Ljudi nemoguce je da se ubrzalo,to je vise psiha nego sto se ubrzalo...eo i ja probao instalirati na n73 od sestricne...i potpuno je isto kao i prije...
Printable View
Ljudi nemoguce je da se ubrzalo,to je vise psiha nego sto se ubrzalo...eo i ja probao instalirati na n73 od sestricne...i potpuno je isto kao i prije...
Meni jest malo brža. Ili možda ludim? :) Stvarno, u nekim aplikacijama je osjetno brža.
Sad, možda zbog toga što sam u Settingsima Lifebloga isključio sve opcije spremanja podataka tako da mi Lifeblog sada stoji bez itijedne informacije.
Čitao sam na stranim forumima da on usporava N73, ali caka je da ga se ne može izbrisati kao neku drugu aplikaciju. Stoga napravite ovo kako sam ja učinio, instalirajte N95 Accelometer, i bit će promjene u brzini.
ajd da ne otvaram novu temu, jel se moze kak napravit bypass na kartici, da kartica bude umetnuta u telefon, a da nije aktivna?
kad izvadim karticu sve sljaka super brzo, al cim ju umetnem jaaako je sporo i nemam vise zivaca, a multimediju ne koristim svakodnevno, fotografije bi mi se spremale na memoriju telefona pa bi ih doma prebacivao na komp.
ak kuzite kaj hocu reci...
Kako namjestiti da neke filove ne uzima u galreiju,tj da su samo vidiljivi iz uravitlejka datotoeka?
Izasle su novi softveri za obicnu (4.0812.4.0.1) i muzicku verziju (4.0812.4.2.1):comp:
Dobio sam novu opciju "mobile TV" i primetio sam da telefon brze otvara slike u galeriji (potrebno mu je nekih 5 sec, a pre i 10 sec). Cini mi se i da sad nesto brze ulazi u meni, i u podmenije i gotovo da imam osecaj da telefon u sebi duplo jaci procesor. Moguce je da sam umislio da je stvarno brzi jer sam posle update-a uradio kompletan format telefona, ali ipak stoji da sam ga odmah nabudzio programima, muzikom, slikama i sve kako je pre bilo i da sam ga onda probao. No, za ocekivati je da ce se telefon vremenom usporiti ali za sada sam prezadovoljan kako funkcionise.
Zvuk na sluskama je isti, a kameru cu naknadno testirati i postavicu neke fotke..
Koristio sam kod 0529781.
a nisu mogli par dana ranije stavit to :notooth: neznam dali mi se isplati raditi update..
kako napraviti svoju temu,tj s kojim programom?
Uz onaj nacin postoji jos par nacina...jedan od jednostavnijih je da odes na www.ownskin.com (ili je net domena nisam siguran) i registriras se i napravis svoju temu..druga opcija je da inistaliras u mob program THEME DIY i da s njim u telefonu napravis temu...
ico trazio sam na dotsisu,googlao i nish;hvala na odgovrima bas cu pokušati
Ja koristim Carbide.ui i mislim da je to najbolji program za izradu tema, evo link za download http://www.forum.nokia.com/info/sw.n...ymbian_OS.html
koliko kostaju zvucnici i display za n73ME
Dali mi nakon upadte firmwarea se brisu poruke,kalendar i itd.Pokušao sam backup,stavio kavačice na sve i kad sam ga kao vraćao,vraćao je samo galeriju;bug ili.Znači dali backup radi i dali se brišu programi nakon update(oni na mobu,ne na memo kartici)THX
Ma, ne vrati sve podatke. To je izgleda bug.
U biti, napravi uredno back up, ali kad ideš vratiti podatke, onda izbaci poruku tipa Cannot returned some files.
Zato ja ne pomišljam o upgradeu. Previše imam programa, poruka i inih stvari da bih opet mjesecima sve nanovo instalirao.
Nažalost ne. Ako Nokia PC suite ne može odraditi pravi backup, ne znam koji program bi mogao.
Ili, ako ti je sve jedno, napravi upgrade firmwarea, pa kreni ispočetka.
Kažem, meni to teško pada jer imam nekih aplikacija starih i po dvije godine, a nemam ih u novom računalu, a za neke znam provjereno da su skinute s određenih foruma (a potrebne su mi).