Nešto kao 0,95kn/min :chatter: poruke 0,25kn/kom. :licklips: ... samo zamišljam :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
Printable View
Nešto kao 0,95kn/min :chatter: poruke 0,25kn/kom. :licklips: ... samo zamišljam :rolleyes:= Citat =:
Mozda, zvuci logicno, no, vidjet cemo sutra :)
što god bilo bit će nešto dobro ;)= Citat =:
Izvorno postao JBT
Ili će pak objaviti da se povlače sa tržišta... ;D He....
super odmah se riješim pretplate mob mi ostaje :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
meni se neda tražit po ovom ogromnom threadu pa mi recite
KAD ĆE VISE TELE AKTIVIRAT GPRS
Nažalost, na to pitanje ne možeš dobit konkretan odgovor. Sve što se dalo pročitat dosad na grupi su bila nagađanja, pa bolje da niš ne prognoziram.= Citat =:
Izvorno postao Hacker
u rano proljece....tako su rekli....hahahahhaha.......= Citat =:
Izvorno postao Hacker
A jesu li rekli koje točno godine? Mislim da nisu...
Ako bude TELE2 čekao do neke optimalne pokrivenosti da aktivira GPRS tu ćemo još mnogo, mnogo postova ispisati. Jučer sam putovao Zadar - Karlovac autocestom i nigdje, ponavljam nigdje nema TELE2 signala.
sam si kriv sto ne znas rucno odabrati mrezu ;D= Citat =:
Izvorno postao mateob
ja sam putovao barem jedno 20 puta, i nikad nisam imao problema
Pa, ni nema što ručno tražiti mrežu, jer na cijelm tom potezu je nacionalni roaming, odnosno VIP-ova mreža...
Točno fiishkej! Da se možda zakačim za Tim, ili Vodafon ili Wind? Prije ću na te talijanske signale,nego na Tele2.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Pa ako neces na VIP tj. nacionalni roaming (cijena je ista, you know..) onda se vozikaj po Hrvatskoj bez signala, ja uopce ne vidim problem kod tebe.
Uopće ne znam kaj hoćeš reći s ovim postom...= Citat =:
Izvorno postao mateob
samo daj, nitko te ne prisiljava ;D= Citat =:
Izvorno postao mateob
ako i uspijes se spojiti :)
Što će tek biti kad se na Tele2 uvede MMS i GPRS...onda će odmah sljedeći dan se neki žalit što ne mogu kupit cvijeće preko mobitela, a nakon cvijeća će doći neki koji će vikat što ne mogu kupit Coca Colu, itd. :)
mene kopka jeli ovo "XX" jednako 20 ili stoji kao nepoznanica :flame:= Citat =:
ne znam da li se ikad u povijesti neka presica odvijala u 20 ;D= Citat =:
Izvorno postao jay
Pa nikad ne znaš...ja mislim da bi to negdje trebalo biti oko 1, pol 2 :)
za pol sata cete dobti vijest..
kasniš :rolleyes:= Citat =:
nis od usluga, do daljnjega, evo napisati cu novosti u novi thread (nova vruca tarifa)
Dodatno potvrdit tvoju tvrdnju!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
A, onda okej... :)= Citat =:
Izvorno postao mateob
Ovo je pitanje s Tele2 chata s njihovim financijskim direktorom, mozda na kraju GPRS i MMS ipak budu radili i preko nac. roaminga?!
"Duje: Pozdrav. Kada namjeravate otprilike uvesti gprs uslugu?
Juraj> Bok Duje, hvala na upitu. Obzirom da smo na tržištu RH prisutni putem nacionalnog roaminga, ovisimo i o našem partneru. No, nadam se da ćemo uskoro biti u mogućnosti ponuditi GPRS."
a oće oni imat onaj portal tele2 go live?
ovako nešto?
http://images.google.hr/images?q=tbn...ia/golive2.jpg
samo se nadam da je surf besplatan... (nešto kao vip vodafone)
Da, svi Tele2 operateri imaju taj Go Live portal.
super onda.... ;)= Citat =:
Izvorno postao JBT
ja sam sad u zgradi metro expressa a to je kraj onog pet shop-a, e sad ovdje imam na tele2 gprs i mogu surfat... jel se to naplaćuje? na pretplati sam inače...
koji je ono link za gprs postavke poslat na mob?= Citat =:
Izvorno postao Compov
izgleda da to onda funkcionira samo onima na pretplati.
meni bez obzira što imam GPRS signal nema šanse da ode na net!:cry:
mora pisati gore lijevo na ekranu malo slovo "g" ali bez bijelog obruba...= Citat =:
Izvorno postao nijala
Hvala :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Compov
To ti je vjerojatno signal od vipa.= Citat =:
Izvorno postao nijala
vidiš, meni se uopće ne ne pojavi "g" sa ili bez obruba. samo onaj trokutić iznad gsm signala.= Citat =:
Izvorno postao Compov
signal je od teletine, 100%. uostalom u zg i ne može preći na vip...= Citat =:
Izvorno postao jay
pa jesi blizu pet shop-a? ja gledam u onu reklamu napuhanog psa... tamo je test gprs= Citat =:
Izvorno postao nijala
sad trenutno nisam, tu mi je fax. (preko puta pet shopa, još bliže vukovarskoj)= Citat =:
Izvorno postao Compov
i uvijek mi pokazuje da ima signala i ne može se povezati (zadnji put sam probala prije cca 2 tjedna)
odi si na ovu stranicu= Citat =:
Izvorno postao nijala
http://wap.comviq.se/ota/wizard.phtml?sender=tele2hr
i pošalji si postavke...
e da i jako smo si blizu :) mogli bi na kafu ;D
i možemo testirat do mile volje :D
već sam si ja te postavke poslala (još odmah u početku kad su to stavili na net, jer sam se nadala da će to ubrzo proraditi:-/ )= Citat =:
Izvorno postao Compov
eto baš šteta što nisam u blizini.;D ali živim samo nekih 1.5 sat daleko od faxa pa bih se mogla zaletit!;)
nema problema zaleti se ja se ionako dosadjujem ovdje... ;D ljudi se sad žure da novine mogu ić u tisak :)= Citat =:
Izvorno postao nijala
dogovoreno, već stopiram prvi ZET-ov bus!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Compov
al da ovo ne ode totalno u off...
osim tebe, još par ljudi je uspjelo koristiti GPRS, a mislim da su i oni imali pretpatu.
odlično javi kad stignes ;) os broj? :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao nijala
nadam se samo da ne naplacuju... :-/
zar mi treba tvoj broj? samo ću tržiti osobu koja gleda u onu reklamu napuhanog psa!;D
pa, zadnji je dan u mjesecu, što znači da ćeš ubrzo dobiti račun i saznati.:bunny:
obavezno javi koliko (ako) su ti išta naplatili!:)
ako ne bude previše pridružim ti se u testiranju:thumbup:
budem se popeo na psa ionako mi je u ravnini očiju a i otvorenog prozora :)= Citat =:
Izvorno postao nijala
ok javim kolko su mi naplatili (ako)
ali bi trebala na pretplatu ako ćemo testirat ;) :bunny:
da, ako je pretplata u pitanju...:)= Citat =:
Izvorno postao Compov
p.s. uživaj u pogledu na psa.:kitty:
Ja sam se par puta spajao u Vukovarskoj na GPRS i nisu mi nista naplatili.
i to imam pogled na pasju guzu baš divno ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao nijala
ne naplaćuju? jupiiii
hmmm... nemoj sad samo dobit neke čudne primisli...;D :p= Citat =:
Izvorno postao Compov
jesi li ti na pretplati ili prepaid-u?= Citat =:
Izvorno postao JBT
Na pretplati sam.
onda je to zasad izgleda moguće samo pretplatnicima. nije fer.:-/= Citat =:
Izvorno postao JBT
jesi li probao dal funkcionira i slanje MMS-a?
JBT je rekao da je uspio poslati mms i da su mu ga naplatili 1kn.= Citat =:
Izvorno postao nijala
Da, sam sebi sam slao, kasnio je skoro 24 sata i bio naplacen 1 kn...to je bilo jos zimus :) No, spajanje na GPRS mi nisu naplatili.
trenutno u zagrebu (dugave) i malo imam gprs malo nemam (i svaki put se spojim pa surfam ;D)... nazvao službu pitao ih šta vi testirate malo gprs? veli ženska da ako sve bude ok aktivirat će gprs USKORO :)
Šta to samo u Zg funkcionira? Ja sam u Opatiji, imam Tele2 signal, ali ništa od spajanja na net. :(
to funkcionira samo u dijelu zagreba i to izgleda samo pretplatnicima... :(
Evo ja sam preko VIPme računa išao na wap.tele2.hr i ulovio nekoliko snimaka za sve koji nemaju priliku vidjeti kako zasad izgleda portal.
http://img153.imageshack.us/img153/4335/tele2gojs4.jpghttp://img153.imageshack.us/img153/9355/tele2go1uh5.jpghttp://img153.imageshack.us/img153/9449/tele2go2ru9.jpghttp://img153.imageshack.us/img153/808/tele2go3ng3.jpghttp://img153.imageshack.us/img153/4453/tele2go4xz0.jpg
http://img153.imageshack.us/img153/5051/tele2go5ip7.jpg
jeli se možda može šta skinit od tamo?
Njet...nema još download linkova. Valjda prvo moraju prevesti stranicu na hrvatski :)
Blah, SZK mi je odgovorila da nemaju oni nikakav GPRS zasad. Ne spominju ni taj u Zg :D
zato sam joj ja rekao izravno... vidim da imam gprs signal jel vi to testirate?
vidi da se ne može izvuć da sam pretpostavio, ona veli da testiramo uskoro će doć gprs... :D
Ja na Krku i nema Tele2 signala.= Citat =:
Izvorno postao Compov
Jedan dio otoka ima signal sa BS iz okolice Rijeke a sam grad Krk ništa.
prestrašno... vjerujem da će rješit to prije aktiviranja gprs-a= Citat =:
Izvorno postao Denis
moguće je da će aktivacijom gprs-a aktivirati i masu novih baznih stanica...
Ali ipak činjenica je da su u zadnja 2 mjeseca aktivirali više BSova nego od početka do tada, brojna nova područja su pokrivena. Otoci i manja mjesta sigurno im nisu prioritet, no ipak sada se može aktivirati GPRS jer je stanje zadovoljavajuće.
Ovo sa otocima baš im i nije nešto jer otok Krk ima preko 17000 stalno naseljenijh stanovnika, a sam grad Krk negdje oko 3500. U lijetnom periodu se taj broj znatno uvećava. Mislim da to ipak nebi trebalo biti zanemarivo.= Citat =:
Izvorno postao mateob
Moj kvart ima triput više, a nije pokriven baš bajno (ja doma nemam signal), dakle, trebaš biti zanemaren po svim kriterijima ;D= Citat =:
Izvorno postao Denis
Nije pitanje koliko je stanovnika, nego koliko je korisnika TELE2, a tu sam siguran nije više od 50.= Citat =:
Izvorno postao Denis
Neznam koliko ima korisnika ali neće ni biti ih više ako je usluga polovična.= Citat =:
Izvorno postao mateob
To je isto kao da dođeš u elitni kafić nepočešljan i naručiš kavu. Konobar ti donese kavu i prolije ti je po stolu jer nisi počešljan.
Možeš li reći da nisi dobio kavu?:-/
Usluga nije polovična, jer sve uredno radi preko VIP-a.
A kad počne s radom GPRS, vjerovatno će biti dostupan i onim korisnicima koji se spajaju preko VIP-ovih baznih stanica.
Već je n+1 puta rečeno da neće.= Citat =:
Izvorno postao hrc777
Živi bili, pa vidjeli :spin:
Hrc, za to treba potpisati ugovor, jer imaju za sada ugovorene samo pozive i sms. Ne vjerujem da se TELEtu to sad isplati kad je pokrivenost sve bolja. Usp. Jelnetko čitao članak iz Slob. Dalmacije od petka. izgleda da TELE2 i VIP postavljaju BSove u suranji i na istim mjestima!= Citat =:
Izvorno postao hrc777
koje su postavke za mms?
koji je centar poruka?
jel mms.tele2.hr ?
= Citat =:
Izvorno postao Compov
Code:Accsess point
internet.tele.hr
Data bearer
GPRS
MMS centar
http://mmsc.tele2.hr
falaaaa.... :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Vi koji ste surfali preko gprs-a a imate pretplatu jeli vam se ista naplatilo surfanje i jeli itko primjetio testiranje umts-a u zagrebu? Jer cujem da i njega testiraju...
Nisu mi nista naplatili GPRS, UMTS signal s HRT Doma ide jos od 12. mj. 2005., a mislim da sad ide i s jos nekih baznih stanica u ZG no nemam pojma sto tocno testiraju.
Da li ti znas jeli oni namjeravaju nuditi umts kartice za internet na laptopu? I jeli to inace tele 2 nudi u nekoj zemlji u kojoj je zastupljen?
Nazalost ne znam nista o tomu.
napokon sam i ja uspjela koristiti taj GPRS!
jedina je greška što sam pokušala skidati stvari s njihove stranice.sliku nisam uspjela skinuti, ali su mi oni uspjeli skinuti novce za nju (8kn).
nakon razgovora sa tipom iz tehničke službe, rekli su mi da će mi ovaj put vratiti novce, ali da to više ne pokušavam, jer službeno GPRS ne radi.:-/
uglavnom mi je još rekao da su mi te postavke sa stranice koju su zatvorili i da se gprs se bi trebao koristiti...
Dali neko zna kako doci do Tele2 Go stranice...
ako imaš tele2 postavke za gprs, automatski ti ode na tu stranicu čim se konektira.
= Citat =:
Izvorno postao nijala
Hehe... Ovo je bilo kao "big no-no"! ;D
točno tako, baš sam dobila finu jezikovu juhu...:bunny:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
(inače, samo surfanje nisu ništa naplatili, samo skidanje slikice.)
Heeeee......
Mislio sam da ce mi neko reci koja je adresa Tele2 Go;D
h**p://wap.tele2.hr
To je sve što znam :-/
btw: u Puli očito nema gprs signala..
oja
evo uspjesno obavljen video poziv sa VIPa na Tele2 :)
I kakva je slika? :crazy:
Znači za jedno tri godine će bit u komercijalnoj upotrebi ;D :evil: :retard:
Ej, ozbiljno, a kakva je 3g pokrivenost kod teletine? U ST ne vidim da baš postavljaju UMTS antene.
imaju par BTSova gdje je testno dignut UMTS. Sluzbeno im pokrivenost nije nikaka.
Na svih 50-ak baznih stanica u Zagrebu su postavljeni BTS-ovi za UMTS, ali samo ih je nekoliko u pogonu.
A kakva je vipova pokrivenost UMTS-om ?:spin:
Možda znaš koliko je Tele2 naplatio razgovor?= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
nista, jer je pozivano sa Vip-a :)
Ma ovo naše Tele(2) nas zaje....... U godinu dana rada nisu još ni osnovnu mrežu razvili, a tamo kamo su ju i razvili eksperimentiraju sa nečim što je već odavna trebalo bit inplementirano. Imali netko informacija o njihovim planovima.
Obveza im je do kraja godine uvesti GPRS i MMS i krenuti s osnovnom UMTS uslugom.
da , samo je pitanje koje godine?? :bunny: kako je već naslov teme "rano proljeće godine gospodnje ???........"" hehe
a pa valjda su potpisali neki ugovor s državom ili nekim, pa valjda tam imaju neki rok za postaviti sve.. nadajmo se sam da je to 2006:)
Iskreno se nadam da će nešto dobro ponuditi za svoju prvu godinu rada što je uskoro.