EROM valjda... :rolleyes:
Printable View
EROM valjda... :rolleyes:
a kaj god da je,nemrem ga popraviti dok ne nabavim negdje punu bateriju.
izgleda da je problem u nekom patchu, neki lik je pricao da mu se to dogodilo jednom,i da je rijesio stavljanjem cistog phone_app.cxc file-a
a i pretpostavljam u kojem je patchu problem... ukleti patch :) nebum ga vise nikad pokusao portati za svoj mob(pokusavam ga od kad sam poceo uciti portati)
imate neku drugu ideju,osim naravno servis?
p.s. evo jutros se cak da o upalit,al se pri bootanju ugasio, valjda je skupio nesto snage..
@Xulos: a trenutno sam u procesu portanja patcheva za W910 pa moram provjerit da li patch radi prije nego ga pustim u opticaj :)
I samo da vas obavijestim o situaciji,baterija nije bila ispraznjena,tocnije imala je 68%.
Sa drugom baterijom sam vratio cisti phone_app.cxc, i upalio mob sa svojom baterijom.
Onda sam isao ponovo vratit cxc bez nekih zadnjih patcheva,i opet se nije htio upaliti. Izvadio svoju bat,stavio drugu(nisam palio mob), vratio natrag svoju bateriju i upalio bez problema.
Da sad ne duljim, napravio par testova,i nije problem u patchevima.. Vrlo vjerojatno je problem u kontaktima(koji su na ocigled cisti) Jedan put upali,drugi ne.Sad je par puta bez problema upalio iz prve.. sta ces, dizelas pa dok se malo zagrije :D :D
samo da pitam koji custom da stavim u w995 gledan na topsoniju i nema hrv za njega..da stavim od k850??
Pozz,,, imam SE v640 flashan u K630,, ,zanima me da li se moze prebaciti u W- seriju,,, W880 mozda ili neki drugi?
Hvala :-)
U W880 nemozes jer je on DB2020 , a nemozes ni u jedan drugi osim K630.
Da li mi itko može reći kako, što trebam i gdje što mogu skinuti da ubacim u svoj C905 HR izbornik, telefon je kupit u Švicarskoj. Unaprijed zahvaljujem na odgovorima.
flešaj ovime
http://rapidshare.com/files/25150617...A033_RED53.rar
koristiš a2 uploader
Koristis kabel koji je dosao s njim.
U superthreadu su ti svi potrebni linkovi.
Samo slijedis upute i sve bi trebalo biti OK.
Ajd da vidim oce netko znat rjesenje mog problema.
Ovako izleda kad otvorim FS u A2uploader-u.
http://cafe.mobil.hr/[IMG]http://i42...com/t8q9w8.jpghttp://i42.tinypic.com/t8q9w8.jpg
Desni klik na fajlove, omogucava samo opciju read, ALI, klikom na read, dobivam ovaj error: [fsChDir] err:000E
Ideja je probat ih izvuci sa Codeclaw FS Xtractor, ALI, 2 problema, posto ti fajlovi nisu u nijednom folderu, da li treba napisati samo te fajlove u listu bez neke putanje(u xtractoru) i generirati bin fajl. pretpostavljam da da, ali sljedeci problem je: kako napisati te fajlove, posto u A2uploaderu nema opcije copy/paste.
btw: znam da bi reflash vrlo vjerojatno rijesio problem, ali mene vise interesira sto je to:)
i da, mob radi normalno ko i prije :)
probaj ovako
ubaci patch Copyings-movings of files to any folder
onda instaliraj mini commander ili moby explorer pa njima probaj kopirati txt file na memory
ili probaj patch kojim možeš s my phone explorerom u fs moba
niš mi drugo ne pada na pamet...
stavio 4th tab patch aka Copying-moving of files to any folder..
pomocu explorera na mobu mogu pristupiti samo folderima u FS-u, ne vidim te "fajlove", a sa commanderom ili ME, ne mogu pristupiti fs dijelu. gledao sam u opcijama i nema nigdje za dodati, osim c i e particije(znaci ono sto vidim i bez patcha)
tzv. "Full access to OBEX protocol in FS phone" patch ;)
trenutacno ga nema za W910, ali cim ulovim vremena, bit ce ga :)
p.s. vezano za onaj patch(alarm) ako naletis negdje na bilo kakav patch vezan za alarm(a da nije neki koji samo mice poruku) javi. a ja cu pitat na se-dev... samo sta je tamo malo "mrtvo" u zadnje vrijeme
pozdrav svima mozeli pomoc za C 903 kako da flesujem i gde mogu da skinem potrebne stvari za to main,fs,custom negde sam procitala da to treba negde da ubacim prilikom flesovanja ako nekom nije broblem za detaljno upustvo pozdrav
a kako to mogu da proverim
1214-6139R1GA028090915 ovo pise kao verzija softvera
imaš zadnju verziju firmware-a
ok i sta dalje kako da flesujem telefon imasli neko uputstvo i dali kod flesa treba da ubacujem main,fs,custom u neki program inas li resenje za mene unapred hvala
zbog čega je potrebno flešati ako imaš zadnju verziju firmware-a?
dao sam ti link na temu gdje imaš kako flešati,čitaj
pa kad ubacim fles temu nepromeni mi ikonice koje su uz tu temu nemenja meni pa sam ja nesto citala da ako se uradi fles telefona promenice uz odgovarajucu temu i sam meni telefona i ikonice aima da se ubace super fles teme kao i ikonice pa sam htela to da uradim
Flashanje je potrebno samo ako nemas GENERIC firmware. Za ubacivanje flash tema/menija je skroz druga procedura, to nema veze sa flashanjem.
Potrazi po drugim temama, vec se prilicno pricalo o tome.