to je meni nesto sitno
Printable View
to je meni nesto sitno
http://img.tapatalk.com/d/13/09/12/hene6e4a.jpg
Pa nije baš sitno.
meni nekako jeste uvjek prstom kacim drugo slovo :(
Hitno mi je potrebna jedna aplikacija na kojojmogu najjednostavnije blokirati odredjeni brj i jos potrebnija aplikacija koja ce me obavjestavati svjetlom ili zvukom da sam imala propustenu poruku ili poziv dok god ne vidim.Molim vas
trazi aplikacije za blokiranje pod call blocker, a ovo drugo pod notification led.
idi redom i isprobavaj koja ti odgovara.
Ok pokusacu....Pod notification led ne pkzuje mi nista,Ima li neko sta konkretno
U ios7 imaš mogucnost blokiranja pozivatelja
Bok, imam iOS7 i iphone 4s i treba mi app da maknem govornu poštu iz "Telefon" jer svaki puta kad idem na tipkovnicu obavezno stisnem Govornu poštu?
Dali u control centeru moguće stavljanje recimo nekih drugih stavke recimo umijesto štoperice, kalkulatora i kamere staviti prečac za mobilne podatke, 3g mrežu i restart springboard?
Ikone su mi nekako prevelike na iOS7 dali se mogu negdje smanjiti?
I tražim app sličnu eWifi iz Cydie..
možda je bilo, možda nije, izvanjavam se ako jeste, teško je čitati sada čitavu temu
dakle, ima li kakva free aplikacija: riječnik englesko-hrvatski/bosanski
itranslate?
može li link na aplikaciju ako nije problem
edit:
našo sam
https://itunes.apple.com/us/app/itra...288113403?mt=8
ali ovo traži konekciju na net
zna li neko drugu kakvu aplikaciju kojoj ne treba konekcija, koja radi samostalno na samom mobilnom
Najbolja i najjednostavnija app za skidanje muzike besplatno?
App za notifikacijsko svjetlo?
Kakvo notifikacijsko svijetlo? iPhone nema ledicu, jedino ako misliš na blic od kamere.
Moze blinkati blic od kamere za pozive i poruke ako mislis na to. Drugo nista
Da,to mislim.
Im li neki program odakle mogu da skidam muziku sa youtubea besplatno.Imam 7.1.1. znaci nema JB
I ima li neka fora da se povecau slova na tipkovnici kada se pise poruka
Za notifikacije idi: postavke/opčenito/pristupačnost/LED svjetlo za notifikacije/ukljući. Muziku sa You Tubea ne možeš skidati samo možeš spremiti u omiljeno na Yuo Tube aplikaciji pa slušati u pozadini. Za slova jednostavno okreni mob u landscape kad pišeš i slova su veča.
Ima neka aPP da sa racunala mogu skinuti neki pisani dokument i da ga na mobitelu citam.Nemam jb i imam spremljen google disk gdje na mailu skinem dokument ali on se mozecittati samo na wi fi.Meni treba negdje gdje mogu citati i kada nemam wifi
Kingsoft Office, prebaciš preko wifia i čitaš.
Neka app koja povremeno brise smece skupljeno vremenom i tako oslobadja malo memorije?
Imaju li neke app koje su zanimljive na Hrvatskom jeziku=?
Nadjoh
Ovu app sam skinula i skidala par melodija.Kada ih pustim na lapu one sviraju ali nikako nece da se prebace na itunes.Nikako.Zna li neko kako to poraviti
Melodije moraju biti u .m4r formatu. Ako su već rađene onda bi trebale biti pod Tones u iTunesima.