Da, u pravu si. Desilo mi se jednom sa net paketom i sada pazim. No naravno nisam jedini, a oni će tu zaraditi koju kunu (ili tisuću) više.
Printable View
Da, u pravu si. Desilo mi se jednom sa net paketom i sada pazim. No naravno nisam jedini, a oni će tu zaraditi koju kunu (ili tisuću) više.
Ja cu pomalo dignuti sidro od njih.Dobio sam sms da ce poskupiti, a nikakvih novosti u smislu manjih cijena na intenet simici nema, prebacujem se na Tele2.
Budeš se s njima još više usrećio... :D
Možda griješim jer ne pratim Tele2 već duže vrijeme, ali mi se ipak čini da je 20GB na pretplati, dok je ovo na bonbonu na bonove. Zato sam i rekao da su najjeftiniji sa netom na prepaidu. No, da, postoji mogućnost da sam se zeznio i da je ovo na Tele2 na bonovima.
U svakom slučaju, ako su ti kvaliteta signala i brzina prijenosa podataka dobri, onda je Tele2 bolji od bonbona :cthumbup:
@moba2007 - to je na pretplatu. Tele2 nudi na bonove za 90 kn 3 GB prometa, a i nemaju da dobiješ popust nakon nadoplate tako da nije isplativo na bonove i stoji ono što si rekao za bonbon.
Tako je radi se o pretplati.Poznaniku je istekla ugovorna obveza za tih 20 GB pa da ne odjavljuje ja cu nastaviti placati.
Pa miješaš kruške i jabuke. Kažeš da je net skup, na što sam ti napisao da su najjeftiniji u prepaidu. T-Mobile i Vip nude 20GB odnosno 17GB na pretplati za oko 120kn, što jest skuplje od Tele2, ali opet je tu negdje. Uspoređuj pretplatu sa pretplatom, a bonove sa bonovima :)
Nije sve u cijeni, ima nesto i u kvaliteti mreze.Bonbon ( T-HT) na toj lokaciji ima jako losu i zastarjelu infrastrukturu.
Pa nije sve u cijeni, to stoji, ali što im onda progovaraš za cijenu kada stoji ovo sto sam rekao da su najjeftiniji? Tek si sad spomenuo kvalitetu :confused: obrćeš priču kada sam te demantirao, ali ajde... Nitko ti ne može zabraniti da koristiš ono što ti paše, ali nemoj onda govoriti o skupoći pa onda okrenuti ploču kada ti se kaže da nisi u pravu.
Jucer mi se desilo za vrijeme razgovora izmedju bonbon broja i Simpa broja (znaci ista mreza) da sam cuo neki glas kao da se mijesaju dva razgovora/poziva. To nisam dozivio jos od analognih fiksnih telefona, tko zna sto ti u t-mobile/bonbonu rade :-(
Mreža nije ista, već se koristi samo ista infrastruktura.
Da nisi čuo možda vlastiti glas, kao ponavljanje? To znam i ja ponekad čuti na drugoj mreži.
prošle godine sam pričao sa frendicom i u sred razgovora njoj prekine vezu, a ja se uključim u razgovor nekih dvoje ljudi (majka i sin su pričali). reakcija je bila :confused: pa sam prekinuo vezu nakon 20 sekundi i ponovo je nazvao. smiješna situacija, ali nadam se da se više neće ponoviti :D
@yager
Moguc je i taj scenarijo, jer sam cuo neciji glas ali u daljini i nerazgovijetno tako da je tesko prepoznati coji je i sto je rekao.
isto ovo se i meni znalo desiti na Simpi... ista reakcija i kod mene sjetih se analognih fixsnih telefona i mješanja u razgovor prije 15g ni ja od tada to nisam doživio :) - KVALITETA MREŽE eto šta ... četo mi je i na bonbonu dok sam bio i nakon šta sam na simpu prešao... zujanje nekakvo u daljini, čuo ljude tiho kako se miješaju u razg i sl. i to dosta često ili pak još gore tišine u razgovoru od po 5-6sec na 3g mreži...zatim jako iritantno vani sam u gradu hoću zvat, mob 10sec poziva kao i onda mi odbije mob poziv jer se nije mogo spojit na mrežu -.- na 2g malo je bolja situacija, al je**š ti to onda je spor internet do granice upotrebljivosti... NIKAD VIŠE na T- mobile neću ić!
u počecima mreže savsim suprotna situacija tada je mreža radila najbolje nikad problema tada prije 10ak godina... s vipom sam tada primijetilo sa čujem sam sebe, jeku i to prilično glasno nekad, i odmah se vratio na Simpu jer mi je to bilo iritantnona vip..
a danas obrnuta sitacija... rozi T samo ubije profit a ulaganja u mrežu nikakava! nekad je i fixna mreža t-com bila najkvalitetnija, a danas brdo pritužbi na kvalitetu...
a zamisli da su se umiješali u razgovor sa vama, a ti zoveš curu koju si možda tek upoznao... -.-
na kojoj mreži ti se to dešava?
Da, znam, ne bi bilo baš ugodno. Ali otkud znam, možda su se drugi već tako uključili u moj razgovor isto ovako :dunno: Ja sam njih čuo, govorim "halo" nekoliko puta jer ne znam što se zbiva, ali oni mene nisu čuli, kao da mi je bio isključen mikrofon. U prvi mah smiješno, ali kasnije shvatiš da i nije baš tako ugodno jer bi se isto to moglo tebi desiti.
Radilo se samo o tom jednom slučaju i nadam se da se neće više ponoviti.
do sada samo pohvale a sada VEEEELIKO razočaranje sa novim moj bonbon profilom! Brinio se o cjeloj obitelji a sad svakom moram otvoriti svoj profil ili njihove brojeve prebaciti na svoje ime. I to bez pitanja jel mi se sviđa, hoću li ovako ili onako već samo u trenu nema mojih brojeva. Da bih napravio bilo koju kombinaciju treba dostaviti sve podatke o krvnoj grupi, sexualnom opredjeljenju i sl! Molim savjet gdje preći na bonove jel ne trošimo puno i 40kn nam je bilo dovoljno mjesečno. Prelazimo sigurno ako ništa drugo iz revolta!
Registracija postojecih brojeva (buduci da me svaki put podsjeca da brojevi nisu registrirani) na moj bonbon stranici ne radi vec vise dana, uvijek zapne na zadnjem koraku. A bonbonovci se pokusavaju izvuci saljivom porukom "Ups, zapetljale su nam se zice...probaj malo kasnije" ali ne pomaze kad par dana poslije opet naletis na isti problem!
pošalji sms sadržaja registracija na 13701
Nedostatak preko SMS-a je da možeš registrirati samo broj sa kojeg šalješ sms
Ne bi ja ni pokušavao registrirati da mi ne iskače svaki put pop up prozor za registraciju! :-(
Nemoj se ni registrirati ako koristiš moj bonbon za kontrolu troškova jer onda više ne možeš imati više brojeva s različitim oib-om. Ja se sad moram prijavljivati za svaki broj posebno, užas a to mi je bila super stvar da sve brojeve u obitelji imam na okupu jer ih ja i nadoplaćujem i aktiviram pakete.
Da, svjestan sam da za svaki OIB treba novi korisnik, pa sam ja mislio ove brojeve prijaviti na svoj OIB. Nervira me kad me svaki put traži da registriran ne registrirane brojeve.
a što se dogodi ako NE registriram, jednostavno ignoriram tu obavijest?