Samo kažem da nema baš neke svrhe i smisla pitati takve stvari. Update neće doći brže ako ljudi češće pitaju o njemu, a kad jednom dođe, to će se itekako znati i bez pitanja.
Printable View
Ima još jedan način da provjeri :D
Iako je onemogućeno upisivanje koda, može se skinuti ova aplikacija: SGS Secret Codes
Aplikacija nudi opciju "Lock Status" koja daje iste rezultate koje bi dao i kod :)
Dali vam se ekran gasi kada razgovarate? Mislim da se je meni prije gasio a da u zadnjih par dana neće i onda čest stiscem s licem onaj gumb za pojačanje zvučnika.
Di je ta opcija za ugasiti ekran dok razgovaram na mob? (Očito mi se je negdje isključila)
EDIT: ah, naso sam...kada idete birat broj stisnete meni tipku i ima call settings
Dali kutija na S3 ima pecat?Zelim kupit novoga preko njuskala pa zelim znati
Da,na to sam i mislio.Znaci te dvije naljepnice idu preko otvora?Ako je tako onda dobro...
Ista stvar i u Tele2, s tim da su na mom odmah skinuli i naljepnice i isprobali bateriju. Not cool, ja to volim obaviti sama :D
Kratko pitanje: dosta se ljudi po stranim forumima žali na "redraw"...ok, kaje to? :) pozz
aha...iliti lag...otvori početni display pa se ikonice po redu stvaraju unutar sekunde...da...pojavi se tu i tamo to...
Istina da su 4 jezgre od 1.4GHz to mogle riješit (jedino neznam brojke frekvencije ram memorije, možda bi njihova brzina nešto pomogla)...nikad to neće bit savršeno...ja sam se nekako pomirio...
Ne trebaju vam gigaherci za to, samo se otarasite touchwiza... Obični kvalitetno skodirani launcher i rom rade posao odlično još od Froyo verzije, ako ne i ranije. Problem je što launcher ne ostaje u memoriji i nakon nekog vremena prilikom povratka na homescreen mora se sve ponovno loadirati. Bad coding. Promjenite launcher za početak, može pomoći.
Imam sgs3 rootan i 4.0.4 verija. Kad postavim wallpaper iz nekih 3rd part aplikacija na touchwizu ima neki bug da kad stisnem home tipku taj wallpaper pomakne lijevo, pa desno, pa ga vrati na mjesto i onda je dobro sve dok opet ne stisnem home tipku. Apex nema tih problema, ali touchwiz mi je drazi i bolji, pa ako ima kakvo rjesenje problema.. neki fix i slicno??
Nekaj sam zmrdal, gornji info bar mi je stavljen na hide, iliti gornji tray, kak ga vratit da je stalno vidljiv?
Koristim Nova launcher, al ne vidim u opcijama kak vratit.. Da me pitate kaj sam diral, rekel bi da ne znam;D
Postavke-Izgled i osjećaj (na ovo su uvijek nasmijem) - Prikažu traku obavijesti :)
Nemrem nac, taj Izgled i osjecaji.
Otključaš telefon i ostaneš na home screenu, stisneš tipku Meni (ne home button) i Nova postavke-Izgled i osjećaj-...
Jutros krenuo JB za ceski,njemacki,engleski te talijanski Vodafone,lako moguce da je nas i VIP u iducoj turi...
Vidim updateovi po starom...
ja sam na 4.1.2 na Nexusu. :) i bez bloatwarea...
zezam malo, imao sam S3, vrhunski telefon, ali Samsung je baš očaj s tim updateovima.
Veceras dodjem kuci, spojim usb da prebacim neke slike sa s3 na svoj pc kad ono nekakav problem prilikom povezivanja usb-a, pise hardware id missing, juce je sve radilo normalno, nisam nista dirao ni na tel i na kompu, jednostavno nece, pokusao sam da obrisem driver, pa da se ponovo instalira ali isti problem. Pokrenem kies, vidim i on hoce da se update-uje, odradim i to i nece, mislim kad se on reinstalirao, prvi put normalno prepozna tel, ali cim ga iskopcam i ukopcam ponovo isti problem.
Ima li neko rjesenje ili treba cekati nove drivere ili sta vec?
Odlicne vijesti za ovo tmurno jutro: po navici sam upalil sammobile i vidim da se upravo uploada jelly bean za VIP,stoga palite WiFi i navalite...obavezno javite dojmove :)
Trenutno imam siyah kernel 4.0.4., root, CWM, te GalaxSim unlock. Što će se desiti ako napravim OTA update. Da li ću izgubiti root i sve aplikacije koje su instalirane?
Ja upravo dobio za Vip ali se bojim instalirati s obzirom na sva pisanja i rasprave. Bolje sacekam druge pa odlucim. Uostalom ne stignem jer sam na poslu bez wifi-a!
Ma nemaš što razmišljati, sva ona iskustva su bila uglavnom sa leaked romovima, samo ga instaliraj...Lako se vratiš na ICS ako nešto bude baš toliko loše...