E, ako mi ova kišurina pljusne prije nego krenem doma, odnosno prije nego stignem doma, ne bu bilo dobro. Sam tak ću nekog po random odabiru zbanirat.
Printable View
E, ako mi ova kišurina pljusne prije nego krenem doma, odnosno prije nego stignem doma, ne bu bilo dobro. Sam tak ću nekog po random odabiru zbanirat.
Kod mene sunčano i toplo, skuvao sam se na faksu:)
kljucam...
Pozdrav svima...
glava me boli... :-/
neku prehladu sam ulovio... a sutra treba ponovo na fax... :-/
i još programirati u c++ :(
mene grlo boli,kupio med,caj,munli i vec je bolje :crazy: a kupil sam si i Gillete fusion power,zakon je :hrv:
doso iz skole...sad kuliram:D
došo iz škole
odma mi stari digo tlak
gledam ds9 i jedem i zivciram se jer me jebu titlovi
Ponosan sam vlasnik jos jedne opomene razrednika jer sam reko profi da se mal stiša jer me boli glava:D
Ne znam. Zar je zabranjeno pomagati forumasima na ovom forumu. Koliko znam, oglasavanje je ukoliko trazis neku novcanu ili materijalnu protuvrijednost za svoje usluge. Ja to ne trazim.
A za ostale, ne, ne budem se s time zafrkavao po konovima, jer tamo je to vec uhodana spika koja nikog nece impresionirat. Govorim o faksu, poslu, na pijankama, "spasavanje svijeta" situacijama i sl.
čekam ne zaboravi stihove
Nije to nista. Ja sam dobio ukor zato sto sam rekao svojoj nastavnici da je glupaca.
lol. A ******, ono, proci ce to. Zaboravit ce ljudi. Mi smo u XV.-oj svatko imali barem jedan ukor pa nikom nista. Jedino ak zavrsis na sudu zbog ubojstva moglo bi biti problema. Hehe. Shalim se.
Weeee. Jubuntu 8.04 izlazi za tri dana. A taman sam skrpao 7.10 da radi kak treba :P
Hehehehe. Jel skuzila da si je zafrkav'o :D
dosadjujem se....
Eo kratki osvrt na pizdarije sto sam napravio ja i moji frendovi iz razreda:
-Na roditeljskom sastanku sam rekao da ucim 25 sati na dan tako sto se ustanem sat ranije pred starcima
-rekao profi da cu joj nacrtat ljestve na ploci kak bi se mogla popeti jer su gore na ploci bile krede
-zakljucali profu iz fizike u wc(nas 5)
-rekao jednom uceniku pred profom da udari profu sakom(ima i video snimak)
-reko profi da se ne dere jer me glava boli(u petak bilo)
-profa rekao da mu trebaju krede u raznoj boji za neke vektore a ja na to rekao "sareno budali drago"
Mislim da je to sve sto se ove godine tice:D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bwahahahaha, koja legenda ;D