ja cu valjda pisat zadacu sad a neda mi se :(
danas engleski,blok matika,fizika,blok osnove omg!
Printable View
ja cu valjda pisat zadacu sad a neda mi se :(
danas engleski,blok matika,fizika,blok osnove omg!
Instaliram Linuxe i dalje :p It's time to recompile the kernel :)
Skidam Hardy, DVD edition. :spin:
Bojim se da me ne pita danas latinski, imal sam 4 na polugodištu, a sadašnje ocjene: 2 i 2. Još tri dvojke i zacementiral sam se i bacil u more...
Skinut...
Ovaj KDE4 je totalna koma.
DCOP server uopće ne radi kako treba (recimo ne mogu kontrolirati Volume ili snapshotanje ekrana), nema mogućnosti podešavanja login managera u System Settingsima, onaj idiotski meni je fakat nezgrapan za korištenje itd itd...
Bilo koja shutdown opcija pozvana iz menija smrzava stroj. Issss.
maco....
odi tu, 'bem li ti kernele i linukse..
idem na svadbu veceras..
tek druga od mnogih u nizu ove godine.. bankrotirat cu!
hm da,ponosan vlasnik ukora..nepitajte zasto;D
jer sam otvorio blog s pizdarijama u razredu i oni su to otkrili i neki profesori su samo vidli i ja brzo dodem danas kuci maknem sve s youtubea i sve postove izbrisem i uslikam sebe kako pokazujem srednjak i stavim to na blog i napisem evo vam ku rac;D...bio sam kod ravnatelja jer su profe rekli sta smo radili i reko je da cu dobit ukor u ponedjeljak zbog snimanja pod nastavom tak nes:crazy:
Pametno što si sve poslanjao, kao prvo!
A kao drugo glupo što si to dozvolio da vide u razredu, za neke stvari služi i multimedialni uređaj zvali mobitel a internet je javan tako da sve snimke drugih koje si tamo stavio ti mogu ozbiljno naštetiti ako ti žele spakovati!
A neznam kako,sve sam pobrisao,sve komentare i sve video snimke i slikke..blog je u opticaju vec 3 mjeseca i dosta je "popularan" tak da se moglo skontat da sam ja autor po komentarima valjda..ima oko 10500 posjeta tak da je neko vidio al tek danas se razgalamilo po skoli o tome...vidit cu u ponedjeljak sta ce bit mozda su me tjeli sam uplasit...
OVak na blogu je bilo snimanje kak likovi duvaju marihuanu pod satom,gadaju profu kredom,kak zakljucavamo profu u wc onda kak se udaramo u razu i puno toga...fora je u tom sto oni nisu vidli to nego samo zadnja dva posta jer sam u opcijama naredio da prikazuje zadnja dva posta i najvise mi seru zbog te snimke di vrpamo profi iz hvatskog po torbi sva sreca pa ostalo nisu vidli..
jedan iz mog razreda je donesao suzavac u spreju i pustio ga u svlacioni, pod njemackim i geografijom. ovaj jadan je dobio ukor pred iskljucenjem, ali se ispisao iz skole jer mu je vec bio pun k....
Evo javljam svima da sam prošao kolokvij iz matke..i to sa 4....:respect: :bigjump: :bigjump:
@sonyck.... nemam riječi stvarno na ono...:crazy: ;D
haha cuj ovo
Pita profesorica ivicu, ivice zasto si zakasnio na prva dva sata?
A on će na to: Ovako profesorice, šetao sam vani, i odjednom boli,ja gledam, ne boli me glava, ne boli me ruka, ne boli me trbuh, kad ono pogledam dolje, boli me ***** za prva dva sata ;D
svi vi koji ste maloprije na RTL-u vidjeli kak je lik vručoj plavoj koki prerezanom sačmaricom skinuo lisice s ruku - ne pokušavajte to doma ;D
to fakat treba puno vježbati :D