TV Raspored od Hidden Androida?? Sjecam se da je meni po vise od 5 dana unaprijed prikazivao raspored...
Printable View
TV Raspored od Hidden Androida?? Sjecam se da je meni po vise od 5 dana unaprijed prikazivao raspored...
Eee tu sam aplikaciju koristio i dobra je samo što pokazuje HRT1, HRT2, RTL i Novu.. Nema RTL2??
Našao sam jednu predobru stvar za zezanciju, zove se Talking TomCat (ovo na linku je za iPhone, ali je za Android ista stvar).
Šta postoje i ptice, vjeverice?
talking tom je bio prva stvar koju sam instalirala kad sam uzela Desire :)
i da sad imaju talking santa, talking bird, i neznam još koje sve životinje..
dobro ti dođe ako moraš pazit malo dijete pa mu uvališ to i da vidiš kak će se igrat cijelo vrijeme :)
Gledajući YouTube, ova mačka je najbolja :D
Btw trebao bih link za igru "Uno" i Sims 3 ako postoji.
EDIT: Našao UNO, još Sims 3, ima netko link?
koji widget koristite za calendar/Zreminder/todo list ?? probao par app,nisu nesto ..koja je po vama naj? trebalo bi mi na poslu,dusu dalo da ima ko nokia na symbianu..
edit: check it off je jako dobra al treba pro da bude full funkcionalno .. ( a cr... verzije nema ili nemrem nac)
Jel postoji neki program osim video boxa za skidanje sadržaja sa youtubea? Videobox mi ne nalazi dosta toga što ima na youtubeu...
Dal netko ima neku brzu i jednostavnu galeriju za prikazivanje slika? Imam Gallery 3D i dosta je spora i ne mogu sakriti foldere koje ne želim da se prikazuju.
Nezgodno je preimenovati folder, pogotovo ako je to cache folder neke aplikacije, pa zato bolje da koristi .nomedia file:
http://myhtcdesire.com/tutorials/how...sicphotos-apps
QuickPic
EDIT:
To je bio odgovor za jkovac99:
QuickPic ne samo da podrzava .nomedia metodu (koja je IMO puno bolja od preimenovanja foldera i zapravo i sluzi upravo za ovu namjenu, skrivanje foldera), nego cak ima i opciju "show/hide hidden content", pa ako zelis mozes privremeno ipak prikazati sve foldere koji imaju .nomedia file.
JustPictures
Možeš i slike s Facebooka i Twittera učitat ako hoćeš.
Učitavanje slika će potrajat 10-20 sekundi, ovisi kolko imaš, dalje je sve brzo.
Koristim HTC Sense isključivo radi vremenske prognoze i onih animacija, to mi je jednostavno savršeno.
Eh sad, mislio sam ukomponirati Animated Weather Pro i LauncherPro, uz to ide još i Widget Locker.
Dali netko koristi to sve troje i kako funkcionira?
Dali vremenska prognoza se update-a preko HTC Synca, znači radi li na istom principu?
Jel animacije u Animated Weather-u rade kao i na Sense-u, kad se otključa mob da onda pada kiša i ide brisač, ili snijeg pada pa se ekran "smrzne"?
Gledao sam na YouTube ali nisam uspio pronaći kako izgleda kad se otključa.
EDIT: Napokon sve "složio".
Koristio Beautiful Widgets, LauncerPro i Widget Locker.
Ovaj LauncherPro je predobar program, šteta što ne podržava HTC-ove original aplikacije, sve ostalo super! Nažalost neću moći staviti screnshoot na forum da se "pohvalim" izgledom jer nemam rootan mob, a bez rootanog moba se nemože staviti ss. Uglavnom ja sam dosta zadovoljan :)
Instaliraj qtADB program na PC i uzimaj screenshotove, ne treba ti root. Možda će ti trebati Android SDK, neznam dolazi li uz program sve potrebno za ADB vezu s kompom.
Hvala xlr, ali to je prekomplicirano za instalirat, nigdje nikakvih uputa, našao sam neke na njihovoj stranici ali svejedno nemogu napraviti da radi.
Nemogu Android SDK instalirati.
---------
Kada otključam mob, izbaci mi za Beautiful Widgetse dali želim s Marketa preuzeti paket za animacije, stisnem Yes, skinem BW Animation Package, downloada se i piše installation unsucessful, Installation error, Application cannot be installed in the default installation location. Pokušao sam par puta ali neide, neznam di je problem.
offtopic
Treba ti qtADB i libraries.
SDK je moćna stvar i ako se ikad planiraš igrati s mobom, stavi ga. Može te čak i spasiti. Ugl neke upute od kojih sam krenuo su ove:
http://myhtcdesire.com/tutorials/how...he-android-sdk (pogledaj si i kompletan sajt, mislim da sam ga linkao milijun puta po forumu)
I'm done.
/offtopic
Jedno dum quest, čemu služi taj widget locker?
Mali savet od nekoga ko je isprobao mnogo programa za slikanje: definitivni pobednik je...?
I još nešto, ono što se zove "Gallery" je toliko sporo, da zavidim pužu bogalju bez jedne noge :lol: Postoji li neka zamena, rešenje, šta god? I ne samo da je pregled slika spor već na drugoj, trećoj slici, potpuno blokira, pa moram čekati minut, dva da se "osvesti".
Hvala na preporukama i savetima unapred.;)
Evo nova tema za android widgete.. pa navalite :p
http://cafe.mobil.hr/threads/70861-A...ndroid+widgeti
Istina, Gallery je stvarno katastrofa i force closea se...
Malo sam isprobavao i cini mi se da" Picturen lite" radi dobar posao.