NEĆU VIŠE OVO ČITAT JA NEMAM OVE BLAGODATI ALI SE NADAM DA ĆU USKORO IMAT ;D i jel ovo se čudo može igrat na
ukratko
P4 2.4 GH
512 MB-ddr-a
nVidia geforce 4400 titanium 128mb/128bit
Printable View
NEĆU VIŠE OVO ČITAT JA NEMAM OVE BLAGODATI ALI SE NADAM DA ĆU USKORO IMAT ;D i jel ovo se čudo može igrat na
ukratko
P4 2.4 GH
512 MB-ddr-a
nVidia geforce 4400 titanium 128mb/128bit
Dalo bi se natjerati....
ja imam AMD Sempron 2600+
512 DDR 333 MhZ
Ati sapphire 9550
i sve radi normalno na 800x600 medium detalji, ali nekad malo zasteka (nista strasno)
nači može jupiiii još ga malo clockat i još malo memorije i bit će ko sat
Ja samo jedva čekam da me počne naganjati onaj Cross (murjak). Najbolje su mi te jurnjave od murije.
BTW jel se može dalje od 4-tog 'heat level'-a? Ja došo do 4-tog, ganja me i helikopter i svi su agresivni, ali dalje mi se ne puni onaj 'heat level' pokazatelj....
i ja isto, samo je meni:= Citat =:
Izvorno postao imatic
AMD Sempron 2500+ clockan na 2800+
512 DDR 333MHz
HIS Excentrice 9550 (također ATI)
ovisi na kolko si posto igre= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
ja sam pobijedio petog na blacklisti i onda ti heat level dođe do pet i tek onda te mogu hvatat cross i ovi
btw love te srebrne corvete
ja sam uspio i 5ti heat level napuniti, ali onda me samo naganjaju bijele corvette,a od Crossa ništa još! "When your heat level gets high enough you'll meet Cross!"= Citat =:
Izvorno postao bbbrljo
he svi ste oko 2600+ a ja sa ovim starim procesorm (2000+) i 256+128ddr pokušavam igrat,zamislite kak mi je?!? evo danas sam pogodio sa nogom kučište odozgora i problem je šta nije bilo bočne stranice i sve se zvijalo tak da nemogu više stranicu stavit i odma sam zbrisal igricu
...ja sam trenutno kod Blacklist No. 12. - Izzy ...
Ja sam na listi osmi. Danas cu igrati sve dok ne dodem do 4-5 mjesta. Igra je zakom. Totalno sam se uzivija.
Mozda stavim i koju sliku od mojih zvjeri. Sva auta koja imam su isto obojana i isto nabrijana.
Ja sam 5 i končano je krenuo heat level iznad nivoa 4 :D
...koliko sam skužio - povećava se kad te policija ganja, i to ako ne mjenjaš bolju auta i to... ako promjenis boju, spojler, body kit itd. plamen se smanjiva...= Citat =:
Izvorno postao Snake
skuzio sam da odraz ulica na haubi auta je jako usporen. to je jos jedan -
Ja sam na listi peti i sada cu se trkati protiv onoga lika sto vozi zelenoga vipera.
Mene policija naganja s 4 plamena i jos ni traga onome Crosu.
Kako vama ide skupljanje onih bodova sto se dobivaju kada bizis policiji. Ja kada imam 4 plamena nikako ne mogu pobici jos sada kada moram skupiti 4000000 tih bodova.
To možeš podesiti u video opcijama (advanced) pod 'car reflection rate' i staviš na max pa će ti se brže mjenjati odraz ali samo ako ti to grafička dopusti... ;)= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Plamen se može povećati iznad 4tog nivoa tek kad pobjediš 5 na listi. onda te ganjaju corvete, a za crossa još ne znam. a bodove skupljaš tako da se zabijaš u policijska vozila, u civilna vozila, uništavaš stvari po gradu, voziš se off road po golf terenu i slično...= Citat =:
Izvorno postao Car
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
thanks, nisam uopce skuzio da ima advanced options. stavio sam sve na high sada i dalje ide glatko :)
i sada je zaista lijepo vidjeti refleksije na autu
Jedno n00bovsko pitanje....kako promjeniti mph u kmh?!?
e to i ja znam, ides u options, gameplay pa pod units promjeni iz imperial u metric
evo i ja nabavio MW i mogu reć da mi dosat ugodno radi na srednjim postavkama na ovoj mojoj konfiguraciji koja je u sigu. nije nešto najbolje al meni je dosta.
e sad malo o igri; ja sam došao do 10.-og mjesta i taj heat level mi još uvijek na x1! pa jel bolje da je manji il veći??
igra mi je dobra, neću reć strava jer igrao sam i boljih. posebno mi se sviđaju filmići.
da samo vidite šta sam od golfa napravio, ne sliči na sebe!:smart:
nema to veze s tim kojeg pobjediš na listi.ja čim sam počeo igrat igru samo sam se vozo okolo i naganjala me cajka i došao sam do 4 plamena= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
da i ja sam to skužio. plameni rastu kako te murija ganja! ma sve u svemu zabavno za nekoliko dana. proći će me za koji dan. jedina igra koja me držala više od tjedan dana je CM/FM i mislim da ta ovisnost nikad neće proći! a MW ću zaboravit za 2 tjedna ko da ga nikad nije ni bilo. :retard:
jel uspio ko intalirat black edition mod, navodno se dobije jos 10 auti novih, pogledajte tu: h**p://www.nfs-planet.de/nfsmw_files.php?lang=eng
ims podosta toga gore...
evo ne znam jel to bilo tu već napisano al pošto sam na kompu imao instaliran NFS:U2 pri započinjanju karijere sam dobio dodatnih ja mislim 30000 za kupnju auta. znači odmah sam mogao kupit golfa. lijepo ti napiše nešto ovako: "hvala vam što igrate NFS underground 2 i zato ste dobili bonus od ....."
možda da sam imao i jedinicu instaliranu bi dobio još više al dobro je i ovo;D
je je ili hot pursuit..........
eto vidite. koliko love donese HP?
Bolje čitaj post - rekao sam da ti plamen raste IZNAD 4-tog nivoa tek kad pobjediš 5-tog na listi. I ja sam imao 4-ti nivo vatre jaaako dugo i nikako nije išla više, koliko god ja provocirao policiju, ali nakon što sam pobjedio 5-tog na listi onda je plamen počeo rasti i iznad 4-tog nivoa. Kužiš?= Citat =:
Izvorno postao XTTX
E sad to ovisi o tebi. S većim heat levelom dobivaš samo to da je murija agresivnija i da je ima više i teže je se rješiti, a to je meni bolje, jer mi je baš gušt ganjat se s njima, puno veći od utrkivanja.= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
A već ti je objašnjeno kako se smanji heat-level, da bi murija bila manje agresivna (promjena boje, spojlera, auta...).
Nego jel itko od vas čita one natuknice dok se loada neka trka? tamo vam je puno toga objašnjeno, pa tako i heat-level
da, da skužio sam sve, hvala. ja osobno te natuknice ne čitam jer stvarno nemam volje se s tim zamarat. a što se tiče ganjanja s murijom ja mislim da je to najbolje šta je ikad jedan NFS imao. ako to ikad izbace pogriješit će. stvarno AI je na visokoj razini, a što ve više taj plamen diže sve su inteligentniji i bez onih pursuit bustersa nekad mi se čini da bi se mogao cijeli dan(ako ne i dva;-)) hvatat s njima. ma opet kažem, odlična igra, al dobra za ubit dva tjedna, više ne (bar je to, opet kažem, kod mene slučaj:retard: )
mene već živciraju trke jer su postale teške, a ne da mi se utrkivat toliko... :)
Ja sam upravo završio svih 9 potrebnih utrka da bih došao do utrka sa #1, još sada samo moram skupiti 450.000 bountya i onda sam na konju!
Igrica je mountirana preko Daemona (kad sam je instalirao još nije bilo cracka) i ,kako je i u naslovu,dođem do 28%,odvozim zadnju utrku na black listi No 10 i...ništa,igrica se ugasi!Kada je ponovo pokrenem,skužim da je nije spremio (opcija autosave je on!)
Jeli netko imao sličnih problema i zna li itko kako riješiti problem?
ja isto radim preko daemona i nemam nikakvih problema. jedino me nekad pita cd jer ima još onu neku zaštitu a i za to imam neki safeguard il tako nešto program koji skida i tu zaštitu. i da prešao sam 28%.
prepozna da je igra mountirana i jedino rješenje je safeguard. Strah me da nije nstao neki prekid prilikom instaliranja!
Ja sam dosao do petoga na listi. Igru nisam igrao puna dva dana jer imam puno uciti u skoli.
Danas nabavio igru, odlična je (mislim, sadržajno, jer grafika mi je ti4200 pa...) ali tu je uvijek taj problem restartanja nakon nekog vremena koji užasno iritira.
Zgazio sam četvoricu do sad i vozim Golfa od Takume Sata :D (15 na listi)
Jel ima netko od vas ovakav problem:
Kad recimo pređem stazu ili pobjedim lika s liste pojavi se onaj ekran loading i igra se poslje njega nastavi. Meni se dosta često (zavisi, neznam o čemu) restarta komp kod tog loadiranja pa ne zapamti da sam pobjedio lika i moram ponovo igrat te 2 staze...
Milsim da je "whiteboy" imao takav problem ali nisam siguran dali ga je rješio..
Meni se je do sad 'samo' 2 put restartalo. Sad nema problema, nadam se da ni neće...
Nego jer netko došao do heat-levela 6? Kako?
Meni se nikad nije restartalo, ali i uz ATI Radeon 92250 na 256 MB i sa gigom RAM-a, te nove drajvere za grafičku mi zna početi trzati do neigrivosti. Ima li to veze sa tim da sam non-stop online i da mi se u pozadini skidaju stvari?
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
pa ti si opsjednut sa tim heat levelom;D
ja sam bio n 5. heat-levelu i to mi je sasvim dovoljno. ne želim ni pomislit kakav je 6. level.
ja mislim da ga cak i nema
Jupi Imam Je Jupi
Ja sam razbija kontroler (yoystik) pa nemogu vise igrati.
Na tipkovnici mi nikako ne ide.
Jel zna netko kakva je PSP verzija, ako ju je možda igrao? :thumbup:
Ej ljudi šta dobijem/izgubim ako me panduri ulove a imam onu neku karticu koja VALJDA vraća auto ako mi ga uzmu (ona 3 X-a sa slikom pauka). Dali će mi onda auto ostati i šta će kasnije biti samnom :D
mislim da nema heat levela 6= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
a cross te lovi kad pobijediš prvoga
[QUOTE=XLR8R]Ej ljudi šta dobijem/izgubim ako me panduri ulove a imam onu neku karticu koja VALJDA vraća auto ako mi ga uzmu (ona 3 X-a sa slikom pauka). Dali će mi onda auto ostati i šta će kasnije biti samnom[/QOUTE]
kad te panduri ulove, popuni te se jedan onaj x
kad popuniš sva tri x onda ti je auto zaplijenjen i onda ti se ponudi ta kartica da ga besplatno izvučeš
eto mene je već pomalo prošlo to igranje nfs-a! došao sam do 4 mjesta i više baš nešto nemam volje!
Ja sam završio igru. Postoji heat level 6 ali samo na kratko na kraju igre kad vas ganja Cross i crne corvete i Heavy SUV-ovi po svuda... Jaaako teško!! Uglavnom, ako ćete trebati pomoć recite da vam dam hint.
I ja sam također završio (prije tjedan dana) i mogu reći da su dojmovi jako pozitivni. Grafika je super, samo imam malu zamjerku na sjene u igrici, nisu baš realno dočarane ali je sve u svemu super. Također mogu i igrivost pohvalit, samo da su se potrudili i dodali da se auti mogu realno razbiti, i onda odvajati novci za popravke, igrica bi bila savršena!
ma ja ima već 3 dana uopće ne igram. kao što sam rekao brzo sam volju izgubio. ako je ikad opet dobijem možda i završim igru:notooth:
Igrica je zakon, ali i ja sam brzo izgubio volju za igranjem, izgubio sam zivaca i zivaca uz cjelu seriju nfs-a....
I ja takodjer. Ne sjecam se kad sam je zadnji put pokrenuo. Ali budem, vec.. :satan:= Citat =:
Izvorno postao Glava_18
E ova igra je savršena...
...također izgubio volju... vidjet ćemo što će biti na dopustu, kad završi škola...
ma najgore je što sam ja toliko pizdio dok sam je igrao da sam space na tipkovnici prepolovio pa sam ga morao lijepit i svašta. ma ja sam malo lud oko tih igara. lako planem pa jadni komp strada:creep: !
Evo mojih zivotinja :D
http://www.neeth.info/galerija/thumbnails.php?album=619
dal znate kak da poboljšam grafiku? mislim ne onak u kvaliteti nego samo mi se... joj neznam kak da objasnim... dok vozim stvaraju se razna sranja po ekranu jedva vidim kud vozim... a kad sam prvi put igral toga uopće nije bilo...
danas sam pobio tu tvrdnju= Citat =:
Izvorno postao bbbrljo
na blacklisti sam izazivao drugog i počeo me loviti cross
WTF is cross?!?
to ti je glavni murjak! ima neku bijesnu mašinu pa kad te on počne hvatat nema ti spasa! ustvari ima ako dobro voziš!;D
ovako neće mi uć u igru jednostavno me izbaci (uđem u sd4 uprem hide uđem ali onda mi pokaže crni ekran i komp se restartira) a sve je prije radilo a odjednom više neće znam za re instal ali ima li neka druga opcija
Dali imas neki firewall(Zone Alarm ili slicno)?.Ako ga imas iskljuci ga i onda pokreni igru mozda on blokira igru...= Citat =:
Izvorno postao Hacker
samo windowsov ali prije je valjalo
Meni se isto restarta kod onog crnog ekrana (...loading...) nekad odmah na početku nekad kasnije.
Jel imate vi ovu "utrku" na svom nfs-u?
Odite u Championship series -> nađite 69. utrku zove se "Black Edition Chalenge"
Pitanje za sve: dali ja to imam onaj black edition? Netko je rekao da u BE dobiješ nove aute (neki porsche, ford gt...) imam ih al neznam jel to to..
meni se popravilo (od djeda mraza za božić)
evo igra je završena....nije loša....dosta uzbudljivo na kraju.....jedino da ima malo vise filmova ili slično...
Igram igru na PSP-u i fora mi je ali policija mi je užasno IRITANTNA, čak mislim da su pretjerali s njom malo...i ima jedna staza, mislim da se zove City Power koja je toliko očajna da ne znam kaj im je trebalo da stave takvu stazu...
hmm sorry na padobranskom upadu al jel mi moze neko rec di ima taj safegouard danas nabavljam tu igru i prek dejmon tulsa je ..
pa kad instaliraš igru sd4hide bi trebao biti u tom folderu
fal fala skuzih sam ...
thx dj_velja :thumbup:
danas bio kod njega , objasio mi kaj treba i dao igricu ...
malo mom kompu treba par godina da se louda sve , ona jcrni ekran traje vjecn o, ali da ima trzanja u igri na 1024 medium details bas i nema.
jos kad defragamam hard .. hehe.
tu sam te ceko .. oces race po Zgu ? :rolleyes:= Citat =:
vi ste poludili. Underground je zabavna igra ali ni 2 % dobra kao npr gran turismo istina samo na ps2. A sto se tice volana to je bolje ne komentirat. To igru ne bi smio igrat volanom. Kaj mislis da ces imat bolji filing i da ce ti auto bolje ic?? Pa igra tak i tak nema apsolutno nikakve veze s realnom voznjom!!!!!
Pardon napiso underground umjesto most wanted
bas mi nije neka usporedba Gran Turismo i Mosta wanted . jesu obe voznje , ali svaka na svoj nacin , tak oda usporedba ne stoji .
grafika je predooooobra !!
ful mi se svida ono kad brzo vozim i il stisnem nes il neznam sta ga pukne al sve se zablura i onak je auto jasno se vidi ali ej okolo malo mutno jeeeeebeno! :thumbup:
btw tek sam na pocetku el se zna jel ima koji bmw u igri osim onaj GTR na pocetku ? (koji , da spomenem , ima opako drzanje u zavojima ) ?
nemaš niti jedan bmw u igri osim tog
koje sranje !!!
al bitno da ima nekakvih anonimus auta za koje nijedan real racer nikad cuo nije!!!
was fur debili u tom EA sportsu!!!
grrr!!
ja ne trazm M3
ja ne trazim 328 330
dost mi je i 320 rasni šestak ...aaaa.
joj strašno,sad molim te bojkotiraj igricu!
štrajkaj glađu dok ti se ne ispune uvjeti;D
joj ma užas,katastrofa
koji anonimus auti? :dunno: :creep:= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
svi auti kojji su u igri su licencirani i svi postoje
Igra je zbilja super..samo ne znam kaj taj BMW tam radi..ocito su dobro platili reklamu..BMW nema nikakve veze sa streetraceom (svaka cast 300+ iber konja..ali Supri biturbno ne moze ni blizu)...pogotovo ne u japanu niti americi...bas kao ni A4 i slicni pandani...cudi me da nema hondi..skyline-a (il ga nisam vidio)..on i NSX-ica su kraljevi street race-a po japanu..al i u Americi...
pozdrav
Definitivno se slazem sa tobom i to sto nisu stavili Skyline je jedan VELIKI minus.= Citat =:
Izvorno postao hypnotized.zg
mozete mani poslati save game ???
celikovic@gmail.com
ovako jel zna netko kako se namjesti na brzinomjeru kako da pokazuje km/h a ne milje
eto. . .= Citat =:
Igra je bezveza razocaranje veliko.katastrofa
(moje misljenje)
Probajte GT4 !!!!
MPower, ove dvije igre nisu za usporedjivanje. GT je ozbiljna trkacka igra dok je NFS jurcanje gradom, za sve dobne uzraste :)
izvor: bug gamemaster= Citat =:
Premda su se mnogi igrači radovali novoj najavljenoj zakrpi za Need for Speed: Most Wanted koja bi ispravila uočene propuste, jučer je na službenom EA forumu objavljeno kako se od novog patcha odustalo.
Isti je već bio u fazi izrade, ali prema službenom objašnjenju od njega su digli ruke ponajviše zbog nedostatka vremena i resursa. Po mnogima, objašnjenje je krajnje nebulozno i neprihvatljivo, jer za dobru zakrpu nikada nije kasno, dok odustajanje zbog financija ili resursa kako to ljepše nazivaju, EA uistinu nema opravdanja. Da li to znači da NFS: MW više uopće neće biti nadograđivan, ili je riječ o privremenom rješenju, za sada nije poznato.