da..ima..
kaj mislis da link radi da bi ovdje opet pitao?
ne radi link.. i nitko da uploada to.. di god pitam svi te vozaju ovdje i ondje, a nitko da ti da provjereni link koji radi.. strava
da..ima..
ne radi link.. i nitko da uploada to.. di god pitam svi te vozaju ovdje i ondje, a nitko da ti da provjereni link koji radi.. strava
Napravio sam glupost, pa ako mi netko moze pompoc... Pomocu programa P2KMAN sam nesto cackao po mobu,i stisnuo sam opciju "suspend phone",te od tada mob ne reagira nikako. Kod ukljucenja se samo pali svijetlo na tipkovnici,a na displayu ne. Radi se o novoj V360v. Nema pojme sto da radim. Zna li netko...?
Phone control area-
Suspend - Suspend the phone in sleep mode
Restart - Reboot the phone
probaj drzat u isto vrijeme * i # ili probaj spojit na kabel pa probat onda upalit ili bateriju izvadit... ne znam kako se mob vadi iz sleep moda
i javi ako si sta rijesio
Pa strava je kad ljudi ne koriste search! :evil: Ako nisi mogao naci pod yuet 1.3 mogao si pogledati pod Spade i imas link za taj MP! Sad sam dodao da je obrada yueta da ti bude lakse! strava ;D Eh da nalazi ti se u sticky LINKOVI= Citat =:
Izvorno postao neznam_nick
gle... ja sam lijepo napisao da nemogu naći ( TRAŽIO SAM, NISAM NAŠAO) i lijepo sam zamolio da netko stavi link..
i u čem je sad tvoj problem da se ti sad javljaš pametan i kažeš mi informaciju koju sam ja znao i na samom početku??
stvarno ne kužim u čem je tolika fora pravit se pametan i da, to imaš tamo, gledaj tamo..? zamolio sam one koje žele, ti očito nisi taj i to je to.. nemaš mi kaj tu odgovarat onda..
koliko ja znam nisam tražio savjet di mogu naći nego da netko da link jer nemogu naći..
i žalosno je što izgubiš toliko vremena odgovrajaći na moj post a zapravo ne kužiš da nikome on ne koristi..
sva sreća da ima ljudi koji ti žele pomoći a ne usidjelica na ovom forumu koji češkaju jaja i cijelo vrijeme pametuju...
have a nice day
FIRST OF ALL cool-down :cool:= Citat =:
Ne znam čemu će ti baš Yuet MP 1.3 (nije ni bitno)!?!
Mislim da neš nać skoro nigdi 1.3 zato što su ga ubrzo zamjenile novije verzije pa su linkovi na rapidu i ostalim mjestima istekli. Imaš na yuetovom blogu novije verzije, točnije verziju 1.8 koja ti je poboljšana 1.3!
Ak ti baš treba 1.3 javi se pa ti upload-am, al to malo traje pa se nikom neda pretjerano zezati s tim! :xmas:
Daj ne pametuj previse da si znao nasao bi ga odmah i znao bi da je to yuet 1.3 samo kaj ga je spade obradio! A pogledaj svoj post pa onda mi reci kaj sam ti lose napisao= Citat =:
= Citat =:
da..ima..
Zna li tko kako promjeniti ime operatora na V360 (npr da mi na ekranu piše Kasko )
mislim da se to ne može... ispravite me ako griješim= Citat =:
Izvorno postao night_whisper
Diabolic je u svojem MP-u uspio napisat umjesto datuma na zaslonu DiabolicMP...eh sad za operatora neznam...isto kao ni za to kako je diabolic uspio...= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao bubyx
meni na L7 sa hot mixom, umjesto datuma piše EDGE... Možda je ime operatora zapisano na sim kartici
P2k Advanced editor-Phone services-Screen settings :thumbup:
FliPoNjA majstore uspjelo mi je -- ali drugo pitanje slijedi (-Kako da Promjenim ime mog Flex-a /npr da mi u mobitelu na Verziji FLEXA piše: poseban soft /
kužiš?
uzmes p2k tools 0.8.6.406 , odes na opciju p2k info, stisnes get info, di ti pise change flex number napises kaj oces,pa klikni change i restart.
dali znate kako da promjenim da kad mi je mobitel preklopljen kad mi svira npr:winamp da mogu prebacit s jedne pjesme na drugu da nemoram otklopit mobitel sa onim tipkama sa strane probal sam sa p2k menu editor da mi je jedna tipka sluzi za joystic dolje a druga za menu(srednji joystic) ali ne radi.....
jel zna ko kak to naštimat tak da mi služi ko !mp3 ?!
kad uključim neki drugi skin koji sam skinuo s neta i stavim ga na mob on mi npr ne ide po redu na ekranu nego se nwkw ikone preskoče pa kasnije kad stišćem dođu na red i takve gluposti ( imam diabolic1.3) a teme su mi da su onak ikone dolje na ekranu a iznad ikona su animacije ikona kak da to sredim da mi dobro radi?
= Citat =:
Izvorno postao vrapce
posjeti www.vip.hr i prosurfaj po mobilnim telefonima.
s desne strane odabereš proizođača, tip i vrstu postavke.
nakon toga upišeš broja mobitela(naravno ako si na Vip-u) i postavke će ti biti besplatno poslane.
daklem ovako..
zna li itko koliko poruka stane na mobitel?
podešeno mi je da mi se dolazne poruke spremaju na mobitel, sim memorija je iskorištena možda do pola, a opet, svaki put uz '1 poruka primljena' dobijem i ovo 'memorija pri kraju.' i tako vech zadnjih 50tak poruka.. hmm.. zna li itko zašto? :-/
Promjenio sam vodafon skin u programu p2ktools, zapravo samo sam kopirao filove iz "v360mod" koju sam skinuo sa foruma. Sve je onako kako treba osim kamere- Kamera:nije spojeno. Moguće da sam nešto krivo utipkao dok sam mijenjao sliku na vanjskom displayu?
zna li tko kako promijeniti orginal blue hellomoto bootscreen??:spin:
flashaj mobitel :-/= Citat =:
mislim da je covjek mislio na onu pocetnu sliku sa kruzicima od motorole na V360. to se ne mice flashom , mislim da samo mozes izmjenit da bude onaj plavi cvijet, alli ne i stavit neku drugu sliku.= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
jel mi može ko dat originalnu temu vodafonza v360v na servisu mi neće priznat temu koju imam a vodafonovu sam izbriso
otiđi u motorola superthread i tamo imaš temu o skinovima . mislim da ti tu ima vodafone skin= Citat =:
Izvorno postao georgy1
I daj ne galami na nas vise ;D
Imas ovdje origigi flash od v360v pa ga stavi gore i nosi na servis! U biti to ti je od Spadea backup pa ga tako i stavljaj!