Slažem se da treba zaobići daj tele2 centar, imao sam vrlo loša iskustva s njima prilikom prijenosa 2 broja u tele2 mrežu. ženska je pol toga krivo rekla ili nije rekla što je trebala (al je zato izgovorila 100 na sat milijun nepotrebnih informacija) pa sam u dućanu morao zvati vip szk da mi daju puk. A kad sam došao po rezervirani uređaj nije bilo tog nego samo u boji koju sam izričito rekao da neću (valjda im to vrijeme dok se čeka prijenos broja nije bilo dosta da naruče taj koji sam htio). lik je bio iznimno bezobrazan, još mi je rekao da nije u redu da otkažem rezervaciju (nema veze što to nije bio rezervirani telefon) itd. na moje traženje da mi da telefon koji hoću u prepaid paketu kad već ne mogu dobit taj 100kn jefitniji (samo uređaj bez broja koji sam rezervirao) izmislio je da nema ni u paketu po 100kn većoj cijeni. tada sam po...dio i otkazao rezervaciju za E63 koju sam htio uzet sebi u pretplati (trebao doći nakon 3 dana i uzet,valjda isto ako bi ga bilo u boji koju sam rezervirao) i otišao u prečko i kupio taj samsung u srebrnoj boji u prepaid paketu. A sebi uzeo slobodan E71.
Mislim da takvi ljudi rade veliku štetu operaterima koje predstavljaju, ne znam koliko je ekipi iz Tele2 uopće stalo do toga jer nisam vidio nigdje da imaju neku anketu na webu gdje bi se moglo ocijenit kvalitetu usluge kod partnera. Ne kužim zašto ne otvore barem u Zagrebu i još par najvećih gradova svoje centre.