adblock > block this ad > adio spammy obavijesti :D
Printable View
adblock > block this ad > adio spammy obavijesti :D
Jedna kritika na racun bonbon mreže.
Dakle registrirao sam podatke kako bi dobio bonus od 20kn na racun ali evo još uvijek do sada (proslo je 14 dana) nikakav bonus niti sam bilo sto dobio osim odgovora da je prosljedeno tehnickoj sluzbi i da cekaju odgovor
Dakle svoje podatke sam dao for free ;)
Isti slučaj i kod mene. Ja čekam 11 dana
Tako sam i ja čekao neke vrijeme i ništa. Kad sam im poslao mail samo su me tražili OIB i odma isti dan je bilo riješeno.
Ocito se njihovom serveru jednostavno ne da. Ko vlada RH ;)
Ja neodustajem je nije stvar vise tih 20kn nego principa, digao sam na noge i preko Twittera, Facebooka, maila, foruma etc.
Ja sam registrirao broj prije par mjeseci, u meduvremenu je broj istekao, ponovno nadoplacivan... i dalje nista.
Ja sam dobil nakon cca 20 dana 20 kn na racun ;)
Ja sam imao namjeru prebaciti tih 20kn na drugi broj. Pare nisam dobio a za broj mi je istekla aktivnost tako da mislim da mogu zaboraviti 20kn. Koliko vidim to je bonbonovo uobičajeno ponašanje. Stvarno govnarska odluka uskratiti 20kn.
Vi koji niste dobili novce moguce da vam je registracija odbijena zbog netocnih podataka(mora vas se dati pronaci na oib.hr bazi) a niste dobili SMS o tome.
A poslao sam točne podatke ili ja neznam svoje podatke pa sam poslao od druge osobe haahahah
Svi koji niste dobili kune, možete mi poslati na pm broj i puk1 pa ćemo provjeriti koji je status. Svatko može dobiti objašnjenje za sebe što se dogodilo, a naći će se neka dodatna kuna isprike onima koji čekaju duže nego što je to realno! ;)
ja sam dobio sve kune za registraciju, napokon.
Eto, imam info da su kune počele sjedat, kao što je slučaj s ispravljachem. Isprike zbog zbilja dugog čekanja. :(
Bonbon -nestalo mi interneta i kupim bon od 80 i cekam poruke za popust.dode 6poruka...jedna od njih da ako budem ima novaca da ce se reaktivirati razgovori?druga internet.i sad nevirujem da se poklopilo isti dan jedno i drugo.zovem ih i skoro me ubjedila da je tako posto su dosle poruke,drz nedaj ja ma vidi ti isto,je nakraju ima razgovara jos dosta i netribaju.i sad ostalo jos 50kn na racunu nakon sta sam aktivira internet 30 kn i sad da sam ima puno vise kuna na racunu aktiviralo bi ponovno razgovore i otisle bi kune bezveze .kaze ona greska sustava vratili bi pare.da oni sta skuze a sta s onima sat ne skuze.aaa mi pricamo o vama ne oviim drugima(tisuce sta ih sigurno nece skuzit)puta 60kn.zato pazite na sitne zaje..kaze triba sam odgovorit na por sa necu.zasto to moram zasto nestavite poruku sa hocu a ne sa necu.recu vam ja upravo radi ovih. Tisuća i tisuća ljudi
---------- Post added at 15:06 ---------- Previous post was at 14:59 ----------
Pogledaj moj post pa ces vidit koji su zaj... Oví bonbon
---------- Post added at 15:09 ---------- Previous post was at 15:06 ----------
To su zaj... Vidi moj post bonbon mukte kasnije sitni zaj..i.
---------- Post added at 15:17 ---------- Previous post was at 15:09 ----------
Bonbon -nestalo mi interneta i kupim bon od 80 i cekam poruke za popust.dode 6poruka...jedna od njih da ako budem ima novaca da ce se reaktivirati razgovori?druga internet.i sad nevirujem da se poklopilo isti dan jedno i drugo.zovem ih i skoro me ubjedila da je tako posto su dosle poruke,drz nedaj ja ma vidi ti isto,je nakraju ima razgovara jos dosta i netribaju.i sad ostalo jos 50kn na racunu nakon sta sam aktivira internet 30 kn i sad da sam ima puno vise kuna na racunu aktiviralo bi ponovno razgovore i otisle bi kune bezveze .kaze ona greska sustava vratili bi pare.da oni sta skuze a sta s onima sat ne skuze.aaa mi pricamo o vama ne oviim drugima(tisuce sta ih sigurno nece skuzit)puta 60kn.zato pazite na sitne zaje..kaze triba sam odgovorit na por sa necu.zasto to moram zasto nestavite poruku sa hocu a ne sa necu.recu vam ja upravo radi ovih. Tisuća i tisuća ljudi
Koliko sam shvatio, nisi zakinut osobno, ako jesi, možemo provjeriti. Što se tiče naplate, moguće je da se dogodi pogreška, ali kako bi mi tu pogrešku ispravili nekad nam sam korisnik treba ukazati na to jer se dogodi da se greška ne zapazi u 100% slučajeva. Nikad nije bio problem ispraviti pogrešku.
Što se tiče indicije da greške radimo namjerno, ne pada nam na pamet. Jer puno je operatera u Hrvatskoj i takve greške se ne opraštaju, nisu moralno u redu itd itd. Da to bonbon namjerno radi, ne bi dugo opstali. :)
Svaka greška koja se dogodi, može se ispraviti. Npr. ako pošalješ mail da ti se aktiviraju veliki razgovori, a agent greškom aktivira veliki internet paket, nema problema, vratit ćemo novce i posuti se pepelom!
Bonbon od 1. lipnja 2015. godine drastično diže cijene međunarodnih poziva.
Poziv Bonbonova korisnika prema Austriji (kada hvata slovenski signal) stoji 1.81 kn (naredba Europske komisije) i to se nije mijenjalo.
No prije je minuta iz Hrvatske prema Austriji (kada se hvata hrvatski signal) stajala 2.70 kn, a sada će čak 4.99 kn.
Bosna i Hercegovina nije u EU-a, ali je do sada minuta Bonbonova korisnika stajala samo 1.50 kn.
Od lipnja će koštati čak 4.99 kn!
SAD također nije u EU-a, ali je do sada minuta Bonbonova korisnika stajala 6.00 kn.
Od lipnja će koštati astronomskih 15.99 kn!
http://www.bonbon.hr/usluge/cjenik/c...narodne-usluge
Da li im je to Hakom dopustio?
Zasto ne bi?
trebao je Hakom davno sve naše operatere pritisnut, jer svi pozivi prema EU destinacijama ne bi smjeli biti skuplji od 1.81. kako je naredila EU jer i mi smo dio EU! ...a naš hakom im to tolerira....
druga stvar, samo neka bonbon diže cijene roaminga, Vip je zadržao cijene kao do sad što je pametna odluka, pa će onaj koji nekad i nazove sa svog mobitela inozemstvo fino prijeć konkurenciji... iovako im je zastarijela ponuda i traže od korisnika da minimalno 88kn potrošie da bi im dali nešto konkretno..nedugo su imali dizanje cijena sms-a.. sad još i ovo... oni kao da misle da su još uvijek monopolisti i kao da imaju recept za otjerati korisnike od sebe...
Nije ni čudo da Bonbon radi što hoće jer je dio HT-a!
Nitko ne radi sto hoce jer imamo regulatora...
prije bi rekao da Hakom tolerira i žmiri koliko god je potrebno, jer je dio HT-a... formalno nije, ALI...
HAKOM sjedište:
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti sjadište:
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
HT sjedište:
Poduzeće: Hrvatski Telekom d.d.
Adresa: Roberta Frangeša Mihanovića 9