Znam ja to (heck, radim u PHP-u skoro 10 godina :) ), zato i znam da je najvjerojatnije trivijalno za ispraviti, pa mi nije bas jasno kako nisu to primijetili. I to jos u komercijalnom softveru...
Printable View
Ja mislim da bi trebalo dodati smiley za xD :)
Zasto forum vise ne podrzava č ,ć ,đ, d
čćpčćššđđžćč podržava
Izvinjavam se onda mi nesto sa browserom nije uredu! Sad sam izasao na stranicu sa Internet explorerom i sve je uredu!
Vidim da je ovdje nekoliko promjena...
Jel možda neko zna koje SVE promjene su nastale?
Vidim da je dodan gumb multiquoting, thanks, i da su maknute informacije o operateru i mobitelu...
dodan je thanks plugin
multiquote se pojavio jer sam resetirao template za prikaz postova da bi se prikazao 'thanks' gumb, a onda je došlo i ovo jer prilikom upgradeova koje je joker radio nije bio resetiran taj template
operater i mobitel su vraćeni, nisam skužio da sam to obrisao kad sam resetirao template.. tenks
obrisao si i polje Viđen online...
Ne radi ovaj multi-quote.
Stisnem na njega (i trebao bi pocrveniti)- ali ništa.
Stisnem na dva posta multi-quote i post reply- ali ništa ne quota.
Jel to namjerno izostavljeno (slučajno stavljena opcija) ili...?
To sam i ja primijetio, i javio dalje. Istina, trenutno je zapravo iskljuceno.
Cini se da je gumb greskom tu, no vidjet cemo. :)
Kako nas je Zappan obavijestio, Multi Quote se sam pojavio prilikom postavljanja gumba Thanks, tako da treba čovjeku malo vremena da vidi kako to složiti da funkcionira.
bilo bi dobro stavit gumb za pohvalu:respect:
A što znači riječ "Thanks"?
hvala ili...
Ne radi mi opcija "Brzi odgovor" http://cafe.mobil.hr/images/buttons/quickreply.gif
Moguće da je povezano s misterijom oko multiquotea..
Hm. Blokirano je na jednak nacin kao i MQ, moguce da imaju veze...
Ne razumijem zasto je "Last seen online" opcije nestala iz prikaza.
Plugin je aktivan i sa njime nema problema (verzija koja je instalirana je 1.5).
Zasto se polje ne prikazuje nepoznato mi je i tako ostaje nakon svega sto sam isprobao.
Sto se samoga plugina tice postoji i verzija 2.0 koja dokatano radi na 3.7 verzijama VB - a, tako da je to mozda krajnje rijesenje problema.
Nemam licencu za DL sadrzaja sa foruma, pa ce implementaciju morati obaviti joker (ili zappan mozda ako ima licencu).
Link na navedeni plugin ver. 2.0:
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=123366
@Bimbi: Ja vidim "Last seen online" tj. "Viđen online"... Nalazi se odmah ispod avarara, a prije je bio iznad broja postova...
http://slike.hr/slika/bezimena6th.png
Dodao bih pravo na copyright na forumu. Npr, na avatar, lokaciju i signature (ako su neki posebni). Npr. mene kopira SEboy, makar njemu možda malo mogu oprostiti, s obzirom da je moj prijatelj inače.
Nema toga. Sve sto stavis na forum je javno. Sorry.
Ako bas hoces, mozes u sig ili negdje napisati da je to tvoje i da je kradja zabranjena, ali forum sam po sebi te nece zastititi sto se toga tice.
a daj sredite ovo s novi postovi
ja san sad klikno JEDNOM i odma mi je izbacija error i nema teorije da ja mogu sad opet kliknut na novi postovi