pa djes bona... buu :p
Printable View
buu i tebi, B2 :)
jel gledate ne zaboravi stihove?
jel ovaj frajer napušen? :notooth:
e.. onak..
koje se to prokletsvo srucilo na ovaj ponedjeljak?!
i onda su oni odredili neki tamo dan u sijecnju kao najdepresivniji dan u godini.. je, rajt..
zelim se pokriti dekicom preko glave i probuditi u nekom ljepsem svijetu..
i, da, nemojte me ljutit danas! nije pametno
napokon sam uspio srediti otvoriti acc na facebook-u...
čak sam malo i profil sredio... :)
a, kaj ce ti to?
ja ne kuzim svrhu tog fejsa i dalje.. i niste mi ju bas objasnili (a ima vas k'o pljeve na fejsu, aj nou det!)
ja sam acc otvorila jer sam valjda svakodnevno dobivala mejlove da me taj i taj poziva na fejs.. pa reko, idem vidit cemu tol'ka histerija u 'rvata..
tam se nis ne radi.. dodaje se hrpa aplikacija ciju svrhu bas i ne vidim..
mnogi su mi rekli da su tamo nasli ekipu izn npr. srednje, ljude koje dugo nisu vidjeli.. oke, i ja sam ih nasla, to stoji.. al, mislim, k'o da i nisam, jer ja s njima ne pricam, ne doznajem sto ima nova u njihovim zivotima..
nasa komunikacija se svodi na poukanje i na prihvacanje rikvestova za ovu ili onu aplikaciju..
ja sam teta u vrticu i nemam nis protiv djetinjastih stvari..
al fejs ne da je djetinjast, nego je djetinjasto beskoristan...
Jusles! Dec vrajt! Mene buraz pozvo,a ja prihvatio... Sad eventualno postanem prijatelj s kojim prijateljima/prijateljicama iz realnog zivota... Imace ovaj kilavi internet,a kad odem na fejs pa da vidis... Samo sta se zice u zidu ne tope... Ma hebes facebook... Bio na fudbalu i slomio se ko pas. Mlatnuo glavom o asfalt,skoro pukla ko dinja...
jel asfalt dobro? :D
Nije mu nista... :lol:
idem polako . . .
pozz svima, nadam se da će sutrašnji dan biti bolji . . . ;)
noć . . . :wave:
Znate sto...? Laku noc,i dobro jutro,jer znam da nitko nece navratit do podne pa da budem prvi... (ako me Ico ne zahebe) :)
hoouli šit.. kak je dosadno.. hmm kaj da ti velim..rekel mi je svi su gore..svi su gore...LUUUUUDNICA...
nish im spat..sutra ispit..aaaa...
i ja
zzzzzzz
došao s vožnje . . .
laganini kroz ulice i uličice . . . :D
btw, rospaya, oko pola 12 kod branimirove, si to bio ti? :dunno:
čekam ručak...
pa onda na fax... :-/
večeras utakmica lige prvaka... jedva čekam... :)
ja ne.-.
joj ja ruchao..
bok ljudovi...moram si napravit pire, a needa mi see... uljenila sam se skroz :( gnjeee
hoces da ja dodjem da napravim ti pire ? ti si oduvijek bila lijena....
nisam :p evo napravila sam si pire.. tj kuha se :njanja:
al možeš mi doć pravit društvo :D
doso bi... al kaj cemo samo pire jesti... ?
a kaj bi ti još ? :D
Svrbi me nešto istočno od jajca.....:notooth: :notooth:
operi se :p
Vozim se nagibnim vlakom za sl. Brod. Do sad se nismo ni jednom nagnuli. Veoma sam uzbudjen posto me zanima de pri vragu se bumo u slavoniji naginjali pri 8 banki :D