Naruci,doce ti postom i odneses nekom lokalnom maistoru da ti zamijeni...na n95 se mjenja kompletna maska pa tako i gornja :)
Printable View
Naruci,doce ti postom i odneses nekom lokalnom maistoru da ti zamijeni...na n95 se mjenja kompletna maska pa tako i gornja :)
Buraz mi kupio ovaj mobitel, ali nije uz njega dobio USB kabal, a pošto moj od N82 nepaše, neznam kako bih nadogradio softver. Na mobu je v 20.0.016 od prošle godine. Na nekim mobitelima se softver može nadograditi preko interneta. Ja bih to pokušao preko wlan routera, ali neznam dali je moguće to napraviti sa ovim mobom??
Kabel imaš u svakom dućanu pa skoro i u špeceraju :-), dakle obični usb kabel sa mini priključkom. Fw možeš nadograditi samo putem Nokia PC suite ( i NSU ali to je druga priča) i to na jedan jedini način preko interneta, u svakom slučaju moraš paziti da imaš dobru i stabilnu vezu i niukom slučaju ne isključuješ kabel prilikom instalacije. Prvo backup pa onda instalacija no savjet je ako ti je friški mob i nemaš ništa u njemu svoje da ga jednostavno bez back up-a updateaš na novi fw. Ako ga želiš haknuti onda se prvo malo raspitaj po google-u.
Stavio sam preko Nokia Suite fw 31.0.015 moram reci nisam napravio backup i i i izbrisan imenik,biljeske,kalendar i nokia maps.Slike,Sygic,Garmin su ostali netaknuti mogao sam dalje koristiti.
A pitanje imam za slider,dali Mobis mjenja klimave i koliko to traje ta izmjena,1 dan ili dali uopce.Klima 0,5mm gore dolje na desnoj strani.hvala
Pokušavam staviti novi firmware (30...) preko Nokia Software updatera, ali piše mi stalno da je moj mob već up to date.
http://slike.hr/slike/u/untitled_24fcb.jpg
Imao sam i ja taj isti problem. Program se neće update-ovat.
Izbriši u kompu tu staru verziju PC Suite-a i instaliraj najnoviju.
ili, ako ti je mobitel brandiran (kupljen) u t-mobile-u, promijeni product code i onda napravi update
Kupljen je u T-Mobile-u.
Product code se mijenja sa Nemesis service suite?
Našao sam nešto tu: link
*sređeno. hvala.
31.05.015
Moram priznati da je nešto brži od prije i napokon sam se riješio onih T-Mobile dodataka.
promjenio sam font na mobitelu uz pomoc fontrouter-a i stavio sam neki font super izgleda i sve to samo nema hrvatskih znakova (č,ć,ž,đ,...) i sad neznam kako da ubacim neki drugi font jer naravno dok pokusavam izbrista postojeci font javlja mi grešku da je file u upotrebi pa nemam nekih ideja kako bi izbrisao taj stari :)
EDIT: rješeno :D
ja sam to rjesio programom FontRouterMan, znaci instaliro program na mobitel u opcijama programa prebacio na pocetni font
ugasio-upalio mob i onda izbriso sa X-plorerom font koji sam sam ubacio i stavio novi comic sans :D
ljudovi triban vasu pomoć
evo vakva je situacija
kad na mob posaljen slike sa kompa mob mi posli toga stalno blokaje pogotovo u galeriji i posli kad izbrisen te slike on normalno radi....stvarno ne kuzin zasto je to tako
i sad u prije 2 dana odjednom mi je počea cucat bateriju nenormalno. isprazi bateriju za manje od 12 sati s tim da san koristia mob minimalno i nisu mi radili prog. u pozadini niti iman garmin na njemu.
sumnjan da je neki početnička pogreska da mi se događa ovo jer iman mob vise od god dana pa vas molin za pomoć.
e jeli ko zna kako da restartan skroz mob, znači da mi nestane sve sta iman na njemu, ali apsolutno sve, jer mi onaj kod sta ima ode na forumu za master reset ne izbrise sve na mobu tj. izbrise SAMO NEKE programe i to je to
hvala svima na pomoći
imas vracanje na tvornicke postavke (u opcijama menija) i formatiraj tih 8gb memorije.
samo ti uradi kako sam napisao.
o tome san i razmislja ali neman u tome iskustva, a i bojin se to doma sam radit jer mi zna nekad veza puknit
e i nije do kvalitete slike koje san zadnje stavia sa facea a na njima nije neka velika reza mislin da je 640x480 ili mozda mrvicu veća
jeli ko zna di bi moga odnit mob kod nekog servisera da mi stavi novi soft u ŠIBENIKU ili nedi u okolici i sta mislite koko bi me to kostalo
ljudi fala sta mi pomazete vidin da vas ima koji se trudite :spin:
bok svima.
instalirao sam firmware v31.0.015 i doslo je do zanimljivog problema.
mobitel radi samo na one 64k kartice.moja je 32k i ne radi s njom,tj ne moze uloviti signal.moja kartica isprobano radi na nokiji e61i a isprobano je i da 64k kartica radi s mojim mobom.isto tako one starije kartice ne rade. ima li itko ideju u cmeu je problem.reinstalirao sam software nekoliko puta.sad mi pada na pamet downgrade softwarea ali neznam koliko je to pametno.ak ima netko da odgovori na brzinu bio bi zahvalan prije neg krenem dalje.ak nis otici cu po novu karticu.hvala
e evo da se javim u vezi n95 8gb
kupo sam je nedavno i preblem...
kineska je, ali ja mislim da memorija nebi trebala da ima problema ako je kinezi prave :O
ovako...
upalim telefon vidim malo stopa,,, spor,,, ekran sve oke,,,
odem na multimedije da otvorim muziku pise : not redy ili devices not found, ....
sta god odem nemogu otvorit
samo poruke pozive + jos par applikacija
odem na memory card pise:
Total: 8GB
Free: 0K
neznam u cemu je problem
nemogu nijedne slike da primim ili spasim,,, tako i pjesme,,
evo sliko sam par slikica postavio na imageshuck pa pogledajte:
http://img143.imageshack.us/gal.php?g=26092009c.jpg
molio bi da sto prije odg..
hvala
a nezz kako da ti kazemm...
ja sam otisao na restore factory blablabla...
i kad sam to uradio ugasi mi se mob i upali i pokaze mi kineskinju neku na displayu
al da pise ispod baterije na onom serijalu made in china ili sta to nepise
i da
ja odem na memory card tamo gdje je total 8gb free 0k
odem format pise dricer not found
ili odem open pise empty
:S
po ovom bih rekao da je kineska kopija. A iz slika ne vidim kakav ti je menu. Probaj koju .sis app. upucati pa ćeš znati.
i pogledaj malo sa već postojećim temama o kineskim kopijama: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=53547&highlight