Evo, može u 8 na trgu kod sata? Ako se javi ljudi, nađemo se, a ako ne, ti odeš s frendicama, a ja odo s frendovima :)
Printable View
Evo, može u 8 na trgu kod sata? Ako se javi ljudi, nađemo se, a ako ne, ti odeš s frendicama, a ja odo s frendovima :)
LOL, da! Bojim se kaj će sve bit ako kutu obućeš... ;D= Citat =:
Izvorno postao malena01
Odgovor na PM... ;)
papak druge znaš zajebavat a ti se dogovaraš preko pm-a:rolleyes:
Gademit dok ja pročitam forum već se pet puta dogovorite i odustanete ;D
Jel ima zainteresiranih za ovaj vikend onda? I nemojte mi s ispitima sad, svi imamo ispite :) Nedolazak opraštam eventualno vajtboju jerbo on ima stvarno uberispit. Al nema veze jer će se ionako pojaviti kad vrbujem M&M (malu i malenu) da dođu :P
e čupavi, dok ti navrbuješ već bu malena01 i potpis promijenila ;)
Eh...ako nije kasno i ako je birc negdje blizu...mogu i ja doć :)
= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
ja sam za ovaj vikend ;)
ajde ch3lawy organiziraj okupljanje pa i ja dođem :D
ja isto nisam za vikend, to mi je rezervirano za pijanku sa ekipom :)
dajte neki ovako dan
= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
a kaj mi nismo ekipa ha????:rolleyes:
napravit cemo i mi pijanku :D
Meni isto vikend ne odgovara...za petak imam dogovor za Lake, a u subotu idem u Tuheljske na brčkanje...
Okej, saslušao sam sve zahtjeve i mislim da je najpametnije da se nađemo slijedeći fremot, što je imaginarni dan koji prkosi zakonima kvantne fizike jer je I usred tjedna I dio vikenda. Tako ćemo pomiriti oba tabora koji se dvoume između radnih i neradnih dana. :wall: Za sve ostale pojedinosti o mehanizmu funkcioniranja sastanaka forumaša pogledajte moj post na tu temu koji mi se ne da tražiti (ali budući da imam ovako sulud broj postova neće vam biti teško kliknuti na "prikaži sve postove ovog usera" ;) )
Ili da jednostavno kažem "subota" jer ću tako barem biti u društvu jedne male zvane "mala". Bok mala :wave:
EDIT: odlučeno je da se ide u Piranhu da konačno vidim tog Damgola uživo, čujem samo najbolje o njemu pa da mu konačno i stisnem ruku :retard:
hebate, kaj vi zagrepci i jutarnji odlazak po kruh tak dugo dogovarate:rolleyes:;D
bok Ch3lawy :wave: znaci nist od upoznavanja...ah...kompliciran narod...
Tja, bas su svi ovo ono nesto, isli bi al nebi isli, zato ljepo dojdite svi na sljeme, pa opicite tam sveopcu feshtu, ono predlazem Gorshchica > fest mesto u shumi, s velikim domom, klupicam i zelenom povrsinom, malo teze za doc, al isplati se, ili Zlatni medved, ono odma do zicare, za ove bez avta, tam su hebene feshte i dobro se jede i pije ;)
Morete na obodvije lokacije dopeljat rodbinu zenu decu itd, pa si svako nadje kojekave zanimacije.
Bogamu propao je moj diabolical plan, izgleda da ću još jednu subotu provesti sam doma...= Citat =:
Izvorno postao mala
Yeah right...
Bit ću vani i svi (ili ti *.*) koji su planirali izaći ovaj vikend bi se mogli javiti da se organiziramo negdje. A ekipa koja se planira naći tijekom tjedna nek javi kak je bilo pa ćemo na forumu uspoređivati iskustva. :)
WHO'S WITH ME?! :jump:
ee smrt je vidis pametan :) pa ja zivim ispod sljemena tak da sam 100 % uz to :)
Sljeme Rulz!
Eto, ja sam na sljemenu ovaj vikend, tocnije u nedelju, u Zlatnom Medvedu, pa ak se ko zaleti gore bu me videl, sam morali bute vi mene prepoznat, jer ja nem bil sposoban prepoznavat ljude :p ;D
ak bus bil ko vitez obucen onda nema problema u prepoznavanju,ali ovak drugacije malo teze :)
i ko na kraju ide? meni je bed solo doc tam već se pola vas zna :)
Niš ti ne mora biti bed, osim možda zato kaj nitko nejde... ;D
pa kaj se niste nekaj dogovarali :) ? ah gori ste od mene :D
Da vidimo da li ima danas dobrovoljaca za okupljanje :) Negdje navečer oko 8 u gradu :)
ak nece biti kise :) ja