;D ;D
Ništa ljudi...vi se zabavljajte a ja moram ići...držite mi fige u 16h jer imam kolokvij iz matke...;)
:wave:
Printable View
cijeli razred marko zadnji sat
report cemo vidjet u pon... :crazy:
Evo držimo fige za Gorana. Gorane, RAZVALI TAJ KOLOKVIJ :beer:
Jašta! Oderi ih! :D
little bit gay?
Obavezno :D
Shalim se. Tvrdnja se odnosila na muski dio populacije :P
My stupid mistake.
Wan, tvoja konstatacija nije tocna. Da je svaki lik koji nosi rozu polo majicu pedercina (da se korektno izrazimo :D), to bi bilo isto kao i konstataciji da su trekiji pedofili...tak da :D A i Mala (sa malim m) kaze da je to kul boja za vidjet...
e, al pazi, ja sam treki i pedofilka sam ;D moje musko 4 godine mladje od mene. a gotovo isto toliko smo zajedno.. pa obzirom da znas kol'ko je meni godina, racunaj kolko je bilo njemu..
a sta's, volim plesat po rubu zakona ;D
đizs krajst, to znači da kad si ti imala 20, on je imao 12 !! :D
E, al vidis to se ne racuna jer ste vi sretno u toj vezi vec 4 godine, a i sama kazes da je imao 17 godina, sto uopce nije pedofilija, jer je on ocigledno zadovoljan...
Dakle, trekiji nisu pedofili. Ok, mozda i netko jest, ali natpisi novinara u Kliku i OK-u ili gdje vec takve stvari imaju nisu tocni. Jos sam fali da kod Majkl Dzeksona nadju ST materijale. A to sto ima tamo i zlatnu ediciju Star Wars heksalogije, Special Ext. Ed. LOTR-a, sva 4 nastavka Aliena, sve snimke Sanjinog talk-showa na RTL-U i sapunica Marisol i Ratkajevih, to nije toliko bitno.
@Luna: A izgleda da ces morat pocet nosit rozo :D
A Gorane, ma budes sigurno pros'o. Naj se brinut.
roza kosulja , al kao sto je receno,onak blago roza + svjetlo sivo odijelo = win win
LoL. Ne bih znao. Prvi put cujem za to :p
Blago rozo? Pa kakvo je to? Rozo jest blago. Ljubicasto, e to je prava boja. Ili cak i magenta :D
nemoj da sad idem slikat kosulju iz ormara (i kosulju imam takvu , da :)
kad nije blago rozo , onak se istice previse , ne valja.
sva sreca da imam ekran od 16 milijuna boja na mobu da to vidim ispravno :D
Bas me zanima.
Yo people...I need help...
Naime kak da dođem do Bundeka?
Idem u nedjelju a neznam gdje je to...:crazy:
Inače krećem sa Save...pa ako tko zna...kolko sam čuo ide se tramvajem do Avenue Mall pa dalje pješice...e sada u kojem smjeru....da mi netko objasni ako mu nije problem...
Hvala unaprijed....