tako su i meni rekli u službi prekjučer= Citat =:
Izvorno postao konan1
Printable View
tako su i meni rekli u službi prekjučer= Citat =:
Izvorno postao konan1
Vjerojatno sam tvoj post i procitao na forum.hr pošto je avatar isti.:)= Citat =:
Izvorno postao jay
Mislim, bravo! Da ih ljudi koriste jednom u tri godine, ne bi ni postojale... Ja, primjerice, u prosjeku pošaljem nekoliko MMS-a mjesečno... Nije puno, ali ipak koristim uslugu, sad i nešto više od kako su spustili cijenu...= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
noup, nisam ja, ne gubim vrijeme na forum.hr :kitty:= Citat =:
Izvorno postao konan1
Iz prve ruke saznao da tarifa mukte više ne vrijedi za druge mreže.
To je trebalo saznati? Pa to piše na sajtu već oko 2 mjeseca, a da tarifa neće biti ukinuta nakon 30.4. je bilo za očekivati, jer nema razloga da ukidaju ovu i smišljaju drugu tarifu.= Citat =:
Izvorno postao konan1
Pa pojavile su se neke glasine da je to do 30.04 bilo vezano samo za odabir mukte broja, a oni koji su ranije odabrali broj iz neke druge mreže, mogu i dalje koristiti.Cak su i u službi za korisnike tvrdili da je to bilo tako ali se ispostavilo da je to neistina.SZK Tele2 se još jednom dokazala.:tomato:
e pa stvarno su zbunjeni.
danas su baš izmjenili na onoj sličici pod tarifama, makli su ono "do 30.4."
dakle, za sve korisnike MUKTE Tarife; ne znam dal ste skužili, ali ako nazovete svoj mukte broj (navodno za 0 kn), tele2 vam svejedno uredno skida sa računa, i to sam slučajno primjetio nakon podužeg razgovora sa svojim mukte brojem :) tipa, da vidim kolko još imam na računu, kad ono, imam šta i vidit.... skužio sam odmah da je uredno skinuto, dakle, kao da i nemam mukte broj, nego da sam obavio najnormalniji razgovor u tele2 mreži. da, znam da imaju problema, ali ovo je ipak iznad svake mjere, ko god što rekao. i nakon par pokušaja poziva SZK objasnio sam liku problem, i veli on, da imamo tehničkih problema, i samo da provjere moje podatke, i da će mi novac biti refundiran/vraćen na račun. dakle, želim samo obavijestiti sve ostale koji koriste dotičnu tarifu da im se možda ovo događa, ja ne znam dal je to svima ili samo nekima, pa provjerite, ako primjetite da su vam skinuli, zovite SZK, ostavite broj, lik vam provjeri osobne podatke i to je to.
sad cemo i to provjeriti :)
Pa kaj je taj tele stvarno u takvim problemima ? ja bas mislio uzeti tu tarifu , ali na sve strane samo pokude razocaranih musterija .
kako tko :D= Citat =:
Izvorno postao Router
meni npr sve ok radi, nisam picajzla ko neki.
I ne samo to. Izgleda da danas imaju ozbiljnih problema. Frend me danas cijelo jutro nije mogao nazvati nikako (iz okolice zadra), ni sa kojeg broja (bilo t-mobile ili tele2), prekine čim stisne pozivanje na mobu, dok sam ja njega mogao nazvati s tog istog broja kojeg on nije mogao dobiti. :rolleyes:
meni ne skida nista sa mukte broja, probao sam dva puta i iznos je ostao isti
ima li kakva caka s tim mukte brojem i je li to traje samo do određenog datuma ili ...
500 min mjesečno je besplatno, svaka daljnja minuta se naplačuje, to je caka. inače, ništa posebno, tarifa ko tarifa.= Citat =:
Izvorno postao st_loop
mislim uzeti taj prepaid s mukte brojem i s njim zvati curu u tele2 mreži i eventualno neki tele2 broj t-mob i vip ću zadržat radi ostalih usluga tako da svedem troškove na minimum. samo da oni njega ne ukinu za prepaid korisnike :king:
Ne vjerujem da hoće, možeš biti miran.= Citat =:
Izvorno postao st_loop
Zanima me kako najlakše aktivirati mukte broj i kako provjeriti da li je aktiviran (da se nebi zajebali ovi u Tele2 kako to kod njih biva običaj)...
Za aktivaciju usluge Mukte broja potrebno je poslati SMS na broj 888 sa sadržajem Muktebroj 095xxxxxxx (upisuje se željeni Mukte broj, obavezno s predbrojem mobilne mreže npr. Muktebroj 0951234567).= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
Aktivirana usluga Mukte broja automatski se nastavlja i naplaćuje u sljedećem mjesecu ukoliko je korisnik sam ne deaktivira.
Mukte broj je moguće promijeniti a za promjenu je potrebno potrebno poslati SMS na broj 888 sa sadržajem Muktebroj 095xxxxxxx(upisuje se željeni Mukte broj, obavezno s predbrojem mobilne mreže npr. Muktebroj 0951234567).
Svaka promjena Mukte broja naplaćuje se 20,00 kn (PDV uključen).
Za provjeru koji Mukte broj trenutno koristi, korisnik može poslati SMS na broj 888 sadržaja
Muktebroj ?
Za deaktivaciju usluge Mukte broja potrebno je poslati SMS na broj 888 sadržaja
Muktebroj -
Za deaktivaciju je potrebno i nazvati SZK, znam iz iskustva. Ja ga dektivirao, a oni meni još dva mjeseca ubirali 20 kuna na kraju svakog. Nazvao ih, malo popričao i vratili mi lovu :bunny:
Na pretplati 48 mukte se ne naplacuje za razliku od bonova?
I poslao sam porkuku Muktebroj 095.... na 888 i nista.... posaljem Muktebroj ? i opet nista zovem sluzbu nista.... :) Uzas...
Dali treba stici poruka neka da je aktiviran taj mukte broj ili ? A cekat sluzbu da se javi koma....
Ne, ak mislis na onih 20 kn...:)= Citat =:
Izvorno postao Igor_zgb
Ja sam isto poslao poruku "Muktebroj ?" nakon što sam aktivirao broj i nula bodova...zatim sam nakon sat-dva zvao SZK i rekli su mi da je mukte broj aktiviran...a jesu organizirani i profesionalni :-/
Ja sam isto poslao poruku "Muktebroj ?" nakon što sam aktivirao broj i nula bodova...zatim sam nakon sat-dva zvao SZK i rekli su mi da je mukte broj aktiviran...a jesu organizirani i profesionalni :-/
meni se isto dogodilo
Znaci tarifa je aktivirana kad se posalje poruka, makar nista ne javljaju :) zaborave poslat joj tele - tele :)
Dali se nekom dogodilo da su mu na pretplati zaracunali minute koje su zvali na mukte broj? aktivirao sam prije par mjeseci i dode mi racun naplatili mi sve, posaljem sms muktebroj ? i kaze da nije aktivirano... mislim stvarno? Ima jos takvih slucajeva?
nazovi SZK i s njima popricaj. ja sam imao na bla bla broju isto taj problem, i vratili su mi novce natrag na racun.= Citat =:
Izvorno postao Igor_zgb
dali postoji jošuvijek ta opcija sa mukte brojem na pripejdu?
postoji, ja ju koristim, 20 kn/mj samo na tele2 broj
znači svaki mjesec za tu opciju moraš "iskeširat" 20 kuna? to ako aktiviraš ti automaski ti skida kad staviš bon ako sam dobro razumio?
na pocetku svakog mjeseca ti skine 20 kn. prije je bilo na kraju, sad je na pocetku. da, cim aktiviras, odmah ti skida 20 kn
treba zvati szk...mućke imaju knostantno problema kod tih stvari .....
prijatelju mi vec 7 dan naplacuju besplatan broj,...i najsmjesnije je da mu stalno govore u szk da ce ga netko nazvati iz teh sluzbe...ali ga nitko ne zove??!!...
Nazvao sam szk i odmah mi je dosla poruka da mi je aktiviran broj dok sam razgovarao sa doticnom , tko zna koliko bi cekao da nisam nazvao. Sad samo nek se drze ove opcije i bla bla bla ! :thumbup:
Molim odgovor jel se stvarno ukida mukte tarifa, ili se moze i dalje koristit, bas sam odustao od vipa jer su pederi uveli uspostavu poziva, tu mi je jos jeftinije i nema uspostave i sad pise da se ukida..pa ne vjerujem, ako je istina onda sve pada u vodu o tele2, bacio vip, stavio prodat mobitel , nabavio jednu tele2 karticu , trebam jos jednu i sad ako ne mogu aktivirat mukte broj nek se gone u guzicu i taj tele2...
Pa ako uzmes bla bla broj za 95kn sa 100kn na racunu, tu ti je aktivirana tarifa s mukte brojem. Te kartice su jos u prodaji. Ukidanje Mukte i Kikiriki tarife ne odnosi se na korisnike koji ih koriste, nego se ukidaju za one koji prelaze sa npr. knockouta na mukte tarifu (tj.prijelaz nije moguc). Nadam se da ti je sada jasnije.
da, jel moze netko potvrdit jel aktivirana tamo, il mi nece dat da aktiviram broj, da ne bi nasrali da se to ukinulo? pa da izvisim..
EDIT: eto zvao sam pedere i kazu da je prije 2dana ukinut mukte broj, i pitao sam onda jel se moze ako se nađe negdje jos za kupit start paket , rekla je da cekam da provjeri, i kao da se moze jos to koristit al su povuceni iz prodaje...pa idem trazit danas..mozda naletim
@dubrava
Ma mislim da nisu mogli povuci sve mukte kartice tako brzo.I ovako su to objavili jucer, a mozda i kod nekog svercera naletis na Tele2 mukte karticu.
službeno i konačno Mukte se mogla aktivirati do 1.3., nakon toga nema više... a svi koji su aktivirali dotad, mogu ju koristiti i dalje neograničeno. isto vrijedi i za kikiriki
ja sam danas probao aktivirat i rekli mi da se ne moze..i da se ukinula prije 2dana... a nis sutra ujutro cu ic po kioscima trazit mozda ima negdje...
al ne vjerujem , to je jedina stvar zbog cega sam htio prec na tele2, bacio vip karticu, i naso mob jos trebo sam mukte broj aktivirat i ovak me sjebu..gadno me razocarao tele2,i oni postadoše điberi, samo da se mjesecno sto vise bonova aktivira i uspostave poziva nabijaju..!!
u svjetlu novih tarifa, povukli su mukte i kikiriki... i s tim se moraš pomiriti
Ja sam neki dan prešao na knockout sa kikirikija, jel se može vratiti nazad na kikiriki ili je to definitivno ukinuto?
nazalost...
je da je zbunjujuce kada bi imalo 10-ak tarifa,ali ipak te tarife koje su privukle korisnike us vise nego dobre...
ok,kocok-out nije losa...tarifizza je mislim ipak najjeftinija na trzistu kada redovito obnavljas racun,ali ipak....zbunjuje uspostaav poziva a i fali mukte broj.
moji pozivi se obicno svode na : "di si?" "kada se vidimo?" i sl.... pa je ta uspostava poziva prava gnjavaza
a mukte broj,nezamijenjiv,barem meni...
ali opet,ja sam na pretplati....ostaje mi tarifa koju imam,pa nemam zasto da kukam,bar sto se tarife tice.... mene muce druge brige,produzenje ugovora...2 godine,pa cak i poskupljenje mobitela u odnosu na ono sto je bilo prije par dana