E baš to. Imaš li neko rješenje za nokiu 5800?
Printable View
Ne znam može li pomoću neke aplikacije, inače sam to radio preko custom firmwarea. Napravim si svoj izbornik i onda ga snimim u firmware.
skyfire vise nema podrsku za nasu regiju, ima li neka alternativa?
p.s. naravno treba mi browser sa podrskom za flash kao sto je skyfire
ako ima netko irRemote za nokiu 6710 navigator a da nije trial verzija!!!!tnx eminze@live.com
Molim vas jel ima neki program za nokiu 5230 kojim mogu da brisem instalirane aplikacije-pogotovo teme i home screen-ove koje sam instalirao? Ne mogu sa Application mgr jer uopste ne izbacuje listu instaliranih aplikacija i pise "App. manager: Memory full. Close some applicationsand tryagain"
@eminze 6710n nema ir.
@Goku potraži smart remover, možda pomogne
Probao sam druze i sa njim i sa BatUninst i nijedan ne vidi teme i home screen-ove tako da ne mogu ih izbrisem. Jel postoji neki program koji ce ih videti i sa kojim cu moci da ih obrisem? Unapred zahvalan
Ima li itko downloadanu verziju SoundMonitora (za nokie- n95 8gb imam) ili link na provjerenu verziju? koji bi ste mi još zanimljiv i koristan program preporučili?
hvala unaprijed
Jel zna neko odakle da skinem Omnia homescreen za N5230 i ako moze da mi posalje uputstvo kako da ubacim u telefon? Probao sam nesto ali nikako da uspem.
zanima me najbolji program ili neka preporuka za pc-mob wirless ili blutooth powezivanje za winamp i upravljanje kompa hvala!
Molio bi neko da mi kaze sa kojim programom mogu izmjeniti postojeću themu u .sis formatu
Koristio bi trazilicu ali posto neznam naziv pod kojim da ga trazim a pod "theme" mi izbaci previse rezultata....
Hvala vam unaprijed
Imaš ovdje malo stariju verziju, Bluetooth remote control 4.
http://www.mediafire.com/cafe-mobil
ma da naso sam verziju 5.2 cracked ali sad mi nije jasno znaci spojim se i sve ok ali kad hocu pokrenuti na mobu winamp pise mi please instal application a imam winam na kompu .. nekuzim ? znas li ti mozda btw spajam se preko Bluetooth... hvala!
Nemam pojma kako to sad radi, davno sam koristio tu aplikaciju. Morat ćeš se malo potruditi oko podešavanja... Uglavnom path gdje si instalirao winamp mora biti podešen u winamp skripti, a to radiš preko klijenta na kompu - možda te to zeza. Probaj na njihovom forumu:
http://s7.invisionfree.com/Bluetooth...ware/index.php
aha a imas li iskustva sa smart touchom i u cemu se razlikuju ako znas mozda?
http://www.google.hr/m/search?q=symb...ltoken=1dc9ea5
Izbor je velik.
probaj sa Carbide.ui
a imaš i video kako kreirati ili editirati temu
pozdrav , trebao bi aplikaciju call recorder za Nokiu E52. instalirao sam best callrecorder 1.0.2 mislim-kupio na ovi aplikacijama ali kada zovem svatko čuje bip od korisnika. Postoji li neka aplikacija koja to nema ?
E samo da napomenem da mobitel nije krekiran !
Imam best callrecorder 1.0.1 na nokia5800 i sve radi za 5????
Može odgovor i na mail servis.dino@gmail.com
Nokia E72
Da li postoji neka verzija MSN-a za navedeni uredjaj ?
Pozdrav HVALA ti na pomoci ali svima preporucujem SymRDP odnosno => Syimbian Remote Desktop Protocol.. za kontrolu pc-a