..Ong bak- kaj da velim nije me baš nešto oduševilo(to muški drugačije doživljavaju)borbe su snimljene super,ali priča je isfurana...tako da 7/10
Printable View
..Ong bak- kaj da velim nije me baš nešto oduševilo(to muški drugačije doživljavaju)borbe su snimljene super,ali priča je isfurana...tako da 7/10
lili,u tom filmu priča nije bitna...to je naj borilački film ikad snimljen...čista tehnika bez ijednog efekta,surovo-predobro.....
....pa to sam rekla da je super!Inače nebi dobil toliko.Btw ti si pisal "recenziju " u filmskom netu?= Citat =:
Izvorno postao smogovac
heheheh,di si to našla....da!
Pa... na filmski.net...
A sad da je 'naj' borilačkiji... hmmm... a si skužio kako nema šore di ovaj nekog ne pokušava laktom u glavu i onda je to snimano iz 10 kuteva i u slow motionu a samo jedan udarac... i nije mi jasno kako on tako nizak pa skoči 10 metara u zrak da bi se laktom spustio na glavu nekog tko je 2 puta veći od njega (i koji btw samo čeka da ga se odalami)... al dobro, vjerojatno je stvar u 'duhovnoj spremi'... ;)= Citat =:
Izvorno postao smogovac
No da se razumijemo, ja sam također uživao u scenama fajta... ;D
na rtl-ja,ja i Irena 8/10 (buhhvahaha):)
svaki borilački film sam bar 73x gledao,krvavi sport valjda 5 god,svaki dan uz doručak..i taj mi je najdraži,ali ovaj je najbliži stvarnoj borbi.= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
i nema jet lija koji leti po zraku i maše svim živim,hvala Bogu...lik je prije trenirao gimnastiku i atletiku ,pa je skočan:)
"7edam" (Se7en) - stvarno, triler s kojim rijetko koji film istog žanra može stajati rame uz rame. Od priče, izvedbe, režije, fotografije do šok terapije na kraju filma. Svaki Fincherov film s nestrpljenjem iščekujem...
9.5/10
predobar film...i the game mi je u tom rangu
E, da... isto Fincherov. 8.5/10
A kad smo kod Finchera:
"Soba panike" (Panic Room) 8/10
"Alien 3" 7.5/10
"Klub boraca" (Fight Club) 9/10
...Noćni let- zgodan filmić 8 1/2 /10..hvala na preporuci!:thumbup:
"Oprosti za kung fu" - laganoritmički, laganohumorski hrvatski filmić. Bolje od većine snimljenih od '91. na ovamo.
7/10
"Napad na policijsku postaju" (Assault On Precint 13) - nisam gledao original, mada čitam da je glavna radnja izmjenjena. Onako, solidno... Ali, priznajem, pogledavao sam na sat. :)
5.5/10
...donesla mi frendica Ring 2 .Moram se psihički pripremit za to pogledat:freakout: .Btw kaj je bilo u prvom djelu?Tv,bunar:confused: votever...:vamp:
Isto to je i u drugom djelu. Bezveze film. Dvije strašne scene, iste kao i u prvom djelu...
:rolleyes: THX imaš pravo,5/10 :bunny:
Green Street Hooligans 10/10 Odlican Film
The Grudge (Zlo) - dobro cimanje 8/10
japanske verzije (Ju On) - 7/10
isto dobar jap. horor "Spirala" - 7/10
"Luda vjenčanja" (The Wedding Singer) - jedna od meni boljih komedija. Lepršavo i... smješno.
8.5/10
Amityville horor, po istinitom događaju, nije za osobe sa slabijim srcem. Inače dobar film, ali brrrrrrrrrrr...
Hitch, will smith u ulozi majstora za veze, slatkasto 8/10
7 seconds, w.snipes i bandu zaskoci druga banda tjekom pljacke, super akcija 8/10
slatkasto??kaj ti je on slatki ili kaj?
da film je slatkast. ;)
upravo pogledah talac (the hostage) bruce willis 7/10
...Kraljevstvo nebesko- razvučeno...ajde 7/10 zbog slatkice Blooma.
..The four feathers (četiri pera)7 1/2 /10