Da nam odgovori o kojoj je svoti riječ, tek bi ga onda razapeli ;D= Citat =:
Izvorno postao Hacker
Printable View
Da nam odgovori o kojoj je svoti riječ, tek bi ga onda razapeli ;D= Citat =:
Izvorno postao Hacker
neznam jel netko slusao Osima koji je dao svoj komentar poslje tekme u studiu u zagrebu, i sve je tocno rekao.
prerano smo dali gol, odmah sam znao da cemo se povuc, a onda se crno pise...
tomas..sto li je tom covijeku danas bilo? 2 puta je namjerno igrao rukom u 16m. svi odmahuju rukom na to..a to je za malo upitati se, o cemu se tu zapravo radi...
olic...ko olic.. muha bez glave.niskoristi.
prso... pokusavao je.... kao i zadnjh par utakmica... a napravio nista.
klasnic... nije dovoljno dugo bio da bi bogzna sto napravio a u ovakvoj utakmici nije imao ni neke sanse da i dodje do lopte
srna.. igrac utakmice.
niko kranjcar...nisam siguran kakva mu se sudbina pise
modric.. vrlo dobar
obrana..ok.
Joooj taj Tomas, pobogu šta je njemu prolazilo glavom tada.... Da je Ivano Balić, wtf :-/
A Olić je trčao samo :D nije baš moj favorite igrač, malo je debel, al nije ni imao neku izglednu šansu za povuć loptu, mislim da je dvaput napravio 10ak koraka s njom i to je to..
Ma mogli smo proć i gore, trebali smo se držat van 16m..
ja sam ga slusal i stvarno je dobro rekel. ak nemres trcat nakon dva tri sprinta onda se ostavi nogometa. obrana ok, samo kaj je tomas mislil izgleda da je leteci golman. prso nemre igat i za malog idiota od kranjcara. ja sam oduvijek tvrdil da je on igrac manje. pa ajde nek me netko uvjeri da je on zavrijedil da igra za prvu momcad, a modric da je na klupi. pa jeste vidli njegov korner. jedino kaj mu sad preostaje je da se ostavi nogometa i to ce mu bit najpametniji potez zivota. olic bi trebal trcati maratone. je brz, ali kad nemozes loptu stopat onda si za ku..c. a cico opet zadovoljan. svi tvrde da nisu imali srece. pa hebote ne igra se loto da se oslanjas samo na srecu. razocaran sam, kao i vjerujem svi ostali navijaci. i realno gledajuci dobro smo prosli da nismo dobili vise golova, i sve u svemu australija je zasluzila vise od nas da idu dalje. ajd laku noc sad
da glavni komentari su -mi smo se nesvjesno povukli, mi smo se nesvjesno ono mi smo se nesvjesno ono, nije bilo srece, autralija je dala gol iz zaledja...
mozemo bit sretni da smo mi poveli 2-1 jer ono je bila greska kalaca.. a mogli su nas napunit australci..
nismo zasluzili prolaz i to je to.
ako cemo sanse za gol trazit iz prekida i iz dugih letecih lopti prema napred, mi nemamo sta trazit na sp.
sad treba pogledat sp do kraja pa se okrenut nasim klubovima, intertoto, kvalifikacije za ligu prvaka, uefa cup...
sad cemo dalje navijat za australiju. ipak je dinamovac kapetan :thumbup:
...uffff , puno živaca izgubih, sad me ni 2 plavuše ne mogu povratiti u normalu....nemamo igru, a ni srce vatreno.......žalost
al kad vec igraci nisu uspjeli, nasi navijaci jesu. :thumbup:
Da, po njihovim komentarima "nesvjesno igrali ovak, nesvjesno igrali onak" čovjek bi pomislio da su bili napušeni ili nešto. Kakav je to nesvjesni nogomet???
Hvala Srni za gol i za 4 boda sto mi doneo,ali hvala i Kjuelu za takodje radost koju mi je doneo :thumbup:
Sve najbolje u sledecem susretu sa klokanima ;D
vidi se od kud si i kakav si, takva vam je narav,....fala bogu takvih smo se riješili...nismo prošli dalje, nema veze, bar smo obranili čast! ;D
živim za dan kad ćemo igrat sa Srbijom (bez Crne Gore)...... već sam ga jednom doživio, košarkaški dvoboj doduše, al čekam i nogometni, i nadam se da ću ga i dočekat.= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
@tomo - potpuno se slažem s tobom, danas nisu imali "srce vatreno"
u biti dogodilo se ono sto je u neku ruku i bilo za ocekivati...
bit ce bolje za 4 godine. (ako cu do tada biti ziv i ako uopce prodjemo kvalifikacije)
eto, jednostavno :thumbup: , doduše, nadam se da ćeš dočekat i EP 2008 ;)= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
također podržavam ovu činjenicu, nema se što za nadodat, a i svaki komentar je suvišan :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao tomo
Nisam ni očekivao nešto drugo od polu-provokacija...= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
@zero friški.. bio sam na trgu i gledao tekmu u kafiću i poslije u špancirung po gradu....nemam šta reć nego da sam svejedno bio ponosan.......grad je bio cijeli u šahovnicama, ljudi svi sređeni u bojama hrvatske.....vjerujem da nam se kroz povijest nisu događala razna sranja da nikada ne bi imali ovakav duh kakav imamo,.....nas cijeli svijet poštuje!!!! ZAPAMTITE TO!
po meni lijepa tekma sa obje strane, malo suci srali, ali ok! svaka čast Hrvatima, ali za Australce zasluženo! Naravno, žao mi je što je tako prošlo, al jebi ga...
A ovaj Kranjčar, to je nešto prestrašno od igrača...
ma žali Bože ovog tvog posta šta si ga spomenuo...;D= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
... a kad se probudiš dan nakon... mi smo mala, prezadužena, rasprodana, neutjecajna, ucjenjena banana država... a k tome upravo smo ispali sa svijetskog :(= Citat =:
Izvorno postao tomo
A u suprotnom bi bili mala, prezadužena, rasprodana, neutjecajna, ucjenjena banana država, koja je uspijela proću drugi krug na SP-u... ;D= Citat =:
Izvorno postao jay
Ovaj Kranjčar je nešto najsporije, najtromije i najnesposobnije kaj je ikad moglo izaći van iz ženine pice...
Sorry na ovim izrazima, al sam još uvijek isfrustriran kaj je on morao igrat, a dečko ne zna! :evil:
Slažem sa ovim što je killa citirao Osima...
Samo što Cicinu taktiku nikako ne razumije... U utakmici sa Japanom, Niko Kranjčar traži da ga se zamjeni, jer je bio umoran (koje iznenađenje :rolleyes: ) , i onda u utakmici i u kojoj je potrebna velika "fizička sprema", ponovo od prve minute igra Niko, a ne Luka Modrić, koji ima više snage i energije (po mom mišljenju je bolji od Nike Kranjčara)...= Citat =:
prerano smo dali gol, odmah sam znao da cemo se povuc, a onda se crno pise...
tomas..sto li je tom covijeku danas bilo? 2 puta je namjerno igrao rukom u 16m. svi odmahuju rukom na to..a to je za malo upitati se, o cemu se tu zapravo radi...
olic...ko olic.. muha bez glave.niskoristi.
prso... pokusavao je.... kao i zadnjh par utakmica... a napravio nista.
klasnic... nije dovoljno dugo bio da bi bogzna sto napravio a u ovakvoj utakmici nije imao ni neke sanse da i dodje do lopte
srna.. igrac utakmice.
niko kranjcar...nisam siguran kakva mu se sudbina pise
modric.. vrlo dobar
obrana..ok.
Što se tiče naše naravi, Osim je rekao, i slažem se s tim:
Najžešće mi je bila Cicina izjava poslje tekme, da nas je sudac OŠTETIO, jer on nije vidio igranje Tomasa rukom, niti nikakv faul... Ali ljudi vide ono što žele vidjeti... Sudac ne da je bio objektivan, nego je bio na našoj strani, samo što to naši nisu skužili... Mogao je već u 7-oj minuti dosuditi penal, i onda u drugom poluvremenu još jedan, ponovo zbog igranja Tomasa rukom...= Citat =:
"Problem je u količini trke. U modernom nogometu tko ne trči ne može niti da igra. Pričalo se o kombinatorici u hrvatskoj igri, ali ja to nisam vidio. Ako ćemo iskreno, kombinirali su Australci jer su trkom pokrivali cijeli teren. Hrvatska još živi od pojedinačnog driblinga – jedan igra s loptom, a drugi gledaju"
Pošto Cico ostaje i dalje izbornik, neka pregleda snimke utakmica, neka pažljivo pogleda zašto je suđen penal za Australiju, neka posluša koje nebuloze priča, i neka prestane forsirati svog sina, jer je očito da ima i boljih igrača...
Ali što me je najviše zamestalo u igri naših, je to što nisu grali srce... Mogli su bar pogledati na tribine i vidjeti 30-ak tisuća navijača koji su potegli iz domovine i dali puno para da bi ih došli bodriti, a oni ko da su razmišljalio samo o sebi i o tome koliko će para dobit što su došli na SP!
Toliko od mene... Razočaran sam u igrače i izbornika, a najviše mi je žao svih nas navijača koji smo se živcirali radi naših "vatrenih" koji su izgorili...
Hvala i tebi što si pokazao da si "čovjek od riječi"...= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Jbt,ja stavio vaseg coveka u svoj idealan tim i vi se sada ljutite na mene... pitam se za koga bi vi navijali kada bi igrali takvu utakmicu Srbija i Grcka??? Ja sam bar bio iskren i rekao vam ono sto sam osecao.Australija igra bolji fudbal i navijao sam da oni prodju.Ljudi i kod neresenog rezultata su vas napadali i igrali svoju igru,napadali su i Brazil... protiv Brazila su igrali sa njihovim (na ovom SP) najboljim igracem Kejhilom koji je imao zuti karton,nisu kalkulisali... a pogledajte vas,(pre)srecno ste poveli 2:1 i odmah Olic van,zatvaraj se koliko moze,opalili bunkericu.... (ne samo vi,i mi smo takvi)... eto u tome je razlika izmedju malih i velikih ekipa.Velika ekipa ima svoju igru,a ovo sto smo igrali mi i vi na svetskom je smesno,hteli vi to priznati ili ne!!!!
Uopće nije stvar u tome...
aha i ja bi kezmana.....a lol nes ti..uglavnom sestkovic je mashala izbornik:P
smola :-/ :(
hehe jay lijepo si okinuo listić :)
a s kolko je žiutih kartona ovaj jedan naš igral? (nemrem se zmisliti imena bil sam pijan jučer) :D i onda na kraju je još neke sral sucu pa mu je ovaj dal crvenoga... lol= Citat =:
Izvorno postao kinfa
ma apsolutno da sam i ja bio ponosan, pa čuj, nije išlo, bilo j egrešaka, sve u svemu, nije dobro, la taj ponos koji vlada, je ipak nešto drugo, nešto treće..... i kad gube, mi smo i dalje vjerni. mali jesmo, al vidi se da su nam i navijači daleko najjači. reakcije dan poslje(euforije); idemo dalje! i to je sve, nema beskorisnih i suvislih komentara, pljuvanja, eventualno koja kritika, tipa, da je bilo...... al nije, i nema se tu šta reć, nego, idemo dalje.= Citat =:
Izvorno postao tomo
di dalje.... :-/ kvragu... koliko malo nam je trebalo jučer??!! e to je ono najgore... što smo spušili za milimikronanometar :( :( :(= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
EP je za 2 godine, kvalifikacije su u 10. mjesecu, odmora je malo....= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
Nezelim pljuvat, ali imali smo sansu i te kakvu. Ne mi moramo zajebat stvar.
Tomas njemu bi ruke slomio, skace i ruke dize u zrak. Sta ti imaju ruke raditi u zraku..
Ma sve u svemu imali smo sansu da se drzimo i grizemo protivnika i da ga de koncetriramo ali ne nista od toga. Dali smo ze pritiskat od guranja i fauliranja.
Ma nijemi ni zao sta idemo ca.....:rolleyes:
Btw. ovo je znak za u buduce da trebamo bolji izbor mladezi i kulture. Ovo prvenstvo je dokazalo da smo puni ponosa isli u kavez sa nimnalo pameti u glavi....
ma... http://i68.photobucket.com/albums/i3..._zgb/sad11.gif
ja sam toliko tužna... jučer samo kaj nisam crninu iz ormara izvukla.
Mislim da je tu skoro sve receno, doduse nie receno direktno al svi cete skuziti gdoj je kriv;
http://www.tportal.hr/sp2006/default...ner.asp?id=533
A LOL.... aj napravi karmine:))):p= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
ma samo da je umjesto nike stavio modrica mislim da bi bilo bolje. pa one je u 15-20 min pucao 3 puta po golu. takav igrac treba bit poluspica,igrac koji moze trcat i uvijek trazi loptu i kojega nije sram opalit s 20 m. dao bog da ovaj kranjcar ode negdje van, jer ga vise nemogu gledat u nasim novinama, najveci hrvatski talent!!! ma da mi je samo znat ko je to procijeno da je on buducnost naseg nogometa. sramota!
= Citat =:
Izvorno postao ExCenTric
ja stvarno ne kuzim zasto su svi tako nabrijani na tog kranjcara...iskreno po nicem ne odudara od igre cijele repke...ni bolji ni losiji...ako smijem primjetiti:)
istina. jucer su svi igrali za hurac. ali da prso mora ic u obranu spasavat gol, a da ovaj mangup ceka na centru, mislim nemam rijeci vise
= Citat =:
Izvorno postao ExCenTric
nije da sam neki expert...ali...jucer su svi bili ko bez glave,igrali u toboz novoj formaciji i nitko nije imao svoje mjesto...a prso on jednostavno ima srce i igra sveee,on stize svud..ja bi recimo onog klasnica katapultirala iz reprezentacije...zabija u maticnom klubu dva po utakmici a kad igra za reprezentaciju ko da prvi put dobije loptu u noge...
ma sve bi ja to potirala u kamenolom malo;))))= Citat =:
Izvorno postao jana
...daj, zbog koga... zbog tih "neć reć šta"... i šta da su i prošli, baš bi imali neke šanse s Talijanima, poslije onakve igre s Japanom a bome i Australijom... ma niškoristi su ti naši igrači, a uspjeh iz `98 se neće duuuuugo ponoviti...= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
Prso ce bit sretan kad se vrati u Glasgow :thumbup:
Kao sta rekoh, neki su takve gluposti radili i bili pozicirani ko muhe bez glave.
Da ga hebes, samo tri igraca bi tao 4 ostalima bi za kaznu dao prst bog zna di...
Samo da kazem imamo puno mladih koji zive vani i treniraju nogomet...
Ako su nasi izbornici za talentima tako lakomi za parama onda se mozemo pokupiti ca. Sry ako idem u OFF....:rolleyes:
ma ja neznam kaj je ovaj klasnić radio u repki....ma daj......
pazi pripreme i on mora po radnu dozvolu..mislim kaj radi..pa igra u werderu i to je bilo tak hitno...ma jooj jedva natuca hrvatski...pa mađari i onaj đošua kenedi bolje pričaju nego on....
nesto je sasvim drugo zabijati i igrati za klub, i za repku. u klubu si cjele godine, treniras svaki dan, utakmice svaki tjedan, suigrace znas ko mali prst...
repka se skupi, odigraju par pripremnih utakmica i to je to. neke reprezentaciju uspiju pronaci nekakav sklad u momcadi, neke ne.
ista stvar je i sa prsom.
sta je on napravio na ovom svjetskom prvenstvu?
malo ga previse uzdizu. cim dobije loptu,vec komentator vice da je gol...ma nema pojma.
sta nije cico zvao da silvu u repku,pa stavio njega i olica u napad.
na ovom svj. prvenstvu se pokazao pletikosa,niko kovac,nesto malo kranjcar i robert kovac,ostali su banana:envy:
jebeš našu repku nisu ni trunku zaslužili da idu dalje... im se spreseravaju kak oni znaju igrati ovo ono, im nemreju jedan jedini normalni gol zabiti... zbilja sam se nadal da ćemo izgubiti jer bi mi poludel slušati na radiu cicu kak je on dobro streniral svoje igrače (posebno njegovoga sinčića koji opće nezna igrati), kak imaju dobru taktiku i to... cico opće nije dobar trener on bi sam trebal znati koji igrač dobro igra, ko srednje, a ko loše... a niko je među najlošijima...:-/ žalosno je to, mi hrvati mislimo "bili smo treći ´98 sad isto moramo" a ***** ovo im se obilo o glavu... za 4 godine budemo vidjeli kaj bude... ak cico prejde s mjesta trenera vjerujem da budemo prešli 1.krug, barem... kad bi se čiro vratil... e to su bila vremena :D
:thumbup:
ja mislim da je prso zavrijedil repku. pa jeste vidli kolko taj covjek trci. pa vise je u obrani nek u napadu. tome nije on kriv. on sam vidi da si mora ic sam po loptu natrag i spasavat lopte. kaj se tice klasnica, mislim da je on dobar napadac, ali on jednostavno se nemoze uklopit u nas nogomet.on je po meni cista spica, znaci igrac koji zna samo igrat u sesnaestercu,i on se nezna bas vracat po loptu, nek samo ceka.da imamo nekakvu poluspicu da hrani nase napadace vjerujem da bi bilo puno vise udaraca od nasih napadaca.
i jos samo zaboravil nesto. pljuvat cu kranjcara(citaj NIKO=NITKO=NIŠTA) kad god stignem. od pocetka priprema sam govoril da nam je on igrac manje, i sad je i on sam to dokazal.ova sad zadnja njegova izjava da ce se izgleda stvarno ostavit nogometa mu je najpametnija ideja.bolje da otide sam, nek da ga mediji i cijela nogometna nacija ubije u mozak. on je debeli svinja, ali mora mu se nesto priznat. on to nije postao zbog sebe, nek zbog drugih
jel to kod vas zavrseno prvenstvo?Ko je svetski prvak?Kod nas se jos igra!!!:rotfl:
Nije valjda da ste se skenjali sto ste ispali,pa ne pratite vise?
moji favoriti su engleska i italija
ova jucerasnja utakmica izmedu portugala i nizozemske :klap: heheheh cudna...(sam vam rekla da se puno zutih dijeli) :thumbup:
Ja se samo nadam da će Njemačka i Engleska prije svih ispasti- što prije!!!
Dok su Nijemci pokazali veliku volju, trku, Englezi su čisti otpad od repke, i žalosno je da oni doguraju daleko (nikog nisu nadigrali, već pobjeđuju ko zadnji guzičari - hint: gol Croucha).
Naprijed Portugal, Argentina, Španjolska!:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Ja bih voleo finale Nemacka-Portugal!!!
i s kim konacno ides na tekmu ?= Citat =:
Izvorno postao damgol
pa s tobom sigurno ne;);D= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
pozdrav iz zamalo kaiserslauterna:rolleyes:
u polufinale idu:
njemačka
italija
engleska
brazil
Molim nekog tko prati SP i piše statistike da mi da imena igrača koji su dali gol i u kojoj minuti za sljedeće utakmice:
Švicarska - Ukrajina 0:0 (0:3)
- trebaju mi sva imena koji su izvodili penale i pored imena po mogućnosti križić ili kružic zavisno jeli pogodio ili ne ;)
Italija - Ukrajina 3:0
- Prvi je dao Zambrotta u 6' a trebaju mi ostala dvojica (mislim da je jedan dao oba al nisam siguran)
Engleska - Portugal 0:0 (1:3)
- isto kao i za prvu utakmicu, svi izvođači i realizacija s križić/kružić
Nadam se da netko prati na ovaj način SP jer inače mi sav ovaj trud ode niz vodu... Tnx!
Ima smisla ovo,a? :spin:= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Jel ima negdje scena Zidanovih driblinga sa za zadnje tekme (vs. Brazila)?
evo, sad nakon kaj je brazil ispal, moj favorit je portugal. makar njemci igraju dobro, ali njih bas ne volim, pa bi mi draze bilo da portugalci odnesu prvenstvo.
naprijed portugal
za italiju u 59 i 69 luca toni
portugal-engleska
LAMPARD Frank 8 Saved 0:1 SIMAO SABROSA 11 Goal 0:1
HARGREAVES Owen 16 Goal 1:1 HUGO VIANA 10 Post 0:1
GERRARD Steven 4 Saved 1:1 PETIT 8 Missed 1:1
CARRAGHER Jamie 15 Saved 1:2 HELDER POSTIGA 23 Goal 1:2
CRISTIANO RONALDO 17 Goal 1:3
svicarska-ukrajina
STRELLER Marco 11 Saved 0:0 SHEVCHENKO Andriy 7 Saved 0:0
BARNETTA Tranquillo 16 Crossbar 0:1 MILEVSKIY Artem 15 Goal 0:1
CABANAS Ricardo 7 Saved 0:2 REBROV Serhiy 11 Goal 0:2
GUSEV Oleg 9 Goal 0:3
moni se sve više čini da pobjednik bude ili francuska ili njemačka... iak bi više volil da pobjede francuzi ne volim švabe jer imam s njemačkoga jedva 2 ;D
duje tnx :thumbup:
..ma joj ..nijedna momcad nije ono da bi rekla je ovi su mi bas dobri nek pobijede...ma treba imat i srece...tak da bi rekla portugal,al znam da svabe su favoriti ipak su doma..ma navijacu za azure pa kak bude!!:spin:
portugalci :beer:
portugal,sve otkad je ispala hrvatska........ajmo portugal
:beer: :headbang: :jump: :love: :headbang: TALIJANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIII :love:
:wave: dojčland dojčland auf viderzen,auf viderzen!!! :wave:
:)forza Italia!!:thumbup:
a sutra Portugal!!!:thumbup:
Također portugal. Jako mi je drago što su Francuzi obranili čast i isprali ljagu sa prošlog svjetskog prvenstva kad nisu prošli skupinu... No, ajmo Portugal:chef: :chef:
Ja sam fulao prvog finalistu,ali cu pamtiti ovo prvenstvo,jer sam dobio klimu na nagradnoj igri (da je Srna dao gol iz penala,dobio bih komp. :envy: ),a ako Klose ostane prvi strelac,bice i kesa sa kladionice.... eto,kao sto rekoh,jedno od drazih prvenstava :rotfl:
Eto šteta za penal jer po meni Portugal je bio bolji, a samnom se slažu i statistike :-/
ma bezveze
:rotfl:
da...bas sam bila razocarana nakon sinocnje utakmice...portugal bolji i sve...a poklonjen penal :) hehehe a i sudac je sve sudio francuskoj...joj kako sam bila ljuta,skoro je daljinski odletio u TV :)
forzaaaa franceeeee:klap: :klap: :klap: :klap: :spin: :king: :closed:
:rifle:
portugal :headbang: :beer: :beer:
-Francuska je novi svjetski prvak i tu se nema sta vise za reci!!!!!!!
Ne, Italia je novi prvak....;D
ako bude 0-0 do 85 minute ocekujte pobjedu talijana ^^,oni su kada se svi umore,najbolji ^^
>>>>>>> ITALIJA <<<<<<<
prvak
---------------------------------------
pa odkad ti gledas nogac???
Miceki su prvaci !!lalalala:spin:
...a hebiga bila upaljena telka pa vidim odavde di sjedim :D ...= Citat =:
Izvorno postao lili
e šteta, žabari........ trebala je kolonija ovo dobit.
steta steta steta...
sramota . velika sramota .
:rifle: :rifle: :rifle: :rifle: E ovi usrani TALIJANI!!!!!
neka pati koga smeta...lalala;D
Kako ga Zidane glavom udari :retard:
Mogu mislit sta mu je rekao ;D
eto...pobjedili moji talijani :)
sad idem festat!!! :kiss:
:jump: :jump: :jump:
žabarčine dobile...užas, pjetlići bili očito bolji......ma nek se vesele. Jedino me zanima šta je onaj smrad žabarski reko caru da je tak popizdio, jedino mi drago da su i Talijanski navijači fućkali svojima, jedino tralalallala niš ne kuži.
meni je isto krivo što su talijani dobili... Najviše mi žao Zidana i onog trenutka slabosti... Svi kritiziraju sad njega, a ko zna šta mu je ovaj opsovao. I Bog i vrag bi tak reagirao...
mozete pricati sta god hocete :) ali kakav je zidane igrac ako se da ispizdit od nekog igraca tako???ah...
ma :jump: :jump: :jump:
nego...ja ne razumijem zasto nasi decki ne vole talijane????opcenito...
zato sto su zgodniji,zabavniji,romanticniji...???zasto???to mi nikako nije jasno :) ja ih obozavam i mislim da su BOGOVI :love:
ma recimo ja nemam ama baš ništa protiv talijana. Igrali su super i zaslužili pobjedu, samo je fora ta da sam ja navijao za francuze. Ma ajde, drugo mjesto je i predobro! '98 prvi, sada drugi i imaju razloga za feštu i francuzi, talijani i švabe!= Citat =:
Izvorno postao tutlek
..mislim da se razmemo nisu igrali nijedni ni drugi da bi rekli e ovi su ono klasa+,kao i obicno faktor srece je odlucio!!!;D
potpisujem sve ovo gore, al mene bilo strah napisat govna žabarska, da ne bi bilo nisam znao......... i zidan je car, također potpisujem, jedan od rijetkih koji nije iz kolonije ;D= Citat =:
Izvorno postao tomo
koji komentar!? kolko godina ti imaš? na ovu glupost bi ti mogo svašta napisat.= Citat =:
Izvorno postao tutlek
Kao što Napoleon reče: "...dajte mi 100.000 Hrvata i pokorit ću cijeli svijet." mislim da sam ti sve rekao. EOD
opaaaa, pa nego od kud je taj Zidar??
meni je bilo muka kad su talijani prosli s onim nazovipenalom al sam bio sretniji da su dobili jer su francuzi govna (op.a) i zbog toga sto inace obozavaju nas kao naciju sto se moglo proteklih godina vidjeti.
Neka radje cigani odnesu prvenstvo, al za govanca mi se fucka.
ne gledaš sa sportske strane nego političke
da , nazalost. tak je i zavrsila i ona famozna tekma kad su cetnici trgali stolice na Dinamovom stadionu. ak je to sport onda gledam sa sportske strane ;)