Odgovor na neistine El Nina
EL NINO KAŽE:
Nisam se mogao javiti čovjeku na mobitel, ali sam mu poslao na forumu privatnu poruku, što znači da sam mu javio! Drugo, nisam znao da on ide prodavati svoj mp3 player da bi kupio moj i nisam mu niš obećao, nego je on rekao da će me nazvati u nedjelju, ponedjeljak i onda ćemo se dogovoriti...osim toga, navedeni član i ja smo se dogovarali duže vrijeme u vezi tog mp3-ja i stalno se premišljao, tako da mi nije bio garancija da će ga uzeti...osim toga, samo mi vi nemojte soliti pamet o neprofesionalnosti, molim lijepo...
Trgovao sam na forumu sto puta i već sam si predočio sliku o trgovanju s pojedinim osobama, pogotovo novim članovima, koji se uredno odluče na trgovinu i u zadnji tren odustanu...******, imam takav stav i kaj sad...
Ima ljudi s kojima se zbilja može sve dogovoriti i to brzo, a ima i nekih s kojima se natežeš 3 dana jel bi il nebi nekaj kupili...jebala te takva trgovina...to mi je dovoljno da zaključim na temelju iskustva da kupac najvjerojatnije neće kupiti proizvod...
Nakon neistina izrečenih od strane "cijenjenog" i "dokazanog" člana osjetio sam potrebu regirati. Krenimo redom:
EL NINO KAŽE:
Nisam se mogao javiti čovjeku na mobitel, ali sam mu poslao na forumu privatnu poruku, što znači da sam mu javio!
- malo naivno zvuči, zvao sam ga nekoliko puta tokom dana a poruku na pm sam mu poslao tek nakon što mi se nije javljao na mob. Znači nije se on meni javio već ja njemu te je tek onda odgovorio
EL NINO KAŽE:
Drugo, nisam znao da on ide prodavati svoj mp3 player da bi kupio moj i nisam mu niš obećao, nego je on rekao da će me nazvati u nedjelju, ponedjeljak i onda ćemo se dogovoriti
- još veća laž, dobro je znao da ću prodati svoj mp3 jer smo o tome razgovarali preko PM, trebala je biti zamjena moga mp3-a uz doplatu ali kako je naglasio da mu treba lova javio sam mu da ću prodati svoj i isplatiti ga u gotovini u cjelosti
- dovoljno je pogledati post El Nina u oglasniku za prodaju svog mp3-a da se vidi kako je izričito napisao da se dogovorio 100% i dogovor je bio da ću ga u nedjelju nazvati (kao što sam i učinio) da se dogovorimo gdje i kad ćemo se naći a ne da vidimo hoće li biti šta od trgovanja...
EL NINO KAŽE:
osim toga, navedeni član i ja smo se dogovarali duže vrijeme u vezi tog mp3-ja i stalno se premišljao, tako da mi nije bio garancija da će ga uzeti...
Ima ljudi s kojima se zbilja može sve dogovoriti i to brzo, a ima i nekih s kojima se natežeš 3 dana jel bi il nebi nekaj kupili...jebala te takva trgovina...to mi je dovoljno da zaključim na temelju iskustva da kupac najvjerojatnije neće kupiti proizvod...
- istina je da smo se dogovarali ali nije istina da sam se ja premišljao, onoga trenutka kada sam smatrao da je cijena postala realna odmah sam nazvao člana i dogovorio kupnju, nije istina da smo se navlačili jer sam ja samo pristao na cijenu koju je El Nino sam ponudio!!!
=> Na kraju bih samo rekao da sam ogorčen razlozima koje navodi, usto primjetio sam da je prodaju obavio sam dan nakon što sa sa mnom dogovorio što znači da mi je mogao javiti. U tom slučaju ne bih prodavao svoj mp3 i sve bi ostalo na malo nižoj razini (ne)profesionalnosti dok je ovako sve skupa ispala velika bezobraznost od navedenog člana
El Nino: :thumbdown :thumbdown :thumbdown