Igrom slucaja sam bio na trgu u 9 uri, no nisam pratio ovu temu...
Printable View
Igrom slucaja sam bio na trgu u 9 uri, no nisam pratio ovu temu...
a navodno je bilo nešt..... ;D
Takozvano prokletstvo Tut Ankh Chellexa. A sliku ćeš imat kad se pojaviš na sastanku s fotićem :wave:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
E ovome sam se smijao dobre tri minute :D :D :D svaka čast, pogotovo za "intelekt delfina"= Citat =:
Izvorno postao tomo
= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
eh bili smo u onom bircu ispod done,mislili smo u donu al nije bilo mjesta pa dok smo se odlucili di bi sjeli smo u taj..mislim da se bon zove..a da smo napravili par koraka vise i tebe bi sreli...eh :)
Svi me znaju u mom zavičaju :)
da, i onda bi svi mogli bezbrizno umrijeti jer smo napravili u zivotu sve sto smo ikada zeljeli :)= Citat =:
Izvorno postao mala
Sad si ti sarkastičan, ali svi znamo da ti je žao što nisi mogao doći :smart:
idem sutra vjutro u zg, ak je neko za kakvu kafu...........
vjutre sam v krevetu...:smart:
bleh...:nono:= Citat =:
Izvorno postao mala
idem do lili na kavu :p
i dorucak (cevape) :notooth:
j viš, da i ja vidim toga cingaca ili čingača ili cingača...kakv več ide,...:D
čingač (sad meko il tvrdo neznam) nemrem sutra idem s frendicom kupovat nes
škornje? :notooth:= Citat =:
Izvorno postao mala
a mozda i to..ona si neke cipele ide kupit:klap:
Jel netko spomenuo Čingač? :smart:
Uvijek za, pogotovo jer mi je 7 minuta od kuće :king:
Nego - danas je subota, a sutra je petak ili nešto tome slično i moglo bi se forumski sastančit ako se nađe kritična masa od barem dvoje zainteresiranih, s tim da jedna od to dvoje mora biti mala, malena, irena, juzrnejm ili neko peto bićence ženskog uvjerenja e kako bi se, ko muhe na med, navukli i ostali žitelji ovog foruma.
ja nemrem danas,dosao mi je decko pa idem s njim a sutra valjda u papayu..nesto se prica..pa kasnije na jarun il nekam....:)
**** vas što ste zapeli s tim sastančevanjem dangube jedne, sad bi se svaki dan nalazili!
E ne može! Dok ja ne mogu, ne može nitko! :)
zapravo,ajmo se svi naci dok wb ne moze :notooth:
Samo vi dajte! Takav sastanak je već osuđen na propast!
Ajde!!! ;D= Citat =:
Izvorno postao mala
Auuu... neko ima visoko mišljenje o sebi (NHF WB, šalim se)... ;)= Citat =:
Izvorno postao WB
A da se dogovorite(mo) jedan dan, al ono popodne, ne predveče... Dok je lijepo vrijeme da se ne smrzavamo... ili su ta okupljanja uvijek po noći, predveče, tj kad padne mrak, tako da vaša lica nitko ne vidi... :notooth: ;D
moze,popodne pocnemo i do navecer se ugrijemo ;D
Nego! ;D Vi mislite da vam je prošli put bilo dobro? Bwuahahaha! :evil:= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Forumlings do not know jet the meaning of whiteboy! :satan:
Hehe, dosadit ćete si brzo ako nastavite ovim tempom... ;)
oni su se mene zazeljeli,kao idemo sastanak napravit,a zapravo mene zele opet vidjet :lmao: