jučer sam cijeli dan pokušavao dobiti pin2 i puk2 od SZK i stalno su mi govorili kako im je sustav otišao kvragu i kako nemaju pristup mojim podacima. vjerujem da se zbog toga nisu mogli nadoplatiti bonovi, nisi mogao poslat poruku "nazovi me" i sl.
Printable View
Pretplatnik sam Tele 2 od 2005 god. Dvije godine kasnije produžio sam pretplatu i za 1200kn kupio SE K800 koji je tada koštao 2500kn. Kad mi je pred 6 mjeseci ugovor istekao htio sam produžit pretplatu i kupit neki bolji, sličan SE, ali me ništa nije zadovoljilo. Mislim da je jedini "pravi" nasljednik K 800, SE C905 ali sam se odmah ohladio vidjevši mu cijenu.
Smatram da bi Tele 2 trebao sniziti cijenu navedenog telefona po istom principu kao što je učinio sa K800 pred dvije godine. Na taj način bi ugovorom vezao mnoge pretplatnike na dvije godine "vjernosti" jer ovako razmišljam i o drugim opcijama i tarifama, a vjerujem da nisam sam.
Molim Posejdona1, koji je po mom mišljenju odigrao određenu ulogu pred dvije godine, kad se u redovima čekalo za K 800, da vidi što se može napraviti.
PS Također smatram da bi Tele 2 trebao više cijeniti stare pretplatnike koji su mu u startu ukazali povjerenje i time se izložili određenom riziku, tj omogućiti im nabavku tel. pod povoljnijim uvjetima.
@vlado z
kod njih ti ne postoje novi i stari korisnici kao ni novi i stari pretplatnici. ja sam pretplatnik u vipu već 8 godina i to mi ništa ne znači. uvijek su nove ponude i povoljniji mobiteli za nove korisnike, nikada za stare. jer ti si se već obvezao da ćeš kod njih trošiti novce 2 godine i oni više nemaju razloga tebe navlačiti s dobrim ponudama i jeftinim mobitelima kada si ti već potpisao ugovor na 2 god.
nema logike. tebi kad istekne ugovor vise nisi vezan za njih i gledas druge opcije, gdje mozes dobiti jeftini a bolji telefon itd. umjesto ljudima kojima je istekao ugovor, a spremni su ga produljiti na jos 2 godine ponude telefon po dosta povoljnijim cijenama. samim time pokazu da cijene stare korisnike i jos ih obavezu sa ugovorom.
jeste li primjetili da tele 2 nema nikave novosti...prije je svaka 2-3 mjeseca bilo nesto novo...te besplatni razgovori...a sad vec od proslog ljeta nema nista...
Ako ne računamo ovo sa mobilnim internetom (ukidanje mobil10 za prepaidove), onda se slažem s tobom :) A osobno, jedino što mi sad fali je neki free sms paket preko ljeta kao i prošle godine :rolleyes:
Danas sam dobio prvi račun od kako sam se prebacio na pretplatu, sa prepaida.
I na istome mi ne piše iznos minimalne mjesečne potrošnje (trebala bi biti 150,00kn). Dakle, trebao sam dobiti račun od 160,00kn; a došao mi je na 158,95kn (148,95kn sam potrošio, 10,00kn je radijska frekvencija).
Da li je to uobičajeno na prvome računu; budući da nisam od 1.5. na pretplati, već od 7.5. pa mi ne računaju MMP; ili da se nadam da je neka greška, pa mi ni ubuduće neće stizati račun minimalno 160,00kn ;D
zovem TELE2 SZK i 4 puta za redom kad dođem do dijela kad trebam razgovarati sa agentom samo se poziv prekine.
?
nema. meni par dana super radi, onda napisem poruku dugacku 400 slova i ne dode na odrediste. poludim. a jbg, valjda ce biti bolje. :)
nije to razlog, ali nema veze :)
ja sam korisnik 2 godine, prije par tjedana se problem pojavio, nesto rade na infrastrukturi.
@ SrKi & revo
onda je vjerojatno problem što sada neš rade na mreži, ima smisla, jer se problem javio pred tjedan do dva.
meni kasno dolaze poruke. vidim da mi je netko poslao poruku u 3 sata, a stigla mi je oko pol 5...
meni je sve super radilo, i onda jedan dan oko 16h nije htio poslati sms, niti meni niti frendu koji je bio samnom. i to je trajalo do navecer. i od tad tako povremeno zeza, nekad vise, nekad manje. zadnjih par dana uopce (sad cu se sigurno ureci :))
danas sam poslao sms za aktivaciju tarife slike i slova i javili su mi da nemgou aktivirat,da posaljem ponovo za 24 sata...jel zna neko o ccem je rijec,zas nemogu aktivirat tarifu?? danas sam se prebacio na tele2,al sumnjam da je to kad mi radi tele2 internet,zas onda nebi mogle tarife
Nisam dugo na TELE2 mreži i još nisam imao problema sa porukama niti sa kvalietom signala i razgovora(ništa lošije od vipa). Ali mi je glupo što su ukinuli data tarifu 10mb za 10kn.
Kaže mi ženska u SZK da je sada 1MB=1kn i da nema limita,znači npr 50MB=50kn ali samo ako sam u TELE2 mreži a ne na t-mobile signalu.I što bih ja sad trebao svaki čas provjeravat to? :wtf: Treba mi internet na mobu samo za mail i facebook pogledat dal imam poruku i to je to. Onih 10MB mi je taman bilo. Dakle, čim se maknem iz Zagreba (dakle kad mi najviše treba net na mobu) mogu se pozdravit sa tih 1kn za 1MB.
Tele2 signalom nije pokriven samo Zagreb, već skoro sva veća i manja mjesta diljem Lijepe naše.
onda sam se ja našao tamo gdje ga nije bilo jer sam bio na t-mobile mreži :)
mnogima je ova nova ponuda sigurno ok, ali mislim da su mogli ostavit neku opciju za data paket neovisno o čijem signalu se radi. Ako koristim tele2 mrežu kao korisnika me ne zanima jel to njihov odašiljač ili t-mobileov, to je njihova stvar kako su tehnički riješili pružanje usluge tj. pokrivenost (svojom ili tuđom infrastrukturom).
to neces vidjeti tako skoro zbog ugovora izmedu t-mobilea i tele2, sigurno je t-mobile inzistirao da se ne daje neki data paket s voice uslugom dok tele2 radi na njihovoj mrezi. i ovako im je previse konkurencije.
I pazi, to traje samo do 1.7.
Mala primjedba na rad djelatnice u Tele2 prodajnom mjestu, King Cross Jankomir, Zagreb
Naime isticala mi je prva godina na tele2 i imao sam mogucnost uzeti telefon sa popustom. Bio 11.6. tamo i receno mi je da istice 15tog ovog mjeseca i da dodem za 4 dana... Dolazim za 4 dana i djelatnica veli "ne, ne istice vam tek 18.6, dodite za tri dana"... Popeezdio sam, rekao joj da mi je prije 4 dana rekla 15.6. Pa nisam lud da ne mogu zapmtit datum! Otisao sljedeci dan na svoje najdraze tele2 prodajno mjesto (kod tresnjavackog placa) i veli lik "nema problema, pa 15tog vam je izasla ta godina". Zakljucak - babuskari na Jankomiru se ili
1) nije dalo to odraditi
2) nije htjela to odraditi
jer joj je sistem SIGURNO prikazao istu informaciju kao i liku na tresnjavackom, a i ona sama mi je rekla da je 15.6 datum kad mogu doci po telefon....
Eto....preporuka da zaobilazite tele2 u king cross u velikom luku...