ja sam u njemackoj cuo drukciju informaciju.rekli su da na sljedecem softveru ocekuju novi fp2.nece bit kao kod novih uredaja.al nesto slicno tome.isti nemoze bit cisto zbog hardware-a.al dobro...vidjet cemo.u nadi je spas :-)
Printable View
ja sam u njemackoj cuo drukciju informaciju.rekli su da na sljedecem softveru ocekuju novi fp2.nece bit kao kod novih uredaja.al nesto slicno tome.isti nemoze bit cisto zbog hardware-a.al dobro...vidjet cemo.u nadi je spas :-)
uradio sam sinoc update firmware v 30.0.015 balkan product code i imam opciju u izborniku za automatsko rotiranje ekrana ali se to ne desava kad okrecem telefon ???
edit: radi :D samo se mora malo brze "trznuti" telefon u stranu
mogu li kako u galeriji slike i video razdvojiti da mi ne prikazuje video (inace se radi o swf koje galerija ne podrzava)?
koliko dugo posjedujes taj mob?
pisi review kakav je novi soft jer netko je napisao da mu je skratio trajanje baterije
pisao sam negdje na 2 temi. mobitel kupljen polovan prije par dana. nerviralo me sto nema nas na t9 pa sam se odlucio na update. telefon je malo brzi ali je quickoffice 2x brzi sigurno.
za trajanje baterije ti ne mogu garantovati kako ga non-stop "cackam" traje mi samo 1 dan i prije i poslije update a baterija je kao i telefon i onako polovna.
vise nisam siguran sta je bilo ranije na telefonu a sta nije ali u opste ne sumnjam da je bolje skinuti update nego ne.
malo ovo automatsko okretanje ekrana "koci". nece bas svaki put pa sam smijesan sam sebi kad "mlatim" mobitelom lijevo desno ;)
zanima me dali neko ima kakav programcic za stavljanje slike na pozadinu,a da nije onaj pic2theme...jer bi htio ostavit staru temu,samo sliku promijenit...hvala
Evo ja do sad nisam iskljucivo vibraciju,
prekjucer procitam da vibracija isto dosta trosi bateriju.
Ja sam je jucer iskljucio i bas cu vidjet kako je stanje
Kad malo bolje razmislim, koji ce mi k...ac vibracija(osim petkom i subotom kad sam u rulji i kad je ghlasna glazba)
Za petak i subotu sam si napravio profil u kojem je ukljucena vibracija.
a meni stvarno nije jasno kako se svi zalite na tu bateriju...meni je totalno dobra.po dva dana izdrzi bez problema.a stalno razgovaram na njega.jedino sta mi je jacina svjetlosti na 50%
lol,pa stavi jacinu na 10% mozda bude onda dva i pol dana:D
hebes takav mob i poluproizvod...
pa 50% je minimun,a neznam uopce cemu usporedivat tvoj htc sa n95...smijesan si.
EDIT
imam jos jedan problemcic...instalirao sam si novi pc suite,i sad mi se preko usb-a uopce nece spojit na pc suite,nego samo na data transfer...sto da radim?
meni non-stop nakon paljenja telefona nesto pokusava da instalira i ne uspije. posto to traje oko 1 min strasno me nervira. na kraju javi da se u memoriji nalazi nepouzdan softver da odem u upravitelj programa i zavrsi.
ranije mi je recimo javljao da se nalazi nepouzdan softwer taj i taj pa sam ga skinuo. ali sad ne javlja o kojem se softweru radi.
imam ovaj najnoviji update v.30.0.015 i u njemu taj upravitelj programa. pregledom instaliranih programa ne vidim nikakav problem. za sve programe pise da su instalirani???
moze li kakva sugestija!?!?!?!?!
edit: pise bukvalno: na memorijskoj kartici pronaden nepouzdan softwer. za instaliranje idite na upravitelj podataka.
ja sam imao slican problem...bio sam neku aplikaciju instalirao,koja je ostala na kartici,prilikom svakog paljenja mobitela ili vadenja kartice,on se pokusava instalirat.zato je najbolje formatirat karticu.
ne sumnjam da bi to rijesilo problem ali znas i sam sta sve moram ponovo instalirati :(
volio bih kad bi bio neki drugi nacin
a jel neko zna dal se moze dodijelit nekom posebna melodija zvona a da se nemora grupa za to radit?!?!
odes na imenik. odaberes broj i otvori. tu ima mogucnost da odaberes melodiju.
ajme,tek sam sad skuzio da se moze tako postavit melodija za svaki kontakt posebno.hehe.a dal neko zna kako stavit sliku na pozadinu,a da ju ne prosiri,dakle da ostane normalna?!
a na n95?!?!
a ne vjerujem da na uredaju kao sto je n95 moras tak nes radit.to nemozes na mobitelu,jel da?moram skinut na komp,pa onda rezoluciju odredit???
upravo "popravio" jako labavi slider na osnovu ovog uputsva.
http://www.youtube.com/watch?v=BaEVJeRE8iU
u opste nije tesko. samo nemojte korisiti izolir traku (posto je jako deblja) vec obicni providni selotejp. ja sam prvo stavio izolir traku pa je slider bio previse cvrst. sa selotejpom je ekstra ;)
trebali bi odmah sejlotep i ove upute gore sa mobom prodavati u paketu:D
Imam zadnji update softa, uradio sam hakiranje softwarea kako pise u tutorialima (na n73 mi je sve radilo) ali sad kad sve to obavimo i krenem instalirat aplikaciju samo kaze da je datoteka oštećena...
ima li ko kakvu ideju?
Cek zadnji soft je v30.XX kaj ne?? Pa kaj nije njega nemoguce hacknut (bar za sad kolko sam ja cuo). Jedino kaj znam da je mozda Pbbreaker uspio hacknut. Trebas biti pazljiv sa tim hackovima zato kaj ti se soft moze grdno sjebat a u mobisu ako ti saznaju za to ti ga nece popravit. (To govorim iz iskustva zato kaj sam imao jednu takvu situaciju sa Nokiom E51).