Ljudi pomagajte,
neki dan sam upgrade-ao firmware na 410.34.001 i od tad tražim ir remote
mobitel nije hakovan
ima neko rješenje
hvala unaprijed
LP
Printable View
Ljudi pomagajte,
neki dan sam upgrade-ao firmware na 410.34.001 i od tad tražim ir remote
mobitel nije hakovan
ima neko rješenje
hvala unaprijed
LP
molim Adobe Reader za N5800XM.....nema koji nisam probao...potpisao i sve i nece pa nece...ima li neka novija verzija da radi....hvala svima....
ekipa, za čitanje pdf-ova imate alternate reader koji je bar 3 puta bolji od adobe-a, a k tome još i besplatan
malo proguglajte i to je to ;)
Da li neko zna nesto o ovom prorgramu, ali kontam da je fora da preko neta pratis gde ti je telefon to ide preko gpsa?
http://free.3dtracking.net/
jel probao neko ovaj program?
trebala bi neki program za pregledavanje slika
nesto gdje mogu uletit u odredjeni direktorij i slajdat ih..(mozda photobook ali za nehackane ph)
fala
helloox za x6 v20 jos nije izasao zar ne?
probaj sa x-plore odličan je i kao preglednik slika pronađi ga negdje na forumu...
ima li tko kakav dobar program za livescore (nog,mlb,nba,hokej,tenis) kao što livescore ima za iphone
treba mi za sybinam v3 (nokia e71)
pokušao sam onaj od snaptua ali nevalja ništa
trazim i sve al nikako..dal postoji facebook za 6500s..?
zna li itko postoji li crackana full verzija Shazama za Nokiu 5800 XM ?
Našao sam preko OVI storea limited verziju, tj. mjesec dana će biti skroz funckionalna a nakon toga će se moći tagirati samo 5 pjesama mjesečno, što mi je, malo.
Hvala
Jel postoji neki app koji ce pratiti internet potrosnju kao na androidu NetCounter i 3G Watchdog?
Pozdrav, od nedavno sam vlasnika vivaza pro! Vidio sam dosta HD igara za njega no medjutim niti jednu nisam bio u stanju da nadjem na netu! Zanima me ako neko zna linkove za download da stavi na forum! Takodje interesuje me da li je neophodna opcija hakovati telefon za certficiranje igrica i da li moze biti nekih problema sa radom mobitela nakon toga tj. da li to utjece na update firmware-a i ostalog softwarea!? Havla
Psiloc_FontMagnifier_S603rd
Imate li serial-crac za ovaj program ( N73 )
Ili možda znate sličan free program....
Hvala
Izvoli....
Da li neko ima otključan program, SN ili crack za GPSArea?
Probao sam ovu demo verziju ... odlična aplikacija.
hvala,ali nažalost prilikom instalacije dobijam poruku "greška ažuriranja"
Nokia 5800 XM
Pozdrav. Trebam program za snimanje ulaznih i izlaznih poziva ali da nije callrecorder jer mi se stalno čuje bip bip u slušalici dok razgovaram na mobitel.
I još ako ima koji programčić za slušanje radio stanica kao na kumpu preko interneta.Hvala
Jel ima netko potpisanu SymSMB? Hvala.
Ima, ali neće raditi s tvojim IMEI-om...
ja bi trebao neki preglednik za newse... nesto kao 40tude, ali za nokiju 5800... unaprijed hvala...
trebam neku dobru štopericu za 5800..iss niđe nema..
jel ima koji dobar ali dobar mp3 player (u rangu kvalitete sony ericssona) za nokiu 5230? Slabo ponude a i ono što sam našao slab zvuk za slušalice...
tražim neki program koji bi mi omogučio da mi se zadaci vide na desktopu za se satio. ima tu opciju ali ne u temi koju ja koristim.
Predpostavljam da bi to bila nekakva app tipa kalendar, ali nisam ništa našao.
office suite sa serialom ili serial samo za nokia x6???