Imam sin city dvd doma već dugo i samo čekam kad ću ga pogledati :)
Donnie Darko, 7/10...
Printable View
Imam sin city dvd doma već dugo i samo čekam kad ću ga pogledati :)
Donnie Darko, 7/10...
ja od filma trazim da bude zabavan a ne realistican.
Sin City 7/10 dobar film na pocetku sam bio malo zbunjen onda sam se ufuro u film
xXx: state of the union 6/10 jos jedan napumpani americki akcijski film na brzinu, iz mase se istice glumcima (ice cube, xzibit). u filmu mi se jedino svidjaju auti (a jurnjava sa autima je ionako premalo) a scene jurnjave autima izgledaju kao da su iz igre need for speed, ktsrtfa.
dali je netko gledao :The Life Aquatic With Steve Zissou (o čemu se radi???)
Ja sam. Nije loš, ali... mislim da sam ga već ocijenio.
"Djevojka sa bisernom naušnicom" (Girl With A Pearl Earring) - nisu mogli odabrati bolje od male Scarlett za naslovnu ulogu.
7.5/10
...slažem se!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Lord of War
Jedan od najboljih filmova koje sam gledao u kinu. Svakako preporučujem. Potpuno zasluženih 10/10.
50 prvih poljubaca 8/10 sjajan film, smjesan i dirljiv...
Ključ tajni (možda me se dojmio najviše jer sam ga pogledala u Cine staru)
Kuća voštanih figura (House of wax) - 7/10 - tipičan o horor o skupini mladih koji završe na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme. No, film mi je bio prilično dobar sa dosta "zanimljivih" scena koje su vjerno dočarane (scene tipa rezanje prsta papagajkama, kolac u glavi i slično). Samo da napomenem da Paris Hilton igra jednu od glavnih uloga i s obzirom na njenu razinu inteligencije, mislim da se dobro snašla ;D
Kaj glumi zombija?= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
ili neku voštanu figuru
Prevoditeljica 6/10, dosadno... al dobra je nikol kidmen dobra
Je li itko gledao Doom???? Imam ga ja, ali uvjek zaspem prije nego sto ga pogledam (oko prve scene), jel ima ikakvih dojmova????
Batman Begins mi je stvarno OK! 8/10
evo upravo sam pogledo egzorcizam emily rose i mogu reč da mi se film jako svidio,za razliku od npr egzorcista: the beginning...vrlo zanimljiv pogled na situaciju,po mojem ukusu rekao bih,znanstveni pristup,malo horora,dobar balans.
E to moram ić gledat.
Ja se isto spremam ići gledat Emily Rose, jer su ga razvikali na sve strane...
Ja imao rezervirane karte za prošlu subotu. Frendica i ja krenemo sa autom u grad, a kad ono pred garažom u Branimir centru red, nigdje po cijelom kvartu ni jedno slobodno mjesto, auto na autu. Puko mi film nakon pola sata kruženja i zaputimo se u Broadway, ali tamo nismo našli ništa zanimljivo za pogledati. Na kraju samo završili u McDriveu. What a way to spend a saturday night...= Citat =:
Izvorno postao sodom
1.12. harry potter!!!!!!!!!!pretpremijera.....
ajde,ajde popljuvajte me........
Baš nekidan pogledah "Dečki ne plaču" (na TV-u) - Jako dobar film, ocjena 5.
A inače su filmovi po istinitom gogađaju kategorija zasebe.
MindHunters , prijevod - Umolovci , dvd iz videotke , ocjena 9/10 - film je zanimljiv i nema nekih kliseja poput ajde spasi svijet idr .
Evo ja jučer gledao Pottera, po meni ništa posebno, moglo je i bolje za 330 milijuna dolara
7/10
po tebi....ma kakvih 330...film je koštao 150mil.
možda misliš na superman returns-on će doći oko 400mil(sa marketingom i produkcijom)