg
;D :p ;D
a valjda bu mu nekaj od toga i kazaa izbacila... ;D ;)= Citat =:
Izvorno postao damgol
to je taj soundtrack ali ga nisam našao ni na winmxu ni na Kazaa ni na emule
kaj se tiće P2P programa upravo zbog toga što si naveo gore koristim nekoliko njih, a listu izvođaća također imam već neko vrijeme.
royksopp ;)
basement jaxx
Trenutno se slusa
Dado a.k.a. Shorty - Dodji u Vinkovce
;-)
no comment........= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
ciara f. missy -->1,2 step
do jaja mi je stvar
dizzee rascal - showtime preslusavam, dosta hvaljeni album sobzirom da je mali rascal debitant na sceni
50 cent f eminem -->patiently waiting
Sve vrste METALA
destiny's child-lose my breath
pussy song, ali to sam i očekivao od tebe....= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
a cuj, ******...
sada target-->i sam znas
Soundtrack Alexander - Vangelis
Will Smith Greatest Hits
kaj to onaj glumac ???? da Greatest Hits :) pa kaj on upće ima koji hit ? To neka zeka ili ozbiljno?
ima on jedno 2-3 stvari koje su bile hitovi negdje u 90-tim... :)
= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Nije više debitant, s obzirom da mu je to drugi album.
A trenutno što mi pasira, a da mi je na pameti jest Galvanize od Kemičnih.
...tenutno KORN (skinuh sa neta pa sad nabadam)...
nina badric-->takvi kao ti .....sta kazes wb??? :)
the doors - break on through
wtc triumph
azra........
50-cent-->gus up
Kako se zove ona švapska pjesma di oni glume snjeguljicu i sedam patuljaka(u spotu)?
:headbang: Kakve veze imaju moje godine sa glazbom koju slusam?!?!Osim toga zasto bi ja bila pankerica ako slusam punk rock,glazba koju slusam ne odredjuje kaj cu ja biti ...Ta glazba nije prolazna jer tko slusa danas rock slusat ce ga najvjerovatnije cijeli zivot.To je kvalitetna glazba i nisam si ja nis "zabrijala" slusanjem punk rocka nego jednostavno znam razlikovati kvalitetnu glazbu od sranja koje pruza jedan (nazalost) veci dio nase estrade.
vuco-->volim piti i ljubiti
metal je faza tinejđera...eto što mogu nadodat...= Citat =:
Izvorno postao Flejmka5
club 977 80's channel
rammstein - sonne= Citat =:
Izvorno postao IggXy
glupa i neprecizna izjava ali dobro.= Citat =:
Izvorno postao IggXy
upravo tako... uostalom, koliko godina imaju članovi iron maiden-a ili metallice? ;D= Citat =:
Izvorno postao sodom
........no comment.........= Citat =:
Izvorno postao IggXy
Brandy feat Fat Joe - Full Moon (DJ Turbo Extended Mix)
target--->velike stvari
Care, jel to Targetovo nesto novo ili onaj demo cd?
Neki sam ga dan zvao da pitam da posalje CD, a on: "Nemam vremena"... i spusti mi ;)
onaj cd kaj se prodavo po 30kn, onako sprzen.
ma kolko se meni cini on je dosta oso u qurac
btw cypress hill-->Tequila Sunrise
jok nije ta...nešto se zove "7 zwerge" ili tak` nešt...= Citat =:
Izvorno postao sodom
http://www.iskon.hr/forum/thread.jsp...113385#5113385= Citat =:
Izvorno postao damgol
ja naravno vjerujem sve kaj pročitam;)
@Coma
To sam i ja cuo, s vise strana...
Tvoj problem :spin:
@Flejmka5--svaka čast, odlična izjava!
@IggXy--oprosti, al ta izjava ti je jako glupa, to kažeš samo zato jer ti slušaš cajke pa ti je to kao najkvalitetnija glazba! REALITY CHECK!!!--metal, a i sve vrste rocka, su uz jazz i još neke tipove glazbe, po svojim objektivnim glazbenim osobinama najkvalitetnije glazbe ( ne računajuči klasičnu, naravno). Ako je metal faza tinajđer onda 97% njih ostaje tinajđerima do smrti. A ako je tako, onda su čajke faza pijanih nadrogiranih idiota. I, btw, sonne je 101% ta pjesma sa snjeguljicom.
ja mislim da je ovo topic o tome tko sta slusa a ne kome se sta svidja,= Citat =:
Izvorno postao IggXy
gusti su gusti kaze Vitasovic
a da je metal faza tinejđera onda sam ja u toj fazi vec 10 godina i da cu i dalje to slusati. Za razliku od nekih.
Adam F feat. Redman-->Smash something
nemam ja ništa protiv te glazbe...naprotiv imam nekoliko cd-a metalike i ostalog...ali "metalaca","repera"(onih koji su si to umislili)...imamo na bacanje ako pogledaš 95% njih je mlađe od 18 god...a oni koji su stariji(i nastavili su se tako oblačit,slušat) su snimili barem demo singl,bili imitatori...uglavnom se ozbiljnije bavili tim...želim reći ovi mojih godina samo nagrđuju tu vrstu glazbe nazivajući sebe "metalcima"(ili kako se već kaže?)a slušaju komercijalu s MTV-a
Ali najluđi su mi oni 11-12 god...kožna jakna(obavezno duplo veća od njih)i ispod "Iron Maiden" majica...ili reperi eminem hlače s placa i majica obavezno "Yo" pozdrav...
a cajke?To se barem nemoraš pretvarat niti glupirat s a odječom i izrazima kad slušaš to odmah si seljak :thumbup: da da i ja ih slušam
IggXy, ja vrlo aktivno slasam metal,znaci cesto odlazim na koncerte ,imam preko 18, i "metalci" tvojih godina kako ih sam nazivas me ne smetaju nimalo,to mora svatko proc a na njemu je dal je u to ušo iz vlastita gušta ili nekog fejk dokazivanja,ako je slucaj ovog drugog onda se nema pravo nazivat metalcem....ja sam osobno zaljubljen u tu vrstu muzike i dizu mi se lasi na glavi (a dugi su do guzice-vjeruj) kad netko kaze metal......danas je to tako opsiran pojam da mi se gadi kada se neke grupe svrstavaju u metal....no otom potom...i btw.nikad nisam bio u bendu neznam svirat gitaru,nezelim niti mi se da----naprosto jel sam pre ljen,a okružen sam samo takvim ljudima....sve ti je to relativno,svi smo ljudi.......ne mrzim ni jednu drugu vrstu glazbe,ali mrzim kada netko prica o necemu o cemu nema pojma.ljep pozdrav
Paris Hilton -> One night in Paris :)
dre & snoop-->the next episode
manic street preachers - the holy bible
samo jos da nadodam, odjeca (po meni) ne odredjuje ljude po vrsti muzike.= Citat =:
Izvorno postao IggXy
Ja se npr. vise ne oblacim kozna jakna, hlace, lanci sa strane i sve dodatno sta neki stavljaju pod metal-punk odjecu, a isto slusam (black) metal.
:thumbup:
elemental zajedno smo skupa
ni na nebu,ni na zemlji (autor-nepoznat)
Ma ta se djeca furaju na nesto očemu pojma nemaju posebno miidu nazivce ti "reperi" djete od 13god obuče sve za par brojeva vece...digne mi se pritisak kad to vidim= Citat =:
Izvorno postao ReNE
ciara-->goodies
Paris Hilton -> One night in Paris opet
ciara-->1,2 step opet :)
fear of the dark - iron maiden
...drago diklić...
the roots-->dont say nuthin'
New order --- Blue Monday
ni na nebu ni na zemlji (opet)