vidjet cemo , i ja sam misljenja da jos to nije sve
vidim da na webu vise nemaju k300 , a ova nova nokia preklopna mi djeluje stbarno dobro bez obzira na malo memorije. ali ipak ima kuciste parcijalno metalno
Printable View
vidjet cemo , i ja sam misljenja da jos to nije sve
vidim da na webu vise nemaju k300 , a ova nova nokia preklopna mi djeluje stbarno dobro bez obzira na malo memorije. ali ipak ima kuciste parcijalno metalno
A kaj vi stalno čekate nešto? Godota? Ako imate pare i želite si kupiti nešto, učinite tako i zdravo.
Ja mislim da nisu, jer 15 dana prije nego je tele2 počeo s radom čitao sam negdje da su vip i t-mobile tužili tele2 zbog nečega i da još dugo neće počet s radom..= Citat =:
Izvorno postao SEguy
Uglavnom ovi su počeli a kolko mi se čini nisu imali ništa pripremljeno (korisnik sam od prvog dana i znam kolko je bilo problema sa sms-ovima prema vip-u).
Nisu znali ni za tarifu 0.85 do zadnjeg dana..
Tak da mislim da ni oni sami još ne znaju kakve će imat ponude..al će ih biti sigurno.
evo dodali su si motorolu c118 na tele2 stranici... pazi karakteristike koje su naveli: jednostavnost, funkiconalnost, alarm, stoperica i navigacijska tipka?!? Ocito je mob takav shit, ali ima i ljudi kojima se bas takvo nesto svidja, tako da nemojte ovaj moj komentar shvatit preozbiljno...jedino su mi smjesne karakteristike: Alarm, stoperica, navigacijska tipka?!? Mogli su napisat da mu je SMS jedna od glavnih karakteristika...
...evo specifikacija C-118:= Citat =:
Izvorno postao marke
Network: GSM 900 / GSM 1800
Dimensions: 101.3 x 45.7 x 21.5 mm, 74 cc
Weight: 86 g
Display Type: Monochrome graphic, 96 x 64 pixels
Ringtones Type: Monophonic
Customization: Composer
Vibration: Yes
Memory Phonebook: SIM based only
Call records: 10 dialed, 10 received, 10 missed calls
Card slot: No
GPRS: No
Messaging: SMS
Clock: Yes
Alarm: Yes
Infrared port: No
Games: Yes
- Currency converter
- Calculator
- Stopwatch
Battery: Standard battery, Li-Ion 920 mAh
Stand-by: Up to 450 h
Talk time: Up to 11 h 40 min
Ajme. Pa takav uređaj na takvoj bateriji vjerojatno ima stand by od dva tjedna. Nego, ja sam si uzeo N6170 jer mi je jednostavno prekrasna, a K300i dao frendici za Božić. Ajd, za Nikolu. ;D
ma nisam ja trazio karakteristike, ali ih otprilike znam i sam.. a ako ih i ne znam, znam di ih naci, ne boj se... samo sam htio istaknut kako je tele2 kao karakteristike istaknuo alarm, stopericu, navigacijsku tipku, jednostavnost i funkcionalnost, sto je meni smjesno...= Citat =:
Izvorno postao Eminem
ali, hvala sto si se potrudio i napisao mi te karakteristike...
gle , moraju nesto navesti - kaj mislis da t-com i vip navode za Nokiu 1100 i 1101 da imaju ? isto to , cak napisu i vibru
da, znam, zato mi je to i smijesno...
Siemens A75 za 395 kuna prepaid ili 95 kuna uz pretplatu.
:eat: to nije lose.
Očigledno je da oni nemaju konkretno nekakvu Božićnu ponudu, jer daju u prodaju nove modele kako primjećuju da stari odlaze. Možda i najbolja ponuda bude tek nakon Nove.
Vidim dva nova modela u pretplatničkoj ponudi:
Samsung X200L za 295 kn
Sony Ericsson Z520 za 795 kn
Kao što sam i mislio, izbacuju modele kako ih dobiju, odnosno, nisu čekali početak prosinca da bi ponudili odmah 10 novih uređaja. Not bad.
Gdje to vidiš? Ja na stranici ne vidim ništa novog!
= Citat =:
Izvorno postao user_name
Imaš reklamu u besplatnom časopisu akcija(samo na kioscima tiska-zvučim kao da mi plaćaju reklamu:creep: )
E ovaj Z520i je baš OK za poklonit curi, samo kad bi ga bar bilo u prepaid paketu po razumnoj cijeni...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
...da, lijep telefonček... pa ako bude u BLA BLA paketu ne bi trebao koštati više od 1300kn...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
pitanje je hoce li ga pustiti u bla bla zasada...
Ok, sigurno ga kupujem.
Jos kad bi bio W550 isto na akciji...
Nego, kaj mislite, jel ce bit taj z520 zakljucan?
mislim da hoce...
ej friški, a oće bit šta od onog k750i u njihovoj ponudi?
Znam isto koliko i vi ovdje. Ovo sam vidio u tom časopisu, pa sam samo stavio vijest, jer sam isto vidio da ih još nema u ponudi na web stranicama. Što uopće nije čudno. Još ni nemaju među uslugama objavljene cijene i način plaćanja parkinga u Zagrebu putem SMS-a.
A kaj se tice z520, jel ponudjen u bla bla paketu ili na pretplatu 85?
Nema veze koja je Tarifa. 48 ili 85, svejedno je. Da li će biti u BlaBla ponudi i po kojoj cijeni, ne znam, mada sumnjam.
ne vjerujem da ce biti u prepaidu.
polako, polako imam osjećaj da bi negdje za mjesec dana mogao izaći i neki hit aparat kako su krenuli. još sam na tarifi nula, pričekat ću još 1 mjesec, trbalo bi bar nešto "dobro" doći!!!
Daj nam reci po čemu si to stekao dojam da bi mogli izbaciti nekakav hit uređaj? http://i6.photobucket.com/albums/y223/frishki/moby.gif
bilo bi u redu da stave neki vrhunski aparat u ponudu.
Bilo bi u redu i da ova druga dva operetra skinu cijene i da Tele2 odmah ponud većinu usluga. Postoji razlika između toga što mi mislimo da bi bilo u redu (za nas) i onoga što je isplativo.
tele 2 nece staviti neki super uredaj u ponudu,bar ne jos tako skoro, jer im se to vjerojatno ne isplati.
a zasto im se ne bi isplatilo?
ajd pokusaj se jos jedanput zapitat i mozda i skuzis? Zar ti se mora nacrtat?= Citat =:
Izvorno postao zmija
Kolika je cijena razgovora po minuti? Koji dio drzave pokrivaju sa svojom opremom a koji dio placaju vipu uporabu njihove? Valjda si uspio skuzit o cemu govorimo!!
sigurno neće staviti neki hit telefon tipa d600 ali s obzirom na dosadašnje aparate u ponudi nevidim razloga zašto nebi stavili nešto tipa 6230i i njemu slično...
izgledao da oni nemaju neku strategiju!! Uglavnom se svode na trenutne odluke sto im puhne u glavu to neprave. Mogli bi nest pametno stavit jer ovo vise manje je bez veze do sada!
Sumnjam da rade kako im puhne. Imaju nekakvu strategiju, ali bih prije rekao da ako vide da im ponestaje određenih modela, da ih zamjenjuju nekim novijim u ponudi, bez nekakvog točno određenog datuma unaprijed.
Ma ljudi, kaj ne bi imali strategiju, pa nisu od jucer. Ali, meni se sve cini da oni ciljaju na ljude plićeg džepa. Niže cjene, gori uređaji...šta ćeš, ne možes imat ovce i novce!!!
Da su baš "lošiji", ne bih rekao. Ima najviše low end uređaja, ali i middle class, kao što je N6170, SE Z520i, Panasonic V3...
Ma dobro, ne lošjih, ali nema najviše klase, to je siguno. Iako, taj VS3 stvarno nije loš, ja još razmišljam dal da ga uzmem. Ne znam, imam imam neki osjećaj da će bit još toga, a onda opet, ak nije do sad...ko zna!?!
Pa nemaš što imati osjećaj. Naravno da će biti toga. Evo u prvih dva mjeseca poslovanja ponudili su nekih desetak, dvanaestak uređaja.
DA, i to šta kažeš!!! Ali, opet, šta će bit, to je pitanje!? Ja kad kupim mob. imam ga barem 2. g. pa ne želim da ga vrijeme pregazi nakon 2 mj.! Ne znam, strpljen spašen, jel?!?
Sjetite se samo sta je VIP nudio u VIPme paketu na pocetku.Sjetite se onih Alcatela One touch koji su izgledali kao djecje igrcke;D
ti jdabic1 smiri malo dozivljaje!operater koji ima 30 mil.korisnika trebao bi imati u ponudi i neki skup mob da zadovolji i one dubljeg djepa.svaki ozbiljan operater mora imati raznoliku ponudu.
hehe, pa to je onda bila pila od mobitela,imao je i SMS!!!!;D ;D= Citat =:
Izvorno postao RAUL
ti?? operator je kao prvo u pocetcima i slogan je jednostavno i jeftino tak da cist sumljam da ce bit neki mob za korisnike dubljeg dzepa!= Citat =:
Izvorno postao zmija
30 milijuna u cijeloj mreži po cijeloj Europi. Ovdje ih imaju cca 100.000 korisnika i tek rade nešto duže od dva mjeseca. Uopće ni ne očekujem da će tako skoro doći u ponudu nekakav noviji smartphone ili slično. Još ni MMS i GPRS ne nude kao uslugu, gdje bi prodavali uređaje kojima je glavna funkcija to, e-mail, 3G i ostalo...= Citat =:
Izvorno postao zmija
Jel ima taj x700 gdje na istoku (Vk npr.)??
Mislim da je ono što su imali, prodali i da ga više nemaju, te da ga više ni neće nabavljati... To je relativno star model... A i Panasonic gasi polako svoju proizvodnju mobitela.
jedna stvar koja je sigurna je ta da sigurno će ponuditi i vrhunske modele samo je pitanje vremena i ekonomičnosti, pa sad bilo to za tjeda, mjesec, ili 5 mjeseci nije bitno ali ponuditi će sigurno
stavili su ova dva nova i na stranicu - svidja mi se kako reade - fino lagano :)
njima se ne zuri , mislim da pocetne 2 ili 3 godine smiju poslovati sa osjetnim gubitkom
Uveli su još 2 nova mobitela,ali samo na pretplatu na žalost
Samsung X200L i Sony Erisccon Z520
Gledam sad na stranici njihovoj i imaju Samsung X200.Jel valja to?(nije skup)
Jeftin je prvenstveno zato što nema vanjski display.
Ne da smiju, nego moraju jer drugi izbor nemaju. I ne sa osjetnim, već s priličnim.= Citat =:
Izvorno postao Router
= Citat =:
Izvorno postao Robi555
Mobitel ima lijepi dizajn,samo je steta sto nema kameru.
Meni se cinilo da osjetno vise naglasava nego prilicno :) uglavnom , bitno je da se skuzila poanta .
Ima u Zg u Dubravi jedna trgovina sa tele2 , bio sam maloprije i gotovo da imaju sve iz ponude , cak i k300 jos ima
ma vrlo uskoro ce biti u ponudi i neki skuplji model.:thumbup:
Pa bas i ne vjerujem..mozda bude boljih telefona kada bude VPN i kada se budu malo vise potrudili oko poslovnih korisnika
Što znači skuplji model? N6170 nije baš jeftin kad novi košta oko 2000 kn.= Citat =:
Izvorno postao zmija
Evo ga, dosao je i na stranice z520.
Kako provjeriti dal je kodiran?
= Citat =:
Izvorno postao refugee
Mislim da su ti svi mobiteli kodirani, pa tako i z520.
Najbolje je otići kod nekog tele2 partnera i provjeriti. Samo nazovi prvo jer ih jučer još uvijek nisu dobili.
Nisu svi kodirani. Ima već tema o N6170 u Tele2 ponudi koje nisu kodirane, kao ni moja.
Niti jedna nije kodirana ili samo neke? Naime ja sam prije malo više od godine dana kupio SE F500i u vip.me paketu i sa vadofane softverom ali mobitel nije bio kodiran;D , odnosno 098 je išao bez problema u njega!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Neke jesu, ali čitam da dobar dio njih nije. Znači, kak ti se potrefi.
istina ja sam cijelo ljeto kodirao mobitele u jednoj firmi i znalo se dogoditi da "slučajno" kojega preskočim, pogotovo kad imaš 5-6 tisuća komada kodirat.
Jel znaš točno kojeg nisi? ;D
ni vs3 kupljen u tele2 nije zakljucan.
Onaj navigacijski krug lijevo ** lijevo ( <-**<- ) i prikazat će ti jel zaključan ili ne.= Citat =:
Izvorno postao refugee
nama otkodiravacima je bolje da je teefono kodiran :) iako u zadnje vrijeem. pogotovo primjecujem sad oko bozica kad se telefoni puno vise kupuju i sve, dosta telefona NIJE kodirano..vjerojatno operateri narucuju velike kolicine teelfona, pa ih oni koji kodiranu ne stignu sve odraditi pa ih isporucuju posto poto..
vazno im je da prodaju,a ne da zakljucaju.
Evo, ja danas htio kupiti z520, ali su navodno svi kodirani.
Steta, jer ga sad nisam kupio.
Ne zarađuju oni na prodaji mobitela, već prvenstveno na novcima zarađenim od poziva, poruka i uskoro ostalih usluga.= Citat =:
Izvorno postao zmija
a bogami, zarađuju i na mobitelima, vjeruj mi....= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Znaš da sam mislio na usporedbu zarade od uređaja i od usluga koje pružaju.
ma njima je bitno da ti ostanes na njihovoj mrezi,..od tud i cijela prica kodiranja telefona.
ali i oni su svjesni da ja otljucam telefon za 50-ak kunica!
Mislim da je ideja Tele2, kao pružatelja usluga, privući korisnike cijenom usluga, a ne uredjaja, i s obzirom da su dosli posljednji na domaće tržište telekomunikacijskih usluga, koje je i prije njih 99% ljudi koji su namjeravali koristiti usluge mobilne telefonije, već zakaparilo, na njima je bilo da pokusaju VIP i T-mobile korisnike preobratiti na svoju mrežu. Omalen izbor aparata u ponudi i cjenovnu kategoriju u koju spadaju opravdavam time što korisnici konkurentnih mreža već posjedju uredaje, koje ne bi prodavali prije no što se uvjere u kvalitetu nove mreže, a kao drugi uredaj ima treba nešto što će biti cijenom prihvatljivo, dok u nove korisnike mobilne telefonije spadaju mahom mladi korisnici, kojima prvi uredjaj mahom kupuju roditelji, a obzirom na ekonomsku situaciju o kojoj uredno svi citamo u dnevnim novinama, tu se prvenstveno gleda na cijene, koje su kod T2, po mome mišljenju, najpovoljnije.
kao kosiranja aparata njima je važno zadržati korisnike, ali postoji mogućnost otkodiranja uređaja za 50kn, tada oni daju 2 godine garancije(t-mobile). otkljucavanjem gubis garanciju, a to i nije toliko isplativo
dali je netko vidio ovaj samsung x200 u tele2 ponudi, kakav je mob?
ne nudi nista posebno,ali te novce vrijedi.
OT: ja bi reko skoro isto ko x450, s kojim sam imao pozitivnih iskustva pa palc gore, kolko para tolko muzike= Citat =:
Izvorno postao Vido
Ima li kakvih naznaka o nekim novim aparatima u ponudi tele2?
ima , stize motorola v3i po 1195 za pretplatu :) gle , kad bude u novinama ili na netu znat ces . :licklips:
Opa! Ako je to istina, onda je to uredna cijena za fini uređaj. Valjda će sad neki na forumu doći na svoje.
ne router, kad bude u novinama bit ce prekasno, zato i imamo ovaj topic da saznamo prije ostalih! :)
ali V3 me bas i ne zanima... a i 1200kn nije bas malo. za tu cijenu nabavim rabljenu.
Ne znam kak misliš za tu cijenu nabavit taj uređaj, kad ga u Oglasniku prodaju za 2900 kn. I to rabljenu. Možda si pomješao uređaje. Ovo je ona novija verzija RAZR, sa 1.3 mp kamerom koja je izašla prije dva mjeseca.
Slažem se. Jako dobar mobitel za razumnu svotu. Ovo bi trebalo bocnuti.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ovo je skinuto sa it.monitor.hr:
Što bi reklo da bi možda u skoroj budućnosti mogao taj isti model Sony Ericssona se pojaviti u Tele2 ponudi. Samo pretpostavka.= Citat =:
Sony Ericsson je darovao hrvatskim rukometnim reprezentativcima i vodstvu reprezentacije mobilne telefone Sony Ericsson W550i s Tele2 pretplatom. Mobiteli su poklonjeni na prigodnoj konferenciji koja je održana u dvorani hotela “Diamant“, a povod je bio potpisivanje ugovora o sponzorstvu između Tele2, čiji je Sony Ericsson dobavljač, i Hrvatskog rukometnog saveza (HRS).
pa male su razlike sa starijom verzijom. ma ne privlaci me ta motorola. ah nis, cekat cu dok ne dodje nesto bolje
Samo velim da postoji razlika u cijeni između v3 i v3i. Ništa drugo.
pa ok neka postoji, rabljena v3 je i dalje ispod 1000kn. a mislim da su razlike u aparatima premale da bi v3i opravdala tolko vecu cijenu
razlike su poprilične, radi se o potpuno novoj platformi...= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
usporediti ta dva moba bi bilo kao K750 i T630, jedina sličnost je dizajn
ok onda. samo sam na brzinu bacio oko na review pa nisam uocio sve razlike.
ovaj w550 me vise interesira
cjene novih telefona su velike to je jasno. a da li su opravdane to je pitanje.= Citat =:
Izvorno postao Inovator
bit će to super, ako se sve obistini, tda T2 ulazi zbilja po pravo na tržište...mnoge ljude privuku na neku mrežu upravo super telefoni= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
jesi li ti ovo rekao ozbiljno ili ironično, nisam uspio skužit???= Citat =:
Izvorno postao Router
ako zbilja dolazi onda je to odlično
to cemo jos vidjet bile su takve price da je bilo i v3 i da ce bit samsung d600 k750 i sl al nisam ni jednog vidio..cekat cemo pa cemo vidjet!!= Citat =:
Izvorno postao aksicni
predpostajvljam da je kod v3 zapravo trebalo pisati vs3... nesporazum....= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
e sad da ovo ispadne nesporazum da umijesto v3i dođe v3x, to bi bila ludnica!!!
Ovo je bila samo ironija . pa i stavio sam smajlica .
Jedino kaj sam ja cuo o tele2 da MOZDA planiraju uvesti nesto kao Team opciju ali za obitelji , ne nuzno za firme . to sam cuo prije par dana od jednog njihovog djelatnika . a ovo za mobitel - kaj mislite da bi rekao za V3i da ima neku insajder informaciju , a i sam ludim za tim mobom ? ima ih po 400 ojera u oglasniku .
a neki su pricali da u doglednoj buducnosti tele2 nece ponuditi skuplje telefone.jasno je valjda da svaki mobilni operater u svojoj ponudi mora imati telefone za sve skupine kupaca!:thumbup:
I ja bih volio da bude zabuna pa da ponude v3x umjesto v3i. To je jako dobar mobitel, a za 1195kn bi se prodavao k'o lud. Ali budimo realni, T2 radi čuda sa cijenama, ali ovako skup mobitel nema šanse da se pojavi za ovako nisku cijenu. Ako se to dogodi, mogao bih samo reći...ŽIVIO TELE2!!!!!