Probaj se prisjetiti jesi li u zadnje vrijeme,odnosno otkad ti se ta poruka pojavljuje,instalirao kakve teme na mob...ukratko meni se isto desilo i našao sam tj,pobrisao jednu po jednu temu dok nisam našao u kojoj je bio problem...
Printable View
Da i meni se to događa ponovo! Baš je frustrirajuće, znao sam to rješiti tako da obrišem programe iz app managera koji se nisu instalirali no nekad ni to nije pomagalo pa sam nakon formatiranja memorije jedno vrijeme bio zadovoljan jer se to nije događalo no kako telefon rijetko gasim a instaliram povremeno nešto tako i ne znam šta je ponovo uzrok tome a ne da mi se sad brisati jedno po jedno i gasiti paliti mob da vidim do čega je.
jel ima ko kakvo rjesenje da se prekine poziv kad se zatvori slide....
vidim da otvaranjem slidea mob prihvaca poziv, ali ga zatvranjem slidea ne gasi vec se mora kliknut crvena slusalica....
ima...
slide helper
probaj s tim
e ovo sam trebao.... thx ;)
jel ima ijedna torch aplikacija a da ne upali samo ono crveno svjetlo? Svaku koju sam probao upali samo onu crveno lampicu a ono mi je preslabo.....
mislim da nema
kao sto rece "azec" nema....
jedan "trik" ti je da ukljucis kameru, drzis gumb za slikanja "na pola" i s prstom mices ispred objektiva....
Tako kamera nece moc napraviti onaj "lock" i bit ce ti flash cijelo vrijeme upaljen....
E sad, koliko je dobro da flash bude tako dugo upaljen, to je vec drua stvar...
Jer nije isti kao kod SE mobitela.....
ovo sam u zadnej vrijeme poceo primjecivat... kad se krecem po glavnom meniju, iznad nekih ikonica ostaje mali plavi krug, sta bi to trebalo znaciti?
to ti znaci da ti je pokrenut neki program u pozadini a koji su pokrenuti mozes vidjet tako sto stisnes gumb za ulazak u izbornik malo duze i pokazat ce ti se koji su programi ukljuceni
jel itko uspio maknuti onaj search,online sharing... iz active stand by-a vidio sam par nacina ali s nijednim nisam uspio..?!
koliki najveci kapcitet moze bit memorijske na gsmareni pise up to 8 gb jeli to fkt ?
i gdje ima kupit masku gumiranu crnu za mob
8 gb provjereno radi na n95
a meni je ono oko kamere izgrebano skroz i izguljena boja na onom srebrenom oko kamere
gdje bi se dalo to kupit i koliko bi doslo?
Mozes dat na servis da ti zamjene masku. Nisam tocno siguran kolko bi to kostalo
moze mi neko reci gdi se postavlja javljanje i poklapanje poziva sa slide-om na obicnoj n95... stavil novi firmware i prosel kroz meni sto put i nemrem naci... :D
može li mi netko reći kome još mogu u zg dati da mi zamjeni masku na nokiji n95 osim u mobis servisu(prednost istok-dubrava ali nije uvijet) pa da mi da br.telefona ili bilo što ili da on možda to radi
Može li mi tko reći zašto kad mi netko oće poslat pjesmu, sliku ili video na nokiu n95 8 gb piše WRITE FILE FAILED i tako na bilo kojem formatu a na internetu piše da prima sve formate?????????
Molim vas za odgovor.
Hvala unaprijed.
moželi ova baterija BL-6F kao zamjenska u N95?
Je li tko instalirao ovaj program? Meni napiše: Pogreška s potvrdom. Obratite se davatelju usluga.
Inače imam V31.0.015
jel ti teško pročitati sticky temu?
Evo ti i link:
[OBAVEZNO PROČITATI] Symbian 3rd - najčešća pitanja i odgovori
čitaj pažljivo i naći ćeš odgovor
Pozdrav
Danas sam kupio N95,na njoj je 21.0.016 firmware i NSU mi nudi najnoviji 31.0.017 međutim taj ne bih stavljao jer sam malo proguglo i vidim da je još "unhackable".
Stavio bih 30.0.015 firmware a ne znam gdje ga skinuti i kako ga instalirati?
EDIT:
Skinuo sam ovaj firmware http://www.filestube.com/f690e386255...-015-v6-0.html
i sad skidam Phoenix Service Software
Oče tako valjati :) ?
a šta ti nije jednostavnije skinuti Nokia PCSuite i Nokia Software updater i napraviti update?
a ne se zafrkavati sa Phoenixom??
I tko ti kaže da se v30 ne može hakirati? taj te laže. imaš sticky temu na vrhu ovog podforuma i tamo ti je opisano kako hakirati mobitel
Pa svugdje piše da se v31 ne može hakirati,odnosno da se može samo djelomično.
Našao sam sinoč nakon 4 sata traženje,instaliranja i deinstaliranja Phoenix koji radi http://phoenixslayer.blogspot.com/ i probao flešati firmware iz gornjeg posta ali je nešto bilo zapelo i nije uspio flash.
Sva sreča mobitel je preživio :D