uuuuuuuuuu:bat: .......nemoj mu slat nikog,to je papčinski totalno(ma da je i on papak)sam mu dođi na vrata i pokucaj fino...
Printable View
uuuuuuuuuu:bat: .......nemoj mu slat nikog,to je papčinski totalno(ma da je i on papak)sam mu dođi na vrata i pokucaj fino...
Upravo poslovao s Glava_18, kupio od mene A100. Sve pet s njegove strana, nadam se tako i s moje.:thumbup:
Sve 5, svaka ti dala (osim moje) :) :) :lol:= Citat =:
Izvorno postao xianfu
Danas kupio iPod video od Srkija, sve super prošlo, baš ga punim;D
nije meni proble pokucati, otišao bih ja sam nego nemam sad vremena mogu tek za 15-18 dana, ali i onda ću jer bih ga volio vidjeti!= Citat =:
Izvorno postao smogovac
što se tiče hrvoja miškeca na google grupe samo upiši njegov broj pa ćeš vidjeti o kakvom se smradu radi!
091/884-2976
091/160-8554
jučer nakon dobra 2 i pol mjeseca sam uspio kontaktirat hrvoja i sve sam mu lijepo rekao, pa ćemo sad vidjeti hoće li ga poslati.
ja sam mu reka ovaku, da on kaže kad će poslati mob. i ako ga tad ne pošalje da ja dolazim. dao mi je neku adresu, je-nije njegova meni je ista stvar ja idem po svoje, a i treba mi još jedan tv:)
Ajde držim fige da sve prođe kak treba s njim. Tim je zbilja nepošteni smrad. Bilo bi dobro skupit par forumaša ili frendova pa krenut na njega:D;D= Citat =:
Izvorno postao aksicni
ma nije to problem otić ću ja sam nije mi do toga. ja sam mu lijepo rekao da nije ni meni ni njemu u interesu da ja dolazim gore, ako do toga dođe, neka ću potrošit 500kn na kartu ali nema veze...= Citat =:
Izvorno postao Skyward
uvjek dostad sam išao na poštenje i sad mi se obilo o glavu. nije meni da mi je taj mob hitan, nego mi je to što me je 4 mjeseca potezao za nos! da mi je rekao nemam sad poslat ću ti kad budem ima, bilo bi sve OK. ali sad ćemo vidjeti tijek situacije....
Poslovao sa _GT-om, sve je prošlo super. Našli se u dogovoreno vrijeme i sve je prošlo prema dogovoru.
Preporučam trgovanje s njim
Također zadovoljan!= Citat =:
Izvorno postao Skyward
:thumbup:
Trgovao sa gjuro76...dogovorili se, našli se u dogovoreno vrijeme, obavili zamjenu po dogovoru, ma sve 5! Svakako preporučujem trgovinu s njim, više nego fer čovjek! :)
Poslovao sa PhytoSculpt, sve kak treba, pa cak i vise od toga. Da je bilo vise vremena i pivu bi popili. Za pivu cemo se valjda i dogovoriti. Covjeku svaka cast. Kao sto bih ja rekao "postenog covjeka prepoznas cim ga vidis!". Hvala jos jednom!
pripazite se smogovca prodaje w900i novi pod slovenskom garancijom za bijesne pare.slovenska garancija vrijedi samo u sloveniji, a em ju ne priznaje kad ju donesete u njihov servis na popravak.nedajte se nagovoriti jer ako nešto kihne u njoj može vam pomoči samo servis u ljubljani.pozdrav.
pa kakve to veze ima. isto tako mozes u plavom oglasniku kupiti mob koji ima njemacke papire i opet kifla. sve radis na vlastitu odgovornost:)
i kakve to sad veze ima sa završenim poslovanjem??:wstupid: :wstupid:
E jesi jak i gotovo,:wstupid:= Citat =:
Izvorno postao mrcina
Evo samo želim pohvalit Maxs-a tj da nema nikakvih problema .......te da možete s njim trgovati....pa.........
Mislim stvarno! :wstupid: I sto onda ako ima slovensku garanciju,covjek ga je osobno kupio tamo i dobijo je garanciju!Da to ne vrijedi nebi mu ju uopce dali!= Citat =:
Izvorno postao mrcina
Uostalom dosta sam poslovao sa Smogovcem i decko je zakon!Iskren i posten stoga molim da se zanemari onaj post gore!Preporucujem trgovinu sa Smogovcem jer sam do sad vise puta radio s njim i nikad nisam imao ikakvih problema.
= Citat =:
Izvorno postao Nostromobox
potpisujem. jednom poslovao s njim i sve super! preporučujem! ovo gore definitivno zanemariti!
poslovao sa smogiem 3-4 puta,i sve je dobro ispalo osim ovog zadnjeg,nadam se da se ne ljutiš za onih 30 kn!:thumbup:
ma nema frke silvano sve 5:thumbup:
Prekjučer sam poslovala sa Nostromobox-om,od mene je kupio SE J300i,prodala sam ga njemu,i on je meni dao pare,sve je ispalo odlično :japan:
Preporučujem trgovanje s njime,on je iskren i posten.Kupio je prije od mene motorolu mpx200.
THNX Irena,baš sam ovo tražio :D= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
hehehe wragg nema na cemu,vidim da si sumnjao u njega :nono: :o :notooth: :japan:
Ma nisam sumnjao,nego mi je relativno nov i nepoznat nick. Al ako je takav kao što kažeš(a ti ipak imaš forum-staž) onda bi mogla pasti trgovina ako se dogovorimo. :D= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
danas kupio mob od rise000, našli se na vrijeme na točno mjesto, mob je nov, za jeftine pare, dajem + za novog čovjeka na ovom forumu.:thumbup:
Nisam mogao otvoriti novu temu .. a i ovo bi se moglo nekako strpati ovdje...
jeli neko kupovao mob preko neta i kakva ima iskustva
evo na ovoj stranici
http://www.tigerdirect.com/applications/Category/category_slc.asp?page=4&Nav=|c:1807||c:1809|&Sort= 3&Recs=10
Jel moguće da je patka?i kolko bi koštala dostava??Ja bi kupio nekaj tamo...
Trgovao sa Jozo112 i ne preporučujem trgovinu s njime!
Bio dogovor da ja njemu pošaljem Siemens Sl 55 a on meni SL 45 sa slušalicama. Kad sam ga dobio, mob se stalno gasio! On je naravno tvrdio da to kod njega nije bilo. Nakon mjesec dana je pristao da mu ja vratim Sl 45 a on meni pošalje Lg B2050. Danas dobio Lg i ono na LCD- u velika točka! Tako da me je sjebo vec 2 puta:mad:
Prvo evo dokaz da je popravija SL45(koji je meni 3. dana testiranja normalno radija)samo flashanjem:= Citat =:
Izvorno postao DrugBrko
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=21790
(pogledajte 3. post)
Drugo nije reka da sam mu da 80 kuna uz sl45 za sl55.I sad kad sam mu posla LG koji je skroz ispravan(ako nije neka stavi sliku LCD pa da vidimo tu "točku") on meni odbija uplatit 100kn kako je bilo dogovoreno.Znači on je dobija 80 kn i ispravan LG(koji vrijedi 200 kn) za sl55(u lošem stanju to će i on potvrdit).S tim da ja još gubim 30 kn poštarine.
Sve u svemu očito je da je momak ima u startu namjeru privarit me,****** uspia je.Meni nije kulturno ovakve stvari riješavat na netu međusobno se optužujući.
Stoga poštovani kolega može očekivat posjet na kućnoj adresi.:thumbup:
Šta se mene tiče ovo je closed a ja ću svojih 100kn naplatiti.:closed:
P.S.
Ovo su ljudi koji su uspješno poslovali samnom pa mogu oni reći mišljenje.
Atno , Cvrlj50 , Mobyy , Pellipe
drug brko ja bi omah prodo kuću i na drugu adresu se preselio;D ;D
ovo zvuče ko neka mafijaška posla,ono očekuj moje pozdrave za dan-dva;D ;D
Pa hebo vas ako se ne možete dogovoriti za 100 kn što bi tek bilo za one mobove od 1000 do 3000 što se prodaju,naručio bi specijalce na njegovu kuću!:spin: :licklips:
:) Eto postignut je dogovor pa nemoran u Rijeku.:)
someone got sh*** in it's pants!! ;D ;D
E da, zaboravih na ovaj topic. Poslovao sam 2 puta s clanom Dubrava i oba puta sve u redu i po dogovoru...:thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao Biker boy
Hehe...evo i sa moje strane sve ok, Bikerboy dosao na vrijeme i drzao se ranijeg dogovora, sve 5. Inace i nisam toliko novi na forumu ali jednostavno ne stignem biti aktivan na njemu. Pozdrav;D
vidi se da si već godinu i pol sa nama!:thumbup: :thumbup:
Dobro,hoće li tu biti kakvih pohvala za kupce? Ja nikada ništa nisam prodao(ni prodavao) tu,ali sam kupovao dosta puta i bio korektan,ali očito uvijek kupim od usera koji tu dođu samo da prodaju,i onda ispare :D
hm.. jul 2005, to ti nije ni godina još ali nije ni bitno..:evil:= Citat =:
Izvorno postao silvano
Robi555 se samnom dogovori za kupnju x700 i onda ništa ni glasa od njega već par dana...
također..sve 5 sa strane BM0021:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao BM0021
Radio sa Azzamanom, kupio x700, zadovoljan dogovorom.
upravo tako, podsredstvom (čitaj brat i prijatelj).. fali ti samo 77..;D ;D= Citat =:
Izvorno postao Orin
Ja poslovo u subotu sa silvanom sve super ispalo mob je prva liga:thumbup:
vrlo sam zadovoljan, predlažem ga svima..
takodjer sam trgovao sa voksalecom u ponedjeljak. prodao sam mu neke pokvarene mobove i dva ispravana. naso se je sa mojim frendom i obavio trgovinu. frenda kaze da je ok covjek,posten. svaka cast voksalec.
btw. cini se da taj covjek puno trguje i da jos nitko nije imao problema sa njime. svaka mu cast! preporucujem trgovinu sa njime:thumbup:
vkosalec svaka čast
Kupio od irene_zg j300i!Sve pet,super zadovoljan!
thnx,samo što sam se malo smrznuo marine na busnoj(naravno šala:thumbup: :thumbup: ),i f500 je u redu!:thumbup:
Danas poslovao s Atno-om. Sve pet.
= Citat =:
Izvorno postao Eminem
također, sve 5... rekao stanje telefona, malo spustio cijenu, ja platio postarinu... i sve super...:thumbup:
svi sretni i zadovoljni...
smo mi glava_18 jos duguje slusalice...:thumbdown: ,
koje bi mi sad jako dobro dosle:sheriff:
pozz...
Prvi put sve ok...
Kasnije neki problemi (ostecen) s mojom V3x koju sam poslo, uzmem ju natrag i umjesto love mu posaljem D600 za koji se dogoovorimo da mi jos posalje 150 kn..
to je bilo prije 2 tjedna...prije 2 tjedan dana kad je dosao mob bez love je reko da nema love (sto mi je napomenio prilikom dogovora) i da ce uplatit kad dode placa 15.5., ja ga zovem, kaze sutra...nadam se da ce novci sjest (ako ih uopce ujutro uplati, sve mi je to mutno)
eto...
i ja sam kupio mob od dečka i zadovoljan sam, obzirom na cijenu po kojoj sam ga dobio..= Citat =:
Izvorno postao xianfu
vkosalec...ja sam sa dobijem poslovao i ne vjerujem da ce te zajeb.:thumbup:
zena mu u bolnici zavrsila...nisam znao...valjda ce sve biti ok...= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Trgovao sa Nostromoboxom...sve 5 i preporučujem trgovinu s njim! :thumbup:
Istoo i s moje strane sve 5! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
= Citat =:
Izvorno postao vkosalec
Slusaj VKosalec,
kao prvo, oglas koji si dao je bio motorola v3x stara 1tjedan,
u savršenom stanju, bez ikakve ogrebotine.
Mobitel koji sam dobio je bio sve samo ne u savršenom stanju.
Da nabrojim neke probleme:
cijeli ekran je bio doslovno unisten od crtica,
nije bilo mjesta gdje nije imao crticu,
ostećenja pokraj kamere i na dva ugla,
vrata od moba škljocaju što nisam vidio ni kod jedne motorole,
a da negovorim da tipke sa strane ne rade kako treba,
treba ih kao konj stisnuti da prorade,
slusalica se necuje dobro.
HOĆEŠ LI JOŠ GREŠAKA,
mislio sam šutjeti o ovome,
al kad si već spomenuo evo da i se i ja izjadam.
Tu motorolu si cijenio kad si mi je prodavao 1800kn,
sada je 1500kn,
zašto ha?
Od mene si isto tako prvi put dobio v800i,
imao je sa strane gdje pise "memori stick duo"
izlizana slova za koja sam ti rekao.
Isti taj mobitel prodajes kao novi bez oštećenja.
Hoćeš li još da navedem?
Neznam kako se odnosiš sa ekipom u Zagrebu (vjerovatno korektno al mene si zaj..ao te sam ispao prevarant pred ljudima u mjestu gdje živim zbog te v3x).
Pred ljudima ti sada govorim da te novce neces dobiti,
radije cu ih dati bilo kom drugom nego tebi.
"USTVARI,
NEĆU BITI CIGAN I UPLATITI ĆU MU LOVU",
JER MI SE NEDA SRAMOTITI ZBOG NEČIJE NEKOREKTNOSTI"
PS:
pitaj bilo koga s kim sam suradjivao kako sam se ponio,
mislim da je sa moje strane bilo više nego korektno.
MPX200, MPX300... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Stric Dobby
da nebu off...
ajde sad reci što je na kraju, ti imaš tu v3x ili imaš sad tog D600?
Ma prvi trade me nije zahebo,= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
bio je dosta korektan,
onda mi frend vidi moju v3x te me pita mogu li mu srediti,
ja kažem da mogu i dogovorim sa kosalecom za drugu motorolu v3x za koju on kaže da je "ko nova".
Što misliš kako sam se osjećao kad sam otvorio paket,
a tek frend kad je uzeo u ruke.
No nakon 5 dana nejavljanja na telefon,
prijetnje da cu sve ispričati na forumu,
vkosalec se javio i reko kako je ta motorola koju je poslao bila u odlicnom stanju, i da sada ne nabrajam.
Za škljocanje sam mislio na sve v3x koje sam drzao u ruci.
potpunop te razumijem kako se osječaš kad primiš paket za nekoga drugoga, a unutri krš roba...
ali jedno je 100% sigurno... NITKO nije otvarao taj paket od kad ga je vkosalec poslao sve do tebe... i takva oštećenja ne mogu nastati u transportu...
čuj, bed je i nije lijepo, sad znam sa kime neću trgovati...
inače da se mene pita, ja radije uzmem ečiji mobitel ko kaže imam izlizano tu tamo , ovo je pokidano, cijena u skladu sa time, nego od nekoga ko kaže da je ko nov, očuvan... dakle tamo lik bar kaže istinu, a ovdej ko zna...
Samo mogu potvrditi da je sa Dobbyem sve za 5, preporucam trgovanje :thumbup:= Citat =:
Hvala na razumijevanju..= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
nemam komentata osim da si me prevario za 150 kn i da si bezobrazan i razgovaras ko nekulturno deriste preko telefona...mobilteli su bili ugaseni zbog problema u skoli sto si trebao razumjenti isto kao sto sam i ja razumio da ti je zena u bolnici...mobitel nije u takvom stanju u kakvom si sad napisao, pretjerujes...mobitel je imao 256 mb karticu a dao sam ti ga po istoj cijeni, ali nije bitno...= Citat =:
takoder,mobitel sam prodao za 1500 kao i sve ostale ispod cijena tada jer mi su mi hitno trebali novci...
mogu ti sad dati listu od 100 tinjak kupaca koji nisu iz zagreba i nek ti kazu da li su zadovoljni ili nisu mojom robom...
jos, tvoj samsung e730 koji si mi bio poslo je takoder bio podrapan sa strane, ekran je bio u crticama, kutija je bila ko da ju je krava zvakala, punjac nije bio orginalni, handsfree je bio koristen 0-24h, sto sam ja trebao na to rec ?!?!? -isto si reko da je ko nova...
zato lijepo budi korektan jer ja tebi nisam cjepidlacio za taj e730, pa nemoj ni ti meni za tih par crtica po ekranu...
i molim te posalji mi 150 kn...
pozdrav
Pošto su uz tebe oba mobitela,= Citat =:
Izvorno postao vkosalec
daj ih poslikaj pa stavi link tu da vide svi što je sa njima.
Ja sam rekao da mi netreba kartica, al ti si kao bio velikodušan,
pa ajde nek mi se nadje.
Moš misliti, poslao si je jer si vidio u kakvom je stanju motorola, te si mislio na taj način ublažiti stvari.....
I ovdje ne govorimo o par crtica na ekranu nego o par sitnih površinica na ekranu koje nemaju crtice.....
ovdje na forumu glumiš nekog poštenjaka a ustvari si prevarant.
150kn ćeš dobiti al kad ja kažem ne kad ti kažeš.
Eto "gospodine" Kosalec,
to je sve od mene,
za mene je priča završena jer sam čovjeku dao drugi mobitel.
Samo znam sa kim neželim imati nikakvog posla.
Ostali forumaši:
Zahvaljujem se na podršci.
Možda nisam 100% u pravu u ovom slučaju,
al vjerujte da me je čovjek pokušao zahebati,
te sam mu htio uzvratiti na isti način kao i on meni sa tih 150kn.
Al kako rekoh NISAM CIGAN pa će ovaj dobit lovu.
neke stvari bi te zamolio:= Citat =:
1.to sto si stariji ne daje ti pravo da me vrijedas (tolko o tvojoj kulturi i postenju), jer nisam cigan, niti sam te htio prevariti, niti sam ja tebi ikad prijetio, vrijedao te, psovao i ostalo kao ti meni preko telefona,lijepo sam te nazvao i pitao uljudno kad ces poslat novce, reko si u srijedu, reko ok,za razliku od tebe...da sam te htio prevariti, poslo bi ti kamen u kutiji, a nisam, jos sam i poslao svoj mobitel prije nego si ti stavio svoj na bus, zato nemoj okolo govoriti da sam te prevario jer nisam...
2.reci mi kad mogu ocekivat 150 kn, 2 dana, tjedan dana, 2 tjedna, jer vise od toga nije realno da skupljas, nego me namjerno zakidas..
3.V800 i E730 sam prodao, tj mijenjao tako da ih nemam vise niti ih mogu slikat da ti pokazem sto si mi poslao, ali opet kazem, ne volim cjepidlaciti, mogli smo suradivat kak spada i oba dvoje bi imali koristi, ti pogotovo,ali dobro, tvoja volja...
4.takoder, ti si meni lagao i zavlacio 3 tjedna s mojih 150 kn koje najvjerojatnije necu ni vidjet, ali cim nadem vremena, pozabavit cu se time, makar i za 3 mjeseca nakon upisa na faks i svih ostalih *ranja koje me slijede
rezime:
poslo si mi osteceni e730, ja tebi "ostecenu" v3x i tu smo kvit, samo sto si mi jos duzan 150 kn i onda se ti zalis da sam ja tebe prevario...takoder, jos si dobio i 256 mb micro SD karticu koju sam sam kupio...
razmisli jos jednom i prevrti si film pa ces vidjet da nisi bas u pravu...
= Citat =:
Izvorno postao vkosalec
Momak,
kao prvo nisam tebe nazvao "CIGAN" nego sam rekao da neću biti cigan i da ću ti uplatiti novce,
meni mobiteli ne znače ništa,
znači mi poštenje, koje sam skoro izgubio zbog tebe.
ja sam ti reko isti dan kad am dobio motorolu,
da ti v3x da ti je želim vratiti a ti meni e730, no ti si
odgovorio da si je već prodao.
Tako da mi nemoj govoriti o tome da je samsung bio u ku..u.
Kutija je bila sjebana to je istina, al ostalo je sve bilo u dobrom stanju.
To o suradnji je bila moja ideja,
ti si se složio al si mi odmah nakon toga uvalio "kajlu".
No dobro da se sada ne mučim sa ovim sve je sredjeno,
lovu dobiješ uskoro.
kad bi to moglo biti, nesto odredenije?= Citat =:
Teško je reći.= Citat =:
Izvorno postao vkosalec
zasto izbjegavas odgovor?-u cemu je problme?= Citat =:
-znam, ne zelis reci kad jer mi ne planiras uopce dat novce a ako ne kazes nesto konkretno nemam te za sto drzat,jel tak?-ti si mi posten onda?
takoder, da sam te htio prevarit, ne bi ti poslo novi novcati D600, jel tak?
-daj si prevrti film i shvatit ces da te nisam NIKAD htio prevarit...
daj reci nesto konkretno jer ovako samo punimo temu nebitnim stvarima ili reci da ih necu dobiti pa da znam na cemu sam?
ako mi ih ne namjeravas vratiti reci, ali to ni u kojem slucaju nece biti posteno od tebe, a ti glumis nekog postenjacu...
U današnje vrijeme barem nije problem poslikati telefon i poslati sliku...
ako mislis na mene, nemam te telefone vise, da imam vrlo rado bi ih sliko...= Citat =:
Izvorno postao gog
Mislim na opčenito ubuduće.... lijepo pošalješ sliku uređaja prije kupovine i sve se lijepo vidi...
Nemaš se potrebe vatati za gluposti,= Citat =:
Izvorno postao vkosalec
novce ćeš dobit,
ovog trena nemam jer su otišli na nešto drugo,
kroz sljedeći tjedan će ti biti uplaćeni na račun.
Doduše u pravu si sa tim D600,
samo neznam jel to bilo zbog toga što sam rekao da ću slikati motorolu i dati linkove ovdje na forumu pa da se vidi kakav si mi mob prodao pod novi.
No ajd.nisam zlopamtilo,
kako rekoh imaš lovu do kraja tjedna.....
Prodavači:
mstaglicic
i ja
Roba:
S55 sa pokidanom tipkovnicom feat. nokia 7650 sa neispravnim flat kablom...
sve smo se dogovorili, u pitanju je bila zamjena... ali je na kraju cijeli posao propao...
mstalgic je rekao da je na nokiji neispravan flat i da popravak košta 120 kn. ja sam flat kod nas vidio po 150, al ok... moj siemens imao samo neispravnu tipkovnicu i popravak je 30 kn, ali nisam više tio ulagati u taj mob, a i skupljo je prašinu...
sve slike sam poslika, sve objasnio u detalje kakav je i što ga očekuje...
ovom prilikom, u jendu ruku mogu pohvaliti mstalgica, a u drugu ne... jer posao je propao što mi je on u zadnjoj poruci rekao ovo, te sam imo sreće da nisam mob već posalo na put, jer nisam bio doma... poslo bi ga rano ujutro...
poruka: nokiji je za popraviti flat kabel, konektor za punjenje, kontakti za bateriju, tipke, kučište, mali komadić plastike oko kamere je puko. popravak je 400 kn...
naravno za 400 kn se moze dobiti očuvana 7650 iz oglasnika tako da sam odustao... lijepo je što je rekao prije nego sam poslao, ali opet, loše je što nije to rekao odmah, nego mi je prije rekao: sa mnogima se sve dogovorio, i svi kad je trebalo poslati su odustali, kao ti si ok i nečeš odustati ( meni )
no eto, ja se za svoje ispričavam, ako smatraš da bi trebao, ali mislim da nebih mjenjao S55 trenutne procjenjene vrijednost 150 kn za 7650 u takvom stanju...
Dobby i kosalec, mislim da je dosta, ko će kome i kad dat pare rješavajte preko PM-a
Pa zar nebi ovdje trebalo pričati o zadovoljstvu trgovinom na forumu,= Citat =:
Izvorno postao kinfa
bit mi je da se vidi što se u stvari dogodilo sa ovim tradeovima,
al dobro neću više.:cry:
ok,hvala,cujemo se= Citat =:
trebalo bi, ovdje se ostavi post, da li je transakcija obavljena dobro ili ne, druga strana odgovori da li je isto provedeno ok, ako se nešto treba razjasnit (tip ko kome duguje 50kn) za to imate PM= Citat =:
pa nemogu vijerovati koliko sam naivan hrvoje miškec me je opet zajeb*o, ali sad mu je odzvonilo!!!
hrvoje vidimo se.
rekao mi je da ima leukemiju??????? u slučaju da je nemaš dobit ćeš je
da, i ko neki koji slikaju sa 640x480 rezom pa se ni brojke na tipkovnici ne vide,lijepo uzet fotić ako nemaš onda od nekog posudit(nije ovo 15 st.) pa poslikat i ubacit na net.:thumbup: :thumbup:
zadnja iskustva:
GoGs i sms freak; krajnje profesionalno, točnost, poštenje, zbilja zrelost u trgovini.
nemate bojazni ako ćete tržiti sa tom dvojicom! moja preporuka
evo, nedjelja je, a ja jos nisam dobio svojih 150 kn, cisto da se zna kome se moze vjerovati, kome ne...:-/= Citat =:
tko je poslovao s hell blazerom? ja sam na slatkim mukama, jer mi je još kamera u pošti ( kamera za cf62) i sutra ju podižem, a me zanima ima li itko nekakvo iskustvo s njim.
kamera je stigla. preporučujem poslovanje s hell blazerom.
jos uvijek nista, ignoriranje poziva i poruka da ne nabrajam...= Citat =:
Izvorno postao vkosalec
a clan Tommek se javio i dogovorili smo sve, nadam se da ce se ovog puta drzat dogovora...:thumbup:
slobodno trgujte sa forumašem xianfu, još jedna preporuka:thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao Baby_Blue
hehe...kaj te postarina kostala skuplje neg kamera:) :bunny:
sve super, predlažem ga svima..
takoder, sve najbolje...= Citat =:
Izvorno postao mmarko
nije ja sam joj platio postarinu= Citat =:
Izvorno postao dubrava
evo i kraj drugog tjedna - ni kune nisam vidio :thumbdown= Citat =:
ha,teška su vremena....:rolleyes:
poslovanje s vkosalecom - sve savrseno...s moje i njegove strane nadam se.
poslovanje s MARIN x2 - sve savrseno, s moje i njegove strane..
Vec prije 2 mj poslova sa CVRLJ50...sve korektno
Decko mi je uplatio novce na racun i ja njemu mob....i sve 5
Sve pohvale za CVRLJ50....preporucena trgovina s njim
i trgovao sam sa KROMPIRKOM i takodje sve fer i korektno....preporucen trgovina
Pozdrav !!
naravno :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao khideg
Poslovao sa vkosalecom sve OK.
Koki,= Citat =:
Izvorno postao vkosalec
mislim da sam ti objasnio sve
jesi,dogovoreno je sve:thumbup:= Citat =:
takoder, novci uplaceni unaprijed i sve proslo ok= Citat =:
Izvorno postao jozo112
Poslovao po ne znam koji put sa vkosalecom i ponovno sve 5!!! Preporučam trgovinu s njim, dečko je zbilja pošten i OK!!! :thumbup: