radi na t-com, 4.2.1 napravljen jailbrack
radi na t-com, 4.2.1 napravljen jailbrack
Ajd probaj staviti Vip ili tele2 karticu. Ako radi na njima, onda je kupljen vani kao otkljucan uredaj i nemas garanciju. Ako ne radi s drugim karticama, onda imas t-mobile verziju i garanciju
[QUOTE=imaticx;978808]Ajd probaj staviti Vip ili tele2 karticu. Ako radi na njima, onda je kupljen vani kao otkljucan uredaj i nemas garanciju. Ako ne radi s drugim karticama, onda imas t-mobile verziju i garanciju
još jedno pitanje dakle ako nemam račun vrijedi li mi bez obzira garancija??
Ako je kupljen u t-mobile, oni to imaju u sustavu preko imei broja, pa ti mozda mogu nesto srediti. I na koje kartice radi?
da,radi samo na t-com na druge neće,a imali načina kako da saznam za garanciju u t-comu jer bi moglo preko IMEI-a ili nekako
Odi u t-mobile i pitaj do kada imas garanciju, reci da si izgubio garantni list, pa ce oni u komp. provjeriti. I ako kazu da imas, onda pitaj sta dalje
Bitno da dođeš sa kupcem tog mobitela. Pokažeš osobnu od kupca i oni ti provjere u računalu i daju ti novu garanciju s istim datumom ko i prije. Osobno sam tako išao po jednu garanciju koju je prijatelj zametnuo
Ha, za kupca više ne znam,iphone je bio povoljan i kupio sam ga i ono zaboravio pitati za garanciju,a do njega više ne mogu tj.ne znam kako do njega doći kad sam ga uzeo preko oglasa od nepoznata čovjeka
E ovak, uzeo sam iphone 4 koji je bio u vodi, lijepo sve posušio, rastavio, očistio alkoholom, i mob se opet neće upalit..I spojim ga na komp, pojavi se apple logo i pokaže mi da se puni i probam ga upalit, neće, probam resetirat, ugasi se sve i tak stoji..Danas opet spojio na komp i pojavi se logo, makne i gotovo. Spojim ga na itunes, ništa se ne događa i gledao sam malo po netku da ga treba bacit u dfu mode..
I sad, ubacim ga u dfu mode, itunes ga očita i trebam ga restorat, probam preko restore i na kraju izbaci error 1601. Onda sam downloadao firmware i probao preko SHIFT+restore i sve ok dok se ne pojavi "preparing iphone for restore" i tu stane, tak stoji i onda nakon min-dvije mi izbaci error 1601.
E sad me zanima može li mi itko pomoći po ovom pitanju, šta dalje? Jer pokazao je znakove života samo ga treba oživit, a neznam kako..kopao sam po netu u vezi te greške ali ništa konkretno..
Hvala!
Nisam siguran jel to sad to, al mozda je iPadov baseband na njemu... Provjeri :)
s googla
1). You get the error. (Ofcourse)
2). DONT TURN OFF ITUNES. DONT DISCONNECT IPHONE CABLE.
3). If the phone is still on, reboot/restart the phone. If its off then kick it out of DFU mode which is explained in the NEXT step.
4). Press and hold the power and home button for some time to kick the phone out of DFU mode.
5). Itunes will detect it again.
6). Now try to simple-restore it, that is click on the restore button on itunes while pressing the shift button of your keyboard. YOU WILL GET THE 16XX ERROR AGAIN IN 5 MINS !!!! but dont worry, everything is under control.
7). now your iPhone will have the picture of the iPhone cable on its screen. good.
(DONT TURN OFF ITUNES. DONT DISCONNECT IPHONE CABLE.)
8). NOW put the iPhone it in DFU mode. How? Firstly turn the phone off (it might try to start up on its own again but turn it off again). Once its off, Press and hold the power and home button for 10 seconds, then release the power button but keep the home button pressed for another 10-20 seconds till itunes recognizes your phone.
9). NOW restore the phone by selecting the pawned custom firmware that you created and you will NOT get the 16xx error.
Ne mogu provjerit koji je baseband jer se mob ne može uopće upalit, itunes ga prepozna tek kad ga stavim u DFU mode..kad ga izbacim iz dfu moda nestane iz itunesa i ništa se ne događa, ne može se upalit..probao sam ga bacit u DFUmode i preko tinyumbrella kick out ali ga uopće ne nađe. JEDINO mogu napraviti restore, i tu mi zapne kod preparing iphone....... a kad idem Shift+restore opet ista stvar..
Sa shift+restore stavljam 4.2.1 soft, ali neznam uopće koji je software na mobu, da li je moguće da mi baca tu grešku jer stavljam krivi soft? Neznam šta radit dalje da ga probam nekako oživit..
Vecer
Ja konacno dobio iPhone4, do sad sam bio na symbianu, pa mi je ovo novost
Nije jailbreak niti nist, direkt iz t.coma..
Kojim app.om ili kako iskljuciti programe u pozadini ?
Hvala
Dva puta brzo pritisni home tipku i onda dugo drži na ikonicu dok se ne počnu trest i onda na minusić i to je to :king:
Moze neko pomoci sa SNES romovima-trazim super mario i donkey kong,skinio sam sa cydie 3 roms mega pack ali nema donkey kong
Rijesio sam evo ima na youtube ako nekog zanima upute http://www.youtube.com/watch?v=00u5gsn52NQ
i igre/romovi
http://www.coolrom.com/roms/snes/
Ja imam iPhone 4 iOS 4.1 (8B117) Firmware 02.10.04
Moze li se on unlock?
ne znam zašto ali nikako ne mogu nijednu aplikaciju ili igricu niti preko kompa niti preko direkt mreže staviti u iphone on kao stavlja na iphone aplikaciju ali je onda nigdje ne vidim u iphonu 4g u čemu bi mogao biti problem isto tako ne mogu staviti aplikacije niti sa iFunBox on isto kao stavlja u iphone ali ono nema ga nigdje mislim aplikacije
Skini aplikaciju na komp, otvoriš ju sa iTunesom, i sinkorniziraš sa iPhoneom...
ne razumijem koju aplikaciju da li iFunBox, pa to sam sve napravio iTunes sam normalno sinhronizirao sa iphonom čak sam uspio staviti i pjesme u iphone,problem je u tome što mi ne radi instalus dakle preko njega ne mogu ništa staviti u iphone on kao počne stavljati aplikaciju na iphone ali me ili izbaci iz instalusa ili uopće ne stavi aplikaciju na iphone mislim da nije nešto sa cydiom pri stavljanju jailbrack-a jer imam dva iphona 4g u stvari tri i svi mi normalno rade osim tog mislim da nešto fali od foldera u samoj cydiji samo sam zaboravio što jednom mi se to već dogodilo pa sam morao nešto instalirati preko cyidie da mi je instalus proradio pa ako netko zna kao da to uradim ili je možda nešto drugo po srijedi stvarno ne znam pa MOLIM pomoć
Isus bog, daj nauci se koristit interpunkcijske znakove, molim te... Teško je ovo čitat...
A sad... Sa cydie si skini installous i appsync sa sljedećeg source-a: http://www.sinfuliphonerepo.com
A ovaj stari installous i appsync si izbriši.
Javi jel radi.
Hm,da samo ne znam kako da to napravim
odeš u cydiu/manage/packages - i tamo izbrišeš installous i appsync, poslje toga slijedi
cydia/ manage/ sources/edit/add i tamo upišeš onaj http://www.sinfuliphonerepo.com, i poslje toga skineš s njega installous i appsync
Odes u cydiu, kad se ucita dolje na Manage, Sources, gore na Edit i Add, upises adresu i Add source. Onda odes u Search i nadjes intalirani installous i appsync i izbrises, i sa novog sourcea intaliras.
Edit: preduhitrio me ;D
:)