danas sam vidio u vlaku reklamu, bila su dva panoa, na jednom ovo što si ti napisao, na drugom ovo moje.
uglavnom, dvije vruće tete, kažu...
čekao sam službeno da objave nešto od toga, da budem siguran
Printable View
danas sam vidio u vlaku reklamu, bila su dva panoa, na jednom ovo što si ti napisao, na drugom ovo moje.
uglavnom, dvije vruće tete, kažu...
čekao sam službeno da objave nešto od toga, da budem siguran
Uzalud im trud . ovo kaj nude je glupo kad ova nokia sad je 545 kn , a na akciji bude 595 , pa di je tu akcija .
od kada vredi to?= Citat =:
Izvorno postao Inovator
na web stranici ih jos nema??
to je sve ta blagdanska akcija i aktualna je
da ja sam isto vidio u vlaku, nude moto w375 i nokiu 5200. al oni još u tele2 još nemaju. čudno. a i tak mobiteli nisu niš posebno.
pa mozda dode Nokia N70 u bla`bla paketu za male novce ;D ;D ;D
kaj se mene tice mobiteli su ok...
Ako netko hoce najjeftiniji mobitel neka uzme Simpa paket Nokia 1600 (moze se postom naruciti) a lako se otkljucava onim Nokia kalkulatorom!
Za to se već zna, a ovo je tema o Tele2 ponudi mobitela...
Znam i sorry za offtopic!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Samo sam htio reci da se Tele2 fura na jeftine mobitele i ako netko trazi najjeftniji ona je to ovo sto sam ja spomenuo.
I ovako ljudi vise gledaju cijenu i da li se da otkljucati nego od kojeg je operatera!(a takva tema ne postoji na ovom forumu)
dali postoji neki tajni informator, krtica u tele2, koji zna kakve će mobitele imati nakon nove godine za pretplatnike koji su prenijeli broj sa druge mreze, pa da ja ne uzmem ovoj bs c81, nego čekam mjesec dana i ubodem npr nokiju 5300 za jednu kunicu (može i 100) ;D ;D ;D
Za one koji još neznaju,od sada u TELE2 ponudi ima i "bijela čokolada"
http://www.tele2.hr/static/tele2hr/H...late_white.jpg
Snizili su neke cijene.2310 je sad 495kn...= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Famozni su... Prvo objave reklame u tisku, za što im treba barem nekoliko dana priprema, a na webu ništa od svega toga...
LG KG810 - 1995kn u blabla paketu: http://www.tele2.hr/rates/mobile/residential/lgkg810/
http://www.gsmarena.com/lg_kg810-1576.php
Također:
Motorola W375 795 kn u BlaBla paketu
Nokia 5200 995 kn u BlaBla paketu
= Citat =:
Izvorno postao sms freak
e bash fora izgleda..jos malo pa ce izbaciti i 505 s crtom:)
nokia nije skupa,ali ova motorola i nije bas nesto.
al fakat imaju vecinu ruznih moba....
Al' fakat ti je komentar... Ta je stvar subjektivna i dio njihove ponude je jednak ponudi T-Mobilea i VIP-a...= Citat =:
Izvorno postao cobra111
Osim uključenih 100kn uz 4 od 5 mobilnih telefona u najnovijoj Tele2 akciji uzmi mukte i bon od 50kn!
LINK NA PONUDU
BenQ-Siemens C81
LG KG 320
MOTOROLA L2
NOKIA 2610
NOKIA 1110i
U TELE2 «bla bla» start paketima iz ove ponude aktivirana je Tarifa s Mukte brojem. Za prelazak u Vruću tarifu pošalji SMS na broj 888 sadržaja Vrucatarifa.
Vruću tarifu možeš aktivirati do 31.03.2007.
Zanimljiva ponuda!
steta sto i uz nokiu 1110 ne ide , onda bi 9 mjeseci bio odmah miran za 285kn :)
zanima me jedna informacija, da li je netko od vas kupovao cokoladu u teletu?? je li zakljucan na Tele2?? posto sam citala na forumu da im neki modeli nokija nisu bili zakljucani iako su kupljeni u njihovim paketima..
ispricavam se ako ovo nisam smjela posati ovdje (dvoumila sam se izmedju tele2 ponude mobitela i LG podforuma..)