hey
ja vec duze vrijeme trazim neki bowling koji radi na n gage ali nemogu naci
ako ima netko neka posta ovdje
hvala
Printable View
hey
ja vec duze vrijeme trazim neki bowling koji radi na n gage ali nemogu naci
ako ima netko neka posta ovdje
hvala
Jer ima netko onaj program za blokiranje neželjenih poziva i poruka?
Nokia 6600
jel ima ko ili mozda neko zna gdje mogu nabavit fexplorer za n80?
ak neko ima i hoce poslat mail je:
pkustro@gmail.com
ima li neka sis aplikacija (mp3 player) koji pojačava zvuk kod reprodukcije na 7610 je jako tiho a neda mi se sve s CEPom radit
Tnx :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Ico
Jer zna možda netko neki program isto za N6600 na kojem je zvuk glasniji.Trenutno koristim Ultra MP3 i zvuk mi je dosta slabi.
dali postoji software od microsofta tipa widowsa za se k510i????:)ako ima neka ga uploada na www.sendspace.com i ostav link na pm!!!...thnx
Nisam baš siguran šta želiš ali mislim da je to nemoguće= Citat =:
Izvorno postao Spitfir3
(iako sam se doista trudio, nisam shvatio post iznad moga o sony ericssonu.. )
Moje pitanje: postoji li ikakav program za Symbian koji bi poput SmartDiallinga na WM uređajima izlistavao imena iz imenika kada se to ime otipka iz stand-byja?
Npr kad bih otipkao npr. "Stari" (7-8-2-7-4) da se to ime i pojavi? :)
plz dal ima gdje takav sofware; dal je moguće i kako pretvoriti sis 2nd u 3rd:dunno:
nije moguće pretvoriti takvu aplikaciju iz 2nd u 3rd...
potraži na dotsis.com , možda nađeš nešto... :spin:
samo što sad dotsis neradi, mijenjaju nešto... ali će uskoro proraditi... :)
tamo sam svaki dan jest da su najjači ali ni oni nemaju ja sam u ovom svemu novi ali samo da znam kak se i sa kojim programom to radi našao bih ja vremena za odradit više toga pa molim za pomoć ali i ovako sam zahvalanna pomoći
ir remote još nije dostupan za 3rd edition ali ce uskoro bit
to bu super ali opet mene svejedno zanima kak se taj sis uopće napravi i dal je stvarno tolika umjetnost
Dao sam jednom liku mobitel da mi updejta software i izbrisao mi je najomiljeniju igricu i zanime me ako je netko ima, hvala
Koristi li tko na S60 Travel Assist i imali tko kakav link za DL ?
Hvala, hvala......
Da li tko ima nekakvu aplikaciju za n70 koja bi omogućila da kada slikam nešto sa mobom, da mi je slika preko cijelog ekrana (kao što je slušaj na k800 ili pak 6280), da mi slika nije onako "uska"... Tražio sam po Dotsis_u ali nisam uspio ništa nać...
Ako netko ima nekakvu aplikaciju, bio bih zahvalan...
Poz
Jedan zahtjev...
Da li možda tko ima neki dobar PDF viewer za N70... Tražio sam po dotsis_u, ali sam našao jedino PDF+ koji mi ne radi...
Pa ako može kakv link...
Hvala...
Ima li tko mozda neki ICQ mesanger da radi na UIQ3. Nigdje ne nadjoh za P990.
Ima li itko Operu za Symbian mobitele , a da nije demo?
I treba mi jos aplikacija da mogu nastimat kad mi netko salje datoteku preko bluetooth-a da mi se spremi na mmc
Trebao bi program koji mi omogucuje(ako ima takav) da dodijelim sliku kontaktu i kad primim sms da mi je slika od njega na ekranu.
ne znam dali ima vec post o tome ali meni treba onaj program koji kad ga se snimi daje mogucnost da mobitel cita neke manje PDF ili word dokumente....
znam da neki mobiteli mogu i bez toga, ali cuo sam za taj program ali neznam di da ga nadjem i kako se zove...:confused:
Jel postoji program za samsung,recimo d600,koji čita word dokumente.D600 to već ima,ali je glup program,skroz,na sony erricsonu k750i taj je program najbolji,ovdje trebaš zumirat do kraja da bi vidio slova,a kog spremljenih web stranica,ne prikaziva slike