-Razumijem ja da se može pronijeniti u opcijama ali ako je android WWE, ali ako je DE mislim da nemože.
Pa zato pitam dali je netko imao slična iskustva??????
-Hvala!!!
-Pozz!!
Printable View
-Razumijem ja da se može pronijeniti u opcijama ali ako je android WWE, ali ako je DE mislim da nemože.
Pa zato pitam dali je netko imao slična iskustva??????
-Hvala!!!
-Pozz!!
-Da u Njemačkoj.
-Imam samo jedan manji problem, tj. malo veći. Nerade mi volume tipke!
Uđi u bootloader menu pa vidi rade li tamo:
http://cafe.mobil.hr/threads/68822-D...l=1#post944031
Kad ti se pojavi menu, pričekaj 10-ak sec pa onda kreni stiskati volume tipke. Nipošto nemoj stiskati power tipku jer ona služi za potvrdu selektirane opcije (a ti ne želiš ništa potvrđivati), nego iz menua izađi tako da izvadiš bateriju i normalno upališ mob.
-Ali kako ući u bootloader menu kad treba stisnuti tipku "Vol -" koja neradi ???
E vidiš, to i je test. Utvrditi da li je kvar hardverski ili se zblesirao softver. Ako ti ne može ući, onda je kvar ipak ozbiljniji. Da je softverski dalo bi se tu nešto iskemijati i probati.
Jel mozda postoje kakve upute za korištenje za Desire Z ili za obicni Desire ali da su na hrvatskom jeziku?
da potražiš na googleu
inace
http://www.techradar.com/news/phone-...update--913929
"However, the Desire Z and Desire will probably get some Android 2.3 too."
http://dailymobile.se/2010/12/12/and...rbread-review/
Ma tražio sam ja po netu al nisam mogao naći upute al da su na hrvatskom već su sve na engleskom
jel kupio tko mozda desire nedavno u T-mobile-u?ili mozda zna kad dolaze?ja ga narucio prije cirka 3tj, cim je dosao u ponudu i nikako da ga dobijem!lud sam vec od cekanja :D
Danas kupio Desire u VIP-u. Prenio sam broj iz T-mobile mreže (čekao 2 tjedna, mobitel je bio rezerviran). Imao sam sreću da je mobitel otključan na sve mreže. U brzom vodiču od mobitela piše kada prvi put uključim telefon, prikazat će se upute i telefon će vas provesti kroz postavke e-mail računa i omiljenih socijalnih mreža... Problem je što sam ja upalio mobitel i nisu mi se pojavile ove opcije. Da li to znači da je netko već palio ovaj mobitel?
Imam HTC Desire i ponekad mi se totalno zblesira. Odlockam ga, no ekran ne reagira na touch na ikonicu na prvom ekranu.
Zalockam ga, prešaltam par ekrana i nakon cca. 30ak sekundi mogu touchati po ikonicama na prvom ekranu.
Da li se to i vama zna dešavati?
Jel mi moze netko objasniti sto znaci kada je kernel HAVS + CFS i SVS + CFS (BFS)??
riknule su mi komande na handsfree -u...nece mi mjenjat pjesme, pauzirat, javljat na mob... :(
ima tko kakav savjet. mob nije rootan
Imam autopunjač od SE X8 i htio bi ga iskoristiti za Desire, ali pitanje je sljedeće:
Original HTC autopunjač CC C200 daje na izlazu 5V / 1A. Zidni punjač koji dolazi uz mob daje isto.
SonyEricsonov AN400 daje 5V / 1,2A. SE-ov zidni punjač daje svega 5V / 0,85A.
E sad dolazim do pitanja koliko je pametno iskoristiti punjač koji daje "samo" 0,2A više na izlazu? Iskustvo mi govori da će se u tom slučaju baterija brže puniti, ali vjerojatno i više grijati, no da li bi to utjecalo na njen životni vijek?
Na žalost teško je dati potpuni odgovor ukoliko se ne poznaje hardverski dizajn Desirea. Ukoliko isti u sebi ima kontrolu punjenja (a vjerojatno ima) onda će za vrijeme punjenja kontrolirati struju punjenja i temperaturu baterije te je time štititi. No unatoč tome, s jačim punjačem će imati na raspolaganju više struje što bi moglu dugoročno utjecati na životni vijek baterije.
Možeš instalirati current widget i s njime pratiti struju punjenja i naravno pražnjenja. Ja sam primjetio da ne puni cijelo vrijeme s 1A iz čega zaključujem da mjeri paramatre baterije, prvenstveno temperaturu jer su li ion jako osjetljive na istu.