Gotov i moj za jedan N96 i to za 15 minuta! A kad upišem IMEI drugog N96 dobijem poruku:
O čemu se radi? Jel zna netko?Code:OPDA智能手机网 提示信息
cert_apply_exist
如果您的浏览器没有自动跳转,请点击这里
Printable View
Gotov i moj za jedan N96 i to za 15 minuta! A kad upišem IMEI drugog N96 dobijem poruku:
O čemu se radi? Jel zna netko?Code:OPDA智能手机网 提示信息
cert_apply_exist
如果您的浏览器没有自动跳转,请点击这里
Ne znam kaj je sad ali ili ja neznam di treba kliknu za download ili opet ne radi. Po ovoj novoj metodi sve ide glatko do zadnjeg dijela, mislim dobio sam i onu zadnju sliku s datumom mog posta i čekao već 3 sata ali meni se ništa ne pretvara u link.
????
http://slike.hr/slika/we1.jpg
Mora ti se pojaviti ovaj zeleni tekst (znači: Has been completed) i na kraju linkovi cer i key
Evo sam da se javim, dobio sam certifikat. Trebalo je čekat cijeli dan ali isplatilo se. S HelloOX 1.03 sam uspio hacknut N95 8GB s firmwareom v31.0.015.
Hvala svima na pomoći!
dakle kada idem potpisati helloOx da hackiram mob onda mi javi error ""Unable to install. Constrained by the certificate", certifikat sam dobio od korisnika _tekken_ sa symbian freak foruma, poksao sam potpisati i preko kompa i preko moba ali nikako da proradi -.-, pls pomoc
je sa opda ali izgleda da je stavio previse IMEI-a te zato nece radit sad sam stavio imei za certifikat tu i nadam se da ce do sutra bit gotov posto vec 4 dana cekam certifikat
meni je danas stiglo s te stranice (vgooo.com) ali isto mi napise kao da potvrda sprecava instalaciju? ne kuzim
Uspjesno sam dobio kljuc putem objasnjenja na ovoj Temi, ali nisam isprobao valjanost, kad se vratim sa posla probacu i potvrditi, uglavnom kreiranje kljuca RADI!
da ne ispadne da nisam trazio a jesam.... a zanima me: zasto se uopce moraju potpisivat te aplikacije? i koje se to moraju potpisivat? recimo jbktaskman sam instalirao bez problema dok mi za neke druge javlja da nisu certificirane ili potpisane... ne znam sad tocno. u cemu je razlika?
Da potvrdim, certifikat je 100% ispravan, uspjesno sam potpisao HelloX i probio zadnju verziju firmware-a za N95 8GB! Hvala!
nero81, neke aplikacije se ne trebaju "potpisati" tj ne trebaju validirati da bi se uspjele instalirati na mobitel, odi na pocetak teme i prati korak po korak, uzmi sebi kljuc i certifikat za mobitel, nadji HelloX program i potpisi ga s dobijenim kljucem, instaliraj i moces sve i jedan program instalirati bez ikakvih problema!
Znaci poslije hakiranja symbiana sa HelloX nece biti potrebe za potpisivanjem aplikacija, samo cisto instaliranje i uzivanje :)
Probao sam sa OPDA i ne mogu se nikako logirati, iako sam vec bio za cer. Stalno me izbacuje, a ne kuzim sta pise! Kako to rijesiti?
@Insufficient
Kod mene nece preko HelloX, pokrenem instalaciju i onda kasnije pise non stop da se instalira, nikako da zavsi, neznam u cemu je problem...
Pokusavam haknut preko HelloX-a Nokiju N95-8GB sa softom v31, ali nece. Jel postoji neki drugi nacin??
Od kad sam haknuo mob preko ove stranice nemogu apsolutno ništa instalirt javlja mi da je datoteka oštecena ( nemoguce da su sve ošteceni ) i nemogu isto tako ništa izbrisati zašto???
Može li me netko regati na opda.com.cn jer nikako da uspijem?:blush:
Ma nemas sta otvarat novi mail, kad se regas napisi mail koji hoces perozdero@gmail.com, ionak te ne trazi mail nikad.
Gmail, hotmail, izmjena lozinke i ostalih stvari ali nista, stalno me izbacuje! Smola!
Evo nitko mi nije odgovorio, N95 8GB sa v31 firmwareom se moze hakirat sa HelloOx 1.03 :P