doom
film je tipa resident evil, zatupljuje pomalo, pred kraj filma ima zanimljivih levela da se tako izrazim:)
Printable View
doom
film je tipa resident evil, zatupljuje pomalo, pred kraj filma ima zanimljivih levela da se tako izrazim:)
xXx the next level 9/10 film ima ludih scena i puno auta-brzih al mi se ne sviđa gluma nekih glumaca (predsjednik)ali ipak 9
Jedinici bih dao jedva 5/10, a dvojku ne mogu ni posuditi nakon što sam vidio foršpane. ...grozota na kvadrat...
Charlie i tvornica cokolade, (kino) 10/10
film je super, preporucujem. to je jedina lektira koje se sjecam da sam procitao u osnovnoj i otkad je najavljen film, jedva sam cekao. ako ste imalo djetinjasti, isplati se pogledati film
Wallace & Gromit u povrtnoj avanturi (kino) 8/10
animirani, primjeren djeci, maloj djeci :D
Upravo pogledao 'Lord of war'. 7/10
Sasvim solidan film, ima akcije, malo humora i dublju poruku.
Navodno je film trebao biti zabranjen u USA, a nisu ga niti htjeli producirati u hollywoodu...
...Kako je propao rock'n' roll- :10/10
Ts! Ništa čudno... Kao da ljudima ionako nije jasno kaj se događa.= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Ajme, koliko ja nisam bio u kinu... Od Star Wars III... Blago vama u tom Zagrebu.
jelda? :D ja jucer bio u cinestaru a danas u broadwayu. koji raskos je to...
40 godisnji junfer - ok filmic za pogledat s drustvancem,nista pretjerano humoristican,pomalo isfuran forama al za pogledat je ok, ocjena 5/10
"Palindrom" - Ako ste pogledali "Sreću" ili "Pričam ti priču", sve će vam biti jasno. Nije baš lako za ocjeniti, al' ajde.
6/10
....Sati-odlicna gluma 9/10
.....Hostage- katastrofa- 5/10
"Posljednji akcijski junak" (Last Action Hero) - meni super zabavna polu-parodija na hollywoodske akcijske filmove kojeg su kritičari totalno krivo shvatili (idijoti...).
7.5/10
Posljednji akcijski junak-hehehehhe,8/10....film naše mladosti:)
zadnje pogledao
eternal sunshine of the spotless mind 7/10 jim cary se vrlo dobro snasao u jednoj neobicnoj ulozi za njega, film je onako.. malo cudan
dreamcatcher 7/10 zanimljivo... cudan malo film, o vanzemaljcima... koji su lose raspolozeni, dosta gadljivih scena ...
Dobro počne, zanimljivo se razvija, a onda ga useru sa vanzemaljcima na kraju. U sličnom tonu:= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
"Rat svjetova" (War Of The Worlds) - ne znam zašto se mnogima film nije nimalo svidio, ali ja u cijelom filmu nisam našao nikakvu veću zamjerku. Tempo ima, akcija je tu, dramaturgija, sasvim dovoljno (ne previše) specijalnih efekata i poznat kraj (Dan Nezavisnosti). Meni sasvim okej film.
7/10
e taj cu sutra pogledat.
da slazem se ovaj dreamcatcher su bas usrali stim vanzemaljcima nekako mi se to ne uklapa u pricu, recimo bolje bi bilo da nisu isli na vanzemaljce vec na neki virus koji je mutacijom stvorio ono bice duguljasto sa zubima.
Sve mi to izgleda kao da je neki glavešina filmskog studija na probnoj projekciji rekao: "Sve 5, samo mi tu na kraju ubacite neka vanzemaljska bića."
Astronuatova žena (prekjučer na RTL-u) - 6/10 - prosječan film za ubiti večer :)
Koliko mi se čini da je Dreamcatcher napravljen prema knjizi Stephena Kinga, koja je okej...ako je film rađen prema knjizi onda je glupo da sad nekaj mijenjaju...
istina, to nisam znao. sad sam procitao da je dreamcatcher prva knjiga koju je napisao nakon teske nesrece koju je dozivio u kojoj je skoro poginuo.
mozda mu se nesto poremetilo u glavi pa je zato tako cudna knjiga / film ;D
na A kanalu U paukovoj mreži (Along came a spider) -Morgan Freeman 7 1/2/10
Dr.Dolittle2 (bolji mi je 1.)za skratit vecer 7/10:)
doolitle 2 jezakon al za veceras sam ipak odabrao taxi 2 na novoj
taxi 2 (kao i taxi 1) 9/10. (dok je trojka losija) meni najbolji francuski film a i bolji od nekih americkih u tom stilu
mr. and mrs. smith 9/10 dobra akcija, napeto, zestoko i prije svega dobra originalna radnja filma...
"Sin City" - nikada nisam nešto posebno čitao stripove, ali ih smatram kao vrstom umjetnosti, ovaj film jest strip na filmu u svakom smislu. Još kada sam proljetos vidio na netu foršpan za ovaj film, trnci su me prošli. Navodno će biti i nastavak. I da ga ne bude, ja sam super zadovoljan.
8.5/10
Meni je Sin City bio pomalo nedorečen, ali fantastično napravljen... 8/10
The final cut... ideja odlična, ali opet nedorečeno... 6.5/10
Hostage: 5/10
Tebe je bome stvarno lako zadovoljiti glede filma... ;D= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla